Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Siri Carlen: Yksi päivä - Väritä!

12,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Aseta värit päivääsi!

Koe tavallinen päivä erilaisella tavalla ja saat uutta perspektiiviä ympärillä olevaasi maailmaan. Mielikuvituksen ja muutaman värikynän avulla voit luoda oman päiväsi, aina herätyskellon soitosta aamulla auringonlaskuun ja yön uniin.

Tänään Sinä päätät mitä teet!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Eläimet - Puhuva atlas - 250 ääntä!

17,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kun painat tämän ainutlaatuisen kosketeltavan atlaksen kuvia, ne heräävät henkiin!

Kirjan värikkäillä sivuilla lukijat oppivat kaikkea kiehtovaa mantereista ja niillä elävistä hämmästyttävistä eläimistä. Jokaisella aukeamalla on hauska peli, joka tekee oppimisesta vieläkin nautittavampaa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Sukella Hanna Karlzonin värityskirjan taianomaiseen maailmaan ja luo omia mestariteoksia. Vain mielikuvitus asettaa rajat! Antaudu kiehtovalle ja luovalle harrastukselle, joka on saanut mukaansa jo miljoonia ihmisiä kaikkialla maailmassa.

Hanna Karlzon on kuvittaja, joka luo tussikynällä yksityiskohtaisia ja sadunomaisia piirustuksia. Hän saa inspiraationsa luonnosta.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Mielenrauhaa aikuisten värityskirja

2,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Suositut aikuisten värityskirjat saavat nyt jatkoa täysin suomalaisella ja Suomen luontoteemaan pureutuvalla kirjalla.

Tämä kirja sisältää huolellisesti kehitettyjä väritystehtäviä, jotka auttavat rentoutumaan ja parantavat keskittymiskykyä sekä antavat virikkeitä luovalle mielelle.
Teos toimii täydellisenä vastalääkkeenä arkipäivän kiireille.

Johannes Wilenius on sekä Limingan taidekoulun, Taideinstituutin että Muotoiluinstituutin kasvatti.

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Tovelisan Kaikkea kaunista -värityskirjassa pääset tutustumaan asuttuun kotiin ja katsomaan, mitä kaikkia kauniita esineitä siellä on.
Voit sukeltaa eteishallissa lipaston laatikkoon ja kurkistaa, mitä ruokasalin astiakaapista löytyy. Löydät kaikkea kiehtovaa makuuhuoneen sukista ja alusvaatteista ja keittiön astioista askartelulaatikkoon ja olohuoneen koriste-esineisiin.

Saat helpotusta arkipäivän stressiin uppoutumalla värittämään kuvien pieniä yksityiskohtia. Ota esiin suosikkikynäsi ja väritä kuvat niin kuin haluat tai tee värityshetkistä hauskoja koko perheen harrastustuokioita.
"Upean kaunis värityskirja, jossa on hienoja yksityiskohtia ja kauniita piirustuksia. Kirjasta riittää iloa pitkäksi aikaa!"
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Hellapoliisin parhaat -kirjaan on valittu nyt yli 400 kuvallista reseptiä arkeen ja juhlaan.

Tarjolla on erittäin runsas määrä reseptejä kalaruokiin, liharuokiin, broileriruokiin ja iltapaloihin, juhlien pikkusuolaisiin, makeita herkkuleivonnaisia unohtamatta. Kirjaan on myös valikoitu monipuolisia jälkiruokareseptejä.

Hellapoliisin reseptit ovat vuosien saatossa tulleet tutuiksi luotettavina ja kekseliäinä, joissa on usein pieni piristys mukana.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Mahtava Angry Birds paperilennokki- ja origamikirja - helpot askel askeleelta ohjeet Angry Birdsien tekemiseen.Kirjan askel askeleelta etenevien ohjeiden ja värikuvien sekä mukana tulevan askartelupaperin avulla 13 aidon ja alkuperäisen Angry Birds -paperilelun ja -lennokin.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Samasta padasta vauvalle ja vanhemmille! Tämän kirjan luettuasi vauva-arkesi ei ole enää jatkuvaa soseiden tai sormiruokien valmistusta. Nyt entistä herkullisempi vauvan ja taaperon ruoka syntyy oman ruokasi ohessa – kaikki samassa padassa.

Samasta padasta kattaa vauva- ja taaperoperheiden uudet suosikkireseptit savutofukeitosta pizza margheritaan ja maailman parhaaseen makaronilaatikkoon. Opit vauvaversiot myös leivistä ja välipaloista, herkkuja unohtamatta. Vanhempien ruoasta erotetaan osa lapselle ennen suolan, voimakkaiden mausteiden tai muiden lapselle sopimattomien ainesten lisäämistä. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ja aikaa säästyy. Suuri osa ruoista valmistuu 30 minuutissa, ja vauvan ruokia syntyy myös pakastettavaksi.

Makumieltymykset ja suhde ruokaan alkavat kehittyä jo varhain. Millaisista mauista pidän? Kuinka herkullista, puhdasta, terveellistä tai eettistä ruokaa ansaitsen? Syönkö yksin vai yhdessä? Onko ruokahetki hauska vai pakollinen? Kirjan tavoite on innostaa perheitä nauttimaan herkullisesta ja terveellisestä ruoasta yhdessä ainakin kerran päivässä.

60 helppoa reseptiä sisältävällä koko perheen keittokirjalla pärjää hienosti arjessa myös vauvavuoden jälkeen. Reseptit toimivat silloinkin, kun lapsi kasvaa ja alkaa syödä samaa ruokaa muun perheen kanssa.
Ruokatoimittaja Outi Väisänen kehitti reseptit äitiyslomallaan, kun hän kyllästyi valmistamaan tytölleen mauttomia soseita. Hyvin maustettu, terveellinen ”aikuisten” kotiruoka maistui pikkuvauvallekin paremmin. Samalla koko perhe pääsi nauttimaan yhteisistä ruokahetkistä – ja äiti soserumbasta vapautuneesta ajasta.

Outi Väisänen on Glorian Ruoka & Viini -lehden ruokatoimittaja.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Esti ja kuuntele - Maatila

14,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tämä uusi ”kosketa ja kuuntele” -kirja sopii täydellisesti lapsille, jotka haluavat oppia eläimistä.

Pikku lukijat voivat leikkiä etsimisleikkiä maatilan pihamaalla, niityllä, puutarhassa, pellolla ja maatalossa. Lasten on etsittävä huolellisesti, koska eläimet ovat taitavia piiloutujia.

Kosketa kuvia ja kuuntele!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Milla Alftan: Sisustusmagiaa

23,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Innostavia vinkkejä sisustamiseen - tee kodistasi ylellinen ja viihtyisä.

Milla Alftan on yksi Suomen suosituimmista sisustussuunnittelijoista ja alansa ehdoton ammattilainen.
Hän on perfektionisti jonka suunnitelmissa jokainen millimetri on tarkoin harkittu. Milla auttaa päivittäin asiakkaitaan toteuttamaan lämminhenkisiä unelmakoteja, jonka lisäksi hän luennoi intohimoisesti sisustamisesta keskittyen erityisesti valon merkitykseen ja väreihin.

Kirjassa pääset kurkistamaan Suomen tyylikkäimpiin koteihin Millan tarinoiden ja upeiden kuvien kera. ”Sisustusmagiaa – Milla Alftan” on täynnä trendikkäitä kokonaisuuksia joista saat vinkkejä ja ajatuksia oman kotisi sisustamiseen.

”Vaikka tyylini luoda ja suunnitella sisustuksia lähtee usein materiaaleista ja väreistä, on minulle suunnittelijana ominaista paneutua suunnitelmissani paljon myös rakenteellisiin ratkaisuihin. Visuaalisuus ja kodikkuus ovat sisustuksen tärkeitä piirteitä, mutta ennen kaikkea käytännöllisyys tulee aina huomioida. Ylitse muiden sisustuksen tärkein piirre on kuitenkin toimiva, kaunis ja funktionaalinen valaistus - vasta valaistuksen avulla sisustus pääsee täyteen loistoonsa.”

Milla on tullut tutuksi myös T.i.l.a.-ohjelman sisustus- suunnittelijana, sekä Suomen Kaunein Koti -ohjelman tuomarina.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Alex Nieminen, Riikka Sukula: Vege

22,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Valtavan suosion saavuttaneen Vege! -kirjan tekijät Alex Nieminen ja Riikka Sukula ovat kirjoittaneet koko joukon uusia, herkullisia vegereseptejä.

Reseptit jatkavat kirjan helppotekoista ja maukasta linjaa.

Vege! on kattava kokoelma maistuvia reseptejä kahden ruokaa rakastavan kasvissyöjäystävyksen kotikeittiöistä. Mukana on innostavia ideoita tutuista raaka-aineista sekä paljon kokeiluihin kannustavia vinkkejä.

Kirjan ruoat ovat kotoisin pääosin Itämeren ja Välimeren väliltä, mutta myös eksoottisempia makuja mahtuu mukaan. Makunystyröitä kutkuttavat reseptit valmistuvat nopeasti, eikä niistä pitääkseen tarvitse olla kasvissyöjä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Paras ja luovin lohikäärmekirja!

Loistoidea: Leikkaa! Liimaa! Väritä! Luo!

Anna mielikuvituksesi laukata tämän mahtavan lohikäärmekirjan parissa, josta riittää puuhastelua pitkäksi aikaa! Täynnä lapsia lumoavia tarroja, kaavaimia, sekä nokkelia väritysvihjeitä ja tehtäviä.

Ainutlaatuinen teos!
Useimmat tehtäväkirjat keskittyvät vain yhteen tehtävään, mutta tässä kirjassa niitä on monta.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Suuri näyttävästi kuvitettu koko perheen luontokirja esittelee Suomen luonnon eliölajit leppäkertusta karhuun ja sinivuokosta herkkutattiin.

Opi tuntemaan Suomen eläinten, hyönteisten, kasvien ja sienten erityispiirteet ja elinympäristöt.

Lue eläinten tavoista ja elämästä metsissä, soilla ja kulttuuriympäristöissä.

Opi erottamaan rouskut, haperot ja tatit toisistaan.

Opi tietämään, mikä ero on rusakolla ja metsäjäniksellä tai ohdake- ja nokkosperhosella.

Mistä koivusta saa parhaat saunavastat? Opi tunnistamaan myrkylliset sienet, marjat ja kasvit, sekä mitkä sienet tulee ryöpätä ja mitä marjoja, yrttejä ja villivihanneksia saa syödä? Lue haitallisista vieraslajeista ja niiden torjunnasta.

Jos pidät luonnon aarteiden ihmettelemisestä tai hyödyntämisestä ja haluat oppia uutta, tämä kirja oikea Sinulle.

Koko perheen luontokirja kannustaa kulkemaan luonnossa sekä havainnoimaan ympäristöä avoimin mielin, uutta oppien ja nauttien pohjoisen luontomme kauneudesta ja rikkaudesta.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
LEMMIKIT – Suuri lemmikki- ja kotieläinkirja esittelee kattavasti Suomen yleisimmät ja koko joukon hieman harvinaisempiakin lemmikki- ja kotieläimiä neitokakadusta angorakaniin ja ankasta alpakkaan. Koko perheen tietokirja sopii myös perheen pienimmille suurikokoisten kuviensa ja selkeäkielisen tekstinsä puolesta.

Opi kunkin eläinlajin vaatimasta hoidosta ja huolenpidosta sekä lemmikki- tai kotieläimen tarvitsemasta tilasta ja ravinnosta.

Opi lajien alkuperästä, mistä lajit ovat kotoisin, niiden luonnollisista elinympäristöistä ja siitä kuinka kauan kutakin lajia on pidetty lemmikki- tai kotieläiminä.

LEMMIKIT – Suuri lemmikki- ja kotieläinkirja on nimenomaan Suomen olosuhteisiin kirjoitettu opas lemmikki- ja kotieläinten hoitoon.

Kirja on hyvä opas lemmikin ottamista harkitsevalle, mutta se toimii myös tietopankkina lemmikki- tai kotieläimiä jo omistaville eläinrakkaille ihmisille.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Viljami Ovaskainen: Lasten luontokirja

14,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Lasten luontokirja esittelee yli sata Suomen sientä, marjaa ja kukkaa.

Nähtyään sienen, marjan tai kukan lukija saa liimata sitä vastaavan tarran varatulle paikalle tunnistamisen merkiksi. Näyttävin kuvin varustettu kirja kannustaa liikkumaan ja havainnoimaan luonnossa ja opettaa samalla kunnioittamaan ja arvostamaan luontomme kauneutta ja monimuotoisuutta.

  • Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 02.2015
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Ytimekäs läpileikkaus Suomen historiaan maamme asuttamisesta nykyaikaan asti. Teos on jaoteltu aikakausittain, ja asiat on esitetty nopeasti luettavassa muodossa. Suomen historiaan tutustuminen ei koskaan ole ollut näin helppoa!

Kirjassa on olennaisia, jännittäviä ja kummallisia tapauksia ja henkilöitä Suomen historiasta. Kaikki ne kertovat kotimaastamme omalla tavallaan. Osa on perusasioita, osa puolestaan valottaa historiaa
lukijalle kenties uudesta näkökulmasta. Jos haluat tutustua Suomen historiaan, aloita tästä kirjasta!

Ilkka Enkenberg on Maailman Historia -lehden toimittaja, joka kirjoittaa säännöllisesti Suomen historiasta.