Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 67 %
Tämä kirja sisältää huolellisesti kehitettyjä väritystehtäviä, jotka auttavat rentoutumaan, parantavat keskittymiskykyä ja kehittävät käsien ja silmien koordinaatiota ja huomiokykyä.

Teos toimii täydellisenä vastalääkkeenä arkipäivän kiireille. Toivomme, että tyydytys, jonka saat käyttäessäsi vain kymmenen minuuttia päivässä kirjan luovien tehtävien parissa, lisäävät mielenrauhaasi, hyvinvointiasi ja onnellisuuttasi.

Sisältö:
 • Kauniit eläinkuvat
 • Rentouttavat kuviot
 • Henkisyys
 • Luonnon kauneus
 • Inspiroiva taide
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 67 %
Suositut aikuisten värityskirjat saavat nyt jatkoa täysin suomalaisella mandalakirjalla.

Tämä kirja sisältää huolellisesti kehitettyjä väritystehtäviä, jotka auttavat rentoutumaan ja parantavat keskittymiskykyä sekä antavat virikkeitä luovalle mielelle.

Teos toimii täydellisenä vastalääkkeenä arkipäivän kiireille.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Jari Haapa-aho: Ristikkojätti 2016

6,95 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Teos sisältää kolmea eri vaikeustasoa olevia ristikoita ja lopussa on myös piilosanatehtäviä. Johtoajatuksena tässä on ollut se, että ratkoja pääsee haastamaan itsensä ja saa samalla mahdollisuuden kehittyä harrastuksessaan. Kirja soveltuu kaikentasoisille ristikoiden tekijöille.

Kirja kertoo myös sanaristikkojen mielenkiintoisesta historiasta.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Warren Elsmore: Lego - Autot

14,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tässä kirjassa rakennetaan upeita autoja ohjeiden mukaan tavallisista LEGO(R) Classic -palikoista.

Rakenna varikollinen ajopelejä aivan tavallisista LEGO-palikoista. Kaikenikäiset innostuvat luomaan mallin mukaisia eläimiä lelulaatikon tutuista palikoista – ja malleja on helppo muunnella. Yhdessäkään ohjeessa ei ole yli sataa osaa. Tämä kirja palauttaa luovuuden LEGO-leikkeihin.

Kirjassa kaikki tämä:
• Vaihe vaiheelta etenevät kuvalliset ohjeet.
• 40 ohjetta.
• Urheiluautot, monsteriautot ja muut metkat menopelit.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Vekkulit ponit, uljaat ratsut ja unelmien satuhevoset odottavat sinua!

Puuhakirjan hevosmaailmassa ei käy aika pitkäksi, sillä tarjolla on pelejä, askarreltavaa ja piirustustehtäviä.

Puuhaa:
• hevostarroja
• kuviopapereita
• kuva-aukeamat
• piirustusmalleja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Joachim Readme: The Vitsikirja 2017

9,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kymmenes vuosikerta on maaginen!

On tullut jälleen aika, jolloin armoa naurulta ei anneta, eikä pyydetä.

Ne kymmenettuhannet, jotka ovat jo nauttineet muutoin lyhyeksi jäävää elämäänsä The Vitsikirjojen parissa, ovat nyt nuorempia kuin koskaan.

Vitsien euforia elää ja tuottaa elämää suurempia tuntemuksia. Evoluutiotutkijat voisivat miettiä, onko inhimillistä elämää ilman huumoria?

Tai jos sitä esiintyy, lienee se kutakuinkin tylsää. Elämä ilman huumoria ei ole elämää. Tutkijat pohtivat yhtenään, onko nuoruuden lähdettä ja miten vanhenemista voisi hidastaa. Turhaan etsivät, se on löydetty! Kirja olkoon yksi niistä lähteistä hyvä esimerkki. Oikeastaan KELA- kortilla pitäisi jokaisen saada annos siitä ja The Vitsikirja 2017 pitäisi olla korvattava lääke. Määrätään lukemista eikä pillereitä!

Tuleva kirja, kuten edellisetkään, eivät jätä rauhaan yhteiskunnallisia kysymyksiä, päättäjien hölmöilyjä ja virkamiesten yhteiskunnasta etääntyneitä ajatuksia. Emme kuitenkaan jätä aivan tavallistakaan kansalaista osattomaksi. Huumorin veitsi iskee – oletko valmis?

The Vitsikirja 2017 – vuoden kovin pehmeäkantinen paketti!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Suomessa on 300 000 metsästäjää ja riistakannat ovat hyvässä kunnossa. Tämä suurteos esittelee yleisimmät riistaeläimet, kertoo niiden metsästyksen tekniikat ja taktiikat ja antaa vinkkejä varusteiden valintaan.

Olitpa linnustaja, hirvimies, peurankyttääjä tai latvalinnustaja, tämä kirja tuo paljon uutta tietoa sinulle. Lähde mukaan Tapion taloihin, kehitä metsästystaitojasi ja saa enemmän saalista turvallisesti.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Samasta padasta vauvalle ja vanhemmille! Tämän kirjan luettuasi vauva-arkesi ei ole enää jatkuvaa soseiden tai sormiruokien valmistusta. Nyt entistä herkullisempi vauvan ja taaperon ruoka syntyy oman ruokasi ohessa – kaikki samassa padassa.

Samasta padasta kattaa vauva- ja taaperoperheiden uudet suosikkireseptit savutofukeitosta pizza margheritaan ja maailman parhaaseen makaronilaatikkoon. Opit vauvaversiot myös leivistä ja välipaloista, herkkuja unohtamatta. Vanhempien ruoasta erotetaan osa lapselle ennen suolan, voimakkaiden mausteiden tai muiden lapselle sopimattomien ainesten lisäämistä. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ja aikaa säästyy. Suuri osa ruoista valmistuu 30 minuutissa, ja vauvan ruokia syntyy myös pakastettavaksi.

Makumieltymykset ja suhde ruokaan alkavat kehittyä jo varhain. Millaisista mauista pidän? Kuinka herkullista, puhdasta, terveellistä tai eettistä ruokaa ansaitsen? Syönkö yksin vai yhdessä? Onko ruokahetki hauska vai pakollinen? Kirjan tavoite on innostaa perheitä nauttimaan herkullisesta ja terveellisestä ruoasta yhdessä ainakin kerran päivässä.

60 helppoa reseptiä sisältävällä koko perheen keittokirjalla pärjää hienosti arjessa myös vauvavuoden jälkeen. Reseptit toimivat silloinkin, kun lapsi kasvaa ja alkaa syödä samaa ruokaa muun perheen kanssa.
Ruokatoimittaja Outi Väisänen kehitti reseptit äitiyslomallaan, kun hän kyllästyi valmistamaan tytölleen mauttomia soseita. Hyvin maustettu, terveellinen ”aikuisten” kotiruoka maistui pikkuvauvallekin paremmin. Samalla koko perhe pääsi nauttimaan yhteisistä ruokahetkistä – ja äiti soserumbasta vapautuneesta ajasta.

Outi Väisänen on Glorian Ruoka & Viini -lehden ruokatoimittaja.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Dorling Kindersley: Hei, me kokataan!

14,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Hei, me kokataan! johdattaa lapset innostavasti ruoanlaiton ihmeelliseen maailmaan.

Kirjan myötä lapset oppivat valmistelemaan, tekemään ja tarjoamaan ruokaa (äidin avustuksella).

Hei, me kokataan! on täydellinen sekoitus terveellisiä reseptejä, hyödyllistä ruokatietoutta ja hauskoja tehtäviä.

Lapset muun muassa oppivat, mistä muna koostuu, missä vihannekset kasvavat, kuinka jauhoja valmistetaan ja paljon, paljon muuta!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Esti ja kuuntele - Maatila

14,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tämä uusi ”kosketa ja kuuntele” -kirja sopii täydellisesti lapsille, jotka haluavat oppia eläimistä.

Pikku lukijat voivat leikkiä etsimisleikkiä maatilan pihamaalla, niityllä, puutarhassa, pellolla ja maatalossa. Lasten on etsittävä huolellisesti, koska eläimet ovat taitavia piiloutujia.

Kosketa kuvia ja kuuntele!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Suuri Minecraft opas

15,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Suuri Minecraft -opas tarjoaa houkuttelevassa ulkoasussa
ennen julkaisemattomia niksejä ja vinkkejä
- pelaa paremmin ja voita!
 • Salaisuudet ja niksit
 • Näin päihität vihollisesi
 • Löydä harvinaisia esineitä
 • Parhaat ohjeet paljastuvat

Löydät kirjasta kaiken, mitä tarvitset päästäksesi pelissä
alkuun. Lisäksi mukana on edistyneitä ohjeita,
jotka auttavat sinua kehittymään oikeaksi Minecraftekspertiksi!
 • Alkuvaiheen tärkeät asiat
 • Harvinaiset esineet ja niiden hankkiminen
 • Biomien salaisuudet
 • Tavallisten esineiden oudot käyttötarkoitukset
 • Kuinka viholliset voi voittaa
 • Parhaat craftausohjeet
 • Kuinka Ääreen voi matkustaa
 • Mukana on neuvoja kehittyneillekin pelaajille!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Jamie Oliver: Arjen superruokaa

23,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tämä kirja on henkilökohtaisin kaikista kirjoittamistani, ja sen työstäminen on kuljettanut minua melkoisen matkan terveyden ja ravitsemuksen maailmassa.

Käytän kirjassa apunani parhaiten tuntemaani asiaa – uskomattoman hyvää ruokaa – innostaakseni ja antaakseni itseluottamusta mahdollisimman terveen, onnellisen ja vireän elämän elämiseen. Ruoasta kuuluu nauttia. Sitä on tärkeä jakaa ja juhlistaa.

Terveellinen ja ravinteikas ruoka voi myös olla värikästä, herkullista ja hauskaa. Tämä kirja sisältää suuren määrän monipuolisia ja tasapainoisia ruokaohjeita, joilla saat vatsasi täyteen ja jotka kutittelevat makuhermojasi mukavasti. Koska olen tehnyt paljon töitä ravitsemusrintamalla, voit luottaa siihen, että kaikki valitsemasi ohjeet tekevät hyvää. Jo muutamakin tämän kirjan idea voi saada sinut suhtautumaan ruokaan uudella tavalla. Saat kirjastani tietoa, joka auttaa tekemään fiksuja ruokaratkaisuja. - Rakkain terveisin Jamie
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Moi! Muriseeko vatsassa äkäinen pikkunälkä? Tuleeko telkkarista suosikkisarjasi ja kaipaat oheen naposteltavaa?

Tuttu tunne sekin, kun tulee koulusta kotiin ja ihan oikeasti meinaa nääntyä nälkään! Ja jos on sovittu kavereiden kanssa shoppailukeikasta, tankkaus ennen lähtöä on usein tarpeen! Unohda epäterveelliset suklaapatukat! Jätä sokeriset ja energiset juomat kaupan hyllylle!

Tässä kirjassa on liuta reseptejä, jotka ovat
A) parempi vaihtoehto välipalaksi kuin karkit ja sokerijuomat, plus
B) naurettavan helppoja valmistaa!

Kerran kun on näihin herkkuihin innostuu, unohtaa epäterveelliset karkit ja keksit. Itseään voi hemmotella kevyellä omallatunnolla, kun tietää nauttivansa hyviä herkkuja kohtuudella. Tekeekö mieli mutustaa jotain jäistä, rouskia rapeaa, lohduttautua lämpimällä tai kulauttaa kurkkuun jotain juoksevaa? Valitse silloin tästä kirjasta hiukopala napostelunälkään.

 • Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 04.2015
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Yli 700-sivuinen suurteos on häikäisevän visuaalinen ja sisältää runsaasti mielenkiintoisia yksityiskohtia!

Toinen maailmansota veti Suomeen mukaansa kolmasti. Teos antaa laajan kokonaiskuvan talvisodasta, jatkosodasta ja Lapin sodasta. Lukija pääsee juoksuhautoihin, kotirintamalle ja suurvaltapolitiikan keskelle. Neuvostoliiton hyökkäys Suomeen vuonna 1939 aloitti 105 päivää raivonneen talvisodan. Jokaisena päivänä rintamilla taisteltiin elämästä ja kuolemasta ylivoimaista vihollista vastaan.

Kesällä 1941 Suomi lähti jatkosotaan Saksan rinnalla. Hyökkäysvaihe vei miehet aina Itä-Karjalaan asti, mutta sota päättyi talvisodan tavoin kiivaisiin torjuntataisteluihin.

Syksyllä 1944 alkaneessa Lapin sodassa aseet käännettiin entisiä aseveljiä, saksalaisia vastaan. Neuvosto-liiton uhatessa Suomea miehityksellä oli maailman parhaiden sotilaiden otettava toisistaan mittaa.

Suomi sodassa etenee kronologisesti. Tiiviit yleiskatsaukset ja niihin liittyvät aikajanat antavat kokonaiskuvan. Sotatapahtumiin keskittyvillä aukeamilla rintamatapahtumista kerrotaan yksityiskohtaisemmin, ja mukana on autenttisia taistelukuvauksia. Runsas kuvitus kertoo, millaista sota oli etulinjassa ja kotirintamalla.


 • Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 08.2015
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Suuri traktorikirja on maatilan koneiden maailmaa laaja-alaisesti käsittelevä teos, jossa käydään läpi koko historia varhaisista höyrytraktoreista nykypäivän huipputeknisiin laitteisiin. Loistavasti kuvitettu Suuri traktorikirja esittelee yli 200 ikonista laitetta. Teoksessa luetellaan kattavasti kunkin aikakauden tärkeimmät laitteet teknisine tietoineen ja erityispiirteineen.

Dorling Kindersleyn menestyssarjan uusin teos - aikaisemmin sarjassa ovat ilmestyneet Suuri autokirja, Suuri moottoripyöräkirja, Suuri lentokonekirja ja Suuri junakirja.


 • Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 09.2015
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Harry Potter: Suuri maaginen arkisto esittelee kiehtovalla tavalla, miten Harry Potter -elokuvien mielikuvitukselliset esineet suunniteltiin ja miten ne herätettiin eloon valkokankaalla. Yksityiskohtainen kuvitus, joka sisältää myös harvinaisia konseptikuvia, kulissien takaiset valokuvat ja Warner Bros. -studioiden arkistojen paljastamat elokuvanteon salat antavat lukijoille sisäpiirin tietoa ihmiskoopin toiminnasta, luonnoksia Salazar Luihuisen medaljongista ja paljon muuta.

Tämä kaikille Potter-faneille pakollinen hankinta sisältää myös Gilderoy Lockhartin kyselykaavakkeen oppilaille, Weasleyn Welhowitsit -kaupan tuoteluettelon ja monia muita yllätyksiä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Jari Terho: Jättisuuri ristikkokirja 2

17,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Jättisuuri Ristikkokirja 2 tarjoaa monipuolista ja laadukasta ratkottavaa. Helppoihin tehtäviin painottuva ristikkokirja on suurin ja näyttävin ristikkoteos helppojen kuvaristikoiden ystäville.

Normaalien kuvaristikoiden lisäksi teokseen on koottu kattava valikoima myös muita ratkojien suosimia tehtävätyyppejä. Sisällöstä vastaa Suomen suosituin uuden polven laatija, Jari Terho. Hänen tehtävänsä ovat erittäin pidettyjä ratkojien keskuudessa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

J.K. Rowlingin Velhomaailma - Magiaa

19,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tutustu J. K. Rowlingin valkokankaalla seikkaileviin velhoihin aivan uudella tavalla!

Oletko koskaan ihmetellyt, miten Harry pystyy juoksemaan laiturilla yhdeksän ja kolme neljännestä sijaitsevan seinän läpi? Tai miettinyt, miten Hagridia esittävä ihminen voi näyttää puolijättiläiseltä?

Tylypahkan opettajien ja Yhdysvaltain taikakongressin aurorien tavoin myös elokuvantekijöillä on omat erikoistaitonsa. Tämä kirja esittelee lukuisia kiinnostavia hahmoja Harry Potterista Lisko Scamanderiin. Se sisältää lisäksi paljon kiehtovaa tietoa ja upeita kuvia sekä Ihmeotukset ja niiden olinpaikat- että Harry Potter -elokuvien tekovaiheista.

Nyt voit tutustua näiden elokuvien tekemiseen liittyviin salaisuuksiin. Lue ihmisistä, jotka herättivät maahisten johtaman pankin eloon, näyttelijöistä, jotka esittivät fanien rakastamia velhoja ja noitia sekä elokuva-alan ammattilaisista, jotka taikoivat tämän kaiken valkokankaalle.

Mukana on runsaasti lisämateriaalia, kuten tarroja, irrotettavia kuolonsyöjänaamareita, Saivartelija-lehti sekä paljon muuta hauskaa. Tämä tietopaketti vie nuoren lukijan ainutlaatuiselle seikkailulle velhomaailmaan.
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 300

Asettelu