Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Pawel Kmiec: Lego Technic - Rakentajan käsikirja

9,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Ainoa suomenkielinen Lego Technic –kirja - tätä on odotettu - Technic –tuotteet ovat valtavan suosittu- ja ja uusia ideoita ja opastusta antava kirja tulee tarpeeseen! LEGO® Technic -sarja avaa kokonaisen rakennusmahdollisuuksien maailman. Voit suunnitella LEGO- malleja, jotka oikeasti liikkuvat, käyttäen moottoreita, vaihteistoja, pneumatiikkaa, taljoja ja vivustoja.

Lego Technic – Rakentajan käsikirja sisältää ohjeita, joiden avulla voit rakentaa tehokkaita ja tyylikkäitä koneita ja mekanismeja. Paweł ”Sariel” Kmieć esittelee LEGO Technic -rakentamisen perusteita yksinkertaisis- ta koneista edistykselliseen mekaniikkaan ja opettaa rakentamaan realistisia pienoismalleja. Kuuluisa LEGO Technic -asiantuntija Sariel selittää Technic-palikoiden avulla erilaisia mekaanisia periaatteita, kuten vääntömomenttia, voiman välittymistä ja välityssuhteita.
Kirjan avulla opit:

 • Luomaan vankkoja, suurta rasitusta kestäviä liitäntöjä
 • Hyödyntämään suojakoteloiden ja nivelakselien kaltaisia erikoisosia sekä toteuttamaan Schmidtin ja Oldhamin kytkimien kaltaisia ratkaisuja, kun yksikään vakio-osa ei auta
 • Rakentamaan tasauspyörästöjä, jousituksia, voimansiirtoja ja ohjausjärjestelmiä
 • Valitsemaan tilanteeseen sopivan moottorin ja muuntamaan sitä tarpeidesi mukaan
 • Rakentamaan upeannäköisiä luomuksia yhdistämällä nupillisia ja nupittomia rakennusosia
 • Tekemään kauko-ohjattuja ajoneuvoja, valaisinjärjestelmiä, motorisoituja kompressoreita ja pneumaattisia moottoreita
Tämä hienosti kuvitettu kirja antaa inspiraatiota ja ideoita ihmeellisten koneiden rakentamiseen. Voit rakentaa jousitetuilla telaketjuilla varustettuja panssarivaunuja, urheiluautoja, nostureita, puskutraktoreita ja paljon muuta. Technic-seikkailusi alkaa nyt!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 89 %

Angry Birds - Naamarit

1,00 EURnorm.8,90 EURTarjous voimassa 30.12.2017 asti

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kahdeksan irroitettavaa Angry Birds -naamaria - hauskoja Angry Birds faktoja, pelejä ja puuhattavaa!

Tämän hauskan 3D -naamarikirjan avulla hulvaton Angry Birds -maailma herää henkiin possuineen päivineen!

Kirjan avulla saat tietää Angry Birds -hahmoista hauskoja juttuja. Seuraa sitten askel askeleelta eteneviä vihjeitä ja askartele mukana tulevan kuminauhan avulla kahdeksan mainiota Angry Birds -naamaria. Mukana ovat Red, sininen kolmikko, Kupla, Matilda, Sakke ja Pommi sekä Viiksipossu ja Kuningaspossu.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Siri Carlen: Yksi päivä - Väritä!

2,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Aseta värit päivääsi!

Koe tavallinen päivä erilaisella tavalla ja saat uutta perspektiiviä ympärillä olevaasi maailmaan. Mielikuvituksen ja muutaman värikynän avulla voit luoda oman päiväsi, aina herätyskellon soitosta aamulla auringonlaskuun ja yön uniin.

Tänään Sinä päätät mitä teet!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 80 %
Superhauska käsinukkekirja kertoo Redin munien pelastusretkestä, kun possut ovat taas varastaneet ne.

Käsinukke tekee sadusta hauskan interaktiivisen kokemuksen!

Lähde Angry Birds -seikkailulle, jossa punainen lintu pelastaa päivän! Krääk!

Pyydä lastasi leikkimään Angry Birds -sorminukella, lukekaa tarina yhdessä ja pitäkää hauskaa tämän interaktiivisen tarinan parissa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Kati Jaakonen: Vegeruokaa - Nyhtökauraa & härkistä

19,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tähän kirjaan on koottu 50 herkullista reseptiä, joissa jokaisessa on käytetty nyhtökauraa. Voit halutessasi korvata sen myös Härkiksellä.

Kasvikset ruoanlaitossa kiinnostavat nyt enemmän kuin koskaan. Suomalainen tuoteinnovaatio nyhtökaura on viime aikojen kohutuin ruokauutinen.

Nyhtökauran rinnalle on tullut myös samantapainen tuoteuutuus Härkis, joka on valmistettu härkäpavuista. Näiden molempien koostumus muistuttaa lihaa. Tuoteinnovaatioiden tarkoitus on tuoda maapallon kannalta ekologinen vaihtoehto lihansyönnille. Tuotteet sisältävät runsaasti kasviproteiinia.

Kirja soveltuu kaikille, jotka haluavat käyttää kasviksia ruoanlaitossa. Kirjan reseptit eivät kuitenkaan ole vegaanisia, koska resepteissä on käytetty myös kananmunia ja maitotaloustuotteita.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 77 %
Tämä ei ole elämäkerta – tämä on Markku Veijalaisen kirjoittama tuore syväluotaus Dannyn uraan 10 laulun kautta.

50 vuotta kirjoitettua Suomalaista viihdehistoriaa.

Mukana Dannyn itse valitsema Collector's Item -kokoelma – CD täynnä Dannylle merkittäviä kappaleita – 18 laulua!

Danny julkaisee syksyllä 2016 uuden albumin, lisäksi Danny-elokuva tulee ensi-iltaan elokuussa ja Danny on koko loppuvuoden kiertueella Frederikin ja Tapani Kansan kanssa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Dorling Kindersley: Lasten traktorikirja - Maatila äänessä

14,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Monta ääntä ja paljon luukkuja!

Lapsista on hauska kuunnella maatilan ääniä, jotka kuuluvat, kun he avaavat tämän kuvakirjan sivuilla olevia luukkuja.

- Eloisia tarinoita
- Kuusitoista luukkua ja viisi valon aktivoimaa ääntä
- Opettavaista puuhastelua jokaisella aukeamalla
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Ilkka Enkenberg: Suomi sodassa päivä päivältä

26,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Yli 700-sivuinen suurteos on häikäisevän visuaalinen ja sisältää runsaasti mielenkiintoisia yksityiskohtia!

Toinen maailmansota veti Suomeen mukaansa kolmasti. Teos antaa laajan kokonaiskuvan talvisodasta, jatkosodasta ja Lapin sodasta. Lukija pääsee juoksuhautoihin, kotirintamalle ja suurvaltapolitiikan keskelle. Neuvostoliiton hyökkäys Suomeen vuonna 1939 aloitti 105 päivää raivonneen talvisodan. Jokaisena päivänä rintamilla taisteltiin elämästä ja kuolemasta ylivoimaista vihollista vastaan.

Kesällä 1941 Suomi lähti jatkosotaan Saksan rinnalla. Hyökkäysvaihe vei miehet aina Itä-Karjalaan asti, mutta sota päättyi talvisodan tavoin kiivaisiin torjuntataisteluihin.

Syksyllä 1944 alkaneessa Lapin sodassa aseet käännettiin entisiä aseveljiä, saksalaisia vastaan. Neuvosto-liiton uhatessa Suomea miehityksellä oli maailman parhaiden sotilaiden otettava toisistaan mittaa.

Suomi sodassa etenee kronologisesti. Tiiviit yleiskatsaukset ja niihin liittyvät aikajanat antavat kokonaiskuvan. Sotatapahtumiin keskittyvillä aukeamilla rintamatapahtumista kerrotaan yksityiskohtaisemmin, ja mukana on autenttisia taistelukuvauksia. Runsas kuvitus kertoo, millaista sota oli etulinjassa ja kotirintamalla.


 • Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 08.2015
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Aino Mäkelä: Body - Tyttöjen hyvinvointikirja

9,95 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Body – kaikki hyvinvoinnista on kirja, jonka olisin itse toivonut saavani käsiini jo nuorena tyttönä. Kannet kätkee sisälleen ajatuksia ja oivalluksia elämästä sekä kokoaa yhteen tasapainoisesti hyvinvoinnin tärkeimmät kulmakivet huomioiden kaiken oleellisen.

Liikunta – Ravinto – Ulkonäkö – Sosiaaliset suhteet – Onnellisuus - Vireys

Päivä päivältä opimme uusia asioita ja matkan varrella koetut hetket tekevät meistä aina yhä viisaampia ja vahvempia. Kukaan meistä ei kasva aikuiseksi päivässä tai tule koskaan olemaan täydellinen. Emme koskaan tule olemaan muita parempia, sillä jokainen meistä on ainutlaatuinen ja hyvä juuri sellaisena kuin on. Ainoa pyrkimys onkin olla päivä päivältä itseään parempi ja voida paremmin.

Kuitenkin elämässä pätee silti samat lainalaisuudet. On tiettyjä asioita, jotka saa meidät voimaan hyvin sekä asioita, jotka puolestaan tekee olon kurjaksi. Olen koonnut yhteen niitä asioita ja ajatuksia, joiden oppiminen ja hyväksyminen antaa elämäämme lisää energiaa, paljon positiivisia ajatuksia sekä mahdollisuuden oppia jotain uutta itsestämme ja kehittää omia voimavarojamme.

Itsensä arvostaminen ja hyvä olo hehkuu myös ulospäin! Sen takia kehosta tulee pitää huolta myös monipuolisella liikunnalla sekä terveellisellä ruokavaliolla unohtamatta riittävää lepoa ja nautiskelua. Kaikki nämä tekijät yhdessä kasvattavat meistä sen mitä olemme. Jos et vielä tiedä mistä aloittaisit tai millaisia askeleita oman hyvinvointisi kohentamiseen haluaisit tehdä lupaan, että tutustumalla kirjaan tarkemmin tulet olemaan täynnä inspiraatiota ja ihania ideoita!

Aino Mäkelä on nuori ja innokas hyvinvointialan ammattilainen sekä itseoppinut nautiskelija, joka omalla esimerkillään haluaa innostaa ihmisiä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin pariin. Personal trainerin koulutus, liikuntalääketieteen sekä ravinto- ja fytoterapian opinnot yhdistyvät rentoon ja maanläheiseen elämäntyyliin. Itsensä tuntemalla ja hyvinvoinnistaan huolehtimalla ihminen puhkeaa kukkaan ja Aino tietää, että siihen pystyy jokainen.
 • ISBN: 9789523210844
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Eläimet - Puhuva atlas - 250 ääntä!

17,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kun painat tämän ainutlaatuisen kosketeltavan atlaksen kuvia, ne heräävät henkiin!

Kirjan värikkäillä sivuilla lukijat oppivat kaikkea kiehtovaa mantereista ja niillä elävistä hämmästyttävistä eläimistä. Jokaisella aukeamalla on hauska peli, joka tekee oppimisesta vieläkin nautittavampaa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Sohvi Nyman, Roosa Blom: Tyylikirja - Olet ihana!

21,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tämä kirja on avain uuteen onnelliseen elämään ja itsensä hyväksymiseen.

Muoti ja tyyli kuuluvat kaikille iästä ja koosta riippumatta. Upea ulkonäkö ei ole pinnallisuutta, vaan omasta itsestä huolehtimista ja itsensä rakastamista. Sinun ei tarvitse laihduttaa tai treenata voidaksesi pukeutua tyylikkäisiin vaatteisiin. Muotialan ammattilaisina tiedämme, että ulkoiset asiat vaikuttavat itsetuntoomme. Hyvä olo tulee sisältäpäin, mutta olemme sitä mieltä, että se tulee myös ulkoa sisälle päin. Oikeanlaisilla vaatteilla säteilet - niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Tässä kirjassa kerromme sinulle kaiken mitä olet aina halunnut tietää pukeutumisesta ja toimivasta vaatekaapista. Kerromme sinulle miten löydät parhaat puolesi ja korostat kurvejasi. Haluamme saada sinut säteilemään! Mitä siis enää odotat? Lue kirjamme ja ala nauttimaan elämästäsi!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Joachim Klang: Suuri Lego-kirja

23,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Suuri Lego-kirja on suurin ja inspiroivin suomeksi koskaan julkaistu Lego-kirja.

Se on tarkoitettu Lego-maailman vasta-alkajille sekä jo edistyneille rakentajille, jotka haluavat luoda entistä hienompia rakennuksia, autoja, lentokoneita ja muita makeita luomuksia. Askel-askeleelta ohjeet auttavat luomaan persoonallisia Lego-mestariteoksia.

Luo kaikkea uutta jo omistamistasi palikoista!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Harry Potter - Maaginen maailma - Suuri värityskirja

11,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tämä värityskirja vie sinut interaktiiviselle matkalle Tylypahkasta ja Tylyahosta Viistokujalle ja moniin muihin Potter-fanien suosikkipaikkoihin. Väritä Irvetan velhopankin mahtavat hallit, Dursleyn perheen olohuone ja monet sarjan rakastetuimmista hahmoista. Kirjan sivuilla on myös kiehtovia kuvia Harry Potter -elokuvista ja elokuvien teossa käytettyä upeaa konseptitaidetta.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Elisabeth Yeates: Juniorikokki - Keittiön pikkujättiläinen

21,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Opi kokkaustaidot ja tee itsestäsi mestari!

Yli 150 mainiota reseptiä, joiden avulla nuoret kokit pystyvät loihtimaan herkkuja pöytään. Reseptivalikoimasta löytyy oivallinen vaihtoehto niin aamupalaksi, juhlapöytään, terveelliselle päivälliselle kuin täydelliseksi jälkiruoaksikin. Juniorikokin vaiheittaisia ohjeita, hyviä vinkkejä ja turvallisia työskentelytapoja noudattamalla onnistuu varmasti.

Juniorikokissa on yli 150 loistavaa keittiössä toimimiseen ja ruoanlaittoon perehdyttävää reseptiä.

Aloita päivä aamiaismunakkaalla ja tarjoa päivälliseksi lihapataa ja marjapiirasta. Siirry leivontaosioon ja yllätä ystäväsi kakuilla ja pikkuleivillä.

Jokaisessa reseptissä on mukana selkeä, työvaiheittain etenevä ohje ja havainnolliset värikuvat.

Siis essu eteen ja kauha käteen!

Paikoillenne ... Valmiit ...
... KOKKAAMAAN!

• Aamiainen
• Keitot ja salaatit
• Kevyet suolapalat
• Pääruoat
• Jälkiruoat
• Kakut ja muffinit
• Keksit ja muut makeat leivonnaiset
• Leivät
• Juhlaherkut
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Alisa Bandell: Tyttöjen herkkukirja

16,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Monilla lapsilla on lempileivonnainen, jota he leipovat yhä uudestaan. Se voi olla esimerkiksi kaakaopallo tai mutakakku.

Alisa Bandellsin oma lapsuuden suosikki oli sokerikakku. Hän nauttii yhä leipomisesta ja kannustaa leivonnasta kiinnostuneita lapsia kokeilemaan uusia reseptejä. Tässä värikkäässä, herkullisessa kirjassa Alisa tarjoaa noin 25 uutta reseptiä. Kirjassa on sekä helppoja vaihtoehtoja aloittelijoille että jännittäviä haasteita kokeneemmille. Lisäksi reseptejä on höystetty elokuva- ja musiikkivihjeillä.

”Tämä kirja on opettavainen, näyttävä ja inspiroiva. Tästä teoksesta saattaa hyvinkin tulla suosittu lasten ensimmäinen keittokirja. Koska kirjassa on eri vaikeustasoja edustavia reseptejä, sen parissa voi hyvin kehittyä yhä paremmaksi leipojaksi.”
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Jody Revensen: Harry Potter - Suuri maaginen arkisto

23,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Harry Potter: Suuri maaginen arkisto esittelee kiehtovalla tavalla, miten Harry Potter -elokuvien mielikuvitukselliset esineet suunniteltiin ja miten ne herätettiin eloon valkokankaalla. Yksityiskohtainen kuvitus, joka sisältää myös harvinaisia konseptikuvia, kulissien takaiset valokuvat ja Warner Bros. -studioiden arkistojen paljastamat elokuvanteon salat antavat lukijoille sisäpiirin tietoa ihmiskoopin toiminnasta, luonnoksia Salazar Luihuisen medaljongista ja paljon muuta.

Tämä kaikille Potter-faneille pakollinen hankinta sisältää myös Gilderoy Lockhartin kyselykaavakkeen oppilaille, Weasleyn Welhowitsit -kaupan tuoteluettelon ja monia muita yllätyksiä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Dorling Kindersley: Suuri traktorikirja - visuaalinen historia

23,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Suuri traktorikirja on maatilan koneiden maailmaa laaja-alaisesti käsittelevä teos, jossa käydään läpi koko historia varhaisista höyrytraktoreista nykypäivän huipputeknisiin laitteisiin. Loistavasti kuvitettu Suuri traktorikirja esittelee yli 200 ikonista laitetta. Teoksessa luetellaan kattavasti kunkin aikakauden tärkeimmät laitteet teknisine tietoineen ja erityispiirteineen.

Dorling Kindersleyn menestyssarjan uusin teos - aikaisemmin sarjassa ovat ilmestyneet Suuri autokirja, Suuri moottoripyöräkirja, Suuri lentokonekirja ja Suuri junakirja.


 • Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 09.2015
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Näyttävästi kuvitettu Hevoset – Lasten suuri hevoskirja esittelee Suomen yleisimmät hevos- ja ponirodut minishettiksestä connemaraan.
 • Lue, missä tehtävissä hevoset ja ponit toimivat ihmisen kanssa
 • Lue työhevosista, koulu-, este-, lännenratsastuksesta, raviurheilusta, agilitysta sekä sosiaalipedagogisesta hevostoiminnasta
 • Lue, mitä hevosen pitämiseen tarvitaan ja minkälaista huolenpitoa hevonen tarvitsee voidakseen hyvin
 • Opi hevosen ruokinnasta, tallin huollosta, pihatoista, laitumista ja kavioiden hoidosta

Hevoset - Lasten suuri hevoskirja on mainio koko perheen tietopaketti hevosten ja ponien ystävälle. Haaveiletko hevosen tai ponin hankkimisesta tai oletko kiinnostunut hevosten kanssa toimimisesta - tämä kirja juuri Sinulle.