Maksutavat

Ostosten maksaminen on Karkkainen.com verkkokaupassa turvallista ja helppoa. Emme säilö mitään arkaluonteista materiaalia, vaan kaikki luottokortti- tai verkkopankkimaksutiedot syötät itse suoraan pankin tai maksupalveluntarjoajan sivuilla. Tietoliikenneyhteyksissä käytämme salattua SSL -yhteyttä.

Maksu verkkopankeissa

Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Svea Payments Oy (tai aputoiminimemme Maksuturva Group Oy), joka huolehtii verkkokauppamme maksujenvälityksestä.

Maksunvälittäjän yhteystiedot:

Svea Payments Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Mechelininkatu 1 A
00180 Helsinki
Puhelin: +358 (0)9 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu.payments@svea.fi
www.sveapayments.fi

Maksu credit- ja debit-korteilla sekä Mobile paylla

Maksukortilla maksaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisen ja MobilePay-maksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Svea Payments Oy yhteistyössä Checkout Finland Oy ja Bambora AB:n kanssa. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä. Korttinumeroita ei tallenneta verkkokaupan tai Svea Payments Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Checkout Finland Oy:n toimesta.

Maksunvälittäjän yhteystiedot:

Svea Payments Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Mechelininkatu 1 A
00180 Helsinki
Puhelin: +358 (0)9 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu.payments@svea.fi
www.sveapayments.fi

Maksu laskulla

  • Svea Ekonomin lasku ja erämaksu ovat luotettava ja helppo tapa maksaa ostoksesi vasta ostotapahtuman jälkeen. Laskulla saat ostoksillesi 30 päivää korotonta maksuaikaa, ja laskun saatuasi voit valita haluatko maksaa koko tilauksen kerralla vai pienemmissä kuukausierissä. Erämaksulla voit valita mieleisesi kiinteän maksuajan 3 kk - 36 kk välillä. Erämaksu on tällä hetkellä saatavilla vain kuluttajille. Kuluttajalasku toimitetaan sähköpostilla ja yrityslasku kirjeenä. Tutustu etukäteen luoton ehtoihin webpay.svea.com ja tallenna ja/tai tulosta Erämaksun yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.
  • Collector -laskulla/ osamaksulla. Kun valitset maksutavaksi Collector Commerce Laskun/Osamaksun, saat tilauksesi kotiin ennen kuin maksat. Lisäksi voit valita haluatko maksaa koko tilauksen kerralla tai useammassa erässä. Voidaksesi valita Collector Commerce maksutavan, sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Ensimmäinen lasku toimitetaan sähköpostilla tilauksesta seuraavan kuukauden puolivälin jälkeen. Seuraavat laskut sähköpostilla. Lisätietoa löydät sivulta collector.se/fi/etusivu/YksityisilleUusi/Maksa-laskulla/