Laadukkailla, juuri sinun lattiamateriaalillesi ja tarvitsemaasi käyttötarkoitukseen suunnitelluilla Vileda®-mopilla siivous käy kuin tanssi. Valitse tästä omasi.

Vileda® 1-2 Spray heti-valmis-moppi

Vileda® 1-2 Spray sopii ennen kaikkea lattioiden nopeaan puhdistukseen. Varren nestesäiliön (270 ml) ansiosta moppi on aina käyttövalmiina juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Suihke aktivoidaan kahvan liipaisimella: hieno nestesumu leviää tasaisesti mopin eteen. Yksi säiliön täyttö riittää jopa 130 m² lattian pesuun. Puhdistusaineena voidaan käyttää käyttövalmista Vileda 1-2 Spray puhdistusainetta 750 ml, pelkkää puhdasta vettä tai lattiamateriaalille sopivaa muuta puhdistusainetta, joka on laimennettu käyttöohjeen mukaan.

Vileda® 1-2 Spray heti-valmis-moppi sopii erinomaisesti kiireisille, lapsi- ja lemmikkiperheille. Soveltuu kaikille lattiamateriaaleille, myös puulle.

Vileda® ActiveMax Extra levykehysmoppi

Vileda® ActiveMax Extra soveltuu kaikille lattiamateriaaleille, mutta sitä suositellaan erityisesti vedenaroille puulle, parketille ja laminaatille. Moppi soveltuu erityisesti suurille lattiapinnoille suuren levykehyksen ansiosta. Mopin tiivis mikrokuitu puhdistaa tehokkaasti jopa ilman puhdistusaineita. Karhennettu säätövarsi ei lipsu märissäkään käsissä.

Vileda® UltraMax moppi ja sanko&puristin

Vileda® UltraMax on ainutlaatuinen levykehysmoppi, jonka voi huuhdella ja puristaa kuivaksi omassa sangossa ja puristimessa. UltraMax sopii kaikille lattiamateriaaleille. Sitä voidaan käyttää myös ilman sankoa. Pienemmän levykehyksen ansiosta se sopii pienempiin tiloihin ja tiloihin, joissa on paljon mattoja ja huonekaluja. Mikrokuituinen moppi puhdistaa tehokkaasti jopa ilman puhdistusaineita.