Ohjeet
Soita
Tavaratalot

RC - Harraste

Shopin kampanjatuotteita
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Kyosho 01.30994T2 Mad Bug VE T2 RDS

379,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Näyttävä uutuus! Lisensoidulla Volkswagen Beetle Off-road -korilla. Kyosho Mad Bug VE ReadySet – 40 cm pitkä ja 1.8 kg painoa. Nopeudensäädin, moottori ja ohjausservo ovat vesitiiviitä. Autolla voi siis ajaa kosteissa olosuhteissa - esimerkiksi lumessa. Muista, että auto on kuivattava jokaisen ajon jälkeen. Tämä neuvo ja monta muuta löytyvät laitteen mukana toimitettavasta suomenkielisestä ohjeesta.
Kaikki komponentit on asennettu tehtaalla paikoilleen. Radiolaitteena Kyoshon 2.4GHz:n taajuudella toimiva häiriötön KT-200 rattiradio. Pakkaus sisältää auton ja radiolaitteen lisäksi testiakun ja peruslaturin. Lisäksi tarvitset 4kpl sormiparistoja lähettimeen. Testiakulla ajat noin 10 minuuttia. Peruslaturilla akku latautuu kuudessa tunnissa. Suosittelemme, että ostat autopaketin lisäksi tehoakun ja pikalaturin, jotta autolle asetetut odotukset täyttyvät ja ajat Aidolla Radio-ohjattavalla. Ajoaika pitenee jopa 25 minuuttiin ja lataus kestää vain 1 tunnin.

Auton kanssa käytetään 6-kennoista NiMh-akkua (7.2V). Myös 2-kennoisen LiPo-akun (7.4V) käyttö on mahdollista. Jos haluat käyttää LiPo-akkua, auton nopeudensäädin on ohjelmoitava Kyosho-liikkeessä uudelleen. Ilman ohjelmointia LiPo-akkua ei tule käyttää. Vastaanotin sijaitsee pölysuojatussa kotelossa. Suosittelemme erillisen vastaanottimen kura- ja kosteussuojan ostoa.
Kyosho Mad Bug VE:n harjaton sähkömoottori ja moottoria ohjaava nopeudensäädin ovat Team Orionin valmistamia. Molemmat komponentit ovat kosteussuojattuja, kuten myös ohjausservo. Auton tasauspyörästöt ovat täysin vastaavat kuin luokkaa suuremmassa D-sarjan autoissa. Vahvat tasauspyörästöt toimivat täsmällisesti ja kestävät rajumpaakin käyttöä.
Kyosho Mad Bug VE -autossa on asennettuna alumiinirunkoiset öljytäytteiset iskunvaimentimet. Iskunvaimentimet saavat auton alustan käyttäytymään rauhallisesti ja renkaat pysymään sorapinnassa kiinni. Kyosho on maailman johtava krossialustojen valmistaja. Myös Mad Bug VE:n alustan toimivuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota, vaikka kyseessä ei olekaan varsinainen kisa-alusta.
Tasapainoinen alusta tarjoaa hauskoja hetkiä auton parissa niin syksyisessä metsässä kuin talvihangilla. Mad Bug VE on nelivetoinen, helppokäyttöinen sekä suorituskykyinen auto. Suurten pyörien avulla auto etenee myös vaikeassakin maastossa. Mad Bug VE on myös täysin kuulalaakeroitu. Laakerointi herkistää voimansiirron ja pidentää merkittävästi osien kestoa.

Kyosho Mad Bug VE on oiva valinta myös nuoremmille kuskeille. Neliveto auttaa auton hallinnassa. Auton huolto ja puhdistus on selkeän rakenteen vuoksi helppoa. Lähetin on varustettu nopeuden rajoittimella. Huippunopeutta voidaan säätää portaattomasti kävelyvauhdista maksimitehoon ajotaitojen karttuessa. Mad Bug VE –auton kanssa voi opetella myös alustan säätämistä. Pyöränkulmia on mahdollista muuttaa. Tasauspyörästöjen toimintaa pystyy säätämään. Iskunvaimentimiin voidaan vaihtaa jäykemmät jouset. Monipuolinen, selkeä ja näyttävä peruskrossi – suoraan myyntitilastojen kärkeen.

- Volkswagenin lisenssillä, radiolaitteisto 2.4GHz, neliveto, 40cm / 1.8kg
- Tehoakulla ajoaika jopa 25min, huippunopeus 40+km/h
- Rattiradiolla, huippunopeutta voidaan rajata radiosta
- Team Orion harjaton tekniikka, kosteussuojattu - myös talvikäyttöön
- Alumiinirunkoiset öljytäytteiset iskunvaimentimet
- Suomenkielinen ohje, kaikki komponentit ostettavissa varaosina

Tekniset tiedot

Mittakaava: 1:10
Pituus: 395 mm
Leveys: 287 mm
Korkeus: 152 mm
Akseliväli: 272 mm
Raideväli e/t: 213 / 206 mm
Renkaan ulkohalk.: 101x50 mm
Välitys: 9.62:1
Paino ajokunnossa: 1764 g
Moottori: sisältyy NEON ONE 2400kV
Todellinen nop.: 40+ km/h
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Nine Eagles Galaxy Visitor 6 RTF on uusin tulokas Galaxy Visitor –perheeseen. Pituus/leveys 20cm (ristimitta 24cm), paino 115g. Neljä moottoria, 3-akselinen gyro. Galaxy Visitor 6 RTF:llä voit lentää niin sisällä kuin ulkona (max 5m/s). Varustettu FPV-toiminnolla – kopterin kamera lähettää WiFi-yhteyden avulla kameran näkymän kännykkään tai tablettiin reaaliaikaisesti. Kopterin kameralla voidaan tallentaa sekä video- että stillkuvia. Still-kuvat ja videoklipit tallennetaan Micro SD-kortille. Muistikortin tiedostot voi siirtää mobiililaitteella mm. Facebook-sivulle erikseen asennettavan sovelluksen kautta.
Kaikki komponentit on asennettu tehtaalla paikoilleen. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan – kopterin, lähettimen paristoineen, LiPo-akun sekä USB-laturin, kameran, muistikortin (2GB), muistikortin lukijan, kännykkätelineen lähettimeen kiinnitettäväksi sekä telineeseen asennettavan häikäisysuojan. Myös varapotkurit löytyvät pakkauksesta.
Multiroottorikopterin virtalähteenä toimii 1-kennoinen LiPo-akku (3.7V). Akku ladataan mukana seuraavalla USB-porttiin kytkettävällä laturilla (max 1.0A). Latausaika on noin 45 minuuttia verkkovirta-adapterista ladattaessa. Tietokoneen USB-portista lataus kestää noin 70 minuuttia. Kun akku on latautunut täyteen, laturi katkaisee latauksen automaattisesti. Suosittelemme ainakin yhden lisäakun ostoa. Akun vaihto käy nopeasti.
Kameran kanssa voidaan käyttää maksimissaan 32GB-muistikorttia. Kamera tallentaa stillkuvat .jpg-tiedostoina ja videoklipit .flv-tiedostoina. Kamera tallentaa myös äänen (mono). Still-kuvien tarkkuus 1280x720, 96dpi. Videokuvan tarkkuus 1280x720, 30fps.
FPV-toiminto on integroitu kameraan. FPV-toimintoa voidaan käyttää, kun kännykkään tai tablettiin on asennettu toimintoa varten sovellus (Android / iPhone). Sekä still-kuvat että videoklipit tallentuvat muistikortille, eivät mobiililaitteen muistiin. Sovelluksen avulla toistat videoita sekä selaat kuvia muistikortilta mobiililaitteen näytöllä. Still-kuvien ottaminen on mahdollista myös mobiililaitteen näytön kautta. Tallennetut tiedostot on siirrettävissä sovelluksen ja mobiililaitteen avulla esimerkiksi Facebook- tai Youtube-sivulle. Reaaliaikainen kuva siirtyy mobiililaitteeseen maksimissaan 100 metrin etäisyydeltä (optimiolosuhteissa).
Eagles Galaxy Visitor 6 RTF multiroottorikopteria ohjataan neljän kanavan avulla. Kopterin elektroniikkaan on integroitu kolmiakselinen gyro, jonka avulla kopteri saadaan lentämään poikkeuksellisen stabiilisti. Radioyhteys toimii häiriöttömällä 2.4GHz-radiotekniikalla. Ennen jokaista lentoa on suositeltavaa tehdä kaksi kalibrointia. Toisella kalibroinnilla kopterille opetetaan ohjaustikkujen ääriasennot ja liikeradat. Toisella kalibroinnilla varmistetaan kiihtyvyysanturien oikea toiminto.
Kopteria voidaan lennättää kahdessa lentotilassa – expert- tai aloittelijatilassa. Valinta tehdään lähettimestä. Flip-toiminnon avulla kopteri tekee 360-asteen käännöksen. Kopterin ollessa reilusti ilmassa, painetaan lähettimen Flip-nappia. Kun lähettimen oikeaa tikkua liikutetaan yhden suunnan ääriasentoon, kopteri tekee annettuun suuntaan ”flipin”. Kopterin ohjausherkkyys on säädettävissä. Maksimisäädöissä kopteri reagoi ohjausliikkeisiin niin rajusti, että jopa kokeneemman on vaikea hallita kopteria. Lue tarkemmat tiedot ja ohjeet mukana toimitettavasta suomenkielisestä ohjeesta. Kalibroinneista sekä muista toiminnoista löytyy video-ohjeita Youtube-kanavaltamme.

 • Pituus: 199 mm
 • Leveys: 199 mm
 • Korkeus: 54 mm
 • Lentopaino: 115 g
 • Roottorin ø: 160 mm
 • LiPo kennomäärä: 1
 • Kapasiteetti: 700 mAh
 • Kanavien määrä: 4
 • Jännite: 3.7 V
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Nine Eagles NE791B CTLS lennokki

99,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kolmikanavainen lennokki Nine Eaglesilta. Mallin esikuvana saksalainen pidemmille ja mukavammille matkoille kehitetty CTLS. Sporttilentokone hyvillä aerodynaamisilla ominaisuuksilla. Hyvä lentonopeus, mutta myös rauhallinen hitaassa vauhdissa. Nine Eaglesin valmistama sähkölennokki lentää täysin esikuvaansa vastaavalla tavalla. Paketissa mukana myös ohjain.

● Pituus: 364 mm
● Kärkiväli: 476 mm
● Lentopaino: 43 g
● LiPo kennomäärä: 1
● Kapasiteetti: 150 mAh
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Kyosho Madforce Kruiser GP KT-200 RC-auto

499,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
MadForce on todellakin tullut takaisin - häijympänä, tehokkampana ja aggressiivisempana kuin koskaan aiemmin. Alustaa on pidennetty ja jäykät akselit ovat saaneet vankemmat tukivarret, jotka kestävät rankkaa ajoa. Uudet Big-bore tehoiskunvaimentimet parantavat ajettavuutta, ajo-ominaisuudet ovat uskomattomat! MadForce Kruiserissa on tehokas GX21-moottori joka on varustettu tehopillillä. Moottorin jatkona on kolmeportainen automaattilaatikko joka takaa, että moottori toimii aina parhaalla tehoalueella. Tehonsiirtoa on vahvistettu kierukkamallisin välityksin, joka tekee MadForce Kruiserista lähes pomminvarman. MadForce Kruiser -entistä parempi - hullua menoa!

 • Uusi pidennetty alusta
 • ReadySet - osat ja radiolaitteet paikoilleen asennettuna
 • Uudella 2.4 GHz-radiotekniikalla
 • 105 ml tankki antaa 10-15 minuutin ajoajan
 • Pyöränripustukset ja voimansiirto vahvistettu
 • Uusi, näyttävä Kruiser-kori
 • Painopiste mahdollisimman alhaalla
 • BigBore-iskunvaimentimet
 • Uusi tehopilli
 • Lisäksi tarvitset polttoainetta, pikahehkun, akut/patterit 8 kpl AA
 • Mittakaava: 1:8
 • Pituus: 545 mm
 • Leveys: 415 mm
 • Korkeus: 245 mm
 • Akseliväli: 360 mm
 • Raideväli: 310 mm
 • Renkaan ulkohalkaisija: 160 x 100 mm
 • Paino: 4100 g
 • Moottori: KE25
Myydyimmät
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Z-Poxy 30-minutes 237 g epoksiliima

16,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Z-Poxy pikaliima niihin kohteisiin missä tarvitaan jämäkkää ja kestävää liimaa!

 • Asetteluaika 15 minuuttia, kuivumisaika 30 minuuttia
 • Voidaan käyttää lasikuidulle, veneenrunkoihin ym.
 • Soveltuu metallin, puun, kumin, alumiinin, keramiikan, lasikuidun ja useimpien muovien liimaamiseen
 • Sisältö: 237 g
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Nelivetoinen RTR paketti kovaan ajoon! 1/18 monster truck on nyt valmiina pakettina 2,4GHz radiolla, 6-kennoisella NiMH akku paketilla ja seinälaturilla. Asennat ainoastaan 8 x AA paristoja lähettimeen ja kisa voi alkaa.

 • Pituus: 290mm
 • Leveys: 190mm
 • Korkeus: 115mm
 • Moottori: RC370
 • Paino: 655g
 • Välitys: 1:10.3
 • Rengasväli: 155mm
 • Rengas: 72x42mm
 • Akku: 7.2V 1100mAh
 • Maavara: 25mm
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
FASSTest tech. Flybarless gyro support. S.Bus programmability. Telemetry.
The 14SG has it all. . . and more!
Futaba proudly introduces the 14SG, the only 14-channel system with revolutionary 2.4GHz FASSTest technology. It's also compatible with Futaba FASST and S-FHSS protocols, so you can fly with virtually any 2.4GHz air receiver Futaba produces.

About the 14SG:
 • Channels: 12 proportional, 2 switched
 • Compatible with FASSTest, FASST and S-FHSS protocols
 • FASSTest telemetry - compatible with Futaba telemetry sensors (sold separately)
 • Free user-updatable software
 • 30-model memory
 • 10-character user naming
 • 10-character model naming
 • Airplane, helicopter and glider programming
 • Large, 1.75" x 3" backlit LCD screen with 128 x 64 resolution
 • SensorTouch™ programming
 • SD Card compatibility for external model memory and software updates (SD: 32MB-2GB; SDHC 4GB-32GB)
 • Left and right assignable slider switches
 • Two assignable rotary knobs
 • Six assignable three-position switches
 • One assignable momentary two-position switch
 • One assignable two-position switch
 • Comfortable rubber grips on the sides and back
 • Wide top switch spacing
 • Adjustable stick tension
 • Dual ball bearing gimbals
 • 4 vibration warning types
 • Home/Exit; User Menu/Servo Monitor buttons
 • Audio earphone jack (for telemetry alarms)
 • 6V 1800mAh NiMH battery pack
 • User stick calibration
 • Trainer system
 • Servo speed adjust
 • 5 programmable mixes
 • V-tail, Ailvator, winglet, motor mixing
 • Trim mix
 • Logic switch (condition switch only)
 • Internal programmer for S.Bus servos
 • User menu
 • Servo monitor (neutral and moving tests)
 • 2 count up/countdown timers
 • Integral timer
 • Model timer
 • Quick model select
Airplane Features
 • 7 different wing types
 • 3 different tail types
 • 2 different rudder types
 • Flap setting menu
 • Differential ailerons
 • Aileron to camber flap mixing
 • Aileron to brake flap mixing
 • Aileron to rudder mixing
 • Rudder to aileron mixing
 • Rudder to elevator mixing
 • Camber mixing
 • Elevator to camber mixing
 • Camber flap to elevator mixing
 • Snap roll mixing
 • Airbrake mixing
 • V-Tail mixing
 • Ailvator
 • Winglet
 • Motor mixing
 • Fuel mixture mixing (single and twin)
 • Gyro mixing
 • Throttle curve (5-point)
 • Pitch curve (5-point)
 • Idle down
Helicopter Features
 • 6 swash plate types
 • Pitch/throttle curves (5-point)
 • Throttle hold
 • Swash mix
 • Throttle mix
 • Pitch to rudder mixing
 • Fuel mixture
 • Gyro (Flybarless support)
 • Governor (700-3500 rpm)
 • Hover pitch
 • Hover throttle
 • High/low pitch
 • Swash AFR
 • Swash setting (mixing rate, linkage compensation, speed compensation)
 • Swash ring (electronic)
 • Throttle cut
Glider Features
 • 11 different wing types
 • 3 different tail types
 • 2 different rudder types
 • Flap setting menu
 • Differential ailerons
 • Aileron to camber flap mixing
 • Aileron to brake flap mixing
 • Aileron to rudder mixing
 • Rudder to aileron mixing
 • Rudder to elevator mixing
 • Camber mixing
 • Elevator to camber mixing
 • Camber flap to elevator mixing
 • Butterfly mixing
 • Butterfly to elevator mixing
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut sisään, rekisteröidy oikealla olevan linkin kautta.

Huom! Vanhan verkkokaupan käyttäjätunnus on korvattu sähköpostiosoitteellasi.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu