Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Siri Carlen: Yksi päivä - Väritä!

2,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Aseta värit päivääsi!

Koe tavallinen päivä erilaisella tavalla ja saat uutta perspektiiviä ympärillä olevaasi maailmaan. Mielikuvituksen ja muutaman värikynän avulla voit luoda oman päiväsi, aina herätyskellon soitosta aamulla auringonlaskuun ja yön uniin.

Tänään Sinä päätät mitä teet!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Markku Veijalainen: Danny - Minulta sinulle + CD

21,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tämä ei ole elämäkerta – tämä on Markku Veijalaisen kirjoittama tuore syväluotaus Dannyn uraan 10 laulun kautta.

50 vuotta kirjoitettua Suomalaista viihdehistoriaa.

Mukana Dannyn itse valitsema Collector's Item -kokoelma – CD täynnä Dannylle merkittäviä kappaleita – 18 laulua!

Danny julkaisee syksyllä 2016 uuden albumin, lisäksi Danny-elokuva tulee ensi-iltaan elokuussa ja Danny on koko loppuvuoden kiertueella Frederikin ja Tapani Kansan kanssa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 71 %
Mahtava Angry Birds paperilennokki- ja origamikirja - helpot askel askeleelta ohjeet Angry Birdsien tekemiseen.Kirjan askel askeleelta etenevien ohjeiden ja värikuvien sekä mukana tulevan askartelupaperin avulla 13 aidon ja alkuperäisen Angry Birds -paperilelun ja -lennokin.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 80 %
Superhauska käsinukkekirja kertoo Redin munien pelastusretkestä, kun possut ovat taas varastaneet ne.

Käsinukke tekee sadusta hauskan interaktiivisen kokemuksen!

Lähde Angry Birds -seikkailulle, jossa punainen lintu pelastaa päivän! Krääk!

Pyydä lastasi leikkimään Angry Birds -sorminukella, lukekaa tarina yhdessä ja pitäkää hauskaa tämän interaktiivisen tarinan parissa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 89 %

Angry Birds - Naamarit

1,00 EURnorm.8,90 EURTarjous voimassa 30.12.2017 asti

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kahdeksan irroitettavaa Angry Birds -naamaria - hauskoja Angry Birds faktoja, pelejä ja puuhattavaa!

Tämän hauskan 3D -naamarikirjan avulla hulvaton Angry Birds -maailma herää henkiin possuineen päivineen!

Kirjan avulla saat tietää Angry Birds -hahmoista hauskoja juttuja. Seuraa sitten askel askeleelta eteneviä vihjeitä ja askartele mukana tulevan kuminauhan avulla kahdeksan mainiota Angry Birds -naamaria. Mukana ovat Red, sininen kolmikko, Kupla, Matilda, Sakke ja Pommi sekä Viiksipossu ja Kuningaspossu.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Reima Flyktman: Puutarhakirja

21,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tässä kirjassa kerrotaan kaikki olennainen tieto yleisimpien kasvimaan kasvien kasvattamiseen ja hyödyntämiseen runsaan kuvituksen avulla.

Lisäksi kirjassa käsitellään puutarhan kukkia ja tutustut myös kasvien pölyttäjiin sekä perhosiin ja pihan lintuihin.

Tuoreet kasvit ovat maultaan verrattomia ja niitä on myös helppo kasvattaa. Kasvata erilaisia yrttejä, salaatteja, juureksia, herneitä, marjoja ja hedelmiä kirjan selkeiden ohjeiden avulla. Hyödynnä satoa kirjan mallireseptien avulla ja nauti kesästä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Scolik: Jalkapallo - Pelaajan kirja

22,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Selkeä visuaalinen jalkapallo-opas

Tämä kirja antaa paljon kaikille jalkapallosta innostuneille. Värikkäässä kuva-aineistossa käydään läpi kaikki tärkeät jalkapallosäännöt, taidot ja ennätykset. Vaiheittaiset ohjeet opastavat rangaistuspotkun potkaisemiseen, harhautuksiin ja moniin muihin tapoihin viedä tietämyksesi ja osaamisesi aivan uudelle tasolle!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Nina Mäki-Kihniä: Koira - Hoito ja koulutus

22,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Koira on perheenjäsen, jolle halutaan onnellinen elämä. Mutta kuinka luodaan puitteet koiran fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnille? Osaatko lukea koiran terveydentilaa ja ymmärrätkö sen ajatusmaailmaa?

