Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Steve Parker: Dinosaurusmetsästäjä

14,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Käsissäsi on Samuel T. Kingin pitkään kadoksissa ollut päiväkirja.

King oli dinosaurusten metsästäjä, joka etsi dinosaurusten hautausmaata eri puolilta maailmaa.

Liity Fossiilien etsijät -seuraan ja tee omia hämmästyttäviä dinosauruslöytöjä Kingin jalanjäljissä!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Katerina Spilio: Toiminnallinen kuntoharjoittelu - Anatomia

23,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Toiminnallinen kuntoharjoittelu on oiva opas kenelle tahansa, joka haluaa päästä kuntoon kiireestä kantapäähän.

Siitä saavat hyötyä ne, jotka haluavat heittää palloa kovempaa, kehittää mailapelissä lyöntiratojaan sulavammiksi tai uida altaan päästä päähän useampia kertoja - kilpauimareiden radalla. Yhtä lailla sen kohderyhmänä ovat kaikenikäiset ja -kuntoiset ihmiset, jotka haluavat nauttia portaiden nousemisesta, bussiin ehtimisestä kiireessä tai ylähyllylle kurottamisesta... ja kehittää samalla vartaloaan kauniimmaksi tai komeammaksi.

Toiminnallinen kuntoharjoittelu antaa selkeät vaiheittaiset kuvitetut ohjeet, joissa on mukana hyödyllisiä vihjeitä harjoitusten oikeasta suoritustavasta (ja myös vältettävistä virheistä). Kunkin harjoituksen yhteydessä on yksityiskohtaisia anatomisia piirroksia, joissa näkyy korostettuna, mihin lihaksiin harjoitus erityisesti kohdentuu.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Pawel Kmiec: Lego Technic - Rakentajan käsikirja

9,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Ainoa suomenkielinen Lego Technic –kirja - tätä on odotettu - Technic –tuotteet ovat valtavan suosittu- ja ja uusia ideoita ja opastusta antava kirja tulee tarpeeseen! LEGO® Technic -sarja avaa kokonaisen rakennusmahdollisuuksien maailman. Voit suunnitella LEGO- malleja, jotka oikeasti liikkuvat, käyttäen moottoreita, vaihteistoja, pneumatiikkaa, taljoja ja vivustoja.

Lego Technic – Rakentajan käsikirja sisältää ohjeita, joiden avulla voit rakentaa tehokkaita ja tyylikkäitä koneita ja mekanismeja. Paweł ”Sariel” Kmieć esittelee LEGO Technic -rakentamisen perusteita yksinkertaisis- ta koneista edistykselliseen mekaniikkaan ja opettaa rakentamaan realistisia pienoismalleja. Kuuluisa LEGO Technic -asiantuntija Sariel selittää Technic-palikoiden avulla erilaisia mekaanisia periaatteita, kuten vääntömomenttia, voiman välittymistä ja välityssuhteita.
Kirjan avulla opit:

 • Luomaan vankkoja, suurta rasitusta kestäviä liitäntöjä
 • Hyödyntämään suojakoteloiden ja nivelakselien kaltaisia erikoisosia sekä toteuttamaan Schmidtin ja Oldhamin kytkimien kaltaisia ratkaisuja, kun yksikään vakio-osa ei auta
 • Rakentamaan tasauspyörästöjä, jousituksia, voimansiirtoja ja ohjausjärjestelmiä
 • Valitsemaan tilanteeseen sopivan moottorin ja muuntamaan sitä tarpeidesi mukaan
 • Rakentamaan upeannäköisiä luomuksia yhdistämällä nupillisia ja nupittomia rakennusosia
 • Tekemään kauko-ohjattuja ajoneuvoja, valaisinjärjestelmiä, motorisoituja kompressoreita ja pneumaattisia moottoreita
Tämä hienosti kuvitettu kirja antaa inspiraatiota ja ideoita ihmeellisten koneiden rakentamiseen. Voit rakentaa jousitetuilla telaketjuilla varustettuja panssarivaunuja, urheiluautoja, nostureita, puskutraktoreita ja paljon muuta. Technic-seikkailusi alkaa nyt!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Kati Jaakonen, Tiina Hälvä: Hyvän elämän ruokaa

21,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Myyntimenestys Parempaa ruokaa tulee saataville uusittuna - alkaalinen ruokavalio on ollut esillä vahvasti tänä vuonna ja ei ole ajan hengen mukaisesti mikään muotidieetti.

