Meikkaus on yksi niin arki- kuin juhlapäivänkin rutiineista. Hyvät meikkisiveltimet ovat yksi onnistuneen meikin salaisuus. Yleisin syy epäsiistiin silmämeikiin onkin liian pienen luomivärisiveltimen käyttäminen tumman luomivärin levittämisessä. Esimerkiksi laadukas häivytyssivellin on järkevä ostos, kuten muutkin laadukkaat meikkisiveltimet, sillä oikein hoidettuina ne kestävät vuodesta toiseen.

Hyvä meikkisivellin korkealaatuisista materiaaleista

Kun tietää, mitä tarvitsee, löytyvät hyvät meikkisiveltimet netistä muun muassa Kärkkäisen verkkokaupasta. Verkkokauppamme palvelee varsinkin, jos toiveissasi on löytää meikkisiveltimet edullisesti. Valikoimamme on monipuolinen ja kattava. Kaksi hyvin suosittua tuotemerkkiä ovat Ecotools ja Real Techniques.

Ecotools -meikkisiveltimet ovat syntyneet rakkaudesta luontoon ja kauneuteen. Laadukkaiden ja uskomattoman pehmeiden meikkisivellinten valmistaja Ecotools lanseerattiin vuonna 2008. Sen valikoima on laajentunut koko ajan. Ecotoolsin meikkisiveltimet ovat kauniita, ja ne on valmistettu luontoa kunnioittaen. Harjaosat ovat synteettistä taklonia, joten ne sopivat myös vegaaneille. Ecotools-tuotteet on valmistettu 95-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista tai nopeasti uusiutuvista luonnon raaka-aineista, ja kaikki niiden muoviosat ovat kierrätysmuovista.

Real Techniques -meikkisiveltimet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Niiden suunnittelussa on paneuduttu meikkaamisen ja meikin levittämisen helpottamiseen. Täydellisen meikin luominen on nyt siis helpompaa kuin koskaan. Real Techniques -meikkisiveltimet ovat monikäyttöisiä ja ne sopivat kaikenlaisille meikkituotteille (puuterimaiset, voidemaiset, nestemäiset ja mineraalimeikit). Siveltimen harjakset ovat eläinystävällistä, synteettistä Taklon-kuitua, ja varsi on valmistettu alumiinista, niinpä siveltimet tuntuvat iholla pehmeiltä ja ovat kevyt ja miellyttävä käyttää.

Montako sivellintä siistin meikin tekemiseen tarvitsee?

Ilman meikki sivellintä meikkaaminen ei tahdo onnistua. Kauniin meikin luomisessa voi halutessaan käyttää vaikka kymmentä erilaista sivellintä, mutta kahdeksalla siveltimellä pärjää mainiosti. Kahdeksan tärkeintä meikkisivellintä ovat:

Meikkivoidesivellin
Kabuki-sivellin
Peiteainesivellin
Puuterisivellin
Poskipuna- ja aurinkopuuterisivellin
Luomivärisivellin
Häivytyssivellin
Huulipunasivellin

Meikkisiveltimet sopivat siis jokainen eri tarkoituksiin. Siveltimet voi jaotellaan kuuteen ryhmään: luomivärisiveltimet, silmienrajaussiveltimet, ripsille ja kulmakarvoille tarkoitetut siveltimet, peite- ja meikkivoiteille tarkoitetut siveltimet, poskipunalle, aurinkopuuterille ja irtopuuterille tarkoitetut siveltimet sekä punahuulisivellin.

Jokaisella siveltimellä on omat ominaispiirteensä. Toiset ovat suuria ja pehmeitä, toiset pieniä, teräviä tai kovia. Oikeanlaisella siveltimellä saat kauniin ja kestävän lopputuloksen.

Valitako synteettinen vai aitoa karvaa oleva sivellin?

Synteettiset siveltimet sopivat parhaiten voidemaisille ja nestemäisille meikeille. Ne eivät ime sisäänsä niin paljon meikkiä kuin aitokarvaiset. Synteettiset siveltimet on useimmiten valmistettu nylonista tai taklonista.

Aitokarvainen sivellin sopii loistavasti jauhemaisille meikeille, kuten luomiväreille ja puuterille, koska siihen tarttuu paljon väriä. Aitokarvaisten siveltimien valmistamisessa käytetään ponin-, vuohen-, oravan- ja näädänkarvoja.

Sivellinvalmistajat ovat kehittäneet synteettisistä siveltimistä aitokarvaisten kaltaisia, joten monet niistä soveltuvat hyvin myös jauhemaisten meikkien levittämiseen.

Verkkokauppamme meikkiosasto tarjoilee meikkisiveltimet laajasta valikoimastaan jokaiseen tilanteeseen ja makuun.