Tästä kirjasta saat uutta ja arvokasta koiratietoutta – millainen on maailma koiramaisesta vinkkelistä ja millaista asioista rakentuu koiran ja omistajan yhteinen, hyvä arki. Kirja antaa pohdittavaa rodun ja harrastusten valinnasta, perusterveyden ja toimintakyvyn ylläpitämisen käytännön ohjeet sekä kouluttamisen kantavat teemat. Havainnollisesti kuvitettu ja ajantasaiseen tietoon perustuva kirja kuuluu jokaisen koiraperheen kirjahyllyyn.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Sanna Mansikkamäki: Muna

23,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kasvisruokailu nostaa päätään, ja vaikka jokaviikkoiselta ruokalistalta putoaisi yksi lihapäivä pois, niin kananmuna halutaan pitää kuitenkin ruokavaliossa. Luomumunia myydään yhä enemmän ja kuluttajat valitsevat ruokakoriinsa enemmän eettisesti tuotettuja tuotteita ja ovat kiinnostuneita eläinten hyvinvoinnista sekä puhtaammasta ruuasta.

Kirjan pääasiallinen kohderyhmä ovat tavalliset suomalaiset, jotka haluavat tehdä hyvää kotiruokaa innovatiivisilla, hauskoilla, trendikkäillä ja helpoilla ohjeilla, perinteisiä kananmunan avulla tehtyjä ruokia unohtamatta. Muna maistuu vauvasta vaariin, aamulla, välipalana, proteiinipommina, lounassalaatissa, vauvanruuassa, iltateellä leivän päällä, vierasruokana trendikkäässä ramenkeitossa tai proteiinitäydennyksenä lakto-ovokasvisruokavaliota noudattavalla.

Kirja on tuhti paketti tietoa sekä reseptiikkaa. Tieto-osuudessa kerrotaan millaisia munia Suomessa on saatavilla sekä kananmunan ravintotietoja. Kirjassa kerrotaan myös miten kananmuna tulisi säilyttää kotioloissa, miten keitetään täydellinen muna. Kirjan tarkoituksena on ensisijaisesti saattaa lukija monipuolisten kananmunaohjeiden maailmaan ja löytää uusia ideoita valmistaa tätä kaikille niin tuttua raaka-ainetta. Kirjassa kulkevat käsi kädessä perinteinen munalla hyydytetty lihamakaronilaatikko kuin brunssiherkkuna tunnettu shakshuka. Ohjeissa on mukana pientä tvistiä.

Kananmunaa voi käyttää monella tavalla. Se on tietenkin tuttu aamiaispöydässä ja brunssilla. Pannukakut, terveyspannarit, granola vaativat kananmunaa valmistuakseen. Meksikolainen huevos rancheros tai brunssilla tarjottava pohjoisafrikkalinen / libanonilainen shakshuka tai satojatuhansia lukukertoja Suomessa kerännyt ja someilmiöksikin noussut Momofukun munat ovat munaruokien hauskimpia ”uutuuksia”. Ranskalaisten munasotilaat, uppomunat, oeuf cocotte tai omeletti pitää jokaisen osata valmistaa. Kananmuna on terveellinen eväs ja voileivän päällys.

Kananmunaa voi käyttää eri tavoin pääruokien lisukkeena ja osana. Aasialaiset nuudelikeitot eivät ole mitään ilman kananmunaa, italialainen tuorepasta ei valmistu ilman munaa, muna toimii sidosaineena mureketaikinoihin, lihapulliin ja makaronilaatikkoon. Kananmuna on tärkeässä osassa leivitettyjä ruokia kuten itse tehdyt kalapuikot ja wienerleike. Kananmunaa hyödynnetään myös paljon ajankohtaisessa gluteenittomassa leivonnassa siemennäkkäreiden osana sekä jauhottomassa pizzapohjassa, joka on tehty kukkakaalista. Jälkiruuista sitä tarvitaan kastikkeiden kuten zabaglionen valmistukseen, marenki on munajälkiruokien ykkönen ja perinteiset täytekakkupohjat vaativat munaa onnistuakseen.

Sanna Mansikkamäki on ruokatoimittaja, joka on kirjoittanut ja tuottanut 10 vuotta Ilta-Sanomien ruokasivuja niin printtilehteen kuin verkkoonkin.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Kaarina Enkenberg: Pako Karjalasta

21,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
”Yhtäkkiä tuvan takaa alkaa kuulua kovaa jylinää ja papatus. Sieltä tulee lentokone, kaartelee edestakaisin ja papattaa. Vielä tulee kaksi konetta sen perässä. Ne lentävät pihan yllä ja papattavat.”

Lalli oli 6-vuotias, kun talvisota syttyi ja hävittäjät ilmestyivät Kannaksen Räisälässä asuneen perheen talon ylle. Hänen siskonsa Kaari oli muutaman kuukauden ikäinen.

Muistelmateos Pako Karjalasta kertoo Suomen kohtalonhetkistä ja jättimäisestä evakuoinnista kahden lapsen näkökulmasta katsottuna.

Dramaattiselle matkalle mahtuu muun muassa kodin ja kaiken tutun jättäminen taakse kahteen kertaan sekä Elisenvaaran pommitus, joka on yhä tuhoisin Suomea vastaan tehty ilmahyökkäys. Lalli ja Kaari olivat junassa, johon yli 80 neuvostopommikoneen osasto iski.

Yli 400 000 evakon asuttaminen ei käynyt aivan kitkatta, ja kirjan loppuosa kuvaa uuteen ympäristöön asettautumista, elämän uutta alkua.

Ainutlaatuisessa teoksessa tapahtumat on kerrottu sekä yleiskielellä että Karjalan murteella.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Pawel Kmiec: Lego Technic - Rakentajan käsikirja

9,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Ainoa suomenkielinen Lego Technic –kirja - tätä on odotettu - Technic –tuotteet ovat valtavan suosittu- ja ja uusia ideoita ja opastusta antava kirja tulee tarpeeseen! LEGO® Technic -sarja avaa kokonaisen rakennusmahdollisuuksien maailman. Voit suunnitella LEGO- malleja, jotka oikeasti liikkuvat, käyttäen moottoreita, vaihteistoja, pneumatiikkaa, taljoja ja vivustoja.

Lego Technic – Rakentajan käsikirja sisältää ohjeita, joiden avulla voit rakentaa tehokkaita ja tyylikkäitä koneita ja mekanismeja. Paweł ”Sariel” Kmieć esittelee LEGO Technic -rakentamisen perusteita yksinkertaisis- ta koneista edistykselliseen mekaniikkaan ja opettaa rakentamaan realistisia pienoismalleja. Kuuluisa LEGO Technic -asiantuntija Sariel selittää Technic-palikoiden avulla erilaisia mekaanisia periaatteita, kuten vääntömomenttia, voiman välittymistä ja välityssuhteita.
Kirjan avulla opit:

