Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Yleispesuaineet
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Domestos Lime 5 kpl WC-raikastintikku

3,50 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Domestos WC-raikastintikut ehkäisevät kalkkisaostumia ja ovat hygieenisiä käyttää. Sijoita raikastintikku huuhtelupainikkeen alla olevaan raikastinkoteloon. Saat jokaisella huuhtelukerralla raikkaan tuoksun. Tuote värjää veden vaalean vihreäksi. Kun vesi ei enää värjäydy, on aika vaihtaa uusi tikku. Säilytä pakkaus kuivassa.

 • Sisältö: 5 x 9,5 g
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Mr Muscle kodin putkimies 1l viemäriavaaja

3,70 EUR(3,70 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Vaikeisiin tukoksiin sekä täysin tukkeutuneisiin viemäreihin. Tehoaa erityisesti rasva- ja ruoanjätetukkeutumiin. Yksi pullo, kaksi käyttökertaa

 • Tehoaine: natriumhydroksidi 10%
 • 1 litra
Vaara.Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Finish Shine & Dry 400 ml huuhtelukirkaste

3,00 EUR(7,50 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poistaa lian ja vesitahrat sekä tekee astioista säihkyvän kirkkaita. Astioihin saattaa jäädä konepesun jäljiltä ruoka- ja pesuainejäämiä. Lisäksi vastapestyt astiat voivat olla märkiä ja edellyttää kuivaamista käsin. Tuttu ja turhauttava ongelma! Finish Huuhtelukirkaste toimii viimeisen huuhtelujakson aikana ja irrottaa kaikki ruoka- ja pesuainejäämät. Sen ansiosta voit ottaa astiat koneesta kirkkaina ja kuivina.

Varoitus. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä silmiensuojainta/ kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, mikäli sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Pyykkietikka raikkaalla kesäisen sateen tuoksulla. 500 ml.
 • Käyttö pyykin huuhteluaineena. 2-3 ruokalusikallista pyykinpesukoneen huuhteluainelokeroon. Raikastaa, pehmentää, kirkastaa värejä, vähentää nukkaantumista. Samalla neutraloi pesuainejäämiä sekä tekstiileistä että pyykinpesukoneesta.
 • Urheiluvaatteiden ja muiden raikastusta vaativien tekstiilien liotukseen. 1 dl / 5-10 litraa vettä.
 • Siivoukseen. Laimenna vedellä suihkepulloon ja siivoa/pese kodin kovat pinnat.
 • Jos annostelet liikaa ja tekstiileihin jää etikan tuoksua, se haihtuu pyykin kuivuessa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Teknoseesam 530 g Viemärinavausrae

5,80 EUR(10,94 EUR / kg)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Avaa viemäreiden tukokset nopeasti. Ei vahingoita muovi-, eikä valurautaputkia. Toimii kylmässä sekä lämpimässä vedessä.

Käyttöohje:
 • Kaada 1-2 dl rakeita altaassa olevan sihtiaukon kautta hajulukkoon.
 • Huom! Yliannostus ei lisää tehoa.
 • Lisää hieman vettä ja anna vaikuttaa 10-30 min.
 • Huuhtele runsaalla vesimäärällä vaikutusajan jälkeen.
 • Lattiakaivon ja WC:n käyttömäärä n.2,5 dl.
VAARA. Haitallista nieltynä. Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Jos kemikaalia joutuu silmiin: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys myrkytystietokeskukseen tai lääkäriin. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Onxon 300 g perinteinen puhdistuskivi

6,90 EUR(23,00 EUR / kg)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poistaa pinttyneen lian, tahrat, kalkin ja rasvan. Se poistaa hapettumat ja tummentumat metallipinnoilta ja -esineistä. Puhdistusaineen perustan muodostaa tehokas tensidi. Lisäksi tehoaineena on hyvin hienojakoinen kiillotusaine, joka saippuavaahdon joukossa yhdessä sienen kanssa irrottaa lian ja rasvan. Se ei syövytä puhdistettavia pintoja.
OnXOn puhdistuskivi on biologisesti hajoava ja sillä on Ecolabel-ympäristömerkki.
OnXOn on hellävarainen iholle. Ei sisällä väri- ja säilöntäaineita.
Kodin puhdistuksessa tiskipöydät ja -altaat, liedet, keraamiset liesitasot, grillit, marmori- ja graniittityötasot, kaakelit ja kaakeleiden saumat, suihkut, saunan lauteet ja lasiovet jne.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Finish 1,2 kg astianpesukonesuola

4,20 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tiskaukseen käytetään pehmeää vettä, jotta astioihin ja astianpesukoneeseen ei jäisi hiukkasjäänteitä.

Finish-astianpesukonesuola pehmentää veden tehokkaasti ja parantaa pesuaineen puhdistustehoa. Siten se ehkäisee laikkujen ja vesiviirujen jäämistä astioiden pintaan.

Takaamme, ettei Finish astianpesukonesuola sisällä jäänteitä. Puhtaan koostumuksen ansiosta astianpesukoneen sisäänrakennettu vedenpehmennin toimii tehokkaasti. Muut suolat saattavat sisältää epäpuhtauksia, kuten rautaa ja karbonaatteja, jotka voivat vahingoittaa vedenpehmennysyksikköä.


 • Sisältö: 1,2 kg
Varoitus. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä silmiensuojainta/ kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, mikäli sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Ei sisäiseen käyttöön. Jos tuotetta on nielty, ota yhteys lääkäriin.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Harpic Turbo 500 ml viemärinavaaja

4,90 EUR(9,80 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Nopein ja tehokkain tapa avata tukkeutuneet viemärit. Valkaisuaine puhdistaa ja desinfioi putket. Helppo käyttää: Kaada koko pullo tukkeutuneeseen viemäriin, anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele.

Vaara. Voi syövyttää metalleja. Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Erittäin myrkyllistä vesieliöille. Lue merkinnät ennen käyttöä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvosuojainta. Jos kemikaalia on nielty: Huuhdo suu. Ei saa oksennuttaa. Ota välittömästi yhteys myrkytystietokeskukseen tai lääkäriin. Jos kemikaalia joutuu iholle (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo/suihkuta iho vedellä. Ota välittömästi yhteys myrkytystietokeskukseen tai lääkäriin. Varastoi lukitussa tilassa. Hävitä sisältö ja pakkaus paikallisten, alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten säädösten mukaan.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Eucalyptus Mint on hyväntuoksuinen puhdistusaine täysin ilman kemikaaleja. Oletko miettinyt kylpyyn tai suihkuun mennessäsi kaikkia niitä kemikaalijäämiä, joita pesuhuone on täynnä? Method puhdistusaineiden käytön jälkeen sinun ei tarvitse olla asiasta huolissasi, sillä jäämiä ei ole. Ylang Ylang pesuaine on tarkoitettu käytettäväksi jokaisen suihkussa käynnin jälkeen. Suihkuta sitä seiniin, lattiaan, suihkuverhoon jne. Sitä ei tarvitse huuhdella, vaan se jätetään kuivumaan. Se poistaa kaikki saippujäämät, kalkkisaostumat ja pidempään käytettynä ehkäisee niiden syntymisen. Myös Ylang Ylang on täysin myrkytön pesuaine.

 • Sisältö828 ml
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Käy kaikille kylpyhuoneen pinnoille. Irrottaa tehokkaasti likaa, kalkkia, saippuajäämiä sekä auttaa poistamaan ruostetta. Suihkutus ja pyyhkiminen/huuhtelu pois. Vaikeisiin tahroihin anna vaikuttaa 30 sekuntia ja pyyhi.

Älä jätä vaikuttamaan pitkäksi aikaa puu-, alumiini-, maalatuille, lakatuille tai huokoisille pinnoille. Ei kullatuille, marmori-, kalkkikivi- ja uusille tai värjätyille emalipinnoille. Kukkainen sitrustuoksu.

Varoitus. Ärsyttää voimakkaasti silmiä.