Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Usein kysyttyä

Kuinka kauan paketin saaminen kestää?

Kun tuotetta löytyy varastostamme, on toimitusaika 2-4 arkipäivää. Toimitusaika mainitaan toimitustavan valinnan yhteydessä ostaessasi tuotteen. Huomioithan, että tuotesivulla ilmoitettu tuotteen saatavuus ilmaisee ajan jolloin tuote on toimitettavissa, joten koko toimitusaika on saatavuus + toimitusaika.

Voinko tehdä muutoksia tilaukseen?

Karkkainen.com verkkokaupassa tehtyjä tilauksia ei voi muuttaa tai perua verkkokaupassa, vaan sinun tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelumme puhelimitse 010 430 3030 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@karkkainen.com.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16. Muuna aikana voit jättää viestin vastaajaan. Muista kertoa yhteystietosi, mikäli haluat että olemme sinuun yhteydessä.

Voit ottaa yhteyttä myös täyttämällä palautelomakkeen.

Voiko verkkokaupan tuotteita ostaa Kärkkäisen tavarataloista tai palauttaa niihin?

Suurin osa verkkokaupan tuotteista on saatavana myös Kärkkäisen tavarataloista. Tavarataloissa on myös paljon muuta, sillä niiden valikoimat ovat verkkokauppaa suuremmat.

Verkkokaupasta tilattuja tuotteita voi palauttaa myös tavarataloihin. Rahapalautukset suoritetaan tilillesi.

Tavaratalojen yhteystiedot löydät täältä.

Mitkä maksutavat ovat käytössä verkkokaupassa?

Kärkkäisen verkkokaupassa voi maksaa verkkopankissa, luottokortilla sekä Collector laskulla.

Verkkopankeista käytössä ovat:

 • Nordea Solo
 • Osuuspankki
 • OmaSP
 • LähiTapiola
 • POP-Pankki
 • Säästöpankki
 • Danske Bank
 • S-pankki
 • Aktia
 • Handelsbanken
 • Ålandsbanken

Luottokorteista meillä käyvät Mastercard, Visa sekä Visa Electron.

Collector laskun voi maksaa joko kerralla tai osissa. Lasku lähetetään kirjeen

Kuinka toimin, jos tuotteessa on vikaa?

Mikäli saat viallisen tai väärän tuotteen, tai et muuten ole siihen tyytyväinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 010 430 3030 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@karkkainen.com. Voit myös olla yhteydessä täyttämällä palautelomakkeen.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16. Muuna aikana voit jättää viestin vastaajaan. Muista kertoa yhteystietosi, mikäli haluat että olemme sinuun yhteydessä.

Miten suurikokoiset tuotteet toimitetaan?

Suurikokoiset ja erityisen painavat tuotteet toimitetaan omina, erillisinä lähetyksinään kotiinkuljetuksena.

Muista tilatessasi ilmoittaa puhelinnumerosi, jotta Postin henkilökunta saa sinuun tarvittaessa yhteyden. Suurten pakettien toimitukseen kuuluu yksi jakeluyritys.

Jos sinua ei tavoiteta, postinjakaja jättää sinulle kirjallisen soittopyynnön paketin noudosta / uudesta jakeluyrityksestä sopimiseksi.

Miksi tilausta ei toimitettu?

Tarkista ensin tilauksesi tiedot sinulle sähköpostilla toimitetusta toimitusvahvistuksesta tai Omien sivujen Tilaushistoriasta. Jos tilaushistoriasta ei löytynyt syytä paketin viipymiseen tai tilausta ei näy listalla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 010 430 3030 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@karkkainen.com. Voit myös olla yhteydessä täyttämällä palautelomakkeen.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16. Muuna aikana voit jättää viestin vastaajaan. Muista kertoa yhteystietosi, mikäli haluat että olemme sinuun yhteydessä.

Miten maksut hyvitetään palautusten ja vaihtojen yhteydessä?

Palauttaessasi tai vaihtaessasi tuotteita sinun tulee täyttää paketin mukana saapunut palautuslomake. Ilmoita lomakkeessa tilinumerosi. Suoritamme hyvityksen pankkitilillesi, tai luottokorttitilillesi jos maksoit tilauksen luottokortilla.

Rahojen suoritus tilillesi kestää n. 7 päivää. Muista tarkistaa palautus tiliotteeltasi.

Miksi tuote on poistunut valikoimasta?

Tuote poistuu näkyviltä verkkokaupan sivuilta jos tuote myydään loppuun tai se poistuu valikoimastamme esim. valmistuksen loputtua. Valikoimamme elää jatkuvasti asiakaskysynnän ja -tarpeiden mukaan.

Miksi tilaukseni ei koskaan tullut perille, vaikka maksoin sen pankin maksujärjestelmän kautta?

Palasitko maksamisen jälkeen verkkokauppaan? Näin tulee tehdä, jotta tieto maksamisesta kulkisi meille. Palatessasi verkkokaupan sivuille saat tilausvahvistuksen. Se varmistaa, että tilauksesi on vastaanotettu. Mikäli maksamasi tilaus on jäänyt saapumatta, ota välittömästi asiakaspalveluumme puhelimitse 010 430 3030 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@karkkainen.com. Voit myös olla yhteydessä täyttämällä palautelomakkeen.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16. Muuna aikana voit jättää viestin vastaajaan. Muista kertoa yhteystietosi, mikäli haluat että olemme sinuun yhteydessä.

Tietokone yhteiskäytössä: Kuinka varmistan ettei seuraava käyttäjä palaa tietoihini?

Muistat lopettaa asiointisi aina kirjautumalla ulos verkkokaupasta. Selaimen välimuisti eli cache kannattaa tyhjentää käytön jälkeen. Sen voi tehdä selaimen valikon kohdasta Internet-asetukset. Muista myös kirjautua ulos tietokoneistunnostasi ja sulkea selain, kun lopetat Internetin käytön. Näin varmistat, että seuraava käyttäjä ei pääse katsomaan selaamiasi sivuja.

Miten voin antaa teille palautetta?

Voit antaa palautetta täyttämällä palautelomakkeen tai ottamalla yhteyttä asiakaspalvelumme puhelimitse 010 430 3030 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@karkkainen.com.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16. Muuna aikana voit jättää viestin vastaajaan. Muista kertoa yhteystietosi, mikäli haluat että olemme sinuun yhteydessä.

Arvostamme palautettasi!

Koskeeko palautusoikeus kaikkia tuotteita?

Sinulla on 30 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeutta on rajoitettu esimerkiksi leikattavilla tuotteilla kuten kankailla. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.

Tarkemmat tiedot palauttamisesta löydät täältä.

Tilasin juuri verkkokaupasta, voinko peruuttaa tilaukseni?

Jos olet jos maksanut tilauksesi, sitä ei voi enää muuttaa tai peruuttaa verkkokaupassa. Ota yhteys asiakaspalveluumme jos haluat muuttaa/ peruuttaa tilauksen.

Onko ostosten tekeminen verkossa turvallista?

Voit huoletta tehdä ostoksia Karkkainen.com -verkkokaupassa, sillä tilauksen yhteydessä jättämäsi asiakastiedot ovat meille ehdottoman luottamuksellisia emmekä luovuta niitä ulkopuolisille. Yhteys tietokoneesi välillä suojataan käyttämällä SSL -suojausta (Secure Sockets Layer). SSL -turvakäytäntö suojaa tietoliikenteen siten, ettei ulkopuolinen tarkkailija pysty yhteyttä seuraamalla näkemään tai muuttamaan luottamuksellisia tietojasi. SSL -turvakäytäntöön luottavat mm. suomalaiset verkkopankit, sekä lukemattomat muut turvallisia yhteyksiä vaativat verkkopalvelut.

Onko turvallista ilmoittaa luottokortin numero verkkosivuilla?

Maksaessasi luottokortilla ohjaamme sinut Luottokunnan palveluun tekemään varmennuksen. Kaupassamme käytetään Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamisjärjestelmiä maksutapahtumasi turvallisuuden varmistaaksesi jos olet liittänyt nämä ominaisuudet korttiisi. Todentaminen tapahtuu yleensä verkkopankkitunnuksilla.

Turvallisuutesi takia emme myöskään tallenna maksukorttisi korttinumeroa missään vaiheessa. Näin kukaan ei pääse väärinkäyttämään tietojasi myöhemmin.

Miten tilaus toimitetaan?

Tilaukset toimitetaan normaalisti valitsemasi toimitustavan mukaan lähimpään postiin tai valitsemaasi Matkahuollon pisteeseen, joka voi olla esim. lähikauppasi, josta voit noutaa ne saatuasi saapumisilmoituksen. Halutessasi voit tilata kaikille tuotteillemme myös kotiinkuljetuksen, jolloin posti tuo tilauksesi perille asti.

Mitä tilausvahvistus tarkoittaa?

Tilausvahvistus osoittaa, että olemme ottaneet tilauksesi vastaan ja pyrimme toimittamaan sen mahdollisimman pian. Mikäli tuotteen toimituksessa ilmenee ongelmia, otamme sinuun yhteyttä.

Voiko tilaus peruuntua tilausvahvistuksen jälkeen?

Joissakin poikkeustapauksissa emme pysty toimittamaan tilattua tuotetta lainkaan. Tällaisissa tilanteissa otamme yhteyttä asiakkaaseen ja pyrimme järjestämään tilalle korvaavan tuotteen.

Haluan palauttaa verkkokaupasta tilaamani tuotteen, miten toimin?

Täytä tuotteen mukana tullut palautusilmoitus ja liitä se palautettavan tuotteen mukaan pakettiin.

Palautusosoite on:
Asiakaspalautukset, Karkkainen.com
Ollilanojankatu 2
84100 Ylivieska

Palauttaminen on sinulle maksutonta.

Voit palauttaa tuotteen myös tavarataloihimme.

Pyydä postista leima palautuskuittiin ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosite tuotteen palauttamisesta.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet. Sinetöityjen tuotteiden osalta palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia. Sinetöityjä tuotteita ovat esimerkiksi pelit, elokuvat tai musiikkiäänitteet.

Lisätietoa palautuksista täältä.

Pitääkö minun rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi voidakseni tehdä tilauksen?

Ei tarvitse, voit tehdä tilauksen myös rekisteröitymättä. Jos teet tilauksen rekisteröitymättä, yhteystietosi eivät säily verkkokaupassamme, ja sinun pitää syöttää ne uudestaan seuraavan tilauksen yhteydessä. Rekisteröitymiseen liittyy muitakin etuja, jotka löytyvät täältä.

Voinko tilata tuotteita toimitettavaksi Suomen ulkopuolelle?

Toimitamme tilauksia toistaiseksi vain Suomeen.

Tilaamaani laitteeseen on tullut vika, miten toimitan sen huoltoon?

Voit toimittaa laitteen, täytetyn huoltoilmoituksen ja takuutodistuksena toimivan lähetyslistan valtuutettuun huoltoliikkeeseen. Yhteystietoja paikkakuntasi valtuutetuista huoltoliikkeistä voit tiedustella myös asiakaspalvelustamme.

Voit myös palauttaa viallisen tuotteen takuuaikana meille tutkittavaksi.

Asiakaspalautus
Karkkainen.com
Ollilanojankatu 2
84100 Ylivieska

Lisätietoja huollosta täältä.

Miksi minun on ilmoitettava koko henkilötunnus, kun tilaan laskulla?

Collector-maksutapa edellyttää laskulla / osamaksulla maksavan asiakkaan luottotietojen tarkistamista Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä sekä kotiosoitteen tarkistamista Väestörekisteristä.

Tilauksen voi tehdä vain kotiosoitteeseen Collector -maksutavalla. Laskulla maksavan henkilön tulee olla yli 20-vuotias ja antaa henkilötunnuksensa tilausta tehdessään.

Miksi minun kannattaa rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi?

Rekisteröitymällä voit hyödyntää parhaiten kaikkia verkkokaupan sinulle tarjoamia ominaisuuksia. Voit seurata lähetystesi tilaa, näet aiemmat ostosi tapahtumahistoriasta, tilaaminen on nopeaa ja vaivatonta, koska omat tietosi ja osoitteet säilyvät muistissa ja muistilistalle siirretyt tuotteet säilyvät omissa tiedoissasi.

Rekisteröityminen säästää aikaasi ja on maksutonta.

Olen unohtanut salasanani, miten toimin?

Jos unohdat salasanasi, klikkaa etusivun ylälaidassa olevaa Kirjaudu sisään / Rekisteröidy -painiketta. Tämän jälkeen klikkaa Unohtuiko salasana? -linkkiä. Syötä käyttäjätunnuksena käyttämäsi sähköpostiosoite ja klikkaa Tilaa uusi salasana -painiketta. Lähetämme sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset syöttämään uuden salasanan.

Epäilen käyttäjätunnukseni ja/tai salasanani joutuneen vääriin käsiin, miten saan suljettua käyttäjätunnukseni?

Ottamalla yhteyttä asiakaspalvelumme puhelimitse 010 430 3030 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@karkkainen.com.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16. Muuna aikana voit jättää viestin vastaajaan. Muista kertoa yhteystietosi, mikäli haluat että olemme sinuun yhteydessä.

Voit ottaa yhteyttä myös täyttämällä palautelomakkeen.

Haluan lähettää tilaamani tuotteet muuhun kuin kotiosoitteeseeni, onko se mahdollista?

Kyllä, sinun on mahdollista lähettää tilaamiasi tuotteita myös muuhun kuin kotiosoitteeseesi.

Miten saan yhteyden asiakaspalveluunne?

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse 010 430 3030 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@karkkainen.com.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16. Muuna aikana voit jättää viestin vastaajaan. Muista kertoa yhteystietosi, mikäli haluat että olemme sinuun yhteydessä.

Voit ottaa yhteyttä myös täyttämällä palautelomakkeen.

En löydä etsimääni tuotetta, miten haen tuotetta verkkokaupasta?

Jos tiedät mitä haluat, kirjoita tuotteen nimi suoraan Etsi koko tuotevalikoimasta -kenttään sivun yläosassa. Ehdottava haku tarjoaa hakutuloksia tuotteista, tavaramerkeistä ja kategorioista. Painamalla enter-näppäintä tai suurennuslasin kuvaketta, haku vie hakutulossivulle. Hakuominaisuuksia voivat olla esim. tuotenimi, väri, merkki jne.

Olen muuttanut, miten vaihdan osoitteeni?

Kirjautumalla sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi, voit muuttaa itse Omat tiedot -sivulla olevaa osoitettasi ja muita yhteystietoja.

Miten vaihdan käyttäjätunnuksenani olevaa sähköpostiosoitetta?

Voit vaihtaa käyttäjätunnustasi Omat tiedot -sivulla.

Mikä on etukoodi?

Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia etuja, tarjouksia tai alennuksia, joista tiedotetaan uutiskirjeellä ja/ tai verkkokaupan sivuilla. Etu aktivoidaan syöttämällä etukoodi ostoskorissa sijaitsevaan kenttään. Voit aktivoida vain yhden etukoodin per tilaus.

Tilasin tuotteita Collector -laskulla ja paketin mukana ei ollut laskua?

Lasku lähetetään sinulle erillisenä kirjeenä. Lasku toimitetaan ostosta seuraavan kuun puolessa välissä. Lasku/osamaksu erääntyy ostosta seuraavan kuun loppuun. Ostoksella on näin ollen aina 30-60 päivää maksuaikaa.

Tilauksestani puuttui tuotteita, mistä voin tiedustella puuttuvia?

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse 010 430 3030 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@karkkainen.com.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16. Muuna aikana voit jättää viestin vastaajaan. Muista kertoa yhteystietosi, mikäli haluat että olemme sinuun yhteydessä.

Voit ottaa yhteyttä myös täyttämällä palautelomakkeen.


Palaa sivun alkuun