Nyt loppui kalorien, rasvapitoisuuksien ja erilaisten dieettitrendien seuraaminen. Luulitko, että terveys löytyy lääkekaapista ja kauneus kalliista voiteista?

Alkaalisella ruokavaliolla on suuri rooli hoikan kehon, hehkuvan ihon, hyvän terveydentilan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Se tarkoittaa, että 80% ruokavaliosta tulisi olla emäksistä ruokaa, kuten kasviksia. Ruoan kuuluisi tuoda elimistöömme energiaa ja terveyttä, mutta ikävä kyllä länsimaalainen ruokavalio kuluttaa enemmän energiaa kun tuo sitä käyttöömme. Huono ruoanlaatu, sekä erilaiset trendidieetit saavat aikaan elimistössämme erilaisia sairauksia, kuten ylipainoa, uupumusta, allergioita ja masentuneisuutta. Lisäksi ruoansulatus heikkenee. Kirjassa olevat ruokaohjeet ja arjen vinkit auttavat palauttamaan kehon normaalin tasapainon, tuoden energiaa, tarmokkuutta, elinvoimaa, hehkuvan ihon ja palauttaen kehon normaalin aineenvaihdunnan.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Pertti Kanerva: Suuri perhokalastuskirja

21,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Järkälemäinen Suuri Perhokalastuskirja avaa runsaan sivumääränsä ja asiantuntevan sisältönsä ansiosta lukijalleen pääsyn perhokalastuksen ja perhonsidonnan kiehtovaan ja monipuoliseen maailmaan, jossa hauskuus, hyöty, haasteet, onnistumiset, taiteellisuus ja kädentaidot yhdistyvät samassa harrasteessa.

Perhomestari Pertti Kanervan mahtava tietotaito ja oivaltava tapa kertoa perinpohjaisesti hankalistakin yksityiskohdista on nyt koottu yksiin kansiin kaikkien ja kaikentasoisten perhokalastuksen ystävien, niin harrastustaan aloittelevien kuin jokaisen siinä pitkälle edenneiden taitajienkin perusteelliseksi käsikirjaksi.

Tämä suurteos kertoo perhokalastuksen ja perhonsidonnan historiasta ja kehittymisestä huippunykyaikaiseksi ja supersuosituksi harrasteeksi, se neuvoo välineiden ja tarvikkeiden valinnassa, opastaa perhonsidonnan ensiaskeleita ottavia onnistuneeseen alkuun, antaa vinkkejä perhomallin ja kalastustekniikan valinnasta eri tilanteissa ja paljastaa tekijän omiin kokemuksiin perustuvia kalastusniksejä ja sidonta-ideoita.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Yrjö Klippi: Purjehdus Suomessa - Nautintoa ja seikkailua

39,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Purjehdus Suomessa -kirja ei ole opas kilpapurjehdukseen, se ei myöskään ole opas pitkänmatkan purjehtijoille. Purjehdus Suomessa -kirja on niille, jotka haluavat saada huvi- ja perheen lomapurjehduksesta enemmän irti.

- Miten purjehdus kannattaisi aloittaa?
- Missä veneillä?
- Millainen vene?
- Saaristopurjehdukset
- Purjehdus suurilla järvillä
- Mielenkiintoiset saaret ja satamat
- Toisenlainen kilpapurjehdus
- Purjehtimisen vinkit
- Purjeiden trimmaaminen
- Kokkaaminen ja syöminen veneessä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Bob Harper: Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt

24,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Monien ristiriitaisten painonhallintaohjeiden viidakossa ei ole ihme, että et ole onnistunut pudottamaan painoasi tai pitämään kiloja poissa. Supertähtien valmentaja ja Suurin pudottaja (Biggest Loser) -hittisarjan juontaja Bob Harperin ohjeilla ja opastuksella onnistut viimein karistamaan ylimääräiset kilot - on niitä sitten yksi tai sata!

Bobin tiedot ravitsemuksesta, painonpudotusstrategioista ja ihmisluonnosta on tiivistetty teoksessa kahdeksikymmeneksi yksinkertaiseksi, tinkimättömäksi ohjeeksi, joiden avulla pääset eroon einesriippuvuudesta sekä makean ja suolaisen himosta. Sääntöjen avulla voit aloittaa uuden, hoikan elämäntavan. Eivätkä Bobin menetelmät voisi olla suoraviivaisempia.

Sääntöjä noudattaessa ei tarvitse turvautua arvailuun, sillä Bob tarjoaa kuukauden kattavan ruokasuunnitelman ja yli 90 herkullista, sääntöjenmukaista reseptiä aamiaiselle, lounaalle ja illalliselle sekä välipaloiksi. Niiden avulla kokkaat ja syöt jatkossakin hoikan elämäntavan mukaisesti. Yllätyt iloisesti huomatessasi, miten monipuolisia ja suuria annoksia maukasta ruokaa saat syödä! Bob antaa myös erinomaisia vinkkejä elintarvikkeista, joita kannattaa aina olla jääkaapissa, sekä viikonloppuisin laitettavista ruoista, joiden avulla selviät menestyksekkäästi kiireisistä arkipäivistä.

Kirja on virtuaalinen GPS-laite painonpudotustavoitteisiisi. Se riisuu prosessista mystiikan ja tarjoaa nopeimman reitin hoikkaan päämäärääsi.
 • Kovakantinen
 • Sivuja: 280
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Martha Stewart: Käsin tehdyt juhlakoristeet

23,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Anna Martha Stewartin innoittaa luovuuteen mitä kauneimpien juhlapäiväsomistein. Kirjan 225 käsityöohjeen joukossa on kortteja ja tervehdyksiä, koristeita, lahjoja ja lahjapakkauksia, pöytäsomisteita, muistolahjoja ja lasten askartelutöitä sekä tietyille juhlapäiville ominaisia puuhia, kuten kananmunien värjäämistä, kurpitsan kaivertamista sekä joulukuusen koristelua. Jokainen idea tekee juhlapäivistä takuulla entistäkin iloisempia - ja ikimuistoisia.

 • Tekijät: Stewart Martha
 • Muut tekijät: Haavisto Laura (kääntäjä)
 • Painos: 2012
 • Tuotemuoto: Sidottu, kovakantinen
 • Sivumäärä: 365
 • Koko (K x L x P): 237 x 192 x 30 mm
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Hellapoliisi: Koko perheen leivontakirja

22,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Nyt keskitytään makeiden leivonnaisten leipomiseen vaihe vaiheelta etenevän opastuksen ja kuvasarjojen kautta. Näillä ohjeilla leivot herkut arkeen ja juhlaan.

Kirja sopii leipomisharrastusta aloitteleville aikuisille ja innostuneille lapsille.

Hellapoliisi –”ruokablogien äiti” – on tuttu netistä jo vuodesta 2005. Lähes 180 000 lukijaa
etsii kuukausittain inspiraatiota Hellapoliisin ruokaohjeista ja leivonnaisista, joita on
kiitelty toimiviksi, helpoiksi ja nopeiksi toteuttaa ja joiden lopputulos on aina onnistunut ja
herkullinen.

Hellapoliisi rohkaisee kokeilemaan uusia makuyhdistelmiä ja rikkomaan rajoja keittiössä.
Pikkujipoilla arkisistakin leivonnaisista saat ihan uudenlaisia herkkuja.

 • Kovakantinen
 • Sivuja: 160
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Juha Aromaa, Pyry Klippi, Yrjö Klippi: Puuvene Suomessa

26,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Puuvene Suomessa -kirja on kunnianosoitus puusta rakennetuille veneille, joita suomalaiset ovat aina arvostaneet. Niiden kauneus on aivan omaa luokkaansa veneilyn maailmassa.

Osaavat ammattilaiset ovat yksilöllisiä kaunottaria luodessaan synnyttäneet veneiden silmiä hivelevän muotokielen ja monet hienot rakenteelliset yksityiskohdat. Kirjassa esitellään erilaisia veneitä männystä veistetystä soutuveneestä 25 metriä pitkään mahonkijahtiin.


 • Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 09.2015
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Risto Pekkala: Koko perheen suuri nikkarointikirja

19,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Nikkaroimisesta on tullut koko perheen yhteinen harrastus. Tämä kirja antaa vinkkejä ja ohjeita, mistä ja miten voi aloittaa.

Risto Pekkala kertoo myös työkalujen käytöstä ja turvallisista työtavoista. Kirjassa on seikkaperäisiä nikkarointiohjeita, joita runsas kuvitus selventää.

Pojan tie mieheksi alkaa ensimmäisen naulan lyömisestä. Tämä tapahtuu harvoin omatoimisesti, vaan timpuroimisen alkeita on opettamassa aikuinen.

Isien tai muiden aikuisten perinteinen tehtävä onkin siirtää käden taidot seuraavalle sukupolvelle. Käsillä tekemisen taito antaa valmiuksia myös monille muille elämässä tarvittaville ominaisuuksille.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Sulo Tiainen: Perhokalastuksen kiehtova maailma

28,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Perhokalastus on jäljittelyn ja sen ylittämisen taitoa ja huijaamisen taidetta. Perhokalastuksen kudelangat ovat syvällä luonnon järjestelmien, jokijatkumojen, vesihyönteisten strategioiden ja lohikalojen vastastrategioiden ymmärtämisessä.Modernin teknologian tuottamat kalastusvälineet ja perhojen monimuotoisuus ja sidonnallinen taidokkuus mahdollistavat perhokalastuksen. Perhokalastus peilaa harjoittajansa henkilöhistoriaa, joillakin on jopa sen mittapuu. Perhokalastus tarjoaa mitan tälle matkalle, kehykset elämään suhtautumiselle. Jos oppii kalastamaan perholla, ehkä on ajateltavissa järjestys arkielämän kaaokseenkin. Itselleni perhokalastus on merkinnyt 40 vuoden opintomatkaa vesiluonnon ymmärtämiseen.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Jaakonen: 365 - Koko vuoden keittokirja

23,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
UUSITTU PAINOS!

Mukana nyt mm. pienen budjetin ruokakuukausi eli kuinka teet herkullista ruokaa ja säästät rahaa!

Tuntuuko, että ruokaideat ovat hukassa? Mitä tarjota perheelle kiireisessä arjessa? Hellapoliisi on suunnitellut koko vuoden menun, josta poimit reseptit vuoden jokaiselle päivälle. Resepteissä on huomioitu vuoden kiertokulku ja sesonkeihin soveltuvat raaka-aineet, jotka löydät lähikaupasta. Ja mikä helpointa, viikon kauppalista on kirjoitettu puolestasi! Voisiko perheen ruokahuolto olla enää helpompaa. Nyt syödään herkullista kotiruokaa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Kindersley: Koululaisen ohjelmointikirja

21,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Vaiheittainen visuaalinen opas omien Scratch-projektien toteuttamiseen!

Toteuta huimaavia illuusioita, hassuja animaatioita ja vuorovaikutteisia taideteoksia tässä kirjassa esiteltävien Scratch-projektien mukaisesti. Tässä aloittelijoille ja asiantuntijoille sopivassa kirjassa on kaikki, mitä tarvitaan ohjelmoimisen opettelemiseen.

• Kun noudatat yksinkertaisia ohjeita, opit ohjelmoimaan suositulla Scratch-kielellä.

• Paranna ohjelmointitaitojasi ja opettele luomaan ja räätälöimään omia projektejasi.

• Jaa tekemiäsi pelejä verkossa ja haasta ystävät ja sukulaiset ylittämään toistensa saamat pisteet.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Altti Holmroos: Majakat - Kutsuvimmat majakkasaaret

26,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Saaristokirjailija ja -opas Altti Holmroos on kierrellyt majakkasaaria jo 50 vuoden ajan ja haastatellut niillä aikanaan työskennelleitä majakka- ja luotsihenkilöstöä. Tähän kirjaan on valittu kaikki suosituimmat majakat, jotka on saavutettavissa veneillä ja jotka tarjoavat elämyksiä.

Kirja pohjautuu suosittuun Majakkasaarilla – kirjaan ja sitä on täydennetty uusilla majakoilla sekä Yrjö Klipin laatimilla veneilijän ohjeilla. Se tarjoaa mielenkiintoista luettavaa myös muillekin kun veneilijöille.

Kirjoittaja on turkulainen toimittaja, joka on pienestä meripartiopojasta lähtien kierrellyt niin Saaristomerta, Pohjan- kuin Suomenlahdenkin saaristoa. Hän on toiminut oppaana usean vuoden ajan mm. Kristiina Brahen monilla majakkaristeilyillä sekä Suomen majakkaseuran matkanjohtajana niin kotimaassa kuin Vironkin saarille tehtyjen matkojen aikana. Altti on työskennellyt toimittajana mm. turkulaisessa radio Majakassa, Turun Sanomissa ja Vene -lehdessä ja sekä monissa muissa alaan liittyvissä julkaisuissa. Omia kirjoja saaristosta on kertynyt yli kaksikymmentä ja hän on myös yksi maamme vanhimman tunnusmajakan, jo 1700 -luvulla rakennetun Lyökin pookin omistajista.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Cecilia Blankens: Hullaannu vegeen!

23,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Ei ole mikään yllätys, että useimpien meistä pitäisi vähentää lihansyöntiä – sekä ympäristöllisistä syistä että oman terveytemme vuoksi.

Ei kuitenkaan ole aina helppoa tehdä suunnanmuutosta, kun on kasvanut sunnuntaipaistista, grilliherkuista, spagetista ja jauhelihakastikkeesta ja kinkkuleivistä koostuvalla ruokavaliolla. Nykyvanhemmat kohtaavat uusia haasteita miettiessään kasvisruokia, jotka olisivat koko perheen mieleen ja joista samalla saisi riittävästi vitamiineja ja energiaa kasvaville, energisille lapsille.

Yrittäjä ja bloggari Cecilia Blankens ja ruokakirjailija Kristin Johansson ovat käynnistäneet tuon muutoksen. He molemmat elävät kiireistä elämää ja heillä on pieniä lapsia, mutta he päättivät uudistaa perheidensä ruokailutottumukset mullistavalla tavalla. He alkoivat tutkia parhaita raaka-aineita arkipäivän päivälliselle, etsiä maukkaimpia kasvistacojen reseptejä, selvitellä tapoja valmistaa lapsille vastustamatonta kukkakaalikeittoa ja paljon paljon muuta. Ruoan laittaminen perheelle oli yhtäkkiä hauskempaa kuin koskaan!

Tässä kirjassa Cecilia ja Kristin kertovat kokemuksistaan ja esittelevät parhaat koko perheen kasvisruokareseptinsä. Heidän tyylinsä on rento ja hauska eivätkä he aseta ehdottomia sääntöjä tai kieltoja. Keskeisintä on, että kirja sisältää yli 70 vastustamatonta kasvisateriareseptiä perheen kaikkiin tilaisuuksiin.

Cecilia Blankens toimii perhelehti Maman kolumnistina ja johtaa menestyvää kenkäyritystä.
Kristin Johansson on keittiömestari ja ruokakirjailija.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Arto Kojo: Suuri haukikirja - Kalamiehen käsikirja

26,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Uusittu haukikirja sisältää 2000-luvun vieheoppaan!

Arto Kojon alkuvuodesta 2014 ilmestynyt "Haukikirja" (HAUKI – Kalastajan käsikirja) saa nyt huiman jatko-osan. Olemassaolevaa sisältöä on päivitetty tai täysin uutena lisätty seitsemän lukua, reilu neljänneksen osuus alkuperäisestä. Tämän lisäksi kokonaisuutta on täydennetty 250-sivuisella toisella kirjalla, ainoastaan vieheisiin keskittyvällä ”2000-luvun vieheoppaalla”". Yhteen laitettuna nämä kaksi muodostavat 520- sivuisen niteen, jokaiselle hauenkalastajalle ja kalastuksen harrastajalle pakollisen suurteoksen.

Hauenkalastuksen syvällistä teoriaosaa ja yksityiskohtaista välinetietoutta on jatkettu käytännön kertomuksilla ja tarkkaavaisilla havainnoilla Euroopan suurimpien haukien Rügenistä, unohtamatta lähi-Venäjän hauenkalastuspiirteitä tai keskisen Suomen ykköslajia uistelua. Vene-elektroniikan uusimmista tuulista on ajantasainen oma lukunsa, jossa uutuuksien hyödyt kalastajalle pengotaan auki esitetekstejä syvemmältä. Kulinaristille aukaistaan ruodottoman haukifileen teko kuva kuvalta ja myös lajin jatkuvuutta on ajateltu:
Mitä kaikkea liittyy haukien istuttamiseen itse.

”2000-luvun vieheopas” penkoo nimensä mukaisesti läpi nykyaikaiset, merkittävimmät hauenkalastusuutuudet, joilla koekalastuksissa on saatu hurjasti kalaa. Kojon toimiessa lähes kymmenen vuoden ajan päätoimisena kalastuslehden viehetestaajana, kulki tutkivan journalistin siivilän läpi peräti 1400 viehemallia ja kaikki värit huomioiden yli 3000 viehettä. Lukijalle esitellään valittu 50 parasta vuosituhannen vieheklassikkoa, perehtyen niiden uittotapoihin, parhaisiin käyttöajankohtiin ja eri vuosimallien laatueroihin. Kaiken pohjalla on kuitenkin ydinasia: Kuinka paljon kalaa pystyy kukin viehe kalastamaan missäkin ajassa.

