Ohjeet
Soita
Tavaratalot

Puutarhan hoito

Myydyimmät
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Rapea keräsalaatti

0,60 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Jäävuorisalaatti ’Laibacher Eis 4’. säilytystä kestävä lajike, säilyy jääkaapissa n. 14 vrk. Kylvö suoraan avomaalle touko-kesäkuussa. Voidaan myös esikasvattaa. Itää alle 18 C°:ssa, korkeampi lämpötila estää itämisen. Taimiväli 30 cm. Sato korjataan, kun kerä on tiivis.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Perhoskukka "Exelsior"

0,60 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Schizanthus wisetonensis ’Excelsior’. Yksivuotinen. Esikasvatettava. Sekoite, korkeus 40 cm, runsaasti kukkiva ryhmäkasvi. Kylvö huhtikuussa sisälle laatikkoon tai suoraan avomaalle toukokuussa. Kylvösyvyys 0,5 cm. Itämisaika ja -lämpö 10-15 vrk 15-20 °C. Kukinta heinä-syyskuussa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Kissanruoho

1,20 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kissanruoho kauraa. Nopeakasvuinen vitamiinipitoinen viherravinto kissalle. Viherravinto edistää kissan ruoansulatusta ja auttaa kissaa oksentamaan karvapallot pois mahasta. Valmista käytettäväksi muutamassa päivässä. Voi kasvattaa sisällä läpi vuoden.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Harjaneilikka kerrottu sekoite

0,60 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Dianthus barbatus. Kaksivuotinen. Loistosekoite. Kerrottu, korkeus 30-40 cm. Kasvupaikka aurinkoinen, kalkkipitoinen, kuivahko.Kylvö maalis-heinäkuussa ruukkuihin. Itämislämpö ja -aika 15 C°, 7-14 vrk. Viljelylämpö 15-18 C°. Kukinta heinä-elokuu. Varman lisääntymisensä vuoksi käytännössä monivuotinen kasvi.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Maitokello "Dwarf Pink"

2,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Campanula lactiflora ’Dwarf Pink’. Monivuotinen. Kaunis, runsaskukkainen kellokukka kukkaryhmiin. Esikasvatus huhti-toukokuussa. Itää valossa, siementä ei peitetä. Itäminen melko hidasta. Taimiväli 20-30 cm. Kasvupaikka aurinkoinen tai puolivarjo. Kork. 50-80 cm.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Salkoruusu chaters

0,60 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Alcea rosea ’Chaters’. Kaksivuotinen. Kerrottu, sekoite, korkeus 150-200 cm. Komea tausta- ja seinustakasvi. Kylvö kesä-heinäkuussa laatikkoihin tai ulos penkkiin. Itämislämpö ja -aika 18-20 C°, pimeässä 14-21 vrk . Viljelylämpö 18-20 C°. Kukinta seuraavana vuonna kesä-elokuussa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Kaunokainen sekoite

1,20 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Bellis perennis. Monivuotinen. Sekoite. Suuret kukat, korkeus 10-15 cm. Kasvupaikka puolivarjoisa, ravinteikas, sopii reunakasviksi. Kylvö touko-heinäkuussa kasvupaikalle, peitetään aivan ohuesti. Itämislämpö ja -aika 18 C°, 7-14 vrk. Viljelyl. 16-20 C°. Kukinta touko-elokuu.
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut sisään, rekisteröidy oikealla olevan linkin kautta.

Huom! Vanhan verkkokaupan käyttäjätunnus on korvattu sähköpostiosoitteellasi.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

  • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu