Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Deodorantit
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
NiveaPure & Sensitive Spray -suihkeantiperspirantti on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Pitää kainalot kuivina ja suojaa hikoilulta jopa 48 tunnin ajan. Sisältää kamomillaa ja avokadoöljyä, jotka palauttavat herkän ihon pehmeyden ja vähentävät ihoärsytystä. Vähentää punoitusta ja tekee ihosta pehmeän ja sileän. Ei sisällä alkoholia eikä väri- ja säilöntäaineita. Mieto, raikas tuoksu. Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä! Suihkuta vähintään 15 cm päästä ihosta. Anna kuivua ennen pukeutumista.
  • 150 ml
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Nivea MenStress Protect Spray -suihkeantiperspirantti on kehitetty suojaamaan stressin aiheuttamalta hikoilulta. Ainutlaatuisessa koostumuksessa vaikuttavat sinkkiyhdistelmä ja Stress Protect -aktiiviaineet. Antaa erittäin tehokkaan suojan hikoilua ja epämiellyttävää tuoksua vastaan. Ehkäisee stressin ja paineen aiheuttamaa hikoilua. Olet valmis myös stressaaviinkin tilanteisiin! 48 tunnin antiperspiranttisuoja. Hellävarainen, hoitava koostumus suunniteltu erityisesti miehille. Ei sisällä alkoholia tai väriaineita. Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä! Suihkuta vähintään 15 cm päästä ihosta. Älä suihkuta rikkoutuneelle tai ärtyneelle iholle. Anna kuivua ennen pukeutumista.
  • 150 ml
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

MTV Neon Metal Woman 200 ml deo spray

3,90 EUR(19,50 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Hedelmäinen gourmet-tuoksu naisille. Olet voimakas, uskalias ja sensaatiomainen! Energiasi värisee kehosi läpi kuin neonsalama. Sinä johdat etkä seuraa. Kamerat valmiina, sytyttäkää ilotulitteet ja antakaa fanien ulvoa… Valloitat maailman, sillä olet Neon Metalli kuningatar.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Climacool antiperspirantti yhdistää ensiluokkaisen suojan ja koostumuksen sekä adidaksen kehittämän Climacool-teknologian. Climacool antiperspirantin aktiivinen koostumus reagoi päivän haasteiden intensiivisyyteen, ja kanalot pysyvt kuivana ja olo raikkaana.

Tuotteen sisältämät raikastavat mikrokiteet aktivoituvat liikkeessä, ja päivän tai liikuntasuorituksen muuttuessa intensiivisemmäksi hankaus ja kosteus saavat kiteet vapauttamaan entistä enemmän raikasta tuoksua. Tuoksu syntyy tuotteen sisältämien öljyjen ja kiteiden vapauttaman sitruksen tuoksun yhdistelmänä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Tabac Original 75 ml roll-on deodorantti

10,70 EUR(142,67 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Miehekkään selkeä, mutta mausteinen tuoksu. Miehelle, joka arvostaa luotettavuutta, jatkuvuutta ja pätevyyttä. Tabac on jo vuosikymmeniä ollut miesten rakastettu tuoksuklassikko. Sarja sisältää täydellisen valikoiman miesten tuoksuja ja päivittäiseen hygieniaan liittyviä tuotteita modernille ja nykyaikaiselle miehelle. Tabac on monipuolinen tuoksusarja josta löytyy jokaiselle oma suosikkituoksunsa.

  • Koko: 75 ml
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Antaa tehokkan suojan hikoilua vastaan 48 tunniksi. Mineraaleja sisältävä deodorantti varmistaa miellyttävän kuivan olon. Tuotteessa yhdistyvät atiperspirantin tehokkuus ja Nivean hellävaraisuus.

  • Sisältää kamomillauutetta ja avokadoöljyä
  • Kehitetty herkälle iholle
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Nivea Stress Protect Spray -suihkeantiperspirantti on kehitetty suojaamaan stressin aiheuttamalta hikoilulta. Ainutlaatuisessa koostumuksessa vaikuttavat sinkkiyhdistelmä ja Stress Protect -aktiiviaineet. Antaa erittäin tehokkaan suojan hikoilua ja epämiellyttävää tuoksua vastaan. Ehkäisee stressin ja paineen aiheuttamaa hikoilua. Olet valmis myös stressaaviinkin tilanteisiin! 48 tunnin antiperspiranttisuoja. Hellävarainen, hoitava koostumus. Ei sisällä alkoholia tai väriaineita. Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä! Suihkuta vähintään 15 cm päästä ihosta. Älä suihkuta rikkoutuneelle tai ärtyneelle iholle. Anna kuivua ennen pukeutumista.
  • 150 ml
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Nivea Dry Comfort Spray suihkeantiperspirantti

3,40 EUR(22,67 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
NiveaDry Comfort Spray -suihkeantiperspirantti antaa tehokkaan suojan hikoilua vastaan jopa 48 tunniksi. Kainalot pysyvät koko päivän kuivina: ei märkiä kainaloita, eikä hienhajua. Sisältää DryPlus System -koostumuksen ja mineraaleja. Hellävarainen, hoitava koostumus. Pitää sinut raikkaana koko päivän! Ei sisällä alkoholia tai väriaineita. Kevyt, miellyttävä tuoksu. Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä! Suihkuta vähintään 15 cm päästä ihosta. Anna kuivua ennen pukeutumista.
  • 150 ml