Vieheopas ei sisällä yksinomaan tiukkaa, maailmankin mittakaavassa ainutlaatuista tietoa, vaan myös yhteenvetoja viehekehityksen kulusta vuosituhannen vaihteen jälkeen, sekä pieniä ja suuria tarinoita, yllätyksiä ja hiukan sisäpiiritietoakin kaupan hyllyllä näkyvän viehevalikoiman takaa. Kokonaisuuden täydentävät erilaiset, räväkät viehekuvat, joita on kerätty tähän teokseen niin veden alta, kuin röntgenhuoneestakin.

Kalamiehen ymmärtämin termein: Jos ensimmäinen kirja venytti vaakaa normaalin sisävesihauen eli noin kilon, on tuplasti parempi uusi suurteos kahden kilon merihauen mitoissa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Risto Pekkala: Suuri mökkikirja

26,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Suuri mökkikirja auttaa mökkiläistä selviytymään vapaa-ajan asunnon huollosta ja sen tavallisimmista korjaustöistä.

Kirja kertoo, mitä eri tekniset ratkaisut voivat tarjota mökin arvon ja käyttömukavuuden säilyttämiseksi ja parantamiseksi. Kirjasta löytyy runsaasti työohjeita ja vinkkejä asumismukavuuden ja turvallisuuden omatoimiseksi parantamiseksi.

Kirja antaa myös mökin hankkimista suunnitteleville tarpeellista tietoa erilaisista vapaa-ajanasunnoista ja niiden lisärakennuksista.

Suuren mökkikirjan ohjeet ovat “jokamiehelle” tarkoitettuja, mutta kirjasta löytyy tarpeellista tietoa myös ammattimiehille. Kirja on runsaasti ja havainnollisesti kuvitettu
 • mökin huoltotoimenpiteet
 • maalaus- ja korjaustyöt
 • vapaa-ajan asunnon turvajärjestelmät
 • mökin lisäeristäminen
 • lämmitystavat ja lisälämmitys
 • piha- ja sisävalaistus
 • käymälät
 • kaivot
 • laituritjätevesijärjestelmät
 • laiturit
 • saunat
 • kylpytynnyrit
 • pihakeittiöt
 • radon
 • pihat
 • aidat
 • kakkosasunto kaupungissa
 • siirtolapuutarhamökit
 • hiihtomaja
 • hyönteisten ja muiden tuholaisten torjunta
 • kompostit
 • ja paljon muuta

Risto Pekkala on korjausrakentamiseen perehtynyt tietokirjailija, jonka omakohtainen työ- ja työnjohtokokemus yltää 1970-luvulta aina tähän päivään.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Ilkka Jukarainen: Keräilykirja

26,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Keräilykirja on maamme laajin kirja keräilystä. Kirjassa tutustutaan yli 60 keräilyalaan.

Tutustut myös tunnetuimpiin keräilijöihin ja heidän mielenkiintoisiin kokoelmiinsa. Keräilet sitten muumiesineitä, designia, hajuvesipulloja, kelloja, urheiluvälineitä, levyjä, kaaveita, kuparia, nalleja, kalastusvälineitä, postimerkkejä, etnisiä esineitä, kortteja, posliinia, Toikan lintuja, urheilutavaraa, pop-esineitä, peltikylttejä, öljykanistereita, Folk Art tavaraa, leluja tai mitä vain esineitä, niin saat varmasti tästä kirjasta uutta tietoa. Kirjassa esitellään myös museot, huutokaupat, kirpputorit ja verkkohuutokaupat.

Keräilykirja haastaa lukijan miettimään omaan keräilyään. Miten rakennat kokoelmaasi, miten dokumentoit kokoelmasi, miten pidät huolta kokoelmastasi? Suuri keräilykirja on välttämätön työväline eri alojen keräilijöille, amanuensseille ja myyjille. Kirja on runsaasti ja tasokkaasti kuvitettu. Lähde mukaan seikkailuun ja keräilyn ihmeelliseen maailmaan.

Keräily – mikä ihana syy elämälle!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Joachim Klang: Suuri Lego-kirja

23,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Suuri Lego-kirja on suurin ja inspiroivin suomeksi koskaan julkaistu Lego-kirja.

Se on tarkoitettu Lego-maailman vasta-alkajille sekä jo edistyneille rakentajille, jotka haluavat luoda entistä hienompia rakennuksia, autoja, lentokoneita ja muita makeita luomuksia. Askel-askeleelta ohjeet auttavat luomaan persoonallisia Lego-mestariteoksia.

Luo kaikkea uutta jo omistamistasi palikoista!