Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Nokian Z G2 215/45-17 kesärengas

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Nokian Z G2 215/45-17 kesärengas

Hinta

79,00 EUR

Osamaksulla 6.29 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Nokian Z G2 215/45-17 kesärengas

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Nokian Z G2 215/45-17 kesärengas

Nokian Z G2 - Auto Bildin ja lukuisten muiden lehtien testivoittaja! Nopean ajon Nokian Z G2 eroaa luokkansa muista tuotteista: se viihtyy vaativissa ja vaikeissa oloissa kilpailijoitaan selvästi paremmin. Turvallinen ja kestävä Nokian Z G2 ei piittaa rajuistakaan lämpötilavaihteluista, ei pelkää uria, ei sadetta, ei kaihda karkeaa asfalttia eikä tienpinnan epätasaisuutta. Cool Zone Concept tarkka, täsmällinen ja vakaa. Vaativiin oloihin suunnitellun Nokian Z G2:n suoritustaso nostettiin luokkansa kärkeen soveltamalla kehitystyössä ja tuotannossa uusinta teknologiaa. Tärkeimmät Nokian Cool Zone Concept -innovaatiot eli monikerrospintarakenne, nanosilikasekoitus ja uusi pintageometria tekevät Nokian Z G2:sta ainutlaatuisen. Monikerrospintarakenteen alimmaisena on ohut kerros kumisekoitusta, jonka tehtävänä on alentaa vierinvastusta ja vähentää lämmönkehitystä. Keskimmäisessä kerroksessa hyödynnetään uusinta nanotekniikkaa. Välikerroksen joustava nanosilikasekoitus reagoi ohjausliikkeisiin nopeammin kuin perinteinen kumisekoitus. Tiekosketuksesta tulee herkkä ja täsmällinen. Nokian Z G2 renkaaseen kehitetty uusi Nordic Cool UHP Silica sekoitus varmistaa erinomaisen märkäpidon kaikissa lämpötiloissa. Uusi geometria erinomainen käsiteltävyys. Nokian Z G2:n uusitulla pintamuodolla kohennetaan ajovakautta erityisesti kaarreajossa, kaistanvaihdoissa ja väistöissä. Sen ansiosta Nokian Z G2 on turvallinen ja tarkka käsitellä myös ääritilanteissa.Ulkonäkönsä puolesta Nokian Z G2 kuuluu ilmiselvästi sukuun: pintamalli on muiden Hakka-perheenjäsenten tapaan epäsymmetrinen inside-outsidemalli. Urheilullisten autojen UHP-rengas. Urheilullisiin autoihin ja nopeaan ajoon suunniteltu Nokian Z G2 edustaa UHP-kategoriaa, henkilöautonrenkaiden kovinta kastia. Ominaisuudet: Vakaa, tarkka ja hiljainen, Ajo-ominaisuudet säilyvät myös ääritilanteissa. Erinomainen märkäpito kaikissa lämpötiloissa. Innovaatiot:Nordic Cool UHP Silica. Puhdistetut öljyt. Nokian Cool Zone Consept. Kiillotetut pääurat (kesä)Inside - outside design (kesä). Monikerrospinta. Kulumis- ja vesiliirtovaroitin. Infokenttä. Vannesuoja. Saumaton kaapelirakenne. Tiivistekehä.

Dot 13
Koko, tuumaa 17
Kantavuusindeksi 91
Nopeusluokka Y
Renkaan koko 215/45-17
Renkaan tyyppi Henkilöauto
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu