Usein kysytyt kysymykset

Kun tuotetta löytyy varastostamme, on toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tuotteen toimitusaika mainitaan tuotteen tuotesivulla.
Karkkainen.com verkkokaupassa tehtyjä tilauksia ei voi muuttaa tai perua verkkokaupassa, vaan sinun tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@karkkainen.com tai puhelimitse 010 430 3030. Laitathan viestiin mukaan tilausnumerosi.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 10-14.
Suurin osa verkkokaupan tuotteista on saatavana myös Kärkkäisen tavarataloista.

Verkkokaupasta tilattuja tuotteita voi palauttaa myös tavarataloihin.
Kärkkäisen verkkokaupassa voi maksaa verkkopankissa, luottokortilla sekä Svea ja Collector laskuilla.
Mikäli saat viallisen tai väärän tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@karkkainen.com tai puhelimitse 010 430 3030. Voit myös olla yhteydessä täyttämällä palautelomakkeen.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 10-14.
Suurikokoiset ja painavat tuotteet toimitetaan rahtiautolla kotipihaan. Rahdin kuljettaja soittaa ennen jakelua jakeluajan sopimiseksi.
Palauttaessasi tuotteita sinun tulee täyttää paketin mukana saapunut palautuslomake. Ilmoita lomakkeessa tilinumerosi. Suoritamme hyvityksen pankkitilillesi, tai luottokorttitilillesi jos maksoit tilauksen luottokortilla. Mikäli tilasit tuotteita laskulla, teemme hyvityksen laskutukseen.
Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun maksu on käsitelty. Käsittelyn jälkeen kestää n. 1-3 pankkipäivää, jotta maksu siirtyy tilillesi.
Palasitko maksamisen jälkeen verkkokauppaan? Näin tulee tehdä, jotta tieto maksamisesta kulkisi meille. Palatessasi verkkokaupan sivuille saat tilausvahvistuksen. Se varmistaa, että tilauksesi on vastaanotettu. Mikäli maksamasi tilaus on jäänyt saapumatta, ota välittömästi asiakaspalveluumme puhelimitse 010 430 3030 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@karkkainen.com. Voit myös olla yhteydessä täyttämällä palautelomakkeen.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 10-14.
Muistat lopettaa asiointisi aina kirjautumalla ulos verkkokaupasta. Selaimen välimuisti eli cache kannattaa tyhjentää käytön jälkeen. Sen voi tehdä selaimen valikon kohdasta Internet-asetukset. Muista myös kirjautua ulos tietokoneistunnostasi ja sulkea selain, kun lopetat Internetin käytön. Näin varmistat, että seuraava käyttäjä ei pääse katsomaan selaamiasi sivuja
Voit antaa palautetta täyttämällä palautelomakkeen tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@karkkainen.com tai puhelimitse 010 430 3030.
Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 10-14.
Arvostamme palautettasi!
Sinulla on 30 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeutta on rajoitettu esimerkiksi leikattavilla tuotteilla kuten kankailla. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.

Tarkemmat tiedot palauttamisesta löydät täältä.
Voit huoletta tehdä ostoksia Karkkainen.com -verkkokaupassa, sillä tilauksen yhteydessä jättämäsi asiakastiedot ovat meille ehdottoman luottamuksellisia emmekä luovuta niitä ulkopuolisille. Yhteys tietokoneesi välillä suojataan käyttämällä SSL -suojausta (Secure Sockets Layer). SSL -turvakäytäntö suojaa tietoliikenteen siten, ettei ulkopuolinen tarkkailija pysty yhteyttä seuraamalla näkemään tai muuttamaan luottamuksellisia tietojasi. SSL -turvakäytäntöön luottavat mm. suomalaiset verkkopankit, sekä lukemattomat muut turvallisia yhteyksiä vaativat verkkopalvelut.
Maksaessasi luottokortilla ohjaamme sinut Luottokunnan palveluun tekemään varmennuksen. Kaupassamme käytetään Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamisjärjestelmiä maksutapahtumasi turvallisuuden varmistaaksesi jos olet liittänyt nämä ominaisuudet korttiisi. Todentaminen tapahtuu yleensä verkkopankkitunnuksilla.
Turvallisuutesi takia emme myöskään tallenna maksukorttisi korttinumeroa missään vaiheessa. Näin kukaan ei pääse väärinkäyttämään tietojasi myöhemmin.
Tilaukset toimitetaan normaalisti valitsemasi toimitustavan mukaan lähimpään postiin tai valitsemaasi Matkahuollon pisteeseen, joka voi olla esim. lähikauppasi, josta voit noutaa ne saatuasi saapumisilmoituksen. Halutessasi voit tilata kaikille tuotteillemme myös kotiinkuljetuksen, jolloin kuljetusliike tuo tilauksesi perille asti.
Tilausvahvistus osoittaa, että olemme ottaneet tilauksesi vastaan ja pyrimme toimittamaan sen mahdollisimman pian. Mikäli tuotteen toimituksessa ilmenee ongelmia, otamme sinuun yhteyttä.
Joissakin poikkeustapauksissa emme pysty toimittamaan tilattua tuotetta lainkaan. Tällaisissa tilanteissa otamme yhteyttä asiakkaaseen ja pyrimme järjestämään tilalle korvaavan tuotteen.
Täytä tuotteen mukana tullut palautusilmoitus ja liitä se palautettavan tuotteen mukaan pakettiin.

Palautusosoite on: Asiakaspalautukset, Karkkainen.com Ollilanojankatu 2 84100 Ylivieska

Sopimusnumeroitamme käyttämällä palauttaminen on sinulle maksutonta.

Voit palauttaa tuotteen myös tavarataloihimme.

Pyydä palautuksesta kuitti ja säilytä sitä kunnes olet saanut uuden tuotteen tai hyvityksen tilillesi tai laskuun. Kuitti on tosite tuotteen palauttamisesta.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet. Sinetöityjen tuotteiden osalta palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia. Sinetöityjä tuotteita ovat esimerkiksi pelit, elokuvat tai musiikkiäänitteet.

Lisätietoa palautuksista täältä.
Ei tarvitse, voit tehdä tilauksen myös rekisteröitymättä. Jos teet tilauksen rekisteröitymättä, yhteystietosi eivät säily verkkokaupassamme, ja sinun pitää syöttää ne uudestaan seuraavan tilauksen yhteydessä.
Toimitamme tilauksia toistaiseksi vain Suomeen.
Voit toimittaa laitteen, täytetyn huoltoilmoituksen ja takuutodistuksena toimivan lähetyslistan valtuutettuun huoltoliikkeeseen. Yhteystietoja paikkakuntasi valtuutetuista huoltoliikkeistä voit tiedustella myös asiakaspalvelustamme.

Voit myös palauttaa viallisen tuotteen takuuaikana meille tutkittavaksi.

Asiakaspalautus Karkkainen.com Ollilanojankatu 2 84100 Ylivieska

Rekisteröitymällä voit hyödyntää parhaiten kaikkia verkkokaupan sinulle tarjoamia ominaisuuksia. Voit seurata lähetystesi tilaa, näet aiemmat ostosi tapahtumahistoriasta, tilaaminen on nopeaa ja vaivatonta, koska omat tietosi ja osoitteet säilyvät muistissa ja muistilistalle siirretyt tuotteet säilyvät omissa tiedoissasi.

Rekisteröityminen säästää aikaasi ja on maksutonta.
Jos unohdat salasanasi, klikkaa etusivun ylälaidassa olevaa Kirjaudu sisään / Rekisteröidy -painiketta. Tämän jälkeen klikkaa Unohtuiko salasana? -linkkiä. Syötä käyttäjätunnuksena käyttämäsi sähköpostiosoite ja klikkaa Tilaa uusi salasana -painiketta. Lähetämme sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset syöttämään uuden salasanan
Kyllä, sinun on mahdollista lähettää tilaamiasi tuotteita myös muuhun kuin kotiosoitteeseesi.
Jos tiedät mitä haluat, kirjoita tuotteen nimi suoraan Etsi koko tuotevalikoimasta -kenttään sivun yläosassa. Ehdottava haku tarjoaa hakutuloksia tuotteista, tavaramerkeistä ja kategorioista. Painamalla enter-näppäintä tai suurennuslasin kuvaketta, haku vie hakutulossivulle. Hakuominaisuuksia voivat olla esim. tuotenimi, väri, merkki jne.
Kirjautumalla sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi, voit muuttaa itse Omat tiedot -sivulla olevaa osoitettasi ja muita yhteystietoja.
Laskulla tai osamaksulla maksaminen edellyttää luottotietojen tarkistamista. Henkilötunnus tarvitaan, jotta luottotiedot voidaan tarkistaa.
Laskun toimitusaika riippuu laskutuspalvelusta. Svea laskut toimitetaan n. viikon kuluttua tilauksesta sähköpostiisi, Collector laskut toimitetaan tilauksesta seuraavan kuukauden puolen välin aikaan sähköpostiisi. Yrityslaskut toimitetaan kirjeenä tai sähköisesti laskutusosoitteeseen.
Jos haluat tilata yritykselle verkkokaupasta, voit rekisteröityä verkkokauppaamme yritysasiakkaaksi laskutusosoitteella ja tilausta tehdessä ostoskorivaiheessa lisätä sitten toimitusosoitteen. Maksutavaksi valitse joko Yritys – tai Kärkkäinen lasku.