Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Victor Light Fighter 7500 sulkapallomaila

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Victor Light Fighter 7500 sulkapallomaila
4005543148758_1.jpg 4005543148758_2.jpg

Hinta

129,00 EUR

Osamaksulla 8.38 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 5,5 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Victor Light Fighter 7500 sulkapallomaila

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Victor Light Fighter 7500 sulkapallomaila

 • Jäykkä ja kärkipainoinen maila.
 • Keveys tuo helpon käsittelyn ja aikaisemman osumispisteen - optimaalinen hallinta!
 • Niin kaksin- kuin nelinpeliin.
 • Keveys + voima! Nopeuden lisäksi mailaa on parannettu kärkipainoisuudella ja aerodynaamisella kehyksellä joka antaa voimaa iskulyönteihin.
 • Kevyt kuin höyhen! Nämä mailat painavat alle 80 grammaa!

Suosittelemme

 • Poista vertailusta
  Poista muistilistalta

  Victor Brave Sword 12L sulkapallomaila

  139,00 EUR

  Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
  Brave Sword 12 mailaan on yhdistetty maailman parhaiden miekantekijöiden ja Victorin mailatehtaan paras osaaminen. Mailassa on kaikki uuden valmistusteknologian suomat edut. Mailassa on käytetty Ultra Hi-Modulus hiilikuitua, mikä on parasta hiilikuitua!

  Mailan kehyksen profiili on lainattu miekan profiilista, mikä vähentää ilmanvastusta.
  Aerodynaaminen kehys nopeuttaa swingiä ja vähentää ilmanvastusta, mikä kasvattaa lyöntien voimaa esimerkiksi iskulyönneissä. Brave Sword - mailat ovat nopeimpia hyökätessä!

  Brave Sword:n tunnus - SPEED
  Tämän tyyppinen maila sopii ominaisuuksiensa puolesta pelaajille, jotka pitävät nopeiden laakalyöntien käytöstä sekä vastahyökkäyksestä.

  Mailassa on käytetty nano-teknologiaa, mikä parantaa kehyksen kestävyyttä jännittäessä suuremmalla kilomäärällä. Kehyksen sisäpuoli on muotoiltu aaltomaiseksi, jotta iskun voima jakautuisi sweet-spottiin mahdollisimman tehokkaasti ja kehys on isometrinen (kasvattaa sweet-spottia). Sweet-spotin ollessa suurempi, lyöntien taso on parempi vaikka osuisi vähän huonommin.

  Maila toimii hyvin puolustavassa pelityylissä. Nelinpeliin ja kaksinpeliin.

 • Poista vertailusta
  Poista muistilistalta

  Victor Jetspeed Ahmad sulkapallomaila

  189,00 EUR

  Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
  Materiaalin hiilikuidut ja sen yhdistelmät ovat erittäin suorituskykyisiä. Tiiviit, kevyet sidokset tarjoavat erinomaista iskunvaimennusta ja parantavat kontrollia joka ainoassa pelissä. Materiaalit ovat Japanista ja niitä käytetään esimerkiksi autoteollisuudessa ja tuulivoimassa.
  Kiteytettyä polyesterikuitua Japanista punotun kerroksen seassa. Kuidut vaimentavat nopeasti värähtelyä sekä tuovat nopeasti vakautta mailaan pelin aikana. Lisää mailan kestävyyttä taivutuksen aikana verrattuna totuttuun hiilikuituun.
  Tätä muotoilua on inspiroinut elävän hain nahka. Hain nahan pintaa on jäljitelty mailan kehyksessä ilmanvastuksen vähentämiseksi. Tätä on käytetty myös lentokoneiden siivissä tai uimareiden puvuissa. Hain nahan pinta tuntuu hiekkapaperilta, eikä ole suinkaan sileä.
  On yhdistelmä Sword & Aerodynamic - kehysrakenteista. Vähentää ilmanvastusta tehokkaasti, mikä tuo nopeutta ja auttaa seuraavaan lyöntiin valmistautumista.

  • Varsi: Ultra High Modulus Graphite+PYROFIL by Mitsubishi+7.0 SHAFT
  • Kehys: Ultra High Modulus Graphite + Nano Fortify
  • Pituus: 675 mm
  • Termolaukku: Kyllä
  • Paino jänteillä: 90-92g
  • Jänteet: NS-880Z Ti A
  • Kahva: G4
  • Painopiste: HH ○○●○○ HL
  • Jäykkyys: S ○●○○○ F
  • Jäykähkö ja tasapainoinen.

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut sisään, rekisteröidy oikealla olevan linkin kautta.

Huom! Vanhan verkkokaupan käyttäjätunnus on korvattu sähköpostiosoitteellasi.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 2

Asettelu