Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Taide ja askartelu

Myydyimmät
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Valtavan määrän sävyjä sisältävä laadukas ProMarker tussi-sarja.
 • Kaksipäinen; toinen pää sisältää ohuen kärjen tarkkaan työskentelyyn, kun toisessa päässä on leveä kärki isoille pinnoille
 • Alkoholipohjainen ja myrkytön tussi, joka soveltuu erilaisille pinnoille kuten muovi-, lasi- ja posliinipinnoille
 • Monikäyttöisiä; soveltuvat mm. Manga-, sarjakuva- ja mainospiirtämiseen
 • Kerrostekniikalla voit luoda omia värisävyjä yhdistelemällä värejä
Useita värejä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Vanhoille huonekaluillesi moderni, hienostunut ilme vai uusille esineillesi vintage-pinta? Marabu Chalky Chic-kalkkimaalilla saat toteutettua molemmat! Mattapintaisen ja samettisen pehmeän pinnan jättävä maali soveltuu monille materiaaleille: Puulle, MDF-levylle, paperimassalle, lasille, metallille, paperille, keramiikalle, posliinille, kankaalle, sekä muoville.

Maalia on saatavilla 17 kaunista väriä joissa kaikissa läpikuultamaton, säänkestävä lopputulos. Värejä voi myös sekoittaa keskenään uusien värisävyjen luomiseksi. Soveltuvat mainiosti myös kuvansiirtotekniikalle sekä Mixed Media-töihin! Värit säilyvät käyttökelpoisina 2 vuotta.
Useita värejä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Canson Iris Vivaldi on tussi-, muste, ja kuulakärki-ja muiden kynien kanssa käytettäväksi soveltuvaan taide-ja askertelukartonkia. Paperi soveltuu myös tulostamiseen (offset-, muste-ja lasertulostimilla), ja se on luonteeltaan hyvin kestävää. Töitä voi raaputtaa, teipata ja kumittaa, joten materiaali soveltuu hienosti myös askarteluun. Iris Vivaldi on happovapaata, UV-suojattua (paitsi musta sävy) ja läpivärjättyä.

 • Vahvuus:240 g
 • Arkkikoko: 50x65 cm
 • 1 arkki / pakkaus
Useita värejä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Vesiohenteinen, haalistumaton ja kestävä askarteluväri Lefranc & Bourgeois'lta. Deco Matt-askarteluvärit ovat mattapintaisia värejä ja tarttuvat hyvin erilaisille pinnoille kuten muoviin, puuhun, tapettiin ja paperiin, kiveen ja saveen. Värit soveltuvat niin sisä-kuin ulkokäyttöön ja värejä voi sekoitta keskenään uusien värisävyjen luomiseksi.

 • Sisältö: 50 ml
Useita värejä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Reeves Acrylic 12x10 ml akryyliväripakkaus

8,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Hyvä starttipaketti aloittelevalle maalarille. 12 eri värisävyä auttavat alkuun pääsemisessä, jottei maalausinto lopu ensimmäiseen maalisävyn sekoittamiseen.

 • Sisältää sävyt: Titanium White, Mars Black, Lemon Yellow, Medium Yellow, Brilliant Red, Crimson, Blue Lake, Phtalo Blue, Phtalo Green, Light Green, Yellow Ochre, Burnt Sienna
 • Sisältö: 12x10 ml
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Vesiohenteisia valmisvärejä, kuivuttuaan mattapintaisia. Redimix-värejä voidaan sekoittaa keskenään uusien värisävyjen luomiseksi. Värit ovat kirkaspigmenttisiä, peittäviä ja kirkkaita.

Väreihin voidaan sekoittaa myös L&B maalausaineita, jolloin väreistä saadaan akryylivärejä tai tekstiilivärejä. Kaikki värit ovat vedellä poispestäviä.

 • 500ml
Useita värejä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Hanart poninkarvasivellin soveltuu parhaiten maalamiseen vesi-, akvarelli- tai peiteväreillä. Siveltimessä on kaunis syvänsininen puuvarsi ja siihen valitaan vain korkealuokkaisia poninkarvoja. Poninkarvasivellin on hinnaltaan edullinen ja sitä käytetään paljon myös askartelusiveltimenä.
Useita kokoja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Mikään ei voita pastellivärien väriloistoa, vaikkakaan työvälineenä pastellivärit eivät ole siisteimpiä käyttää. Nyt voit nauttia pastellivärien kauneudesta kätevässä, sotkemattomassa muodossa. Derwent Pastel-pastellikynät ovat puuvartisia, pehmeäytimisiä pastellivärejä, joiden väri on puuterimaista. Lopputulos on samettimaisen pehmeä, helposti sekoitettava ja levitettävä. Ja koska kyseessä on pastellikynät, työn jälkeä on helppo kontrolloida ja piirtäminen on vaivatonta.