Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Tuoksut
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 22 %
Ensituoksu on herkullinen toffee kuorrutettuna mustaherukalla ja mandariinilla. Sydäntuoksussa caramel sekoittuu appelsiinin ja meloninkukkiin. Pohjatuoksuna myskiset vaniljan vivahteet ja hattara.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kevyt, naisellinen, valkoisista kukista koostuva tuoksu. Alkutuoksussa on päärynää, joka yhdistyy sydäntuoksun kauniiseen kukkakimppuun: kieloon ja freesiaan. Lopputuoksu koostuu metsäisistä sävyistä sekä myskeistä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Piristävä, kevyt kukkaistuoksu, joka avautuu sitrusnuoteilla ja ruusulla sekoittuen teen aromiin. Sydäntuoksu koostuu kukista: ruusunnupuista, magnoliasta, orvokista sekä mustaherukasta. Lopputuoksu on lämmin ja pehmeä. Se sisältää metsäisiä sävyjä, patsulia ja myskejä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Raikas kukkaistuoksu naiselle.Avautuu raikkailla ja hedelmäisillä sävyillä. Alkutuoksussa ruusunmarjauutetta, mustaherukkaa ja sitruunaa. Herkkä sydäntuoksu koostuu kielosta, päärynästä ja pinkistä litsihedelmästä. Lopuksi tuoksu muuntautuu pehmeän intensiiviseksi. Pohjatuoksussa on santelipuuta, persikkaa ja meripihkaa.