Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Yleinen kirjallisuus
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Miina ja Manu Opi numerot

3,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Iloinen oppimiskirja numeroista innostuneille perheen pienimmille. Tehtäväkirjassa opetellaan pisteestä pisteeseen -tehtävien avulla numerot: 1–10, 1–20, 1–30, 1–40 ja 1–50. Löydä Erakko-Hermanni, Heikki Hiiri, Sulo-eno ja monet muut tutut kaverit. Lopuksi kuvat voi värittää. Lystikkäitä oppimistuokioita Miinan ja Manun seurassa!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Mielenrauhaa tarjoavat pisteestä pisteeseen -tehtävät sopivat mainiosti vastalääkkeeksi arjen kiireille. Tämä ilahduttava kokoelma sisältää yli 120 aihepiiriltään rentoutumista edistävää ja mieltä rauhoittavaa tehtävää.

Pistetehtävien ratkominen on palkitsevaa ja viihdyttävää ajanvietettä. Pisteitä yhdistämällä sivuilta paljastuu meditaatioon ja sisäiseen rauhaan liittyviä paikkoja, esineitä ja olentoja.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Katso ja koskettele: Numerot - lasten kuva- ja koskettelukirja

5,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tässä pieniin käsiin sopivassa tukevassa ja turvallisessa kirjassa vauva pääsee tutustumaan sanoihin ja erilaisiin pintoihin yhdestä hellyyttävästä koirasta aina kymmeneen samettiseen perhoseen.

Värikäs kuvakirja tukee oppimista ja viihdyttää perheen pienimpiä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Hurmaavat lemmikit - tarrapuuhakirja

4,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tämä upea tarra- ja puuhakirja sopii täydellisesti eläinten ystäville. Se sisältää runsaasti pelejä, pulmia ja yli 850 tarraa. Lähde lemmikkien matkaan nauttimaan ripauksesta viihdemaailman glamouria , liity seikkailuun maailman ympäri ja todista, että tämän kirjan lemmikit ovat maailman hurmaavimpia eläimiä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Suuri perinnekirja

9,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Miksi noita-akat lentävät pääsiäisenä? Miten hyviä laskiaispullia valmistetaan? Kauanko lippu saa olla juhannuksena salossa? Kauanko polttareita on vietetty Suomessa? Miten vanhojen päivänä pukeudutaan?

Kodin juhlien koko kirjo juhannuksesta jouluun, häistä hautajaisiin. Suuri perinnekirja kertoo hauskalla ja havainnollisella tavalla merkkipäivien vietosta ennen ja nyt. Mukana ovat paitsi kaikki tutut juhlapäivät - pääsiäinen, helluntai, juhannus, itsenäisyyspäivä, joulu - myös monet uudemmat ja oudommat merkkipäivät kuten karkauspäivä, unikeonpäivä, mikkelinpävä, Lucian päivä, ystävänpäivä ja halloween, sekä tietysti kaikki sukujuhlat.

Suuri perinnekirja tekee selkoa juhlan alkuperästä, juhlatavoista, ruuista, pukeutumisesta, musiikista ja ilonpidosta, koristelusta ja lahjoista. Se sisältää pyhäpäiviin liittyvistä henkilöistä kertovia juttuja ja anekdootteja, lauluja, leikkejä ja askarteluohjeita, taikoja, uskomuksia ja ruokareseptejä. Eli kaiken mitä suomalaisista juhlista tulee tietää.

  • Toimittaja: Satu Aalto

Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Suuri eläinystävän kirja

8,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tämä kirja valloittaa jokaisen eläinystävän sydämen!

Suuri eläinystävän kirja on koskettava, iloinen, vallaton, vetoava ja ennen kaikkea muhkea teos, jonka laajaan eläinkirjoon mahtuvat tuttujen ja rakkaitten koirien ja kissojen lisäksi mitä moninaisimmat kotoiset eläimemme: lehmä, hevonen, sika, vuohi, kukko, kana, karhu, susi, kettu, orava, jänis, hiiri, monet pikkulinnut, kalat ja hyönteiset – onpa juttuja apinoista, käärmeistä ja sammakoistakin. Eläinystävämme marssivat kirjan sivuilla hilpeänä kavalkadina milloin nykysuomalaisissa tarinoissa ja muisteloissa, milloin saduissa, loruissa ja sananparsissa, milloin arvoituksissa ja kommissa. Joukkoon mahtuu myös hullunkurisia ja outoja tapauksia, joita lukiessa on vallan – niin, äimän käkenä. Tekstiä myötäilevä kuvitus noudattelee samaa herttaista ja humoristista linjaa kuin itse tarinatkin.

  • Toimittaja: Satu Aalto
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Virve Sammalkorpi: Suuri horoskooppikirja

9,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kirja kertoo länsimaisista tähtimerkeistä. Se paljastaa todellisen minäsi ja kertoo melkein kaiken läheistesi luonteesta, työelämästä, terveydestä, raha-asioista, rakkaudesta ja seksistä. Mikään ei houkuttele ihmisiä kertomaan itsestään niin kuin oman horoskoopin kuuleminen. Luvassa herkullisia vastaväitteitä, puolustelua ja kutkuttavia paljastuksia...
Kirjassa on myös kätevä horoskooppikohtainen syntymäpäiväkalenteri sekä seikkaperäinen selvitys eri horoskooppien yhteensopivuudesta. Lue Suuri horoskooppikirja ennen kuin sanot tahdon.
  • Tuotenumero: 9789512337927
  • Tekijät: Sammalkorpi Virve
  • Kustantaja: KARISTO OY
  • Painosvuosi: 2007
  • Painosnumero: 8. p
  • Asu: sidottu, kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Sivumäärä: 416
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Isonumeroiset pisteestä pisteeseen-tehtävät: Rauhan hetkiä

4,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Yli 120 erillistä isoin numeroin varustettua pisteestä pisteeseen -tehtävää kätkevät alleen kiehtovia kuvia ja tarjoavat mielekästä puuhaa pitkäksi aikaa.

Uudenlaisen tehtäväkirjamme jokainen kuva-arvoitus rakentuu isokokoisista ja selkeästi hahmotettavista pisteistä, joita jokaisessa tehtävässä on 150–200. Näet, kuinka jokainen kuva paljastuu vaiheittain kun seuraat viivaa pisteestä seuraavaan.
Eläimiä, kukkasia ja tähtitaivaan symboleita kattavien kuvatehtävien suorittamisen aikaansaama saavutuksen ja hyvänolontunne on valtaisa. Kun olet yhdistänyt kaikki pisteet toisiinsa, voit myös värittää kuvat mieleisilläsi väreillä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Charles Falco, Kerrie Droban: Vagos, Mongols & Outlaws pokkari

3,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Vaikka Charles Falcolla ei ollut aiempaa kokemusta moottoripyöräkerhoista, hän onnistui soluttautumaan kolmeen Yhdysvaltain väkivaltaisimmista jengeistä. Hän vietti kolme vuotta peiteroolissa Vagos-jengissä yltäen kalifornialaisen aluekerhon kakkosmieheksi. Lisäksi hän vaikutti kahden vuoden ajan Mongols- ja Outlaws-jengeissä ja nousi Outlaws-aluekerhon varapresidentiksi Virginiassa. Falco toimi henkensä uhalla saattaakseen väkivaltaiset jengirikolliset oikeuden eteen, ja päätyi tinkimättömän sitoutumisensa vuoksi jopa pahamaineisen vankilan eristysselliin oman peitetarinansa ja koko tutkinnan suojelemiseksi. Hän sai nauhoitettua tunnustuksia jengityylisistä teloituksista ja oli itsekin päätyä tappolistalle, ennen kuin lopulta hakeutui todistajansuojeluohjelmaan. Falcon työn tuloksena kaikkiaan 62 kerholaista pidätettiin epäiltynä eri rikoksista, kuten pahoinpitelyistä ja murhista. Tutkinta- ja syyteprosessi oli suurmenestys, joka antoi vakavan iskun järjestäytyneelle rikollisuudelle. Falcon mukaansatempaava selostus moottoripyöräkerhojen vaaroista tarjoaa elävän kuvan peiteagentin toiminnasta ja tuo uutta valoa rikollisjengien kavalaan maanalaiseen maailmaan. Soluttautuminen kolmeen maailman suurimmista ja vaarallisimmista moottoripyöräkerhoista on saavutus, jossa vain muutama on onnistunut. Charles Falco on yksi heistä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Ikivihreä soiva laulukirja

22,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Paina nappia ja laula mukana! 50 suomalaista ikivihreää
Ainutlaatuinen soiva laulukirja vie musiikkimatkalle suomalaisten suosikkilaulujen maailmaan. Mukana on monia perinteisiä kansanlauluja, tuttuja viihdelauluja, isänmaallisia lauluja ja hengellisiä lauluja.
Musiikki ja laulaminen tuo iloa monille – ja se myös tuo yhteen eri sukupolvia! Kirja sisältää 50 ikivihreää laulua, joiden säestykset saa soimaan kirjan nappia painamalla. Laulut on koottu viehättäväksi muistoja herättäväksi kokonaisuudeksi, jota täydentävät nostalgiset valokuvat ja piirrokset. Laulujen sanat on painettu isolla kirjainkoolla. Voit laulaa niitä joko omaksi iloksi tai nauttia niistä yhdessä ystävien kanssa. Kuulokeliitännällä musiikkia voi soittaa kaiuttimista isommallekin joukolle.

Kirja on tehty yhteistyössä Musiikki- ja Kulttuurikeskus VERSO:n musiikkipedagogeista koostuvan työryhmän Kallioranta-Kuparinen-Ollaranta-Tharmaratnam kanssa.

Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Lisa Ballantyne: Syyllinen

2,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
11-vuotiasta Sebastiania syytetään murhasta. Hänen asianajajansa Daniel Hunter joutuu elämänsä vaikeimman oikeusjutun äärelle. Mestariteos, joka pitää otteessaan viimeiselle sivulle saakka - ja vielä pitkään sen jälkeenkin.
8-vuotias Ben Stokes löydetään kuolleena leikkikentältä, ja 11-vuotiasta Sebastian Crollia syytetään toverinsa murhasta. Poikien on nähty nahistelevan aiemmin samana päivänä, ja Sebastianin vaatteista löytyy verijälkiä, joten tilanne ei näytä hyvältä syyttömyyttään vakuuttelevan ja hätääntyneen pikkupojan kannalta. Daniel Hunter on kokenut puolustusasianajaja, joka on tottunut hoitamaan toivottomilta tuntuvia tapauksia. Sebastianiin tutustuessaan hän saa pian todeta, että tällä oikeustapauksella on lähtemätön vaikutus hänen omaankin elämäänsä. Sebastiania puolustaessaan Daniel joutuu vastatusten omien kipeiden lapsuusmuistojensa kanssa. Hän muistaa turvattomuuden ja hylkäämiset, mutta myös Minnien, kasvatusäidin, jonka rakkaus pelasti hänet. Minnien ansiosta useaan kertaan huostaan otetusta huumeäidin lapsesta ja sopeutumattomasta nuorisorikollisen alusta tuli teräväpäinen koululainen ja opiskelija – ja lopulta juristi. Danielin elämää varjostaa kuitenkin syyllisyys, sillä opiskeluvuosinaan Daniel katkaisi välit kasvatusäitiinsä lopullisesti. Mutta mikä oli niin suuri rikos, että Daniel ei suostunut tapamaan Minnietä edes tämän kuolinvuoteella? Samastuminen murhasta syytettyyn lapseen saa Danielin kaivautumaan omaan, kipeään menneisyyteensä, jossa kaikki tuntuvat kantavan syyllisyyden taakkaa. Onko lopulta kukaan syytön?
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Tactic Traktorit värityskirja

3,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Vruum! On aika lähteä peltotöihin! Nyt voit värittää kaikki lempitraktorisi juuri niillä väreillä kuin haluat!


Kurvaile maisemasta toiseen mahtavilla monsteriautoilla, jyristele työmaalle rouhealla telaketjukaivurilla ja riennä sitten roistojen kauhuksi poliisiautolla! Tässä kirjassa riittää mahtavia menopelejä vauhtihirmujen väritettäväksi. Mitä vielä odotat – hyppää rattiin ja paina kaasu pohjaan!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Muumi - Oivaltamisen iloa! tehtäväkirja

4,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Yhdistä pisteet piirtämällä ja värittämällä! Ratkaise kaikki sokkelot! Tässä puuhakirjassa on huikean monta piste- ja sokkelotehtävää - yhdistele, väritä, löydä! Sopivan helppoja tehtäviä 3+ -ikäisille - oivaltamisen riemua kaikenikäisille muumien ystäville! Lähde mukaan seikkailuun!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Somat paperinuket - paperinukkekirja

4,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Astu sisään leikin ja fantasian maailmaan!

Kirjan kolme herttaista tarinaa monine ihmeellisine hahmoineen tarjoavat viihdykettä moneksi tunniksi. Ota osaa hurmaavien keijukaisten, suloisten prinsessojen ja lumoavien ballerinojen seikkailuihin. Saat ne osaksi omia leikkejäsi, kun etsit jokaiselle tytölle sopivat vaatteet ja irrotat ne. Nauti näistä upeista paperinukeista ja niiden ihanista vaatteista. Keksit niille varmasti uusia seikkailuja!

Tämä satumainen paperinukkekirja sisältää kuusi paperinukkea ja yli 160 irrotettavaa vaatekappaletta.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Victoria Connelly: Etsin sinua Mr. Darcy

1,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Vanhempiensa hylkäämät sisarpuolet Sarah ja Mia Castle ovat aina jakaneet kaiken, myös rakkauden Jane Austenin kirjoihin. Jane Austen -festivaali Bathissa on ollut molemmille vuotuinen kohokohta.

Sarah ja Mia joutuvat kuitenkin toteamaan, että olivatpa he kuinka läheisiä hyvänsä, samaa miestä he eivät voi jakaa keskenään. Vaikka tämä sitten vaikuttaisikin olevan juuri se täydellinen Mr. Darcy, josta he ovat haaveilleet. Kumpikin voittaa hänet vuorollaan omakseen, mutta hinta on kova: sisaret menettävät yhteyden toisiinsa.

Kolmen vuoden välirikon jälkeen sisarukset uskaltautuvat toisistaan tietämättä jälleen Bathiin. Saako Jane Austenin taika heidät uudelleen yhteen?
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Monika Peetz: Seitsemän päivää ilman

2,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Viiden naisen ystäväpiiri päättää rentoutua, puhdistautua ja laihtua. Niinpä he kirjoittautuvat syrjäiseen linnahotelliin osallistuakseen terapeuttiseen paasto-ohjelmaan.

Luvassa on seitsemän rentouttavaa päivää ilman häiriötekijöitä. Ei puhelinta, ei sähköpostia, ei miehiä, ei kotitöitä, ei ammatillisia vaatimuksia. Eikä ruokaa. Ainakaan teoriassa.
Ohjelman onnistumista uhkaa paitsi kiduttava nälkä myös kotoa mukana seuraavat ongelmat. Rentoutumisen sijaan ystävättäret saavat kokea salailua, väärinkäsityksiä, riitoja ja unettomia öitä.

Yhdelle naisista suurin voimainkoitos ei kuitenkaan ole ruoasta kieltäytyminen. Eva päättää etsiä isänsä, jota ei ole koskaan tavannut. Hän joutuu kuitenkin toteamaan, että joitakin perhesalaisuuksia ei kannata kaivaa päivänvaloon.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Johanna Viitanen: Hiekkaan kadonneet jäljet

1,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
”Päivä on iso ja kirkas, tuuli ravistaa rukouslippuja kiviröykkiön laella, ja olen ehkä tulossa tänään hulluksi. Seppo ei ole sanonut yön jälkeen mitään enkä minä liioin; en tiedä miten pitkään yllätyksiä sietää, ennen kuin jompikumpi tosiaan menettää järkensä.”

Suomalainen musiikintutkija, Seppo, lentää Mongoliaan tutkimaan muinaista hevosenpääviulua, morin huuria. Lennolla Mongoliaan Sepon vieressä istuu walesilainen eläinlääkäri, Rhys Davies. Tämä on matkalla etsimään kaviokuumeen aiheuttajaa mongolialaisten hevosten perimästä. Miehet päätyvät tekemään tutkimuksiaan samaan jurttakylään, mutta eivät osaa aavistaakaan, kuinka heidän kohtalonsa nivoutuvat vielä yhteen.

Oudot tapahtumat saavat Sepon epäilemään, että jotain on pahasti vialla. Tutkijoita seurataan läheisessä kaivoskaupungissa ja Suomessa kovistellaan Sepon tytärtä ja tämän äitiä. Jurttakylän tunnelma kiristyy uhkaavasti, kun molemmat tutkijat ovat oivallustensa kynnyksellä. Miehet epäilevät niin omia tietojaan kuin tulkkia ja toisiaankin. Pelot saavat vahvistuksensa, kun Seppo ja Rhys hylätään keskelle Gobin autiomaata. Matka, jonka piti olla vain arkista tutkijantyötä, muuttuu yllättäen tuskaiseksi vaellukseksi armottomassa hiekkaerämaassa. Kuka haluaa säilyttää historian salaisuudet hinnalla millä hyvänsä?

Miehet saavat huomata löytäneensä jotain sellaista, jonka jokin taho haluaa jäävän pimentoon. Vanhoista asiakirjoista hahmottuu tarina, joka ulottuu koko mantereen ja menneen vuosisadan yli.

Hienossa esikoisromaanissa soi hevosenpääviulu ja maistuu aron hiekkapöly. Se on tarina kätketystä historiasta sekä rakkaudesta, jota kukaan ei osaa odottaa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Matthew Quirk: Viidensadan lista

15,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
500 vaikuttajaa ja yksi, joka pitää heitä näpeissään… Energinen ja vietikäs trilleri nuoresta Mike Fordista, joka otetaan töihin suureen lobbausfirmaan. 500 vaikuttajaa ja yksi, joka pitää heitä näpeissään Mike Ford on entinen pikkuhuijari, nykyinen Harvard Law Schoolin priimusopiskelija. Kun Washingtonin vaikutusvaltaisimman lobbausfirman perustaja Henry Davies tarjoaa Mikelle töitä, tämä ei ole uskoa hyvää onneaan.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Katso ja koskettele - Ensimmäiset sanat

5,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tässä pieniin käsiin sopivassa tukevassa ja turvallisessa kirjassa vauva pääsee tutustumaan sanoihin ja erilaisiin pintoihin pörröisestä nallekarhusta aina kiiltäviin kenkiin. Värikäs kuvakirja tukee oppimista ja viihdyttää perheen pienimpiä.

Suositun kirjan uusittu ja päivitetty painos.