Autolla ajaessa on mukava kuunnella esimerkiksi radio-ohjelmia tai musiikkia. Erityisesti pidemmillä automatkoilla hyvien äänentoistolaitteiden merkitys kasvaa, sillä kuuntelukokemus on nautittavampi laadukkailla laitteilla. Tilaa nyt tasokkaat autohifi-laitteet ja tarvikkeet Kärkkäisen verkkokaupasta ja nosta kuunteluelämyksesi uudelle tasolle!

Tarpeisiisi ja autoosi parhaiten sopiva autohifi-systeemi Kärkkäiseltä

Kaikissa automalleissa ei ole sisäänrakennettuna erinomaisia ja laadukkaita äänentoistolaitteita. Erityisesti vanhemmissa automalleissa on usein vain perusradio ja cd- tai kasettisoitin, jotka jättävät kuuntelukokemukseen joskus paljonkin toivomisen varaa.

Laadukas äänentoistojärjestelmä on kuitenkin mahdollista saada mihin tahansa autoon sopivilla välineillä ja järjestelmän osilla. Autossa valmiiksi olevaa laitteistoa voi tuunata tai rakentaa ja asentaa mieleinen kokonaisuus alusta loppuun itse, ja kaikki tarvittavat osat tähän voi tilata Kärkkäisen verkkokaupasta. Monipuolisesta verkkokaupan valikoimasta löytyvät niin päätelaitteet, kaiuttimet, kaapelit ja tarvikkeet kuin rakennussarjat.

Äänentoiston valikoimaa

Äänilähteinä toimivista päätelaitteista erilaiset autosoittimet ja bluetoothilla toimivat FM-lähettimet löytyvät verkkokaupasta erilaisilla ja eri kokoisilla näytöillä varustettuna. Voit halutessasi tilata esimerkiksi kattoon asennettavan alaslaskettavalla näytöllä ja integroidulla äänenvahvistimella varustetun päätelaitteen. Myös erilliset vahvistimet, jotka tuovat tehoa äänentoistoon, löytyvät verkkokaupan valikoimasta. Erityisesti monovahvistimia löytyy kattava ja monipuolinen valikoima, mutta myös 2- ja 4-kanavaisia vahvistimia löytyy useamman laisia.

Kaiuttimista erityisesti matalia äänentaajuuksia varten suunniteltuja subwoofereita löytyy Kärkkäisen verkkokaupasta laaja ja monipuolinen valikoima. Näiden lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu myös sekä korkeampia äänentaajuuksia toistavan diskanttikaiuttimen että matalia äänentaajuuksia toistavan bassokaiuttimen sisältäviä 2- ja 3-tiekaiuttimia sekä yksielementtisiä koaksiaalikaiuttimia.

Kaiuttimia löytyy myös sekä yksittäisinä elementteinä ja osina että erillissarjoina tai valmiskoteloina. Näistä voi koota juuri itselle omiin tarpeisiin ja kuuntelumieltymyksiin parhaiten sopivat kokonaisuudet. Näiden lisäksi verkkokaupasta ovat tilattavissa myös erilaiset vaihtajat, suotimet ja taajuuskorjaimet, sekä monet muut tarvikkeet.

Päätevahvistimen ja kaiuttimen välille on tarjolla myös monenlaisia kaapeleita. Myös muut tärkeät tarvikkeet, kuten esimerkiksi erilaiset liittimet, adapterit, linjamuuntimet, kaukosäätimet, sulakkeet ja sulakepesät sekä monet muut tarvikkeet ja välineet löytyvät Kärkkäisen verkkokaupasta.

Verkkokaupan tuotemerkit

Verkkokaupan laadukkaita tuotemerkkejä ovat muun muassa Alpine, AIV ja Ground Zero. Alpinen tuotteista erityisesti päätelaitteita ja kaiuttimia löytyy laaja valikoima. AIV:lta puolestaan on verkkokaupassa erityisesti erilaisia sovittimia ja adaptereita sekä muita tarpeellisia osia. Ground Zeron tuotteista taas muun muassa vahvistimia, subwoofereita ja niihin sopivia osia löytyy Kärkkäisen verkkokaupasta useamman laisia.

Kärkkäisen verkkokaupan tuotteilla onnistuu sekä valmiiden laitteiden tuunaus ja vahvistus että sopivan ja mieluisan äänentoistojärjestelmän rakentaminen alusta loppuun. Olipa autohifi jo valmiiksi rakas harrastus tai vasta aluillaan oleva uusi aluevaltaus, pääset Kärkkäisen autohifituotteilla tuumasta toimeen. Voit tilata nopeasti ja helposti sieltä tarvitsemasi osat ja välineet ja ryhtyä hommiin vaikka saman tien!