Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Yleispesuaineet
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Pyykkietikka raikkaalla kesäisen sateen tuoksulla. 500 ml.
 • Käyttö pyykin huuhteluaineena. 2-3 ruokalusikallista pyykinpesukoneen huuhteluainelokeroon. Raikastaa, pehmentää, kirkastaa värejä, vähentää nukkaantumista. Samalla neutraloi pesuainejäämiä sekä tekstiileistä että pyykinpesukoneesta.
 • Urheiluvaatteiden ja muiden raikastusta vaativien tekstiilien liotukseen. 1 dl / 5-10 litraa vettä.
 • Siivoukseen. Laimenna vedellä suihkepulloon ja siivoa/pese kodin kovat pinnat.
 • Jos annostelet liikaa ja tekstiileihin jää etikan tuoksua, se haihtuu pyykin kuivuessa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Domestos Lime 5 kpl WC-raikastintikku

3,50 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Domestos WC-raikastintikut ehkäisevät kalkkisaostumia ja ovat hygieenisiä käyttää. Sijoita raikastintikku huuhtelupainikkeen alla olevaan raikastinkoteloon. Saat jokaisella huuhtelukerralla raikkaan tuoksun. Tuote värjää veden vaalean vihreäksi. Kun vesi ei enää värjäydy, on aika vaihtaa uusi tikku. Säilytä pakkaus kuivassa.

 • Sisältö: 5 x 9,5 g
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Puhdistaa isotkin pinnat helposti ja nopeasti. Suutinpään nykyaikainen muotoilu takaa, että aine levittyy tasaisesti laajalle alueelle. Vaahto tunkeutuu saippuajäämien ja kylpyhuonelian sisään, liuottaa ne pois ja jättää pinnat hohtavan kirkkaiksi.
 • KÄYTTÖKOHTEET: Suihkuhuoneiden ovet, Suihkukaapit, Ammeet ja laatat, Keraamiset pinnat, Kylpyhuoneen pöytäpinnat, Kromihanat, Ruostumaton teräs
 • Ei sovellu seuraaville pinnoille: Messinki, Alumiini, Kupari, Luonnonmarmori
Vaara. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painepakkaus. Voi revetä kuumennettaessa. Säilytettävä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. VAROITUS: Käyttö vain ohjeen mukaan. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta. – Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Tuotteen väärinkäyttö päihtymiseen voi olla haitallista tai kohtalokasta. Vaahto on syttyvää. Huuhtele vaahto huolella pois ennen tulen tai sähkölaitteiden käsittelyä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Suomalainen Sitrus Keittiösuihke on saanut tehonsa ja tuoksunsa sitruunan, limen ja greipin eteerisistä oljyistä, jotka raikkaan tuoksun lisäksi antavat suihkeelle rutkasti puhdistustehoa. Siivoa suihkeella kaikki kodin kovat pinnat: uuni, puupinnat, kivipinnat, rosteripinnat, keraaminen liesi jne jne. Eteeriset öljyt hoitavat samalla käsiesi ihoa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Suomalainen Kaunis -astianpesuaine. Limen eteerisestä öljystä tuoksunsa ja tehonsa saanut ekologinen, luonnonllinen ja hellävärainen. Vaahtoaa maltillisesti. Vaahtoavuutta lisätään pesuaineisiin lisäaineilla ja haluamme välttää pesuaineissamme kaikkea turhaa ja ympäristöä kuormittavaa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Mittatilaustyönä tehty tuoksu heijastelee Johannan taidokasta mustetaidetta. Se on suunniteltu tuomaan väriä kotiisi ja hymyn nenääsi. Astu "Hummingbird Gardeniin" ja sinua tervehtii tuore korianteri + persikka, joita seuraavat kukoistavat pioni + magnolia. On helppo unohtaa, että tämä kasvitieteellinen runsaus on tarkoitettu kodin puhdistukseen.Kuten kaikki Methodin tuotteet tämä tuote taklaa tahmeat työtasot ilman kemiallisia inhottavuuksia tai eläinkokeita. Pullo valmistettu 100 % kierrätetystä PETE-muovista.

 • Sisältö 830 ml
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kiilto Jiffy on heikosti emäksinen ja monikäyttöinen puhdistusaine. Tekstiilipintojen pesuun ja tahranpoistoon Hybrid LW46 Dual Corella ja painehuuhtelukoneilla. Soveltuu hyvin myös kalusteiden ja kovien pintojen puhdistukseen ja tahranpoistoon. pH 10.

Käyttöohje:
 • Tekstiilipintojen pesu painehuuhtelulaitteella annostus 5–10 ml / 1 l vettä.
 • Tahranpoisto tekstiilipinnoilta 100 ml / 1l vettä.
 • Sumuta tahrakohtaan ja imeytä tahra puhtaaseen kostutettuun pyyhkeeseen.
 • Ylläpitosiivous annostus 1-5 ml / 1 l vettä Kalusteiden (pulpettien, laminaattiovien yms.) pesuun 5 ml / 1 l vettä.
 • Veneiden sisäpuhdistus 10 ml / 1 l ja ulkopuhdistus 50 ml / 1 l vettä.
 • Tuotetta voi käyttää sellaisenaan vaativaan tahranpoistoon.
Useita kokoja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Pitkävaikutteinen, kiinteän geelimäinen hajunpoistaja, jossa on raikas sitruunan tuoksu. Tuote tuhoaa ilmasta pahanhajuiset molekyylit. Teho riittää jopa 8 viikoksi. Voidaan käyttää jopa 30 neliön huonetiloissa. Käytä avarammissa tiloissa useampia raikastimia.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Cillit Bang Power Cleaner Lika & Home irrottaa rasvan, lian ja jopa homeen ilman hankaamista. Tämä suihke tekee kotisi pinnoista loistavan puhtaita ja hygieenisiä ja poistaa vaivatta ja pintoja vahingoittamatta sitkeimmänkin lian – jopa bakteerit. Loistavan puhtaat tulokset takaava valkaisuaine poistaa vaivatta myös homeen. Cillit Bang Power Cleaner Lika & Home sopii täydellisesti kylpyhuoneen ja keittiön siivoukseen: keraamisista pinnoista tulee loistavan kirkkaita ja syväpuhtaita!

 • KÄYTTÖKOHTEET: Keraamiset seinä- ja lattialaatat, Kylpyammeet, Pesualtaat, Työtasot, Lavuaarit, Suihkukaapit ja suihkuverhot, Kromi, Roska-astiat, Liedet, Terassit, Puutarhakalusteet, Viemärit
 • Ei sovellu seuraaville pinnoille: Vaatteet, Tekstiilipinnat, Matot, Puu, Kumi, Vinyyli, Maalatut ja paperipinnat, Alumiini, Messinki, Kupari

Varoitus. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Käytä suojakäsineitä/ silmiensuojainta/ kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Toimita täysin tyhjä pakkaus pakkausten keräyspisteeseen.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kiilto Kasperi on kosteiden tilojen puhdistusaine saostumien ja ruosteen poistoon. Se on miedon tuoksuinen, väriaineeton ja vaahtoava hapan puhdistusaine. Tuotteen pH 1.

Kylpylöiden ja uimahallien vaahtopesumenetelmiin. Käytetään siivouksessa jaksoittain. Voidaan käyttää myös rakennusten käyttöönottosiivouksissa rakennuspölyn poistamiseen pinnoilta. Tuotteelle on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki ja Allergiatunnus.

Käyttöohje:
 • Saostumien poisto annostus 1–4 ml /1 l vettä.
 • Jaksottaiseen saostumien poistoon annostus 10 ml /1 l vettä.
 • Vaahtopesumenetelmä 20 ml / 1 l vettä.
 • Rakennuspölyn poisto annostus 1 ml /1 l vettä.
 • Kastele puhdistettava alue ensin puhtaalla vedellä.
 • Anna Kiilto Kasperin vaikuttaa 5-10 min. ja pese pinta puhtaaksi.
 • Huuhtele pinnat puhtaalla vedellä pesun jälkeen.
 • Neutraloi tarvittaessa Kiilto Sartek 2:lla.
 • Kuivaa pinnat lopuksi.
Useita kokoja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Finish Powerball All in 1 Max Lemon antaa juuri niin hohtavan puhtaan pesutuloksen kuin voi toivoa. Lisäksi se suojaa laseja korroosiolta pesu pesulta, joten lasit säilyvät kirkkaina pitkään. 10 tehovaikutusta, kuten lasinsuoja, tekevät puhdasta jälkeä joka kerran. Finish Powerball All in 1 Max Lemon poistaa kaikki jäämät ja tekee hohtavan puhdasta jälkeä, vaikka vesi olisi kovaa. Suola- ja huuhtelukirkastetoiminto huuhtelevat ruokajäämät pois ja poistavat tahrat ja kalvon. Pesutulos hohtaa puhtauttaan. Finish Powerball All in 1 Max Lemon on pakattu uudelleensuljettaviin pusseihin, eikä yksittäisiä tabletteja tarvitse avata kääreistään.

 • Suositelluin
 • Tehokasta puhtautta joka kerta
 • Poistaa jopa kiinni palaneen ruuan
 • Joutsenmerkitty
 • Ei tarvitse avata kääreestä

VAROITUS. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Sisältää subtilisiinia. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Ei sisäiseen käyttöön. Jos tuotetta on nielty, ota yhteys lääkäriin. Sulje pussi huolellisesti.