  • Luomaan vankkoja, suurta rasitusta kestäviä liitäntöjä
  • Hyödyntämään suojakoteloiden ja nivelakselien kaltaisia erikoisosia sekä toteuttamaan Schmidtin ja Oldhamin kytkimien kaltaisia ratkaisuja, kun yksikään vakio-osa ei auta
  • Rakentamaan tasauspyörästöjä, jousituksia, voimansiirtoja ja ohjausjärjestelmiä
  • Valitsemaan tilanteeseen sopivan moottorin ja muuntamaan sitä tarpeidesi mukaan
  • Rakentamaan upeannäköisiä luomuksia yhdistämällä nupillisia ja nupittomia rakennusosia
  • Tekemään kauko-ohjattuja ajoneuvoja, valaisinjärjestelmiä, motorisoituja kompressoreita ja pneumaattisia moottoreita
Tämä hienosti kuvitettu kirja antaa inspiraatiota ja ideoita ihmeellisten koneiden rakentamiseen. Voit rakentaa jousitetuilla telaketjuilla varustettuja panssarivaunuja, urheiluautoja, nostureita, puskutraktoreita ja paljon muuta. Technic-seikkailusi alkaa nyt!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Juha Jormanainen: Suuri suomalainen metsästyskirja

28,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Suomessa on 300 000 metsästäjää ja riistakannat ovat hyvässä kunnossa. Tämä suurteos esittelee yleisimmät riistaeläimet, kertoo niiden metsästyksen tekniikat ja taktiikat ja antaa vinkkejä varusteiden valintaan.

Olitpa linnustaja, hirvimies, peurankyttääjä tai latvalinnustaja, tämä kirja tuo paljon uutta tietoa sinulle. Lähde mukaan Tapion taloihin, kehitä metsästystaitojasi ja saa enemmän saalista turvallisesti.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Minecraft - Ohjelmointikirja

16,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Uusi Minecraft – Ohjelmointikirja tarjoaa suurelle käyttäjäjoukolle jotain uutta – rakentelun lisäksi voi Minecraftia myös ohjelmoida!

• Opi ohjelmoimaan hauskalla tavalla!
• Luo mahtavia projekteja Pythonilla!
• Hallitse loistavaa ComputerCraftia!
• Luo oma Minecraft Serveri!
• Luo minipelejä!
• Käytä Scratchia!
• Rakenna yhdellä klikkauksella!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Katerina Spilio: Toiminnallinen kuntoharjoittelu - Anatomia

23,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Toiminnallinen kuntoharjoittelu on oiva opas kenelle tahansa, joka haluaa päästä kuntoon kiireestä kantapäähän.

Siitä saavat hyötyä ne, jotka haluavat heittää palloa kovempaa, kehittää mailapelissä lyöntiratojaan sulavammiksi tai uida altaan päästä päähän useampia kertoja - kilpauimareiden radalla. Yhtä lailla sen kohderyhmänä ovat kaikenikäiset ja -kuntoiset ihmiset, jotka haluavat nauttia portaiden nousemisesta, bussiin ehtimisestä kiireessä tai ylähyllylle kurottamisesta... ja kehittää samalla vartaloaan kauniimmaksi tai komeammaksi.

Toiminnallinen kuntoharjoittelu antaa selkeät vaiheittaiset kuvitetut ohjeet, joissa on mukana hyödyllisiä vihjeitä harjoitusten oikeasta suoritustavasta (ja myös vältettävistä virheistä). Kunkin harjoituksen yhteydessä on yksityiskohtaisia anatomisia piirroksia, joissa näkyy korostettuna, mihin lihaksiin harjoitus erityisesti kohdentuu.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Sulo Tiainen: Perhokalastuksen kiehtova maailma

28,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Perhokalastus on jäljittelyn ja sen ylittämisen taitoa ja huijaamisen taidetta. Perhokalastuksen kudelangat ovat syvällä luonnon järjestelmien, jokijatkumojen, vesihyönteisten strategioiden ja lohikalojen vastastrategioiden ymmärtämisessä.Modernin teknologian tuottamat kalastusvälineet ja perhojen monimuotoisuus ja sidonnallinen taidokkuus mahdollistavat perhokalastuksen. Perhokalastus peilaa harjoittajansa henkilöhistoriaa, joillakin on jopa sen mittapuu. Perhokalastus tarjoaa mitan tälle matkalle, kehykset elämään suhtautumiselle. Jos oppii kalastamaan perholla, ehkä on ajateltavissa järjestys arkielämän kaaokseenkin. Itselleni perhokalastus on merkinnyt 40 vuoden opintomatkaa vesiluonnon ymmärtämiseen.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Jaakonen: 365 - Koko vuoden keittokirja

23,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
UUSITTU PAINOS!

Mukana nyt mm. pienen budjetin ruokakuukausi eli kuinka teet herkullista ruokaa ja säästät rahaa!

Tuntuuko, että ruokaideat ovat hukassa? Mitä tarjota perheelle kiireisessä arjessa? Hellapoliisi on suunnitellut koko vuoden menun, josta poimit reseptit vuoden jokaiselle päivälle. Resepteissä on huomioitu vuoden kiertokulku ja sesonkeihin soveltuvat raaka-aineet, jotka löydät lähikaupasta. Ja mikä helpointa, viikon kauppalista on kirjoitettu puolestasi! Voisiko perheen ruokahuolto olla enää helpompaa. Nyt syödään herkullista kotiruokaa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Kindersley: Koululaisen ohjelmointikirja

21,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Vaiheittainen visuaalinen opas omien Scratch-projektien toteuttamiseen!

Toteuta huimaavia illuusioita, hassuja animaatioita ja vuorovaikutteisia taideteoksia tässä kirjassa esiteltävien Scratch-projektien mukaisesti. Tässä aloittelijoille ja asiantuntijoille sopivassa kirjassa on kaikki, mitä tarvitaan ohjelmoimisen opettelemiseen.

• Kun noudatat yksinkertaisia ohjeita, opit ohjelmoimaan suositulla Scratch-kielellä.

• Paranna ohjelmointitaitojasi ja opettele luomaan ja räätälöimään omia projektejasi.

• Jaa tekemiäsi pelejä verkossa ja haasta ystävät ja sukulaiset ylittämään toistensa saamat pisteet.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Altti Holmroos: Majakat - Kutsuvimmat majakkasaaret

26,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Saaristokirjailija ja -opas Altti Holmroos on kierrellyt majakkasaaria jo 50 vuoden ajan ja haastatellut niillä aikanaan työskennelleitä majakka- ja luotsihenkilöstöä. Tähän kirjaan on valittu kaikki suosituimmat majakat, jotka on saavutettavissa veneillä ja jotka tarjoavat elämyksiä.

Kirja pohjautuu suosittuun Majakkasaarilla – kirjaan ja sitä on täydennetty uusilla majakoilla sekä Yrjö Klipin laatimilla veneilijän ohjeilla. Se tarjoaa mielenkiintoista luettavaa myös muillekin kun veneilijöille.

Kirjoittaja on turkulainen toimittaja, joka on pienestä meripartiopojasta lähtien kierrellyt niin Saaristomerta, Pohjan- kuin Suomenlahdenkin saaristoa. Hän on toiminut oppaana usean vuoden ajan mm. Kristiina Brahen monilla majakkaristeilyillä sekä Suomen majakkaseuran matkanjohtajana niin kotimaassa kuin Vironkin saarille tehtyjen matkojen aikana. Altti on työskennellyt toimittajana mm. turkulaisessa radio Majakassa, Turun Sanomissa ja Vene -lehdessä ja sekä monissa muissa alaan liittyvissä julkaisuissa. Omia kirjoja saaristosta on kertynyt yli kaksikymmentä ja hän on myös yksi maamme vanhimman tunnusmajakan, jo 1700 -luvulla rakennetun Lyökin pookin omistajista.