Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Juomalasit/lasisto
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Olutlasi Snifter 53 cl on pohjaltaan laaja ja suuta kohti kapeneva aromilasi, joka tiivistää vahvan nautiskeluoluen aromit. Olutta voi helposti lämmittää, ja saada siitä kaiken irti pitämällä kättä lasin pohjalla. Snifter lasimalli sopii etenkin vahvojen barley wine- ja imperial stout -tyylisten oluiden hitaaseen nautiskeluun. Snifter aromilasimallia käy loistavasti myös konjakkilasina. Konepesunkestävää laadukasta italialaista lasia.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Iittala Kastehelmi juomalasi ultramariini (30 cl) 4 kpl, jonka syvä, sinisyyttä hehkuva sävy on kunnianosoitus Suomea kuvaavalle värille, joka huokuu puhtautta ja lämpimiä ajatuksia kotimaastamme. Kastehelmi-sarja on Oiva Toikan suunnittelema lasikattauksen klassikko (v. 1964). Lasipisaroilla koristeltu pinta muistuttaa pieniä kastepisaroita varhain kesäaamulla ja tekee näin pinnasta elävän ja kimaltelevan.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Tulppaaninmuotoisesta olutlasista voi nauttia useampia erilaisia oluita. Lasin suuri malja antaa oluelle tilaa tuoda koko laaja aromimaailma esiin. Kapeneva suu vahvistaa maun ja tuoksun voimakkaan vapautumisen. Konepesunkestävää laadusta italialaista lasia.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Juomapurkki+pilli 4 dl värikansi

4,50 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Viehättävä lasinen mukilajitelma, jossa on pinnassa suurehko kohokuvio sekä tukeva kahva. Juomatölkkiin on kierrettävä kansi, joita on neljää eri väriä: vaaleansininen, keltainen, vihreä ja punainen. Kansissa on valkoisia pilkkuja. Juomatölkin kansissa on reikä pilliä varten, ja jokaiseen kanteen kuuluu myös samanvärinen oma pilli. Kannen ansiosta kätevään mukiin ei pääse ampiaiset tai muut ötökät osingoille, vaan se pysyy hyvänä. Pitkiin iltoihin, arjen piristykseksi, kesäisille juomille!

Tilavuus 4 dl.
Käsinpesu.

Huom! Lajitelmatuote, väriä ei voi valita verkkokaupasta ostettaessa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Iittala Kartio-juomalasi ultramariini (21 cl) 4 kpl, jonka syvä, sinisyyttä hehkuva sävy on kunnianosoitus Suomea kuvaavalle värille, joka huokuu puhtautta ja lämpimiä ajatuksia kotimaastamme. Kaj Franckin suunnitteleman Kartion muotoilu perustuu täydelliseen tasapainoon materiaalin ja pelkistetyn geometrisen muodon välillä. Konepesun kestävä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Lempi on yleisjuomalasi, joka soveltuu kaikkiin tilanteisiin, niin arkeen kuin juhlaankin. Pinottava Lempi-lasi on tilaihme kaappeihin. Sen pehmeä ja selkeä muoto antaa lasille ryhdikkyyden. Lempi istuu luonnollisesti niin aamiaispöytään kuin työpisteellekin ja on omiaan myös viinilasina.

  • Tilavuus: 35 cl
  • Pakkauskoko: 2 kpl

Useita värejä