Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Polhus Tom leikkimökki

Leikkimökki, elementtirakenteinen, 3,8 m2

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Polhus Tom leikkimökki
2050003416948_1.jpg 2050003416948_2.jpg 2050003416948_3.jpg 2050003416948_4.jpg

Hinta

859,00 EUR

Osamaksulla 38.79 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 45 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Polhus Tom leikkimökki

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Polhus Tom leikkimökki

Leikkimökki Tom. Mukana ikkunaluukut ja jopa kukkalaatikot! Leveys 2,2m, pituus 1,8m, kork. 2,28m. Laudan vahvuus 16mm. Tämän hauskan leikkimökin pystytät helposti vaikka itse! Toimitus kätevänä Smart-pakettina.
Tee yksinkertaiset perustukset ennen kuin alat kasata leikkimökkiä. Kaiva pois pintamaata ja levitä soraa hieman leikkimökin pinta-alaa suuremmalle alalle. Jos rakennuspaikka on jokseenkin tasainen ja maaperä vettä läpäisevä ja routimaton, perustukseksi riittävät tasatulle soralle asetetut kevytsoraharkot tai betonilaatat. Aseta harkkojen/laattojen päälle pitkittäin 3 kpl perustuspuita (kestopuu 45x120 mm, eivät kuulu toimitukseen), joiden päällä lattiapalkit lepäävät. Laita alushuopapalat kevytsoraharkkojen/betonilaattojen ja puutavaran väliin. Tasaa palkit siten, että lattia tulee täysin vaakasuoraan. Rakenna sen jälkeen leikkimökki mukana tulevien piirustusten mukaan. Ponttilaudasta tehty katto täytyy peittää kattohuovalla tai kattopellillä (ei sis. toimitukseen). Katto pitää peittää niin pian kuin mahdollista ja kannattaakin pitää pressu saatavilla, jos sade pääsee yllättämään rakentamisen aikana.

 • Lattiapinta-ala 3,8 m²
 • Leveys 2,2m, pituus 1,8m, korkeus 2,28m
 • Laudan vahvuus 16mm
 • Lattia höylättyä raakalautaa
 • Katon pinta-ala 7 m²
 • Sisätilan harjakorkeus 1,8 m
 • Ovi 480 mm x 1150 mm
 • 4 ikkunaa 350mm x 350mm, pleksi-ikkunalla, jossa ristikko
 • Katemateriaali ei sisälly toimitukseen
 • Paketin mitat: pituus 2380mm, leveys 1180mm, korkeus 530mm, paino 450 kg
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu