Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Yleispesuaineet
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Domestos Lime 5 kpl WC-raikastintikku

3,50 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Domestos WC-raikastintikut ehkäisevät kalkkisaostumia ja ovat hygieenisiä käyttää. Sijoita raikastintikku huuhtelupainikkeen alla olevaan raikastinkoteloon. Saat jokaisella huuhtelukerralla raikkaan tuoksun. Tuote värjää veden vaalean vihreäksi. Kun vesi ei enää värjäydy, on aika vaihtaa uusi tikku. Säilytä pakkaus kuivassa.

 • Sisältö: 5 x 9,5 g
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Pyykkietikka raikkaalla kesäisen sateen tuoksulla. 500 ml.
 • Käyttö pyykin huuhteluaineena. 2-3 ruokalusikallista pyykinpesukoneen huuhteluainelokeroon. Raikastaa, pehmentää, kirkastaa värejä, vähentää nukkaantumista. Samalla neutraloi pesuainejäämiä sekä tekstiileistä että pyykinpesukoneesta.
 • Urheiluvaatteiden ja muiden raikastusta vaativien tekstiilien liotukseen. 1 dl / 5-10 litraa vettä.
 • Siivoukseen. Laimenna vedellä suihkepulloon ja siivoa/pese kodin kovat pinnat.
 • Jos annostelet liikaa ja tekstiileihin jää etikan tuoksua, se haihtuu pyykin kuivuessa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Mr Muscle kodin putkimies 1l viemäriavaaja

3,70 EUR(3,70 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Vaikeisiin tukoksiin sekä täysin tukkeutuneisiin viemäreihin. Tehoaa erityisesti rasva- ja ruoanjätetukkeutumiin. Yksi pullo, kaksi käyttökertaa

 • Tehoaine: natriumhydroksidi 10%
 • 1 litra
Vaara.Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Finish Shine & Dry 400 ml huuhtelukirkaste

3,00 EUR(7,50 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poistaa lian ja vesitahrat sekä tekee astioista säihkyvän kirkkaita. Astioihin saattaa jäädä konepesun jäljiltä ruoka- ja pesuainejäämiä. Lisäksi vastapestyt astiat voivat olla märkiä ja edellyttää kuivaamista käsin. Tuttu ja turhauttava ongelma! Finish Huuhtelukirkaste toimii viimeisen huuhtelujakson aikana ja irrottaa kaikki ruoka- ja pesuainejäämät. Sen ansiosta voit ottaa astiat koneesta kirkkaina ja kuivina.

Varoitus. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä silmiensuojainta/ kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, mikäli sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Glade One Touch 10 ml sitruuna ilmanraikastin

2,80 EUR(280,00 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Gladen One Touchissa on nyt erillinen seinätelakka, josta voit tarvittaessa irrottaa pidikkeen ja suihkauttaa tuoksua myös muihin huoneisiin. Koristeellinen pidike sopii kaikkiin tiloihin.

 • Pakkauksessa: Pidike ja 10 ml täyttö
 • Tuoksu: Sitruuna
Vaara. Erittäin helposti syttyvä aerosoli.Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Air Wick Freshmatic -laitteet toimivat paristoilla ja täyttöpulloilla. Laite suihkauttaa automaattisesti tuoksua ilmaan säädetyn aikavälin (esim. 30 minuuttia) välein. Täyttöpulloissa löytyy useita eri tuoksuvaihtoehtoja.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Täyttöpullo Air Wick Freshmatic automaattispray ilmanraikastimeen.

Air Wick Life Scents™ on ensimmäinen jatkuvasti muuttuvien tuoksujen sarja, joka luo kotiisi kutsuvan tunnelman. Air Wick® Freshmatic® Max automaattispray tuottaa jatkuvan tuoksun automaattisesti koko päivän ajan.

Sisältö: 250ml.
Useita vaihtoehtoja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Cillit Bang 750 ml Kalkki ja Lika tehopuhdistaja

2,90 EUR(3,87 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Cillit Bang Power Cleaner Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen eliminoi sitkeimmätkin ongelmatahrat. Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen irrottaa sitkeimmätkin kalkkitahrat, saippuajäämät ja ruosteen mistä tahansa ja helpottaa siivousta huomattavasti.

 • KÄYTTÖKOHTEET: Pesualtaat, Kylpyammeet, WC-istuimet, Lasista ja akryylistä valmistetut suihkukaapit, Vesihanat, Kromi, Keraamiset ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut altaat, Keraamiset lattia- ja seinälaatat, PVC-muoviset lattiat.
 • Ei sovellu seuraaville pinnoille: Kuumat ja vahingoittuneet pinnat, Hapoille herkät pinnat, Marmori, Messinki, Kupari, Emali, Alumiini, Kiillotetut pinnat, Linoleumi, Tekstiilipinnat.
 • Ei sovellu seuraaville pinnoille: Matot, Kivet ja galvanoidut metallit, Kumi, Lakattu, vahattu ja öljytty puu, Etsattu ja mattapintainen lasi.

Vaara. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Voi syövyttää metalleja. Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä silmiensuojainta /kasvonsuojainta. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Jos ilmenee ihoärsytystä: Hakeudu lääkäriin. Jos pinta joutuu kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa, se ei saa olla huokoinen. Huuhtele pinta perusteellisesti vedellä. Ei saa sekoittaa valkaisuaineiden eikä muiden kotitaloustuotteiden kanssa. Herkkäihoisille suositellaan suojakäsineiden käyttöä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Lotus Easyclean kylpyhuonepuhdistusliina täyttöpakkaus

2,45 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Lotus Easy Clean –siivousliinat ovat täynnä ainutlaatuista siivousvoimaa. Siivousliinojen kostea ja kangasmainen materiaali irrottaa likaa tehokkaasti ja on kestävä käytössä. Lotus Easy Clean –siivousliinojen ainutlaatuisen säilytyspakkauksen ansiosta siivousliinat säilyvät pidempään kosteina ja pakkauksen silikonitutti varmistaa, että saat aina kätevästi käyttöön liinan kerrallaan. Kylpyhuoneliina estää ja poistaa kalkkikertymiä sekä saippuajäämiä.

 • Täyttöpakkaus sisältää 30 siivousliinaa
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 14 %
Finish Powerball All in 1 Max antaa juuri niin hohtavan puhtaan pesutuloksen kuin voi toivoa. Lisäksi se suojaa laseja korroosiolta pesu pesulta, joten lasit säilyvät kirkkaina pitkään. 10 tehovaikutusta, kuten lasinsuoja, tekevät puhdasta jälkeä joka kerran. Finish Powerball All in 1 Max poistaa kaikki jäämät ja tekee hohtavan puhdasta jälkeä, vaikka vesi olisi kovaa. Suola- ja huuhtelukirkastetoiminto huuhtelevat ruokajäämät pois ja poistavat tahrat ja kalvon. Pesutulos hohtaa puhtauttaan. Finish Powerball All in 1 Max on pakattu uudelleensuljettaviin pusseihin, eikä yksittäisiä tabletteja tarvitse avata kääreistään.

 • Suositelluin
 • Tehokasta puhtautta joka kerta
 • Poistaa jopa kiinni palaneen ruuan
 • Joutsenmerkitty
 • Ei tarvitse avata kääreestä

VAROITUS. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Sisältää subtilisiinia. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Ei sisäiseen käyttöön. Jos tuotetta on nielty, ota yhteys lääkäriin. Sulje pussi huolellisesti.