Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Urheilujuomat ja lisäravinteet
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Gainomax Recovery Lean on sokeriton, maitopohjainen palautumisjuoma, johon lisätään proteiinia ja hiilihydraatteja. Tuote on vähälaktoosinen, ja se sisältää sekä kaseinaattia että heraproteiinia. Ravintoarvo 100 ml /250 ml Energiaa 290 kJ / 70 kcal 725 kJ / 175 kcal Rasvaa 0,5g / 1,25g - josta tyydyttyneitä <0,5 / 1g Hiilihydraatteja 4g / 10g - joista sokereita 4g / 10g Proteiinia 12g / 30g Suolaa 0,1g / 0,25g Riboflaviini (B2-vitamiinia) 0,12mg (9% of DRI) / 0,3mg (22,5% of DRI) Foolihappo (B9-vitamiinia) 19,6µg (10% of DRI) / 49µg (25% of DRI) B12-vitamiinia 0,48µg (19% of DRI) / 1,2µg (47,5% of DRI) Kalsiumia 253mg (32% of DRI) / 632mg (80% of DRI)
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Dexal Heavy -juomat on tarkoitettu kahteen vaativaan käyttötarkoitukseen: kestävyysurheilijoiden hiilihydraattitankkaukseen ennen pitkäkestoista suoritusta sekä tankkaukseen turnauksissa tai leireillä, joissa tavanomainen lepo ja ruokailu eivät riitä optimaaliseen palautumiseen.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

True BCAA Pear/Lime 330ml urheilujuoma

1,95 EUR(5,91 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
True-juomissa yhdistyy urheiluravinne ja energiajuoma. Ennen tai jälkeen treenin tai kun kaipaat jotakin piristävää ja virkistävää.

 • BCAA aminohappoja 3300 mg
 • L-karnitiini 660 mg
 • Vitamiinit ja kivennäisaineet (B-vitamiinit&magnesium)
 • Luonnolliset maku-ja väriaineet supermarjoista (Acai, Blueberry & Goji)
 • Sokeriton
 • Hiilihydraatition
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Finnmax D-AspaMax 150 g lisäravinne

27,00 EUR(180,00 EUR / kg)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
D-AspaMax on 100 % D-asparagiinihappoa jauhemaisessa muodossa. D-asparagiinihappo (anioni nimeltään D-aspartaatti, tunnetaan myös nimellä D-aspartiinihappo) on elimistössä luonnostaan esiintyvä aminohappo, jota elimistössä on runsaimmin endokriinisissä kudoksissa erityisesti käpylisäkkeessä, aivolisäkkeessä ja miehillä kiveksissä.

D-asparagiinihappo on L-asparagiinihapon optinen isomeeri. Kyseessä on kumminkin käytännössä eri aminohappo, sillä niin paljon asparagiinihapon L- ja D-muodot eroavat vaikutuksiltaan toisistaan. Elimistö valmistaa myös itse L-asparagiinihaposta D-asparagiinihappoa, mutta L-asparagiinihapon määrän lisäämisellä ruokavalioon ei voida saavuttaa samoja hyötyjä kuin D-asparagiinihapolla. Siksi onkin tärkeää halutut vaikutukset tuotteelta saadakseen varmistaa, ettei tuote sisällä L- tai DL-asparagiinihappoa, vaan juuri haluttua D-asparagiinihappoa.

 • Ainekset: D-asparagiinihappo
 • Vuorokausiannos: 3,1 g
 • Pakkauskoko: 150 g
 • Paras käyttöajankohta: Aterian yhteydessä
 • Ominaismaku: Hapan
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Soy+ erityisruokavaliovalmiste urheilijoille. Proteiini edistää lihasmassan säilymistä ja kasvua. Valmis juoma sisältää suolaa 0.3%. Makeutettu sukraloosilla. Laktoositon ja gluteeniton.

Ainesosat: Soijaproteiini-isolaatti.
Annostus ja käyttötarkoitus: Sekoita annos (30 g= ~ 1 dl) 4 dl:aan vettä, maitoa tai mehua 1-3 kertaa päivässä. Ravistele shakerissa tai sekoita vispilällä tai tehosekoittajalla. Päivittäiseksi proteiinilisäksi urheilijoille ja kuntoilijoille. Sopii myös välipalaksi kiireisiin elämäntilanteisiin. Nauti osana monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

Ravintosisältö / 100 g / 30 g / %*/30g
 • Energia 1598 kJ / 479 kJ / 6 %
 • Energia 382 kcal / 115 kcal
 • Rasvat 0,4 g / 0,1 g / 0 % tyydyttyneet 0 g / 0 g / 0 %
 • Hiilihydraatit 4,5 g / 1,3 g / 0 % josta sokerit 2,3 g / 0,7 g / 1 %
 • Proteiini 90 g / 27 g / 54 %
 • Suola** 4,2 mg / 1,3 mg josta lisättyä suolaa 0,0 g / 0,0 g
 • Kuitu 0,3 g / 0,1 g
 • Laktoosi 0,0 g / 0,0 g

  *Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvosta (8400kJ/2000kcal)
  **Suolapitoisuus on laskettu elintarvikkeen kokonaisnatriumpitoisuudesta/

  Säilytys: Kuivassa, viileässä paikassa poissa suorasta auringonpaisteesta.
MUUTA:
Hyvänmakuinen SOY PROTEIN+ on ehdotonta soijaproteiinien eliittiä. Sen valmistuksessa on käytetty soijaisolaattia. SOY PROTEIN + sisältää ihanteellisen aminohappoprofiilin ja runsaasti tärkeitä BCAA-aminohappoja, eikä lainkaan aspartaamia.
Useita makuja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Fast Pudix 200g suklaa proteiinivanukas

1,70 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
PUDIX sisältää runsaasti maitoproteiinia, vain vähän hiilihydraatteja, eikä lainkaan lisättyä sokeria. Ravintosisällöltään tuote vastaa maitorahkaa, mutta maultaan herkullista vanukasta. Täyttävä vanukas sopii lusikan ja lämpimässä säilyvyyden vuoksi mainiosti mukaan otettavaksi välipalaksi.

Säilytys: Parasta kylmästä. Säilyy myös huoneenlämmössä, mutta koostumus muuttuu tällöin nestemäisemmäksi. Lämpimänä nautittuna sekoita lusikalla neste vanukkaseen. Säilyy avattuna jääkaapissa 2 päivää.

Ravintosisältö 100g - 200g (prk):
Energia (kJ/kcal) 304/72 - 607/144
Rasva 1,5 g - 3 g
- josta tyydyttynyttä 1,1 g - 2,2 g
Hiilihydraatit 4,6 g - 9,2 g
- josta sokereita 4,6 g* - 9,2 g*
Proteiini 10 g - 20 g
Suola 0,90 g - 1,80 g

Laktoosi <0,01 g <0,01 g
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Dexal Heavy -juomat on tarkoitettu kahteen vaativaan käyttötarkoitukseen: kestävyysurheilijoiden hiilihydraattitankkaukseen ennen pitkäkestoista suoritusta sekä tankkaukseen turnauksissa tai leireillä, joissa tavanomainen lepo ja ruokailu eivät riitä optimaaliseen palautumiseen.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Maxim Energy Gel orange 100g

2,90 EUR(29,00 EUR / kg)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Maxim Energy Gel on tiivistetty hiilihydraattigeeli. Pitkäkestoisten ja intensiivisten suoritusten aikana ve­rensokeri putoaa helposti alle normaalin tason. Maxim Energy Gel energiageelin hiilihydraatit antavat lihaksille nopeaa lisäenergiaa ja voimia jatkaa suoritusta esimerkiksi pitkien juoksu- pyöräily- ja hiihtolenkkien yhteydessä. Yhdestä energiageelipakkauksesta (100 g ) riittää noin kolme annosta. Korkki helpottaa annostelua. Energiageelit sisältävät hiilihydraattien imeytymistä tehostavia vitamiineja (B1, niasiini, pantoteenihappo, B6, biotiini, B12, C ja E).

 • Lisäenergiana suorituksen aikana.
 • 1 annos 1–2 dl nesteen kera 30 minuutin välein.
 • Lisänä kofeiinia, joka antaa nopeavaikutteista lisäpirteyttä kovassa rasi­tuksessa.

  Ravintosisältö per 100 g:
 • Energiaa: 296 kcal / 1240 kJ
 • Proteiinia: 0,0 g
 • Hiilihydraatteja: 74,0 g
 • Rasvaa: 0,0 g
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Dexal Omena 30 g energiageeli

0,90 EUR(30,00 EUR / kg)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Dexalin uudistuneissa energiageeleissä on parannettu hiilihydraattikoostumus, joka takaa tehokkaamman imeytymisen ja on hellempi vatsalle. Ne sisältävät myös aikaisempaa enemmän elektrolyyttejä, mikä vastaa paremmin treenin yhteydessä menetettyä osuutta. Ravintosisältö on tehokkaampi ja ylläpitää suorituskykyä entistä paremmin.Dexal energiageelejä käytetään rasituksen aikana kehon hiilihydraattivarastojen täydentämiseen. Lihasten glykogeenivarastojen ehtyminen treenin aikana on yksi merkittävimpiä syitä lihasten väsymiselle ja uupumiselle. Nämä energiavarastot ehtyvät pääasiassa pitkäkestoisessa kestävyysliikunnassa, kuten juoksussa, pyöräilyssä, hiihdossa tai triathlonissa. Dexal energiageelin sisältämät hiilihydraatit nostavat nopeasti verensokeritasoja, palauttaen vireystilan ja nostaen suorituskykyä. Energiageelin kivennäisaineet auttavat rasituksen aikaisen suorituskyvyn ylläpidossa. Energiageelejä voidaan nauttia myös ennen suoritusta, jolloin ne takaavat sen, että suorituksen alkaessa kehon energiavarastot ovat täynnä. Suositellaan nautittavaksi myös välittömästi suorituksen jälkeen fyysisestä rasituksesta palautumisen tueksi. Muista juoda vettä geelien käytön yhteydessä. Energiageelipakkaukset ovat pieniä, joten niitä on kätevä kuljettaa mukana urheilusuorituksen yhteydessä. Tuote ei sisällä rasvaa eikä proteiinia.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Fast Nix Protein 45 g maapähkinä proteiinipatukka

1,60 EUR(35,56 EUR / kg)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Herkullinen monikerrosproteiinipatukka.

NIX on järjettömän herkullinen proteiinipatukka, jossa toffee ja suklaa yhdistyvät rapeiden krispien kanssa herkulliseen vaniljan tai maapähkinän makuun. Patukat sisältävät huimat 32 % proteiinia (yli 14 g /patukka), mutta maistuvat ihan suklaapatukoille!


Ainesosat:
Maitosuklaakuorrutus (sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaomassa, emulgointiaine [soijalesitiini], aromi), proteiinisekoitus (maitoproteiini, hydrolysoitu kollageeni, soijaproteiini), glukoosisiirappi, soijamuro (soijaproteiini, riisijauho, mallasuute [ohra], suola), vesi, kosteudensäilyttäjät (glyseroli, sorbitoli), palmuöljy, kondensoitu maito, inverttisokerisiirappi, vähärasvainen kaakaojauhe, aromi, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), suola.Ravintosisältö:
100 g / Patukka sisältää (45 g):
Energia (kJ/kcal) 1753-1787/418-426 / 789-804/188-192
Rasva 17 g / 7,4-7,7 g
- josta tyydyttynyttä 9,6 g / 4,3 g
Hiilihydraatit 38-39 g / 17-18 g
- josta sokereita 23 g / 10 g
Proteiini 32 g / 14 g
Suola 0,5 g / 0,2 g
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Pitkissä harjoituksissa ja kovissa kilpailuissa on tärkeää ylläpitää energitasoa ja vireyttä. Perinteiset energiageelit voivat tuntua joskus liian tiiviiltä ja paksuilta koostumukseltaan. Maxim Gel Drink on energiageelien huippuinnovaatio, jossa geeli on valmiiksi sekoi­tettu veden kanssa. Koostumus on löysempi ja voit nauttia geelijiuoman kerta-annoksena ilman muuta nestettä.
Maxim Gel Drink on puhdasta toimivaa energiaa kätevässä kertakäyttöisessä putkilopakkauksessa, joka on helppo avata. Geelijuoma on kätevä ja nopea käyttää esim. juoksussa, pyöräilyssä sekä hiihdossa. Yksi Maxim Gel Drink sisältää 22 g hiilihydraattia. Lisäksi tuotteessa on piristävää kofeiinia, joka parantaa vireystasoa.
 • Suorituksen aikana lisäenergiaa antamaan
 • Käytä 1-3 pussia tunnissa riippuen suorituksen tehosta ja pituudesta. Tuote on ihanteellinen esim. marathonjuoksun ensimmäisellä 20-30 kilometrillä ja pitkien pyöräilyjen alkuvaiheessa, jonka jälkeen voi siirtyä tavallisen runsaammin energiaa sisältävään energiageeliin rasituksen ja energiatarpeen kasvaessa.
 • Makuna toivottu uutuus Cola

Ravintosisältö per 100 g:
 • Energiaa: 607 kJ / 145 kcal
 • Proteiinia: 0,0 g
 • Hiilihydraatteja: 36,0 g
 • Rasvaa: 0,0 g
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Fast Pudix 200g toffee proteiinivanukas

1,70 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
PUDIX sisältää runsaasti maitoproteiinia, vain vähän hiilihydraatteja, eikä lainkaan lisättyä sokeria. Ravintosisällöltään tuote vastaa maitorahkaa, mutta maultaan herkullista vanukasta. Täyttävä vanukas sopii lusikan ja lämpimässä säilyvyyden vuoksi mainiosti mukaan otettavaksi välipalaksi.

Säilytys: Parasta kylmästä. Säilyy myös huoneenlämmössä, mutta koostumus muuttuu tällöin nestemäisemmäksi. Lämpimänä nautittuna sekoita lusikalla neste vanukkaseen. Säilyy avattuna jääkaapissa 2 päivää.

Ravintosisältö 100g - 200g (prk):
Energia (kJ/kcal) 304/72 - 607/144
Rasva 1,5 g - 3 g
- josta tyydyttynyttä 1,1 g - 2,2 g
Hiilihydraatit 4,6 g - 9,2 g
- josta sokereita 4,6 g* - 9,2 g*
Proteiini 10 g - 20 g
Suola 0,90 g - 1,80 g

Laktoosi <0,01 g <0,01 g
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Suorituksen tai harjoituksen aikana menetät hikoilun myötä nestettä ja mineraaleja eli suoloja. Tällöin on tärkeää varmistaa, että kehon polttoaineena toimivat glykogeenivarastot eivät vähene lihaksistossa.

Maxim Sports Drink on virkistävä urheilujuomajauhe, josta saat energiaa suorituksen aikana. Se sisältää hiilihydraatteja ja mineraaleja (natrium, kalium, magnesium), jotka pitävät yllä nestetasapainoa. Hypotoninen urheilujuoma on helppo sekoittaa ja se imeytyy elimistöön nopeasti eikä aiheuta vatsanpuruja.

 • Nautitaan 0,5 litraa valmista juomaa ennen suoritusta
 • Suorituksen aikana sopiva annostus on 2 dl 20 minuutin välein
 • Yhdestä purkista (480 g) n. 8 litraa valmista juomaa
 • Maut: lemon, orange, tropical
 • Laktoositon
 • Gluteeniton
Ravintosisältö per 100 g:
 • Energiaa 347 kcal / 1476 kJ
 • Proteiinia: 0,0 g
 • Hiilihydraatteja: 87 g
 • Rasvaa: 0,0 g
Useita makuja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 50 %
 • Ainekset:
  Glukoosia, hedelmäjauhetta, luontaisia hedelmäaromeja, kasvirasvoja, happamuuden säätöainetta (sitruunahappo), pintakäsittelyainetta (magnesiumstearaattia).
 • Ravintoarvo: Yksi Dexal-pastilli (n. 2,4 g) sisältää n. 10 kcal ja 2,1 g hiilihydraattia.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 50 %
Maxim Energy Gel on tiivistetty hiilihydraattigeeli. Pitkäkestoisten ja intensiivisten suoritusten aikana ve­rensokeri putoaa helposti alle normaalin tason. Maxim Energy Gelien hiilihydraatit antavat lihaksille nopeaa lisäenergiaa ja voimia jatkaa suoritusta. Sopii erityisesti marathonjuoksun, pitkien hiihto- tai pyöräilylenkkien sekä triathlonin tueksi.

 • Lisäenergiana suorituksen aikana
 • Kätevä annospakkaus
 • 1 pakkaus (40g) 1-2 dl nesteen kera 30 minuutin välein
 • Maku: Mansikka
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Gainomax Low Carb Bar Caramel 50g proteiinipatukka

2,00 EUR(40,00 EUR / kg)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Gainomax Low Carb Bar Caramel proteiinipatukka, proteiinia 20g, vain 3% lisättyä sokeria.

Pakkauskoko: 50 g

Ravintosisältö / 100 g / 50 g (patukka)

 • Energiaa 1500 kJ / 360 kcal / 750 kJ / 180 kcal
 • Rasvaa 14 g / 6,9 g
 • -josta tyydyttyneitä rasvahappoja 6,8 g / 3,4 g
 • Hiilihydraatteja 23 g / 11 g
 • - joista sokereita 3,4 g / 1,7 g
 • - joista polyoleja 18 g / 9,2 g
 • Kuituja 10 g / 4,9 g
 • Proteiinia 39 g / 20 g
 • Suolaa 0,7 g / 0,4 g
 • Laktoosia: 2,5% (1,3 g/patukka)

Ainesosat: makeutettu maitosuklaa 20% (maltitoli, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, emulgointiaine soijalesitiini, aromiaineet), toffee 18% (täyteaine polydekstroosi, auringonkukkaöljy, rasvaton maitojauhe, ksylitoli, aromiaineet, emulgointiaine soijalesitiini, suola), hydrolysoitu gelatiini, maitoproteiini, kosteudensäilyttäjä glyseroli, soijaproteiini, soijamurot (soijaproteiini, tapiokatärkkelys, suola), kaakaovoi, hydrolysoitu vehnägluteeni, soijaöljy, vähärasvainen kaakao, mantelit, aromiaineet, happamuudensäätöaine sitruunahappo, kasvikuidut arabikumi, emulgointiaine soijalesitiini.
Voi sisältää pieniä määriä saksanpähkinää, pekaanipähkinää, cashewpähkinää, hasselpähkinää, australianpähkinää, parapähkinää, pistaasipähkinää, maapähkinää, seesaminsiementä ja kananmunaa.
Tuote sisältää yli 10 g/100 g polyoleja: Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Gainomax Protein Bar mustikka 60g proteiinipatukka

2,00 EUR(33,33 EUR / kg)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Gainomax Protein Bar mustikka proteiinipatukka, 20 g proteiinia.

Pakkauskoko 60g

Ravintosisältö / 100 g / 60 g (patukka)

 • Energiaa 1650 kJ / 390 kcal / 1000 kJ / 230 kcal
 • Rasvaa 12 g / 6,9 g
 • -josta tyydyttyneitä rasvahappoja 5,5 g / 3,3 g
 • Hiilihydraatteja 41 g / 24 g
 • - joista sokereita 30 g /18 g
 • Proteiinia 33 g / 20 g
 • Suolaa 0,3 g / 0,2 g
 • Laktoosia: 4,2% (2,5 g/patukka)

Ainesosat

Maitoproteiini, jogurttikuorrute (20%) (sokeri, kaakaovoi, rasvattomasta maidosta valmistettu jogurttijauhe (sisältää maitoa), laktoosi, emulgointiaine soijalesitiini, aromeja, happamuudensäätöaine sitruunahappo, hydrolysoitu vehnägluteeni, glukoosisiirappi, sokeri, kosteudensäilyttäjä glyseroli, soijamuro (soijaproteiini, tapiokatärkkelys, suola), soijaöljy, Mustikkaa (1,5%), isomaltuloosi*, heraproteiinimuro (heraproteiini (sisältää maitoa), riisijauhe, emulgointiaine soijalesitiini), aromeja (sisältää maitoa), happamuudensäätöaine: sitruunahappo, emulgointiaine soijalesitiini.

Voi sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää, seesaminsiementä ja kananmunaa.

*Isomaltoosi on glukoosin ja fruktoosin lähde
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Gainomax Protein Bar toffee 60 g proteiinipatukka

2,00 EUR(33,33 EUR / kg)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Gainomax Protein Bar toffee proteiinipatukka, 20 g proteiinia.

Pakkauskoko 60g

Ravintosisältö / 100 g / 60 g (patukka)

 • Energiaa 1650 kJ / 390 kcal / 1000 kJ / 230 kcal
 • Rasvaa 12 g / 7,0 g
 • -josta tyydyttyneitä rasvahappoja 5,6 g / 3,4 g
 • Hiilihydraatteja 38 g / 23 g
 • - joista sokereita 28 g / 17 g
 • Proteiinia 34 g / 20g
 • Suolaa 0,4 g / 0,2 g
 • Laktoosia: 1,3% (0,8 g/patukka)

Ainesosat

Maitoproteiini, suklaa (20%) (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaine soijalesitiini), hydrolysoitu vehnägluteeni, glukoosisiirappi, sokeri, kosteudensäilyttäjä glyseroli, soijaöljy, isomaltuloosi*, toffee (0,8%) (makeutettu maitotiiviste, glukoosisiirappi, palmuöljy, sokeri, karamellisoitu siirappi, emulgointiaine rasvahappojen mono-ja diglyceriidejä, suola, aromeja), aromeja, vähärasvainen kaakao, emulgointiaine: soijalesitiini, suola, vanilja.

Voi sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää, seesaminsiementä ja kananmunaa.

* Isomaltoosi on glukoosin ja fruktoosin lähde
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Gainomax Protein Bar on proteiinipatukka, jossa on pehmeä rakenne ja runsaasti proteiineja. Patukka on tarkoitettu palautumiseen heti treenin jälkeen. Ravintoarvo 100 g / 60 g Energiaa 1600 kJ / 380 kcal 950 kJ / 230 kcal Rasvaa 12g / 7g - josta tyydyttyneitä 5,6g / 3,4g Hiilihydraatteja 38g / 23g - joista sokereita 28g / 17g Proteiinia 33g / 20g Suolaa 0,4g / 0,2g Ainesosat Maitoproteiini, suklaa (20%) (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiainesoijalesitiini), hydrolysoitu vehnägluteeni, glukoosisiirappi, sokeri, kosteudensäilyttäjä glyseroli, soijaöljy, isomaltuloosi*, vähärasvainen kaakao, kandeerattu appelsiininkuori (0,8%) (appelsiininkuori, glukoosifruktoosisiirappi, sokeri, happamuudensäätöaine sitruunahappo), aromeja, emulgointiainesoijalesitiini, happamuudensäätöainetta sitruunahappo, suola.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Dexal Sitruuna 30 g energiageeli

0,90 EUR(30,00 EUR / kg)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
 • Ravintosisältö (yksi pussi, 30 g)
 • Energiaa 370 kJ (90 kcal)
 • Proteiinia 0 g
 • Hiilihydraatteja 19 g
 • Rasvaa 0 g
 • Aineosat:
  maltodekstriini, vesi, fruktoosi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), magnesiumkarbonaatti, suola, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), kaliumkloridi, C-vitamiini, aromi ja B1-vitamiini.