Kärkkäisen työvälineosasto on remontoijalle varma valinta, sillä osasto palvelee aina pienemmästä remontoijasta jokapäiväiseen ammattilaiseen. Laadukas ja edullinen valikoima, joka sopii jokaisen lompakolle.

Kärkkäisen työvälineosaston monipuoliset valikoimat ovat jatkaneet kasvuaan, jotta jokaiselle löytyisi sopivaan käyttöön ja hintaluokkaan työkaluja. Nopeasti suosion saaneet akkukäyttöiset työkalut ovat todella käteviä, sillä enää ei tarvitse vetää sähköroikkia pitkin työmaata. Akkukäyttöisistä perustyökaluista löytyvät muun muassa pöytäsirkkelit, jiirisahat ja iskevät ruuvivääntimet.

– Akkukäyttöisten sähkötyökalujen akut ovat hyvin kestäviä. Esimerkiksi jiirisahan akku kestää ammattimaisesti kakkosnelosta katkaisevan timpurin käytössä koko päivän. Sähkötyökalujen akun voi ladata myös autolaturilla.

Kärkkäisen työvälineosastoon on panostettu vahvasti alusta saakka, sillä sitä on aina haluttu viedä ammattimaisempaan suuntaan. Työvälineosaston valikoimissa on monia alan arvostettuja brändejä. DEWALT:n lisäksi niitä ovat esimerkiksi Makita, Kränzle, Kärcher, Stanley, Fiskars, GeeTee, Bahco, Knipex ja Ryobi. Esimerkiksi Makitan työvälinevalikoima on Kärkkäisen Lahden tavaratalossa Suomen suurimpia.

Timco-merkkiset työvälineet ovat Kärkkäisen maahantuomia. Timcossa yhdistyvät loistava hinta-laatusuhde ja todella laaja valikoima.

Verkkokaupassamme karkkainen.com:ssa asioiminen on tehty mahdollisimman asiakasystävälliseksi. Työkaluja löytyy asiakkaan tarpeen mukaan eri hintaryhmistä: edullista, laadukasta, keskihintaista ja ammattikäyttöön soveltuvaa.

– Asiakkaan on helppo ja nopea löytää oikea tuote; millaista juuri sillä hetkellä tarvitsee. Lisäksi meidän tavaratalojemme työvälineosastolla myyjät ovat erittäin ammattitaitoisia.

Kärkkäisen työvälineosasto panostaa vahvasti verkkokauppaan

– Verkkokaupassamme karkkainen.com:ssa työvälineiden valikoima on todella laaja. Työvälineitä verkkokaupassa on tällä hetkellä noin 13 000 artikkelin verran, ja lisää tulee koko ajan. Verkkokaupassa asiakkaiden suosikkituotteita ovat sähkökäyttöiset akkutyökalut sekä painepesurit, halkomakoneet, aggregaatit ja generaattorit.

Kärkkäisen isoissa tavarataloissa työvälineosaston valikoimissa on reilut 10 000 tuotetta.

– Työvälineosastojen henkilökunnalta vaaditaan vankkaa alan tuntemusta. Järjestämmekin jatkuvasti koulutusta esimerkiksi uusien tuotteiden osalta työvälineosastojemme henkilökunnalle.

Kärkkäisellä kuunnellaan herkällä korvalla asiakkaiden toiveita – ja pyritään hankkimaan valikoimiin asiakkaiden toivomia tuotteita.

Suomesta löytyy koko ajan enemmän tee-se-itse -miehiä ja -naisia. Pikku remontit ja isommatkin rakennustyöt pyritään suomalaiskodeissa tekemään entistä enemmän itse. Nykyään naisten käsissä pysyvät työkalut yhtä lailla kuin miestenkin.

Merkittävän asiakasryhmän Kärkkäisen työvälineosastolla muodostavat rakennus- ja remonttialan ammattilaiset: yksityiset ja julkisen puolen toimijat. Ammattipuolen remontoijia ja rakentajia Kärkkäisellä palvelevat yritysmyyjät. Myös yritystiliostoihin on mahdollisuus.

Työvälineissä tämän hetken yksi suosituimmista tuotteista ovat pikahalkomakoneet

– Vauhtipyörästä ja sähkömoottorista voimansa ottava pikahalkomakone on jopa kuusi kertaa nopeampi kuin tavallinen hydraulinen halkomakone, ja uudet hydrauliset pikahalkomakoneet ovat kolme kertaa nopeampia kuin perinteiset mallit.

Läpi vuoden, mutta erityisesti keväisin, yksi suosikkituoteryhmä on painepesurit.

Painepesurit helpottavat kodin pesuaskareita pihalla ja puutarhassa. Ne ovat käteviä mattojen ja autojen pesussa. Maataloudessa painepesureiden käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Painepesuriostoksissa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti huomiota pesurin painoon ja sen käyttämään veden määrään. Mitä suurempi vedenvirtaus, sitä parempi ja nopeampi pesutulos.

– Painepesurin käyttämä veden määrä on olennaisin asia painepesurin toimivuudessa. Veden virtaus vaikuttaa oleellisesti pesunopeuteen. 8–10 litraa vettä minuutissa tuottava painepesuri on hyvä valinta kotikäyttöön. Yli 10 litraa vettä minuutissa tuottavat painepesurit sopivat maatalouskoneiden pesuun sekä muuhun ammattikäyttöön.

Mikäli olet lähdössä painepesuriostoksille, kannattaa lukaista ostajan vinkit aikaisemmasta artikkelistamme Oiva opas painepesurin ostajalle. Artikkelista löydät ohjeet, millaisiin seikkoihin painepesuria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota.

Kärkkäisen verkkokauppa palvelee remonttireiskoja, olitpa alan ammattilainen tai vasta-alkaja. Laadukkaat työvälineet tekevät remontoinnista ja rakentamisesta turvallista ja mukavaa puuhaa!