Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Kirjat

Myydyimmät
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Keri Smith: Tuhoa tämä kirja

10,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Päästä luovuutesi voimat valloilleen!

Jos pääset elämäsi aikana tuhoamaan vain yhden kirjan, tuhoa tämä.

Oletko koskaan koettanut pitää päiväkirjaa? Onko sisäinen sensuuri estänyt sinua kirjaamasta paperille, mitä todella ajattelet? Ei hätää.Tuhoa tämä kirjaauttaa sinua päästämään luovuutesi valloilleen, olitpa millaisella tuulella hyvänsä. Tuhoa tämä kirja on täynnä hauskoja, nerokkaita, älyttömiä ja näppäriä kehotuksia ja vinkkejä kirjan täyttämiseksi – tai tuhoamiseksi.

Unohda kaikki, mitä olet kirjojen lukemisesta ja kirjoittamisesta oppinut, teroita värikynäsi, täytä kahvikuppisi ja valmistaudu tuhrimaan, puhkomaan, sohimaan, taittamaan, paikkaamaan, täyttämään, näyttämään, toistamaan ja loistamaan – oman mielesi mukaan.

Kanadalaisen kuvataiteilijan Keri SmithinTuhoa tämä kirjaon ollut huikea maailmanlaajuinen menestys. Pelkästään kirjan englanninkielistä versiota on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta. Hauskan idean taustalla on Smithin ajatus siitä, että jokainen meistä pystyy huomattavan luoviin suorituksiin kunhan tohdimme rikkoa sääntöjä. Smith on kirjoittanut kaikkiaan kymmenen luovuutta tavalla tai toisella käsittelevää kirjaa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Suomen kalat opettaa tunnistamaan kaikki vesistöjemme 71 vakituista kalalajia sekä satunnaiset vierailijat. Tietoa havainnollistavat Sakke Yrjölän upeat, yksityiskohtaiset piirrokset, mielenkiintoiset valokuvat, levinneisyyskartat, tuntomerkkipiirrokset ja kalan mitat.
Kirja kertoo, kuinka maamme kalalajisto on aikojen saatossa muotoutunut, millaisissa elinympäristöissä eri lajit viihtyvät ja miten ne risteytyvät keskenään. Kalat on ryhmitelty sukulaisuuden mukaan alkukantaisista nahkiaiskaloista värikkäisiin simppuihin. Kaloista kerrotaan tuntomerkit, elintavat, ravinto, lisääntymiskäyttäytyminen ja kasvu. Kirjan neuvoilla samannäköiset lajit eivät sekoitu toisiinsa.
Kaikki Suomen lajit ovat syötäviä. Silti moni herkullinen kala jää hyödyntämättä keittiössä. Kun mökkiverkosta löytyy ruutana, pasuri, toutain tai vimpa, kirja neuvoo, kannattaako siitä tehdä keitto, kalapullia vai graavi- tai savukalaa.
Suomen kalat kuuluu jokaisen kalastajan, mökkiläisen, ruoanlaittajan ja luonnonystävän kirjahyllyyn.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Miina ja Manu maatilalla

4,50 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Maatilalla asuvat eläimet kiinnostavat lapsia asuinpaikasta riippumatta. Tässä kirjassa Miina ja Manu tutustuvat maatilan eläimiin ja elämään osallistuen itse muun muassa peltotöihin.

 • Tekijät: Teutori
 • Kustantaja: Satukustannus
 • Painos: 30. p. 2012
 • Tuotemuoto: nidottu, pehmeäkantinen
 • Sivumäärä: 14
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Tex Willer 9: Petturi

14,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Vuoren uumenissa sijaitsee salainen valtakunta, jossa pima-intiaanit palvelevat Aurinkojumalan valittua kansaa. Kit Willer ja pima-päällikön tytär Nahua on valittu juhlamenojen uhriksi, mutta myös Tex on löytänyt tiensä vuoren uumeniin. Kun asioiden todellinen laita valkenee Texille, hän laatii ovelan juonen vapauttaakseen kauan orjuudessa raataneen heimon. Mutta auringon poikien ylipapilla on yllättäviä kykyjä, eikä hän aio luopua sovinnolla valtaistuimestaan.

 • Sivuja:298

Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Tex Willer 10: Kuoleman varjossa

14,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Taistelu meksikolaista Merihevosliigaa vastaan vaatii Texn, Kitin sekä Carsonin kaiken kekseliäisyyden ja tarmon. Vaikka kolmikko onnistuukin taltuttamaan huppupäisten kapinallisten katraan, he saavat liigan johtajasta pirullisen ja katkeran vihollisen, joka ei kaihda mitään keinoja hävittääkseen Texin ystävinen Maan pinnalta. Takaa-ajo johtaa muutaman tulisen mutkan kautta vuoristoon toisen lurjuksen, El Lobon, valtakuntaan, mutta kuten sanotaan, varkaiden kesken ei ole kunniaaa.

 • Sivuja: 298
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Aktiiviliikkujan venyttelytekniikat

17,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Venyttelytekniikat-kirja on venyttelyn, liikkuvuusharjoittelun ja palautumista edistävien lihashuoltotoimien pikkujättiläinen!Kirjan sydämenä on ammattilaisten laatima laaja liikepankki erilaisia staattisia ja dynaamisia, aktiivisia ja passiivisia, omatoimisia ja pareittain toteutettavia sekä toiminnallisia venytysliikkeitä. Lisäksi kirjassa käsitellään kattavasti erilaisia liikkuvuusharjoitusmenetelmiä, palautumista edistäviä lihashuoltotoimia sekä liikkuvuuden mittausmenetelmiä. Harjoitusohjelma-osiossa on omat liikkuvuusharjoitusohjelmansa eri kehonosille, eri välineillä toteutettavaksi ja erilaisiin tavoitteisiin tähtääville kuntoilijoille.Taustaksi kirjassa on käsitelty myös ihmiskehon rakennetta, liikkuvuutta rajoittavia tekijöitä sekä ryhdin ja lihastasapainon merkitystä liikkuvuuden ja hyvinvoinnin näkökulmasta. Kirja sukeltaa tuoreimman tutkimustiedon syövereihin ja käsittelee kansantajuisesti myös istumatyön aiheuttamia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia, selän ja niskahartiaseudun elvyttävää harjoittelua sekä kuntouttavan harjoittelun perusperiaatteita. Lisäksi kirjassa luodaan katsaus ajankohtaisiin aiheisiin eli myofasciaalisen järjestelmän, motorisen kontrollin ja kineettisen aistin perusteisiin.Kirja on tarkoitettu liikunnan, terveyden ja hyvinvointialan ammattilaisille, opiskelijoille sekä erityisesti tavoitteellisille kuntoilijoille syventäväksi lihashuolto-oppaaksi ja harjoitusliikepankin laajennuspaketiksi. Kirja on myös mainio hakuteos esimerkiksi fysioterapeutille, liikunnanopettajalle, ryhmäliikunnanohjaajalle sekä personal trainerille.

 • Tekijä: Riku Aalto
 • Julkaistu: 01/2014
 • Sidosasu: Nidottu
 • Sivuja: 160
 • Kieli: Suomi
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Oletko huolissasi siitä mitä muut ihmiset sinusta ajattelevat?
Oletko mustasukkainen?

Oletko tyytymätön ulkonäköösi, älykkyyteesi tai menestymiseesi?

Amerikkalainen professori ja psykoterapeutti Wayne W. Dyer sanoo että olet joutunut vaaravyöhykkeelle, jos vastaat myöntävästi yhteenkään näistä kysymyksistä. Tuhoat itseäsi omalla käyttäytymiselläsi.

Kirjassaan hän opastaa lukijan pois turhan syyllisyyden, alemmuudentuntojen ja typerryttävän jähmetyksen maailmasta itsenäiseen, rikkaaseen elämään ja oman arvon tuntoon.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Pysäyttävän kaunis lahjakirja rakastavaisille!
Täytettävä kirja toisensa löytäneille, kihla- ja hääpareille, vuosipäiväänsä viettäville - tai omalle rakkaalle yhteisiä muistoja varten.Herkän tyylikkääseen ja romanttiseen kirjaan voi tallettaa oman rakkaustarinan muistot yhdessä kumppanin kanssa: kuinka tapasimme, mihin ihastuimme toisissamme, asioita joita teimme yhdessä, miten elämä muuttui kohdattuamme. Mistä kinastelimme, miten sovimme - ja miten tarina jatkuu!

Oma ainutlaatuinen rakkaustarina tallentuu näin kauniissa muodossa niin parille itselleen kuin jälkipolville.Vuonna 1965 ensimmäisen kerran ruotsiksi ilmestyneen kirjan tekstit on laatinut Tove Jansson ja ihastuttavan kuvituksen takana on hänen äitinsä, graafikko ja kuvittaja Signe Hammarsten Jansson.

Tove Jansson (1914-2001) oli kirjailija, taidemaalari ja piirtäjä, joka on maailmanlaajuisesti tunnettu ja rakastettu erityisesti Muumi-hahmojen luojana. Hänen äitinsä Signe Hammarsten Jansson (1882-1970) oli ruotsalaissyntyinen kuvittaja ja graafikko, joka suunnitteli vuosikymmenten ajan muun muassa Suomen postimerkit.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Voisin olla mitä vain, kunhan en afgaaninainen.
Pulitzer-palkitun ruotsalaisen toimittajan kehuttu reportaasi pojiksi kasvatetuista afgaanitytöistä
Afganistania hallitsevat miehet. Pojan syntymää juhlitaan, tytön syntymää saatetaan surra. Mutta vaihtoehtokin on: bacha posh -perinteessä tyttölapsi kasvatetaan poikana murrosikään saakka. Jenny Nordberg kertoi tästä vaietusta kulttuurista New York Timesin artikkelissaan vuonna 2010. Jutusta tuli yksi lehden historian kommentoiduimpia, ja Nordberg palasi Kabuliin jatkamaan tutkimustyötään. Työn tuloksena syntyi koskettava kirja poikina kasvaneiden naisten peloista, toivosta ja voimasta.
Jenny Nordberg on ruotsalainen toimittaja, joka sai Pulitzer-palkinnon vuonna 2005 Yhdysvaltain rautatieteollisuutta käsittelevästä New York Timesin juttusarjasta. Nordberg asuu nykyään Yhdysvalloissa ja kirjoittaa säännöllisesti muun muassa Svenska Dagbladetiin ja New York Timesiin. Kabulin tyttöjen salaisuus on Nordbergin ensimmäinen tietokirja.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Miina ja Manu retkellä

4,50 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Miina, Manu ja Sulo-eno päättävät lähteä retkelle. Teltta tarvitaan yöpymiseen ja kaikki muu tarpeellinen pakataan reppuihin. Patikkaretkellä Miina ja Manu oppivat hyödyllisiä asioita. Miina tosin saa lasinsirun tassuunsa, mutta onneksi on laastareita matkassa. Hyttysiltäkin voi suojautua, ainakin jos on yhtä kekseliäs kuin Manu.

 • Tekijät: Teutori
 • Kustantaja: Satukustannus
 • Sivumäärä : 16
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Jan Pedersen: Linnut äänessä

24,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Uudenlainen lintukirja opettaa tunnistamaan 150 Pohjolan lintulajia sekä ääninäyttein että valokuvin. Kirjaan on kiinnitetty äänilaite, josta nappia painamalla saa kuuluviin kullakin sivulla esitellyn linnun äänen. Näitä ääniä voi toistaa loputtomiin ja oppia tuntemaan ne ja siten tunnistamaan linnut myös äänenperusteella.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Kiera Cass: Eliitti

9,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
35 tyttöä saapui palatsiin. Vain 6 on jäljellä.

Tämä pokkari on Valinta -kirjan odotettu jatko-osa, jossa romanttisen tositelevisio-ohjelman kamppailu käy kuumaksi.

America Singer taistelee muita tyttöjä vastaan, mutta myös oman valintansa kanssa. Valitako prinssi Maxon, joka voisi muuttaa American elämän prinsessasaduksi vai ensirakkaus Aspen. Taistelu Eliitin parissa on kuitenkin kovaa ja päivä päivältä American mahdollisuudet valita muuttuvat ohuemmiksi.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Sovijärvi ym. : Biohakkerin käsikirja

36,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Biohakkerointi on suorituskyvyn, hyvinvoinnin ja terveyden optimointia hyödyntämällä tiedettä, teknologiaa ja syvällistä ymmärrystä ihmisen fysiologiasta ja ravitsemuksesta.

Kaikkien aikojen odotetuimman kotimaisen hyvinvointikirjan kirjoittajat lääkäri Olli Sovijärvi, teknologia-asiantuntija Teemu Arina ja ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja päivittävät hyvän ja tasapainoisen elämän peruspilarit: unen, ravinnon, liikkunnan, työn ja mielen. Mitkä ovat sinulle ne 20% panoksista omaan hyvinvointiisi, jotka tuottavat 80% tuloksista?

Biohakkerin käsikirja tiivistää visuaalisesti ja ymmärrettävästi ihmisen kokonaisvaoltaista hyvinvointia koskettavan tutkimustiedon käytännönläheiseen ja hyödynnettävään mutoon. Yli 1500 lähdeviitettä ja satoja kuvia sisältävä Biohakkerin käsikirja on "ihmisen kadonnut käyttöopas", jonka tulisi olla jokaisen hyvinvoinnista kiinnostuneen ihmisen työpisteellä, keittiössä, kuntosalilla, matkalaukussa, makuuhuoneessa ja kirjahyllyssä.
 • Kirjan koko 21,6x26,8x4,4, cm
 • Paino 2,1 kg
 • Sivumäärä 527
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Pakaralihakset ovat liikkuvan ihmisen voimakkain lihasryhmä. Tai ainakin niiden pitäisi
olla. Valitettavasti runsas istuminen ja fyysisen passiivisuus johtavat helposti
pakaralihasten veltostumiseen. Jos lihakset ovat työpäivästä 80–90 % täysin passiivisina,
ei runsaskaan kuntoliikunta riitä takaamaan riittävää voimatasoa, lihasmassaa ja
kiinteyttä pakaralihaksissamme.

Sen lisäksi, että pakaralihakset ovat suurin voimantuottaja monessa liikuntamuodossa,
kuten juoksussa, hiihdossa, pyöräilyssä ja monissa pallopeleissä, ovat kiinteät sekä
sopivan lihaksikkaat pakarat korkealla monen kuntoilijan tavoitelistalla. Pinnallisen, ison
pakaralihaksen lisäksi myös lantion stabiliteetista vastaavat sekä alaraajan linjauksesta
huolehtivat syvemmät loitontaja- ja kiertäjälihakset on syytä huomioida harjoittelussa
voimakkaampaa sekä kiinteämpää lihaksistoa tavoiteltaessa.

Tämä kirjaa tarjoaa laajan ja toiminnallisen tietopaketin pakaralihasten, lantionseudun
sekä alaraajojen harjoittelusta. Anatomisen osuuden lisäksi kirjasta löytyy myös omat
osuutensa pakaralihasten ja alaraajojen harjoittelusta lihaskestävyyden, kiinteytymisen,
voimanhankinnan sekä lihasmassan lisäämisen näkökulmista.

Laajan, eri välineitä hyödyntävän, liikepankin lisäksi kirja tarjoaa myös oman kattauksensa
tyypillisimmistä alaraajojen rasitusvammoista, kuntouttavan harjoittelun periaatteista
sekä yleisimmästä pakaraa koskevista kysymyksistä asiantuntijavastauksineen.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Mainio traktorikirja

15,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Traktorit ovat mahtavia. Tämä kirja esittelee erilaiset traktorit nelivetotraktoreista pienkuormaajaan. Joka sivulla on komeita traktorikuvia ja erilaisia yllätyksiä, kuten liikuteltava ratti, kurkistusruukku konepellin alle, tunnustelupinta pyörän pinnasta... Lisäksi kirjassa on moottorin ääni! Läppiä ja liikuteltavia osia, kosketeltavaa ja kurkisteltavaa. Ja oikean koneen ääni nappia painamalla -Näissä kirjoissa yllätyksiä riittää!
 • Sivuja: noin 10
 • Kovakantisia
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Miina ja Manu aapinen

4,50 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Lähde Miinan ja Manun matkassa aakkosten ihmeelliseen maailmaan. Jo klassikoksi muodostunut "Teutorin" eli Teuvo Koskisen kuvittama ja kirjoittama Miinan ja Manun Aapinen esittelee kirjaimet ja ohjaa tavutettujen tekstien kanssa lukemisen alkeisiin. Pienten tehtävien ja kauniin kuvituksen avulla matkataan A:Sta Ö:hön. Aapisen teksti on toteutettu kouluopetuksessa käytössä olevien tyyppikirjaimin.


Tekniset tiedot: Tekijät: Teutori
Kustantaja: Satukustannus
Painos: 40. p. 2011
Tuotemuoto: nidottu, pehmeäkantinen
Sivumäärä: 14
Koko: 297 mm x 208 mm x 3 mm
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Miina ja Manu Numeroaapinen

4,50 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
On tullut kevät. Miinan ja Manun puumajan lähioksalla olevasta pesästä putoaa linnunpoikanen. Manu sattuu onneksi paikalle ja pelastaa poikasen. Yhdessä Miinan ja Manun kanssa voit ihmetellä kevättä, kesää, syksyä ja talvea. Montako lintua näet? Paljonko sieniä syysmetsästä löytyykään? Entä montako lumipalloa tarvitaan lumilyhtyyn? Vuodenaikojen ihmeet ja ilot saavat kissasisarukset innostumaan laskemisesta. Miinan ja Manun kanssa numerot 1-10 tulevat tutuiksi ja samalla opitaan hieman laskemaankin.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 13 %

Tamminen: Pasilan mies

6,90 EURnorm.7,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Todenmukaisuudessaan pysäyttävä rikosromaani avaa karun näköalan poliisin erikoisyksikön toimintaan. Sen armottomalla pelikentällä valtaa pitää epärehellisten viranomaisten tahmainen verkosto, jossa häikäilemättä käytetään hyväksi ihmisiä, suhteita ja tilaisuuksia. Kentän toisella laidalla ovat ammattirikolliset, yksin ja ryhminä. Heillä on käytössä sama keinovalikoima suoraviivaisella väkivallalla täydennettynä.

Romaani perustuu Helsingin huumepoliisin entisen päällikön tapaukseen. Pasilan mies -kirjan tausta-aineistoa on alettu kerätä alkuvuodesta 2008, jolloin kirjoittaja alkoi tutkia vangeilta ja huumekauppiailta saatua vinkkiä rikosten maailman sekoittuneesta poliisijengistä.

Kirjassa kuvataan rikoksia, tekijöitä ja tapahtumia myös sellaisen aineiston ja tiedon avulla, jonka käyttö vaarantaa henkilöiden turvallisuuden. Osaa ilmiöön liittyvästä aineistosta ei saa lakien ja asetusten mukaan julkistaa. Tämä kirja ei noudata kieltoja, sääntöjä tai hyviä tapoja.

Pasilan miehen keskushahmo on huumepoliisin päällikkö, joka käyttää valtaa ja mahdollisuuksia hyväkseen. Kiinni jäätyään hänen roolinsa on olla hymyilevä kilpimies - pysäyttäjä, joka takaa, että rikollinen toiminta jatkuu samaan aikaan, kun kaikki keskittyvät kilpimiehen kohtaloon. Loppusuoralla on turvallisempaa olla kilpimies kuin vasikka.

Kilpimiehelle maksetaan rahalla ja palveluksilla - tai turvallisuudella, omalla ja läheisten. Nyt ja pitkään. Maksajina ovat jatkajat ja mukana olleet. Vankeus ei katkaise oikeutta jako-osuuteen, mutta velalliselle se antaa korollista maksuaikaa.

Vuodet rikosten ja rikollisten parissa ovat tehneet alamaailman salaisuudet kirjoittajalle tutuiksi. Tammisen vahvat ja toverilliset suhteet kovanluokan rikollisten kanssa ovat avanneet poikkeuksellisen rankan tiedonlähteen, jossa luottamus ansaitaan teoilla, ei puheilla.

Pasilan mies on J. K. Tammisen esikoisromaani.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

PaaPii Design: PaaPiin kaavakirja lapsille

25,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Ompele itse lastenvaatteita PaaPiin kaavoilla!

PaaPiin leikkisät ja värikkäät kuosit ovat viime vuosina valloittaneet Suomen ja aloittaneet myös maailmanvalloituksen. Nyt PaaPii julkaisee kaikkien ompelijoiden iloksi 9 monikäyttöistä kaavaa!
PaaPiin Anniina Isokangas ja Paula Isopahkala ovat suunnitelleet kaavakokoelman, joka palvelee kotiompelijaa monta vuotta. PaaPiin kaavakirja lapsille sisältää ohjeita niin tytöille kuin pojillekin: paitoja, housuja, mekkoja ja tunikoita. Kaikki kaavat ovat joustavia trikookankaita varten. Niiden kokovalikoima on laaja: 86-140 cm, eli ne toimivat pikkulapsesta aina koululaiseen asti. Vauvoja ja äitejäkään ei ole unohdettu: mukana on myös vauvan bodyn sekä naisen mekon kaava. Kaikkiin kaavoihin on helppoja muunteluvinkkejä, ja kirjan ohjeilla kaavoista syntyy yli 20 erilaista vaatetta.

Kirjassa on mukana kaksi kaava-arkkia.

PaaPii Design on Anniina Isokankaan perustama designyritys, joka suunnittelee muun muassa trikookankaita. Se on tullut tunnetuksi iloisista kuoseistaan ja kekseliäistä hahmoistaan. Paula Isopahkala on PaaPiin vaatemalliston suunnittelija.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Magali Le Huche: Peku ja rokkibändi

13,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Hauskan kuvakirjan sivujen kuvakkeita painamalla pääsee kuulemaan musiikkia ja riemastuttavia ääniyllätyksiä.

Pieni iloinen Peku-koira on innostunut kitaransoitosta ja hän matkustaa Lontooseen, rock-musiikin kaupunkiin. Siellä hän tapaa monta uutta ystävää, ja yhdessä kaverukset perustavat bändin. Suuri unelma toteutuu, kun bändi pääsee studioon levyttämään. Miltä yhteissoitto kuulostaa, ovatko saundit kohdallaan? Levynjulkistamisjuhlissa ainakin tanssitaan! Pekun ja ystävien kanssa lapsi oppii tunnistamaan soittimia riemukkaalla tavalla..
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Huikea esikoulukirjani: 5-6-vuotiaille

5,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Oppiminen on hauskaa, kun taitoja opitaan sopivaan tahtiin ja puuhailu on tehty miellyttäväksi.

Kirjasarjaan kuuluu kolme kirjaa jotka on suunniteltu 3-4, 4-5 ja 5-6 vuotiaille. Lapsi saa edetä omaan tahtiinsa osioissa joissa opitaan kirjaimet ja numerot ja myös hauskuutetaan asioita väritys ja piirtämistehtävillä muun askartelun parissa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Tactic Muumi: Paksu tarrakirja

6,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Minkä värisen kukkakimpun Muumipeikko kerää Muumimammalle? Löydätkö Nuuskamuikkusen uudesta laulusta karanneet nuotit? Suunnittele Hemulille uusi, upea postimerkki ja Muumimammalle kokoelma erivärisiä laukkuja. Värityskuvat ja puuhapulmat pitävät luovuutta yllä ja hoksottimet terävinä. Värikkäitä hetkiä ja puuhakkaita tuokioita!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Miina ja Manu lähtevät metsään tutustumaan suomalaisiin metsässä eläviin eläimiin. Kirjassa tulevat tutuiksi niin ilves kuin karhukin, hirveä unohtamatta.
Miina, Manu ja Sulo-eno päättävät lähteä retkelle. Teltta tarvitaan yöpymiseen ja kaikki muu tarpeellinen pakataan reppuihin. Patikkaretkellä Miina ja Manu oppivat hyödyllisiä asioita. Miina tosin saa lasinsirun tassuunsa, mutta onneksi on laastareita matkassa. Hyttysiltäkin voi suojautua, ainakin jos on yhtä kekseliäs kuin Manu.

 • Pakkaus sisältää 2 kirjaa ja CD:n.
 • Tarinat: Miinan ja Manun metsän ystävät & Miina ja Manu retkellä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Pakkaus sisältää 2 kirjaa ja CD:n. Miina ja Manu Maatilalla: Maatilalla asuvat eläimet kiinnostavat lapsia asuinpaikasta riippumatta. Tässä kirjassa Miina ja Manu tutustuvat maatilan eläimiin ja elämään osallistuen itse muun muassa peltotöihin. Miina ja Manu Pyöräilevät: Jokaisen pikku pyöräilijän perusohjeet sisältävä kirja. Miina ja Manu käyvät läpi liikennesääntöjä ja liikennemerkkejä unohtamatta kypärän käyttöä.

 • Pakkaus sisältää 2 kirjaa ja CD:n.
 • Tarinat: Miina ja Manu maatilalla & Miina ja Manu pyöräilevät

Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Lin Hallberg: Torstaina nähdään, Sinttu

11,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Tänään on torstai, ehdottomasti viikon paras päivä. Elinalla on ratsastustunti Siltakylän talleilla, ja hän tapaa Sintun. Elinan lempiponi on ollut kauan kipeänä, mutta nyt Sinttu on taas terve. Se vain on kurjaa, että kaikki muutkin haluavat ratsastaa Sintulla tauon jälkeen! Varsinkaan Jossu ei haluaisi jakaa ponia Elinan kanssa. Yhtäkkiä Sinttu on aivan pitelemätön. Osaako se käyttäytyä kunnolla, kun tallilla järjestetään joulun alla ponikulkue ja muuta ohjelmaa? Elinalla on muutenkin perhosia vatsassa, sillä hän on ensi kertaa mukana ratsastusesityksessä.

 • Tekijät: Hallberg Lin
 • Muut tekijät: Nordqvist Margareta (kuvittaja) , Jalo Marvi (kääntäjä)
 • Kustantaja: Tammi
 • Sarja: Sinttu
 • Painos: 4. p. 2011
 • Tuotemuoto: sidottu, kovakantinen
 • Kieli: suomi
 • Sivumäärä: 116
 • Koko (k x l x p): 215 mm x 153 mm x 16 mm
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Timo Parvela: Ella ja jättipotti

13,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Minä olen Ella. Olen vieläkin toisella luokalla. Meillä on mukava luokka ja mukava opettaja. Tai oli. Opettaja nimittäin katosi ja me voitimme lotossa jättipotin.

- Entä jos opettajan vaimo on siepannu opettajan? minä kysyin.
- Eihän se ole mahdollista. Hehän ovat naimisissa, Hanna epäili.
- Meidän isä sanoo, että äiti sieppasi hänet alttarille, sanoi Pate.
- Ja äiti sanoo, ettei olisi siepannut, jos olisi tiennyt, ettei kukaan suostu maksamaan lunnaita, hän jatkoi.

Ella ja jättipotti on neljästoista Ella-kirja. Tällä kertaa ystävykset löytävät lottokupongin, hukkaavat sen, etsivät alibia, seuraavat johtolankaa, tyhjentävät askarteluvaraston ja täyttävät sen taas. Jälleen kerran tarina tarjoaa hupia lapsille, jännitystä isille, hyviä vinkkejä äideille ja lohtua opettajille.
 • Tekijät: Parvela Timo
 • Kustantaja: Tammi
 • Sarja: Ella ja kaverit
 • Painos: 2009
 • Tuotemuoto: sidottu, kovakantinen
 • Kieli: suomi
 • Sivumäärä: 146
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
100 vinkkiä järkevään painonpudotukseen -kirja tarjoaa ohjeita jokaiselle painonpudotuksen kanssa tuskailevalle. Kirjan kysymys/vastaus -tyylin avulla on helppo saada luotettavaa ja kansantajuista tietoa laihdutukseen ja painonhallintaan liittyen.

Kirja on helppo- ja nopealukuinen, mutta konkreettinen opas, jossa asiantuntijoiden avulla tarjotaan luotettavaa ja ajankohtaista tietoa painonhallinnasta.
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu