Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Hyvän Olon Konjak kapseli

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Hyvän Olon Konjak kapseli

Hinta

25,90 EUR(0,14 EUR / KPL)

Osamaksulla 4.08 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Hyvän Olon Konjak kapseli

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Hyvän Olon Konjak kapseli

Painonhallinta ja laihtuminen on monen tekijän summa. Sohvaperunan pitää lisätä energian kulutusta liikkumalla enemmän ja herkuttelijan on vähennettävä energian saantia kiinnittämällä huomiota siihen mitä suuhunsa laittaa. Pelkkä annoskoon pienentäminen voi olla ratkaisu. Laihduttajien tueksi on tarjolla lukuisia laihdutusvalmisteita, joiden tarpeellisuudesta ja tehosta asiantuntijat ovat olleet kovasti eri mieltä. Niitä ovat mm. erilaiset sokerien ja rasvojen imeytymistä ja nälän tunnetta hillitseviksi väitetyt valmisteet.

Ravintokuitua ravitsemusasiantuntijat ovat usein pitäneet lähestulkoon ihmeaineena. Viljatuotteetkin lajitellaan “hyviin” ja “huonoihin” hiilihydraatteihin sen perusteella, onko niissä kuitua vai ei.

Glukomannaani on kuitu, jota saadaan Amorphallus konjac-kasvin kuivatuista mukuloista. Mukulat sisältävät noin 40 % glukomannaania. Kasvi kasvaa sekä viljeltynä että luonnonvaraisena Kiinassa, Koreassa ja Taiwanilla. Glukomannaani on ensimmäinen ja toistaiseksi myös ainoa kuitu, jonka on tieteellisten tutkimusten perusteella todettu auttavan laihduttamista ja jolle on sen vuoksi myönnetty EU:n vahvistama painohallintaväittämä. Glukomannaani on ns. geeliytyvää eli vesiliukoista kuitua, jolle on ominaista kyky sitoa itseensä runsaasti vettä. Vegaanit voivat käyttää sitä myös liivatteen korvikkeena.

Hyvän Olon Konjac Glukomannaani kapselit sisältävät myös kromia. Kromi on elimistölle välttämätön hivenaine, josta käytetään myös nimitystä glukoositoleranssitekijä. Glukoositoleranssi tekijä on vesiliukoinen, kromia ja niasiinia sisältävä aine, joka osallistuu veren glukoositasapinon ylläpitoon. Kromin varsinaista puutetta ei ole helppo osoittaa. Ravinnon kromista imeytyy vain n. 2 %. Imeytynyt kromi varastoituu mm. haimaan ja osallistuu haiman tuottaman insuliinin toiminnan tukemiseen. Elimistön kromipitoisuutta laskee sokerien runsas saanti, mikä lisää sen erittymistä virtsaan. Laihtuminen alkaa lähes poikkeuksetta virtsan erityksen lisääntymiselle, jolloin kromia voi poistua normaalia enemmän.

Via Naturalen Hyvän Olon Konjac -kapselit sisältävät 500 mg glukomannaania. Sen annostus on 3 x 2 kapselia päivässä runsaan nesteen kera ennen ruokailua. Syötävän ruuan tulee olla vähäenergistä eli vähärasvaista ja-sokerista. Mikäli kapseleiden nieleminen on hankalaa, kapselit voi avata vetämällä niitä päistä. Jauhe kaadetaan lasiin, vettä lisätään jauheeseen sitä voimakkaasti sekoittaen, kunnes lasi on täynnä. Seos juodaan välittömästi.

 • Pakkauksessa on 180 kapselia.

Sisällön määrä 180
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut sisään, rekisteröidy oikealla olevan linkin kautta.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu