Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Askartelu
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Paulinda 175115 Relaxing Ball valotoiminnolla

3,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Relaxing Ball- puristelupallo verkossa, joka puristaessa muuttuu kristallimaiseksi ja kimaltelevaksi.

  • Värilajitelma
  • Valotoiminto


(Huom. Valitettavasti väriä ei voi valita verkkokaupasta tilattaessa. Toimitamme sattumanvaraisen värin varastotilanteen mukaan. Pakkaus sisältää yhden tuotteen.)
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 50 %
Mad Mattr on mielettömän pehmeä muovailumassa, joka muovautuu helposti niin käsin kuin muoteilla. Paina, muovaa, vaivaa, venytä, purista, veistä... Mad Mattr on ainutlaatuinen massa, jota on saatavana kuudessa kirkkaassa värissä. Voit myös sekoittaa värejä keskenään ja luoda massasta aivan uusia upeita värisävyjä!

Mad Mattr taikamassa on paitsi huippuhauska, myös aivan loistava tuote kehittämään hienomotorisia taitoja ja sen pehmeydessä on jotain ihmeellistä ja rauhoittavaa. Eikä haittaa vaikka unohtaisit laittaa taikamassan säilytyspussiinsa, sillä se ei kuivu koskaan!

Mad Mattr taikamassaa voit käyttää yhä uudestaan ja se tarjoaa v-e-n-y-v-i-ä ja mielettömiä leikkihetkiä kaikenikäisille!

Tuote valmistetaan Ruotsissa.

Mad Mattr taikamassa

• Ei kuivu koskaan
• Gluteeniton
• Allergeenivapaa
• Helposti muotoiltavaa
• Lumoavan pehmeää
• Mielettömän v-e-n-y-v-ä-ä
• Kuusi eri väriä

Mad Mattr taikamassaa on saatavana kuudessa kirkkaassa värissä. Kätevä uudelleensuljettava säilytyspussi sisältää 283 grammaa yhtä väriä.
Useita värejä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Wabafun Kinetic Sand 3 kg värillinen taikahiekka

38,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Värillistä Kinetic sand Taikahiekkaa! Pakkaus sisältää punaista, vihreää ja sinistä hiekkaa, kilon kutakin herkullista väriä.

Kineettinen taikahiekka on uudenlainen ja kiehtova muovailutuote. Se näyttää aivan tavalliselta hiekalta, mutta siinä on ripaus taikaa! Taikahiekkaa voi muotoilla käsin, muoteilla tai perinteisillä hiekkaleluilla - siihen voi jopa kirjoittaa. Kineettisestä taikahiekasta voi rakentaa upean hiekkalinnan ja herkullisen kakun, josta voi leikata paloja! Kineettinen taikahiekka tuntuu myös liikkuvan ja elävän!


Kineettinen taikahiekka on 98 % puhdasta hiekkaa ja 2 % taikaa eli patentoitua hiekanjyvät yhteensitovaa ainesosaa, joka tekee hiekasta muovailtavaa ja hauskasti liikuvaa. Kineettinen taikahiekka ei sisällä mitään haitallisia tai allergisoivia aineita ja se on luonnostaan antibakteerinen. Kineettinen taikahiekkaa ei tahraa eikä se kuivu koskaan!

  • Sisältö: 3 kg
  • Ikäsuositus: Yli 3-vuotaille
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Aquabeads 79158 Jalokivisetti

5,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tällä Aquabeads Jalokivisetillä voit tehdä ikiomia Aquabeads-jalokiviä, jotka kimaltelevat ja säihkyvät kuin oikeat timantit. 4 mallikuva-arkkia tarjoaa runsaasti luovaa tekemistä sydämistä ja kukista kauniisiin perhosiin ja sieviin rusetteihin! Helmityösi ovat ihana muistolahja ystävälle tai perheenjäsenelle, tai voit säilyttää ne itselläsi ja ihailla niiden säihkyvää kauneutta! Mukana tulee yli 600 helmeä 8 eri värissä.
  • Ikäsuositus 4+
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Leikkien 1 kg kineettinen taikahiekka

14,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Leikkien Kineettinen taikahiekka on aivan uudenlainen ja kiehtova muovailutuote. Se näyttää aivan tavalliselta hiekalta, mutta siinä on ripaus taikaa! Taikahiekkaa voi muotoilla käsin, muoteilla tai perinteisillä hiekkaleluilla - siihen voi jopa kirjoittaa. Kineettisestä taikahiekasta voi rakentaa upean hiekkalinnan ja herkullisen kakun, josta voi leikata paloja! Kineettinen taikahiekka tuntuu liikkuvan ja elävän!

Leikkien Kineettinen taikahiekka on 98 % puhdasta hiekkaa ja 2 % taikaa eli patetoitua hiekanjyvät yhteensitovaa ainesosaa, joka tekee hiekasta muovailtavaa ja hauskasti liikuvaa. Kineettinen taikahiekka ei sisällä mitään haitallisia tai allergisoivia aineita ja se on luonnostaan antibakteerinen. Kineettinen taikahiekkaa ei tahraa eikä se kuivu koskaan!

  • Sisältö: 1 kg
  • Ikäsuositus: Yli 3-vuotiaille