Retkeily

Shopin kampanjatuotteita
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 36 %

Marttiini Martef 6" sahafiletti

24,90 EURnorm.39,00 EUR

Martef-pinnoitetun filetin ahnaasti leikkaava terä on liukas ja liki kitkaton. Terä on valmistettu ruostumattomasta kromiteräksestä ja sitä suojaava pinnoite tekee terän puhdistamisen helpoksi, pelkkä huuhtaisu riittää. Karhennettu kumikahva ja sormisuojahela takaavat pitävän otteen veitsestä kaikissa olosuhteissa. Veitsi on myös erinomainen apuväline monissa muissakin keittiöaskareissa. Sahafiletissä on sininen nahkatuppi.


 • Pituus: 27 cm
 • Terän pituus: 15 cm
 • 6" filetti sopii parhaiten noin 1 kg:n painoisen kalan fileointiin
 • Terämateriaali: Ruostumaton kromiteräs, Martef-pinnoite
 • Kahvamateriaali: kumi
 • Tuppimateriaali: nahka
 • Avainlipputuote, valmistettu Suomessa

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 17 %

Garmin Map 62S GPS

239,00 EURnorm.289,00 EUR

Uudessa kannettavassa GPSMAP 62s -navigaattorissa on kolmiakselinen kallistuksen kompensointia käyttävä kompassi, barometrinen korkeusmittari ja mukautettujen karttojen, BirdsEye™-satelliittikuvatilauksen (tilattava erikseen) ja valokuvanavigoinnin tuki. Kestävä ja vesitiivis GPSMAP 62 -navigaattori on hyvin käteen istuva, ja siinä on erinomaisen vastaanoton takaava quad helix -antenni, nopea USB-yhteys ja langaton yhteys yhteensopiviin Garminin kannettaviin laitteisiin. GPSMAP 62s sisältää sisäänrakennetun maailmanlaajuisen peruskartan, jossa korkeustiedot on varjostettu.

GPSMAP 62s -laitteessa on sisäänrakennettu kolmiakselinen kallistuksen kompensointia käyttävä sähköinen kompassi, joka näyttää suunnan myös paikallaan seistäessä, vaikka laitetta ei pidettäisi suorassa. Sen barometrinen korkeusmittari jäljittää ilmanpaineen muutokset ja osoittaa tarkan korkeuden. Sen avulla voit merkitä muistiin ilmanpaineen vaihtelut ja tarkkailla vaihtuvia sääolosuhteita. GPSMAP 62s:n avulla voit jakaa reittipisteet, jäljet, reitit ja tiedot geokätköistä langattomasti muille Garmin-laitteiden käyttäjille. Nyt ystäväsikin pääsevät tsekkaamaan suosimasi reitit ja kätköt-lähetä kohdetiedot vastaaviin laitteisiin kätevästi painamalla lähetyspainiketta ja kutsu ystäväsi yhteiseen seikkailuun. GPSMAP 62s -navigaattorin quad helix -antenni ja herkkä WAAS-tekniikkaa hyödyntävä GPS-vastaanotin ja HotFix®-satelliittiennuste määrittävät sijaintisi nopeasti ja tarkasti ja pystyvät määrittämään GPS-sijainnin myös katvealueilla ja syvissä kanjoneissa. Edut ovat selviä - olitpa tiheässä metsässä tai vain korkeiden rakennusten ja puiden lähettyvillä, voit luottaa GPSMAP 62s:n vievän sinut perille silloin kuin eniten sitä tarvitset.

Karttojen lisääminen on helppoa, sillä Garminin valikoimiin kuuluu microSD-korteilla saatavia tarkkoja topografisia, meri- ja tiekarttoja. Laitteen 1,7 Gt:n sisäiseen muistiin voit kätevästi ladata Suomi Pro -karttoja ja olet valmis matkaan, tai ottaa käyttöön esiladatut BlueChart® g2 -merikartat veneilypäivää varten tai City Navigator NT® -karttatiedot ja käännöskohtaisen reittiohjauksen. 62s on yhteensopiva myös maksuttoman Custom Maps -ohjelmiston kanssa, joka muuntaa paperiset ja sähköiset kartat laitteeseesi ladattavaan muotoon. Yhdistämällä laitteen tietokoneeseen ja Internetiin saat yksityiskohtaisen analyysiin retkestäsi ja voit lähettää jälkiä ulkoilulaitteeseen käyttämällä Garmin Connect™ -palvelua. Tässä täyden palvelun sivustossa on toimintotaulukko, ja sivustossa voit tarkastella toimintoja käyttämällä Google™ Earth -palvelua.

GPSMAP 62s tukee geokätkennän GPX-tiedostoja, joiden avulla voit ladata tiedot geokätköistä suoraan laitteeseen. GPSMAP 62s tallentaa ja näyttää tärkeimmät tiedot, kuten sijainnin, maaston, vaikeustason, vinkit ja kuvaukset. Sen ansiosta sinun ei enää tarvitse syöttää käsin koordinaatteja tai käyttää tulosteita! Lataat vain GPX-tiedoston laitteeseen, ja kätköjen etsintä voi alkaa. 62s on hyvin käteen sopiva, kevyt ja täydellinen matkakumppani kaikkiin ulkoilun haasteisiin.

Tekniset tiedot:
 • 2,6 tuuman auringonpaisteessa helposti luettava värinäyttö
 • Sisäinen maailmanlaajuinen peruskartta, jossa korkeustiedot on varjostettu
 • Erittäin herkkä quad helix -GPS-antenni takaa erinomaisen vastaanoton
 • 1,7 Gt sisäistä muistia
 • Virtalähde: 2 AA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen). Suositus NiMH- tai litiumakkuparisto
 • Akun kesto: 20 h
 • Paino: 260 g akkujen kanssa
 • Näytön tarkkuus: 160x240 kuvapistettä
 • Kolmiakselinen kompassi ja barometrinen korkeusmittari
 • Tukee BirdsEye-satelliittikuvia, Garminin mukautettuja karttoja ja valokuvanavigointia
 • Pakkaus sisältää: GPSMAP 62s, karbiinihaka, USB-kaapeli, aloitusopas
Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Garmin Etrex 10 GPS

112,00 EUR

Vain Garmin voi kehittää eTrex-laitetta entistä paremmaksi. Olemme säilyttäneet uudessa eTrex 10 -laitteessa samat perustoiminnot, kestävän rakenteen, edullisuuden ja pitkän akunkeston, joiden ansiosta eTrex tuli tutuksi markkinoiden luotettavimpana GPS-laitteena. Olemme parantaneet käyttöliittymää ja lisänneet paperittoman geokätkennän sekä kiinnityslisävarusteiden tuen. Tunnistat nimen. Tunnistat laadun. eTrex 10 on kuitenkin aivan uusi laite - se on uusi harppaus legendaarisessa eTrex tuoteperheessä, joka sai alkunsa jo vuonna 1999, jonka vain Garmin voi tarjota.

eTrex 10 -laitteessa on parannettu 2,2 tuuman mustavalkonäyttö, joka on helppolukuinen kaikissa valaistusolosuhteissa. Luja ja vesitiivis eTrex 10 on luotu kestämään kaikkea sitä, mitä voit luonnossa kohdata, olkoot se sitten pölyä, likaa, kosteutta tai vettä. Sen helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta nautit enemmän ulkoilusta ja käytät vähemmän aikaa tiedonhakuun. eTrex 10 tukee paperittomassageokätkennässä käytettäviä GPX-tiedostoja, joiden avulla voit ladata tiedot geokätköistä suoraan laitteeseen. eTrex 10 tallentaa ja näyttää kaikki tiedot joita tarvitset, kuten sijainnin, maaston, vaikeustason, vinkit ja kuvaukset. Sen ansiosta sinun ei enää tarvitse syöttää käsin koordinaatteja tai käyttää tulosteita. Lataat vain Geokätköt laitteeseen, ja kätköjen etsintä voi alkaa.

eTrex 10 -laitteessa on tarkka WAAS-ominaisuutta käyttävä GPS-vastaanotin ja HotFix®-satelliittiennuste. Navigaattori paikallistaa sijainnin nopeasti ja tarkasti ja säilyttää GPS-sijainnin myös katvealueilla ja syvissä kanjoneissa. Laitteen edut ovat ilmeiset: olitpa sitten syvällä metsässä tai vain korkeiden rakennusten tai puiden katveessa, voit luottaa navigaattoriin. eTrex 10 löytää reitin, kun tietoa eniten tarvitaan. Uusi eTrex-sarjan laitteet ovat kaikkien aikojen ensimmäinen kuluttajille suunnattu vastaanotinten valikoima, joka pystyy seuraamaan sekä GPS- että GLONASS-satelliitteja samanaikaisesti. Käytettäessä GLONASS-satelliitteja vastaanotin löytää sijainnin keskimäärin 20 prosenttia nopeammin kuin käytettäessä GPS-satelliitteja. Käytettäessä sekä GPS- että GLONASS-satelliitteja vastaanotin löytää 24 satelliittia enemmän kuin käytettäessä ainoastaan GPS-satelliitteja.

Tekniset tiedot:
 • Tuotteen mitat L x K x S: 5,4 x 10,3 x 3,3 cm
 • Näytön koko L x K: 3,6 x 4,3 cm
 • Näytön tarkkuus: 128 x 160 kuvapistettä
 • Paino: 141,7 g akkujen kanssa
 • Akku: 2 AA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen). Suositus: NiMH- tai litiumakkuparisto.
 • Akun kesto: 25 h
 • Vesitiivis
 • Liitännät: USB
 • Pakkaus sisältää: eTrex 10, USB-kaapeli, opas
Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Garmin eTrex 20 GPS

189,00 EUR

eTrex 20 on uusi versio yhdestä kaikkien aikojen suosituimmista ja luotettavimmista GPS-laitteista. Uusittu ergonomia, entistä helppokäyttöisempi käyttöliittymä, paperiton geokätkentä ja laajennetut karttatoiminnot ovat merkittäviä parannuksia ennestään legendaariseen GPS-laitteeseen. eTrex 20 on monipuolinen ja kestävä. Lisäksi se kestää kaikkia luonnonilmiöitä - ja paljon muutakin.
Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 28 %

Marttiini 7,5" sahafiletti

29,90 EURnorm.42,00 EUR

Martef-pinnoitetun filetin ahnaasti leikkaava terä on liukas ja liki kitkaton. Terä on valmistettu ruostumattomasta kromiteräksestä ja sitä suojaava pinnoite tekee terän puhdistamisen helpoksi, pelkkä huuhtaisu riittää. Karhennettu kumikahva ja sormisuojahela takaavat pitävän otteen veitsestä kaikissa olosuhteissa. Tämä teräpituus soveltuu parhaiten noin 2-3 kg:n painoisen kalan fileointiin. Veitsi on myös erinomainen apuväline monissa muissakin keittiöaskareissa. Sahafiletissä on sininen nahkatuppi.

 • Pituus: 27 cm
 • Terän pituus: 15 cm
 • Koko: 7,5"
 • Kahvamateriaali: kumi
 • Tuppimateriaali: nahka
 • Terän materiaali: Ruostumaton kromiteräs, Martef-pinnoite
Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Garmin Montana 600 Bundle

459,00 EUR

Montana™ 600 Motobundle on täydellinen, kattava GPS-navigointiratkaisu seuraavaa seikkailuasi varten. Paketti sisältää Montana™ 600 - GPS-laitteen, jossa on kirkas, helposti kaikissa valaistusolosuhteissa luettava, kaksisuuntainen 4 tuuman värikosketusnäyttö, tukeva Montana™-teline ja RAM-kiinnityssarja, joilla laite pysyy paikallaan kaikissa olosuhteissa. Montana 600 -laitteessa on laaja 4-tuumainen, auringonpaisteessa luettavissa oleva kosketusnäyttö, jossa värit näkyvät selkeän eloisina ja kuvat tarkkoina. Sen helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta nautit enemmän ulkoilusta ja käytät vähemmän aikaa tiedonhakuun. Luja ja vesitiivis Montana 600 on suunniteltu kestämään luonnonvoimia. Kestävä laite ei lannistu iskuista, pölystä, liasta, kosteudesta eikä vedestä. Montana on kotonaan kaikkialla – veneessä, matkailuautossa ja mönkijässä. Montana 600 on yhteensopiva monenlaisten telineiden kanssa, joten sitä voi käyttää navigaattorina mönkijässä, veneessä, kädessä tai autossa. Käyttämällä autotelinettä ja City Navigator -karttoja voit hyödyntää käännöskohtaista ääniopastusta. Moottoripyörässä tai monkijässä taas voit käyttää tukevaa telinettä. Montanassa on sopivat kartat ja telineet kaikkiin käyttötarkoituksiin. Karttojen lisääminen on helppoa, sillä Garminin valikoimiin kuuluu microSD-korteilla saatavia tarkkoja topografisia, meri- ja tiekarttoja. Montana 600 -laitteen microSD™-korttipaikan avulla voit ladata laitteeseen Suomi Pro v2 -karttoja ja lähteä patikoimaan. Vaihtoehtoisesti voit asettaa laitteeseen esiladattuja BlueChart g2 -kortteja, kun haluat lähteä vesille, tai City Navigator -karttakortin, kun haluat käyttää käännöskohtaista reititystä teillä (katso yhteensopivat kartat karttavälilehdestä). Lisäksi Montana 600 tukee BirdsEye™-satelliittikuvia (edellyttää tilausta), jotta voit ladata laitteeseen satelliittikuvia ja yhdistää ne karttoihin. Montana on yhteensopiva myös maksuttoman Custom Maps -ohjelmiston kanssa, joka muuntaa paperiset ja sähköiset kartat laitteeseesi ladattavaan muotoon. Montana 600 -laitteen avulla voit jakaa reittipisteet, jäljet, reitit ja tiedot geokätköistä langattomasti muille Garmin GPS -laitteiden käyttäjille. Nyt kaverisikin pääsevät tsekkaamaan suosimasi reitit ja kätköt—lähetä tiedot vastaaviin laitteisiin kätevästi painamalla lähetyspainiketta ja kutsu kaverisi yhteiseen seikkailuun. Montana 600 -laitteessa on tarkka WAAS-ominaisuutta käyttävä GPS-vastaanotin ja HotFix®-satelliittiennuste. Navigaattori paikallistaa sijainnin nopeasti ja tarkasti ja säilyttää GPS-sijainnin myös katvealueilla ja syvissä kanjoneissa. Edut ovat selviä – olitpa tiheässä metsässä tai vain korkeiden rakennusten ja puiden lähettyvillä, voit luottaa Montana 600 -laitteen vievän sinut perille silloin, kun eniten sitä tarvitset. Montana 600 -laitteessa on sisäänrakennettu kolmiakselinen kallistuksen kompensointia käyttävä sähköinen kompassi, joka näyttää suunnan myös paikallaan seistäessä, vaikka laitetta ei pidettäisi suorassa. Sen barometrinen korkeusmittari jäljittää ilmanpaineen muutokset ja osoittaa tarkan korkeuden. Sen avulla voit merkitä muistiin ilmanpaineen vaihtelut ja tarkkailla vaihtuvia sääolosuhteita. Montana 600 -laitteessa on ainutlaatuinen kaksoisakkujärjestelmä. Voit käyttää tilanteen mukaan ladattavaa litiumioniakkua tai perinteisiä AA-alkaliparistoja. Montana 600 tukee geokätkennässä käytettäviä GPX-tiedostoja, joiden avulla voit ladata tiedot geokätköistä suoraan laitteeseen. Käy osoitteessa OpenCaching.com ja aloita geokätkentä. Paperittomuus on hyväksi ympäristölle ja parantaa tehokkuutta. Montana 600 tallentaa ja näyttää tärkeimmät tiedot, kuten sijainnin, maaston, vaikeustason, vinkit ja kuvaukset. Sen ansiosta sinun ei enää tarvitse syöttää käsin koordinaatteja tai käyttää tulosteita! Lataat vain GPX-tiedoston laitteeseen, ja kätköjen etsintä voi alkaa.
Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Garmin Oregon 600 GPS

399,00 EUR

Uusi kestävä ja vesitiivis GPS Oregon -sarja – enemmän ominaisuuksia, enemmän tehoa ja kaikkien aikojen kirkkain auringossa luettava kosketusnäyttö Garmin-laitteessa. Olet valmis uudenlaiseen Garmin-navigointiin siitä hetkestä, kun pitelet 600-laitetta kädessäsi ensimmäisen kerran. Erittäin herkän GPS- ja GLONASS-satelliittipaikannuksen (paikannus onnistuu entistä nopeammin haastavissakin olosuhteissa, kun satelliittien määrää lisätään), esiladatun, varjostetut korkeuserot sisältävän maailman peruskartan sekä entistä nopeamman suorittimen ansiosta voit käyttää karttoja intuitiivisesti pelkän katselun sijasta. Voit lähentää, panoroida ja kiertää karttoja usealla kosketuksella jopa useimmilla käsineillä. Heijastava näyttötekniikka parantaa kosketusnäytön kirkkautta niin merkittävästi, että kartat ja näytöt ovat luettavissa yhtä hyvin niin kirkkaassa auringonpaisteessa kuin varjossakin. Oregon 600 on tarkoitettu käytettäväksi ulkoilmassa. Siinä on kaikkien aikojen kirkkain auringossa luettava Garmin-laitteiden kosketusnäyttö, joka on vahvistettu iskuja vastaan, mutta joka tukee silti useita kosketuksia ja kaksisuuntaisuutta ja mahdollistaa käytön käsineillä. Kestävä navigaattori ei lannistu iskuista, pölystä, liasta, kosteudesta eikä vedestä. Oregon 600 -laitteessa on sisäinen kolmiakselinen sähköinen kompassi ja kallistuksen kompensointi kiihdytysmittarin avulla. Siten näet suuntasi, vaikka olisit paikallasi etkä pitelisi laitetta suorassa. Sen barometrinen korkeusmittari jäljittää ilmanpaineen muutokset ja osoittaa tarkan korkeuden. Sen avulla voit merkitä muistiin ilmanpaineen vaihtelut ja tarkkailla vaihtuvia sääolosuhteita. Erittäin herkän, WAAS/EGNOS- ja GLONASS-järjestelmiä tukevan GPS-vastaanottimensa ja HotFix®-satelliittiennusteen ansiosta Oregon 600 paikantaa sijaintisi entistä nopeammin ja tarkemmin ja säilyttää GPS-sijaintinsa myös metsän peitossa ja jyrkkärinteisessä laaksossa. Uudessa Oregon 600 -laitteessa on erinomainen 16 tunnin akunkesto ja sen lisäksi ulkokäyttöön optimoitu kaksoisakkujärjestelmä. Voit käyttää sisäistä ladattavaa NiMH-akkua (ei mukana) tai perinteisiä AA-paristoja, jos latausmahdollisuutta ei ole — NiMH-akku latautuu automaattisesti, kun laite on liitettynä ulkoiseen virtalähteeseen. Lataa reittipisteet, geotkätköt, jäljet ja kuvat Garmin Cloud –palveluun langattomasti älypuhelimellasi, jotta pääset niihin käsiksi mistä vain älypuhelimesi ja BaseCamp mobile –sovelluksen avulla. Oregon 600 -laitteen avulla voit jakaa reittipisteesi, jälkesi, reittisi ja geokätköt, jopa 50 kertaa aiempaa nopeammin muiden langattomien, yhteensopivien Garmin-laitteiden välillä. Voit myös jakaa isommat tiedostot, kuten valokuvat, Garmin Adventures –seikkailut ja omatekoiset karttasi. Näpäytä vain ”Lähetä” siirtääksesi haluamasi tiedot. Oregon on myös ANT+ yhteensopiva, jotta voit käyttää sykevyötä, chirp ja tempe antureita laitteesi kanssa. Oregoniin voi lisätä karttoja helposti. Lataa karttoja laajasta laadukkaiden Euroopan topografisten karttojen valikoimasta tai valitse Birdseye™ Select -rasterikartta (mittakaava 1:25 000) ja lähde matkaan. Voit liittää laitteeseen esiladatun BlueChart® g2-kortin ja viettää hienon päivän vesillä tai ladata laitteeseen City Navigator -karttoja, jotka sisältävät yksityiskohtaisia reititysohjeita mm. maanteille (katso yhteensopivat kartat karttavälilehdestä). Voit lisätä karttoihin satelliittikuviaa Birdseye™-satelliittikuvien avulla (edellyttää tilausta).
Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Garmin Map 64 GPS

319,00 EUR

Kestävä GPSMAP® 64 -käsinavigaattori sisältää herkän GPS- ja GLONASS-vastaanottimen sekä quad helix -antennin nopeaa paikannusta ja laadukasta vastaanottoa varten, 4 Gt:n sisäisen muistin, johon mahtuu runsaasti jälkiä ja kätköjä, microSD-korttipaikan lisäkartoille sekä ulkoiluun optimoidun kahden akun järjestelmän. GPSMAP 64 löytää sijaintisi nopeasti ja tarkasti quad helix -antennin ja herkän GPS- ja GLONASS-vastaanottimen avulla ja säilyttää sijainnin myös tiheässä metsässä ja syvissä laaksoissa. Edut ovat selviä – olitpa tiheässä metsässä tai vain korkeiden rakennusten ja puiden lähettyvillä, voit luottaa GPSMAP 64 -laitteen vievän sinut perille silloin kuin eniten sitä tarvitset. GPSMAP 64 on todellinen ulkoiluun optimoitu GPS-käsilaite. Kaikki sen ominaisuudet on suunniteltu toimimaan luotettavasti ankarimmissakin ja haastavimmissakin ympäristöissä. Luettavuuden kaikissa olosuhteissa takaa GPSMAP 64 -laitteen kirkas 2,6 tuuman auringossakin helposti luettava värinäyttö, jota on helppo käyttää kaikenlaisilla käsineillä niin huojuvissa, kylmissä kuin märissäkin olosuhteissa, koska siinä on painikeperustainen käyttöliittymä. Käyttömukavuutta ja vapautta lisäävä kahden akun järjestelmä tukee sekä akkua, jonka voi ladata laitteessa, että perinteisiä AA-paristoja. Täyteen ladattu GPSMAP 64 -laitteen akku riittää enintään 16 tunniksi, joten virta riittää taatusti koko päiväksi, vaikka vastaan tulisi odottamattomia viivytyksiä. GPSMAP 64 sisältää kattavat navigointiominaisuudet. Navigoi reittipisteiden, jälkien ja reittien avulla luotettavasti maastossa. Kotiin pääset turvallisesti TracBack-ominaisuuden avulla. GPSMAP 64 -laitteeseen on helppo lisätä esimerkiksi tarkkoja topografisia karttoja sekä meri- ja tiekarttoja. Voit ladata 4 Gt:n sisäiseen muistiin ja microSD-kortille kätevästi jonkin Garminin laadukkaista Topo-kartoista ja lähteä matkaan. Voit myös asettaa laitteeseen esiladatun BlueChart® g2 -kortin ja viettää upean päivän vesillä tai navigoida reittejä City Navigator NT® -karttatietojen avulla (katso yhteensopivuus Kartat-välilehdestä). Lisäksi GPSMAP 64 tukee BirdsEye™ Select -karttoja, joiden avulla voit ladata laadukkaita rasterikarttoja laitteeseen ja integroida niitä muihin karttoihin. 64 on myös yhteensopiva Garminin mukautettujen karttojen kanssa. Se on karttamuoto, jonka avulla voit muuntaa sekä paperisia että sähköisiä karttoja laitteeseen helposti ladattaviksi kartoiksi maksutta.
Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Regatta Horizon 850 kelluntatakki

99,00 EUR

Tuulen ja veden pitävä tyylikäs kelluntatakki, jonka kauluksessa fluoresoivaa väriä oleva huppu. Takissa on vedenpitävä vetoketju, haararemmi, kainaloissa vetoketjulliset ilma-aukot ja hihoissa tarrakiristys sekä runsaasti taskuja. D-renkaaseen voi kiinnittää moottorin hätäkatkaisimen. Runsaasti taskuja.

 • Kantavuus: 50N
 • Väri: Musta
Useita kokoja
Siirry tuotesivulle Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Regatta Horizon 852 kelluntatakki

99,00 EUR

Tuulen ja veden pitävä tyylikäs kelluntatakki, jonka kauluksessa fluoresoivaa väriä oleva huppu. Takissa on vedenpitävä vetoketju, haararemmi, kainaloissa vetoketjulliset ilma-aukot ja hihoissa tarrakiristys sekä runsaasti taskuja. D-renkaaseen voi kiinnittää moottorin hätäkatkaisimen. Runsaasti taskuja.

 • Kantavuus 50N
 • Väri: Punainen
Useita kokoja
Siirry tuotesivulle Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Uudet tuotteet
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Deuter Aircontact PRO 60+15 rinkka

249,00 EUR

 • Täydellinen rinkka pitkille vaelluksille
 • Erittäin kestävä materiaali
 • Rinkka tarjoaa uskomattoman tasapainon jopa vaikeimmissa maastoissa
 • Lantiovyö jakaa painon tasaisesti, mikä vähentää rasitusta ja lisää liikkumisvapautta
 • Erillinen pohjaosasto
 • Kompressiohihna pohjassa
 • Irrotettava sadesuoja
 • Osasto märälle pyykille
 • Paino: 3100 g
 • Tilavuus: 60+15 litraa
 • Mitat: 88 x 34 x 34 cm
 • Materiaali: Deuter-Duratex, 330D Micro Rip Pro 6.6
Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Deuter ACT Lite 50+10 rinkka

159,00 EUR

 • Urheilullinen, tyylikäs ja tilava rinkka vaellukselle, retkeilyyn tai kiipeilyyn
 • Kevyttä ja luotettavaa mukavuutta
 • Lantiovyö helpolla kiinnityksellä
 • Anatomisesti muotoillut pehmeät reunat
 • Kevyt monikammioinen alumiininen X-runko
 • Erillinen pohjaosasto
 • Joustavat taskut edessä ja sivuilla
 • Sisällä tasku arvoesineille
 • Kompressio- ja kuormahihnat
 • Kaksikerroksinen pohja
 • Osasto märälle pyykille
 • Paino: 1580 g
 • Tilavuus: 50+10 litraa
 • Mitat: 76 x 30 x 24 cm
 • Materiaali: Deuter-Microrip-Nylon, Deuter-Duratex-Lite, Deuter-Ripstop 210
Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Deuter ACT Lite 45+10 SL rinkka

149,00 EUR

 • Urheilullinen ja tyylikäs rinkka erityisesti naisille
 • Kevyt ja ergonominen rinkka patikointiin, vaellukselle tai kiipeilyyn
 • Helposti kiinnitettävä lantiovyö
 • Kevyt monikammioinen ja alumiininen X-runko
 • Erillinen pohjaosasto
 • Joustava etutasku
 • Sisällä tasku arvoesineille
 • Silmukat esimerkiksi jäähakulle ja vaellussauvalle
 • Kompressio- ja kuormahihnat
 • Kaksikerroksinen pohja
 • Osasto märälle pyykille
 • Paino: 1480 g
 • Tilavuus: 45+10 litraa
 • Mitat: 74 x 28 x 24 cm
 • Materiaali: Deuter-Microrip-Nylon, Deuter-Duratex-Lite, Deuter-Ripstop 210
Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Deuter ACT Lite 40+10 rinkka

149,00 EUR

 • Urheilullinen, tyylikäs ja tilava rinkka vaellukselle, retkeilyyn tai kiipeilyyn
 • Kevyt ja miellyttävä kantaa
 • Helposti kiinnitettävä lantiovyö
 • Anatomisesti muotoilluissa olkaimissa pehmeä reuna
 • Kevyt alumiininen ja monikammioinen X-runko
 • Erillinen pohjaosasto
 • Joustava etutasku
 • Sisällä tasku arvoesineille
 • Lenkit esimerkiksi jäähakulle ja vaellussauvalle
 • Kompressio- ja kuormahihnat
 • Kaksikerroksinen pohja
 • Osasto märälle pyykille
 • Paino: 1500 g
 • Tilavuus: 40+10 litraa
 • Mitat: 74 x 28 x 23 cm
 • Materiaali: Deuter-Microrip-Nylon, Deuter-Duratex-Lite, Deuter-Ripstop 210
Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Deuter Speed Lite 20 reppu

59,00 EUR

 • Linjakas ja virtaviivainen reppu maastojuoksuun, hiihtovaellukselle, pyörämaratonille jne.
 • Delrin® U-runko
 • V-muoto jättää tilaa ja vapautta käsivarsille
 • Anatomisesti muotoillut Wide Airmesh -olkaimet
 • Rintavyön korkeus säädettävissä
 • Vahvistettu pohja
 • 3M heijastimet
 • Vetoketjutasku arvoesineille
 • Vetoketjuissa kätevä vetorengas
 • Tilava verkkotasku edessä esimerkiksi hanskoille tai muille tarvikkeille
 • Paino: 530 g
 • Tilavuus: 20 l
 • Mitat: 48 x 26 x 18 cm
 • Materiaali: Deuter-Ripstop 210, HexLite 210
Useita värejä
Siirry tuotesivulle Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Deuter Speed Lite 10 reppu

49,00 EUR

 • Linjakas ja virtaviivainen reppu maastojuoksuun, hiihtovaellukselle, pyörämaratonille jne.
 • Delrin® U-runko
 • V-muoto jättää tilaa ja vapautta käsivarsille
 • Anatomisesti muotoillut Wide Airmesh -olkaimet
 • Rintavyön korkeus säädettävissä
 • Vahvistettu pohja
 • 3M heijastimet
 • Vetoketjutasku arvoesineille
 • Vetoketjuissa kätevä vetorengas
 • Paino: 350 g
 • Tilavuus: 10 l
 • Mitat: 40 x 23 x 13 cm
 • Materiaali: Deuter-Ripstop 210, HexLite 210
Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Deuter Race X reppu

55,00 EUR

 • Huippukevyt reppu kovaan menoon
 • Laajentamalla lisätilaa sitä tarvitsevalle
 • Anatomisesti muotoillut olkaimet säädettävissä
 • Lantiovyö
 • Pieni vetoketjullinen tasku yläreunassa
 • 3M heijastimet edessä, sivuilla ja takana
 • Sisällä tasku arvoesineille
 • Irrotettava sadesuoja
 • Verkkotaskut sivulla
 • Paino: 600 g
 • Tilavuus: 12 l
 • Mitat: 44 x 24 x 18 cm
Useita värejä
Siirry tuotesivulle Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Regatta Horizon 852 kelluntatakki

99,00 EUR

Tuulen ja veden pitävä tyylikäs kelluntatakki, jonka kauluksessa fluoresoivaa väriä oleva huppu. Takissa on vedenpitävä vetoketju, haararemmi, kainaloissa vetoketjulliset ilma-aukot ja hihoissa tarrakiristys sekä runsaasti taskuja. D-renkaaseen voi kiinnittää moottorin hätäkatkaisimen. Runsaasti taskuja.

 • Kantavuus 50N
 • Väri: Punainen
Useita kokoja
Siirry tuotesivulle Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Regatta Horizon 850 kelluntatakki

99,00 EUR

Tuulen ja veden pitävä tyylikäs kelluntatakki, jonka kauluksessa fluoresoivaa väriä oleva huppu. Takissa on vedenpitävä vetoketju, haararemmi, kainaloissa vetoketjulliset ilma-aukot ja hihoissa tarrakiristys sekä runsaasti taskuja. D-renkaaseen voi kiinnittää moottorin hätäkatkaisimen. Runsaasti taskuja.

 • Kantavuus: 50N
 • Väri: Musta
Useita kokoja
Siirry tuotesivulle Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Optica Astro 15 x 70 kiikari

39,00 EUR

OPTICA 15x70 Astro erittäin suuritehoinen ja valovoimainen kiikari pitkille etäisyyksille, sopii hyvin myös kuun ja tähtien tarkkailuun. Monikalvo päällystetyt linssit. Jalustankiinnitys sovite vakiona. Laukku ja puhdistusliina sis. hintaan.

 • Kumipäällystys
 • Suurennus 15x Etulinssin halkaisija 70mm
 • Näkökenttä 67m / 1000m
 • Paino: 1,3 kg


Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Savotta Commander 65 l rinkka

69,00 EUR

Savotta Commander on moderni anatominen rinkka esimerkiksi viikonlopun pituisille reissuille. Katu-uskottavuutta tästä rinkasta löytyy.

Commander -rinkan selkämys on hyvin pehmustettu ja selän sisällä on irroitettavat metallituet, jotta rinkka pysyy hyvin muodossaan. Muotoiltujen olkaviilekkeiden korkeutta voi säätää. Lantiovyö on kiinnitetty ristiselän tuen alle jämerillä tarranauhoilla. Lantiovyön voi siis halutessaan irroittaa rinkasta.

Rinkan reppuosa on yksiosainen. Reppuosan etupaneelin saa kokonaan auki vetoketjuilla. Reppu on siis helppo pakata ja tavaroihin pääsee helposti käsiksi myös rinkan ollessa täysi. Reppuosan sisällä on kompressiohihnat, joilla rinkassa olevat tavarat saa tukevasti rinkkaan ja kantomukavuus paranee. Rinkan molemmilla sivuilla on vetoketjulliset taskut, joissa on ulostulo taskun alareunassa.

 • Rintaremmissä portaaton korkeuden säätö
 • Juomapussivalmius
 • Runsaasti molle-lenkkejä
 • Kompressiohihnat rinkan ulko- ja sisäpuolella
 • Tilavuus: 65 litraa
 • Materiaali: 600D polyester PVC
 • Paino: 2,3 kg
Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Savotta Sniper 55 l reppu

79,00 EUR

Sniper on Savotan suurimpia reppumalle, joka ominaisuuksiltaan vastaakin pientä rinkkaa. Sniper -repun selkämys on hyvin tuettu ja pehmustettu. Selässä on vetoketjullinen tasku juomapussille. Juomapussin letkun ulostulo on repun päällä ja ulostulo on suljettavissa tarranauhallisella läpällä. Repun mukana tulee sadesuoja.

Reppuosassa on U-mallinen täyttöaukko, joka aukeaa melkein koko repun matkalta. Suuren reppuosan sisällä on kaksi vetoketjullista verkkotaskua esimerkiksi arvotavaroille. Repun sisällä on myös kompressiohihnat, joilla tavarat saa tukevasti paikoilleen ja reppu ei hölsky kannettaesa.

Repun etupaneelissa on kaksi vetoketjullista pikkutaskua. Pikkutaskujen päällä on mollelenkit, joihin voi kiinnittää savotan irtotaskuja.

 • Muotoillut olkaviilekkeet
 • Irroitettava lantiovyö
 • Vetoketjullinen tasku pohjassa sadesuojalle
 • Vahvistettu pohja
 • Vesipussivalmius
 • Kompressiohihnat
 • Runsaasti mollelenkkejä
 • Tilavuus: 55 litraa
 • Materiaali: 600D polyester PVC
 • Paino: 2,2 kg
Useita värejä
Siirry tuotesivulle Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Savotta lämmitettävät pohjalliset

129,00 EUR

Todella kätevät langattomat, ladattavat ja kauko-ohjat¬tavat lämpöpohjalliset. Pitää jalkasi lämpimänä pilkillä, metsässä ja ulkona. Pystyt säätämään lämpötilaa kätevästi kaukosäätimellä. Akut ovat lämpöpohjallisten sisällä, eli sinun ei tarvitse vaivata itseäsi johdoilla, jatkojohdoilla, tarranauhoilla tai akun hihnakiinnittimillä.

Pakkaus sisältää: Pari lämmittäviä pohjallisia, kaukosäädin, laturi, käyttöohjeet
Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Savotta 5 kpl telttakiila

7,90 EUR

Savotta telttakiila -paketti sisältää 5kpl 23cm pituisia alumiinisia telttakiiloja, jotka on suunniteltu niin, että ne on mahdollisimman helppo upottaa eri maapohjiin. Telttakiilojen yläpäihin on lisäksi kiinnitetty narulenkit, jotta teltan narujen kiinnittäminen telttakiiloihin on helppoa jopa pimeässä.

 • Materiaali: Alumiini
 • Pakkauskoko: 5 kpl
 • Pituus: 23 cm
Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut sisään, rekisteröidy oikealla olevan linkin kautta.

Huom! Vanhan verkkokaupan käyttäjätunnus on korvattu sähköpostiosoitteellasi.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu