Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Maalit
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 45 %
Himmeä, vesiohenteinen akrylaattilateksimaali. Alustana voi olla rappaus, puu, betoni, lastulevy, kipsilevy, tasoite ja tiilipinta. Joule Seinämaali soveltuu myös vanhojen alkydi- ja lateksimaalipintojen uudelleenmaalaukseen. Sisäkatot ja -seinät makuu-, olo- ja lastenhuoneissa ym. vastaavat kuivat tilat.


 • Vesiohenteinen, himmeä akrylaattimaali.
 • Kestää puhdistuskemikaaleja sekä heikkoja liuotteita
 • Sisältö: 2,7 l
 • A-pohja voidaan sävyttää tai käyttää sellaisenaan. Sävytetään sisämaalikarttojen mukaan sävytyspastoilla.
 • Valkoinen
 • Kosketuskuiva - n. 0,5 tuntia seuraava käsittely - 1-2 tuntia
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

EcoPrima 10 l parafiiniöljy

75,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
EcoPrima Parafiiniöljy on pharmalaatuinen, erittäin puhdas tuote, jota myös esimerkiksi lääketehtaat käyttävät. Myrkytön, hajuton, väritön, ei homehdu eikä syty itsestään.

Käyttökohteet: Soveltuu käsittelemättömille, aiemmin öljytyille sekä lämpökäsitellyille puupinnoille. Käytä esimerkiksi saunan tai keittiön pinnoille, myös elintarvikkeiden kanssa kontaktiin joutuville puuesineille, kuten leikkuulaudoille. Parafiiniöljy suojaa kosteudelta, lialta ja rasvalta, jolloin puupinnan kestävyys lisääntyy. Riski halkeamille vähentyy samalla.

Käyttöohje: Levitä sopivalla liinalla, esim. mikrokuituliina. Pyyhi ylimääräinen öljy pois hetken kuluttua. Uusi toimenpide sopivin välein. Saunan puupintoja käsiteltäessä parhaan lopputuloksen saat, kun levität öljyn puhtaalle ja kuivalle puupinnalle. Lämmitä sauna kertaalleen, jotta öljy saa rauhassa imeytyä syvälle puun syihin. Pintojen jäähdyttyä käsittely on valmis.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Auro 5 L raikastava seinämaali 328

69,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Raikastavalla seinämaalilla saavutetaan pysyvästi terveellinen huoneilma. Sen vuoksi sitä käytetään kouluissa, kokoushuoneissa, hotelleissa, olo- ja makuuhuoneissa, lastenhuoneissa, keittiöissä ja kellaritiloissa. Raikastava seinämaali hajottaa ruoanhajun, huonekalujen, mattojen ja tupakan erittämät hajut. Samoin se hajottaa epäpuhtaudet, esimerkiksi orgaaniset yhdisteet ja mikro-organismit kuten bakteerit ja homeen.

AURO:n erityinen raaka-aineyhdistelmä toimii katalysaattorina, joka valon avulla pilkkoo ilman hajut ja epäpuhtaudet neutraaliksi aineeksi. Paras teho saavutetaan päivänvalolla, mutta keinovalolähteetkin toimivat. Hajottamisprosessi ei heikkene, vaikutusaste pysyy sivelykerroksen koko käyttöiän vakiona. Raikastavalla seinämaalilla maalatut huonetilat on kuten kaikki huonetilat säännöllisesti tuuletettava. Ilman liikettä tarvitaan, jotta puhdistettava ilma joutuisi kosketuksiin maalatun seinän kanssa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Pro-Kleen viemärinaukaisija 5L

19,90 EUR(3,98 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
 • 5 litran viemärinpuhdistin liuottaa ja poistaa tukkeutuneet putket rasvoista, hiuksista yms. ja saa veden virtaamaan taas vapaasti.
 • Erittäin vahva seos on jopa 20 kertaa vahvempi kuin muut vastaavat tuotteet ja suuri riittoisuus riittää useampaan käyttökertaan.
 • Suunniteltu siten, että se on turvallinen kaikille putkistoille ja poistuu nopeasti viemäreistä.

Käyttöohjeet:

Tukkeutuneen viemäriputken aukaisu:

Kaada 250 ml nestettä viemäriin. Anna vaikuttaa vähintään 1-3 tuntia, mieluummin yön yli. Kaadettaessa varmista että et ole suoraan kaatokohdan yläpuolella. Kun 3 tuntia on kulunut, huuhtele runsaalla kuumalla vedellä.

Säännölliseen käyttöön / huoltoon / rasvan syntymisen estämiseen:

Kaada 150 ml alas tulppa-aukkoon ja anna vaikuttaa yön yli. Huuhtele runsaalla vedellä. Toista tämä viikoittain tai kahden viikon välein riippuen pesualtaan käytöstä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Maston WOODmix Vesiohenteisella CLOU Petsillä teet kauniisti sävytettyä pintaa. Soveltuu useimmille puulajeille, säilyttää puun luonnollisen ulkonäön.

Sekoita pussin sisältö 0,4 litraan kuumaa vettä ja anna jäähtyä. Älä käytä metalliastiaa. Kostuta käsiteltävä pinta ja anna kuivua. Hio hiekkapaperilla nro 180. Poista hiontapöly. Petsaa pensselillä tai sienellä käyttäen runsaasti petsiä. Poista ylimääräinen petsi n. 2 min kuluttua. Anna kuivua. Petsin kuivuttua, hio kevyesti hiekkapaperilla. Pintakäsittely ja kiillotus normaalilla tavalla. Tee aina koepetsaus ennen varsinaista petsausta. Petsiliuoksia voidaan sekoittaa keskenään.

 • Riittoisuus: 1 l riittää n. 6 m²
 • Suosittelemme suojakäsineiden käyttöä
 • Lakkaukseen sopii Maston WOODmix Vesiohenteinen Lakka petsatulle pinnalle
 • Anna petsatun pinnan kuivua hyvin (min. 2 vrk) ennen lakkausta
Useita värejä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Tytan 310ml bitumikitti

7,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Bitumikitti erittäin hyvällä UV:n ja säänkestolla.
 • Valumaton ja kutistumaton
 • Kestää lämpötilavaihteluja
 • Hyvä tarttuvuus
 • Bitumi- ja peltikatoille
 • Soveltuu tiivistämiseen, korjaamiseen ja liittämiseen
 • Saumojen ja aukkojen täyttämiseen
 • Kestävä ja vedenpitävä
 • Pysyvästi joustava
 • Ei vahingoita polystyreenia
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Uula 10 l homeenestoaine

42,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Käytetään ennen maalauskäsittelyjä. Uula-Homeenestoaine on hyvä myös rakennusaikaiseen suojaukseen.

UULA-homeenestoaine on kehitetty erityisesti hirsi- ja lautarakenteiden suojaukseen. Se on ekologinen vaihtoehto rakennusaikaiseen ulkopuupintojen suojaamiseen sekä pohjustamiseen ennen maalausta. Tuote on kehitetty ilmasto-olosuhteiden voimakkaan muuttumisen myötä kasvavaa homeongelmaa vastaan. UULA-homeenestoaineessa liuottimena toimii vesi. Tästä syystä tuotteesta ei synny liuotinhöyryjä eikä käyttö vaadi hengityssuojainta. UULA-homeenestoaine on turvallinen valinta!

 • Pakkauskoko: 10l
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kiiltävä, liuotinohenteinen uretaanialkydimaali. Betoni- ja puupintojen maalaukseen sisällä. Myös ulkona suojaisassa paikassa. Asuin-, liike- ja varastotilojen lattiat, portaat, kellarit, pesu- ja kylpyhuoneet, saunat, autotallit, tallit ja navetat.

Maali muodostaa kulutusta kestävän pinnan, joka kestää kemiallista ja lievää mekaanista rasitusta. Kovaan rasitukseen joutuvissa tiloissa käyttöönotto noin viikon kuluttua maalaamisesta.

Saatavilla 0,9 l, 2,7 l ja 9 l astioissa. A- ja C-pohja. Voidaan sävyttää.
Useita vaihtoehtoja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Osmocolor 2,5l 3188 lumi puuvaha

129,00 EUR(51,60 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Voimakkaasti pigmentoitu Osmocolor Puuvaha on kasviöljyihin ja luonnonvahoihin perustuva puun pintakäsittelyaine sisäkäyttöön.

Puuvahalla saadaan miellyttävän tuntuinen, hengittävä ja vettä hylkivä pinta, joka kestää hyvin myös värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä. Puuvahat eivät sisällä eliömyrkkyjä eivätkä säilöntäaineita. Tuotteet täyttävät normin EN 71,3 (Lelujen turvallisuus) vaatimukset kaikkien värisävyjen osalta. Puupintojen käsittelyyn sekä lämpimissä että kylmissä sisätiloissa. Seinien, kattojen, kalusteiden, huonekalujen, lelujen, jne. öljyämiseen. Voidaan käyttää kertakäsittelynä myös lattiapintojen värjäämiseen, jolloin lattia viimeistellään Öljyvahalla.

Sopii hyvin myös kylpy- ja pesuhuoneeseen, ei kuitenkaan saunan löylyhuoneeseen. Yhdestä kolmeen käsittelykertaa riippuen halutusta peittoasteesta, alustasta, puulajista ja käyttökohteesta. Levitetään ohuelti. 1 litra riittää vähintään 20 m² kertakäsittelyyn (uusi, höylätty pinta).
Tekniset tiedot
Työvälineiden pesu: Lakkabensiini
Riittoisuus (kertakäsittely): Alustasta riippuen n. 20 m²/l
Kiilto: Silkinkiiltävä
Lisätiedot
Väri 3188 Lumi. Kuultavan pinnan aikaansaamiseksi kertakäsittely, peittävän pinnan aikaansaamiseksi 2 - 3 käsittelykertaa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

0,9L A-pohja kalustekalkkimaali Chalk Paint

32,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kalustekalkkimaali on kalkkimaisen pinnan jättävä kalusteille ja koriste-esineille tarkoitettu erikoismaali ilman muovisideaineita.

Maalattu pinta on kuivuneena kalkkimaisen matta ja hengittävä. Maali on voimakkaasti pigmentoitu ja se peittääkin yleensä kertavedolla. Tuote on ekologinen, myrkytön, hajuton ja lyijyvapa, lisäksi se on valmistettu pelkästään luonnon raaka-aineista. Ei sisällä lateksia tai muita haitallisia aineita. Maali ei hilseile, vaan kuluu vanhetessaan kauniisti.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Eskaro Rustholli erikoisöljymaali

139,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Pellavaöljypohjainen, valopetroliohenteinen ulkomaali puupinnoille. Sisältää home- ja sienikasvustoa hidastavia tehoaineita. Huippuluokan homesuojaus Home Proof -teknologialla.

Käyttökohteet: Asuin- ja talousrakennusten julkisivut, puutalot, kesämökit, leikkimökit, ikkunapuitteet ja aidat. Rustholli Erikoisöljymaalilla voidaan maalata vanhojen alkydi- tai öljymaalien päälle. Sillä voidaan maalata myös hyvin ohuiden lateksia sisältävien maalien ja puunsuoja-aineiden päälle. Maali soveltuu erinomaisesti myös rapattujen julkisivujen kunnossapitoon ja kaunistamiseen.

 • Himmeä kiiltoryhmä, 5 (RT-luokitus)
 • Hyvä säänkesto, kestää erittäin hyvin meri- ja teollisuusilmastossa
 • Tilavuus: 9 litraa
 • Väri: Valkoinen
 • Riittoisuus sahalaudalle: 3-5 m²/l
 • Riittoisuus hienosahatulle: 4-5 m²/l
 • Riittoisuus höylälaudalle: 4-6 m²/l
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Eskaro 9 l kelonharmaa terassiöljy

79,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Liuotinohenteinen terassiöljy puupinnoille ulkona. Antaa puulle kuultavan ja kauniin pinnan. Sisältää erittäin hyvin puuhun tunkeutuvaa Tung-öljyä sekä perinteistä pellavaöljyä.

Käyttökohteet: Painekyllästetyn, sahatun ja höylätyn puun käsittelyyn ulkona. Soveltuu uusille sekä aiemmin käsitellyille pinnoille, kuten terassilaudat, kalusteet, ritilä ym. Väri kelonharmaa. Astian koko 9 l.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Vesiohenteinen akrylaattipohjainen puolihimmeä hyvin peittävä paneelimaali. Maalilla on erinomainen tartuntakyky aikaisemmin maalatuille ja lakatuille pinnoille. Ehkäisee oksakohtien läpilyöntiä.

Käyttökohteet: Uusien ja aikaisemmin maalattujen sekä lakattujen seinä- ja kattopaneelien maalaukseen sisätiloissa.

Saatavilla 2,7 l ja9 l astioissa. A-pohja. Voidaan sävyttää.
Useita vaihtoehtoja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Eskaro Aqua 2,7l pohjuste

28,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Käyttövalmis vesiohenteinen pohjustepuunsuoja, joka muodostaa tehokkaan suojan lahottaja- ja sinistymäsieniä vastaan ennen varsinaista pintakäsittelyä. Puuosat sisällä ja ulkona (käyttöluokat 2 ja 3). Valmistetta ei saa levittää sisällä. Voidaan käyttää maanpinnan yläpuolelle jääviin puuosiin, kuten ikkunan karmeihin, ulko-oviin, ulkoverhoiluun, aitoihin, räystäisiin ja autokatoksiin. Ei saa käyttää puuosiin, jotka ovat suoraan kosketuksissa maahan tai veteen, eikä meriympäristössä. Valmisteella käsiteltyä puuta saa käyttää sisätiloissa vain ikkunapuitteissa ja ulko-ovissa.

 • Väritön, ei sävytettävä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

EcoPrima 5 l parafiiniöljy

39,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
EcoPrima Parafiiniöljy on pharmalaatuinen, erittäin puhdas tuote, jota myös esimerkiksi lääketehtaat käyttävät. Myrkytön, hajuton, väritön, ei homehdu eikä syty itsestään.

Käyttökohteet: Soveltuu käsittelemättömille, aiemmin öljytyille sekä lämpökäsitellyille puupinnoille. Käytä esimerkiksi saunan tai keittiön pinnoille, myös elintarvikkeiden kanssa kontaktiin joutuville puuesineille, kuten leikkuulaudoille. Parafiiniöljy suojaa kosteudelta, lialta ja rasvalta, jolloin puupinnan kestävyys lisääntyy. Riski halkeamille vähentyy samalla.

Käyttöohje: Levitä sopivalla liinalla, esim. mikrokuituliina. Pyyhi ylimääräinen öljy pois hetken kuluttua. Uusi toimenpide sopivin välein. Saunan puupintoja käsiteltäessä parhaan lopputuloksen saat, kun levität öljyn puhtaalle ja kuivalle puupinnalle. Lämmitä sauna kertaalleen, jotta öljy saa rauhassa imeytyä syvälle puun syihin. Pintojen jäähdyttyä käsittely on valmis.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Eskaro RK peltikattomaali

Alkaen15,90 EUR

Siirry tuotesivulle Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Himmeä, vesiohenteinen akrylaattisideaineeseen perustuva lujasti maalattavaan pintaan tarttuva peltikattomaali. Kestää hyvin kulutusta ja säärasituksia. Muodostaa kuivuessaan joustavan maalikalvon, joka myötäilee kohteen lämpölaajenemisesta johtuvia muutoksia. Sisältää ruosteenestopigmenttiä.

Suomen vanhin vesiohenteinen peltikattomaali - markkinoilla jo yli 30 vuotta!

Käyttökohteet: Aiemmin alkydi- tai akrylaattimaalilla maalatut pinnat, kuten teräskatteet, vesikourut, syöksytorvet, ikkunapellit ja ilmastointiputket.

Saatavissa 0,9 l , 2,7 l ja 9 l astioissa. A- ja C- pohja, voidaan sävyttää. Vakiosävyt: vanha kupari, punainen, musta, vihreä ja grafiitinharmaa.
Useita värejä