Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

ZyXEL NBG6716 langaton reititin

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
ZyXEL NBG6716 langaton reititin

Hinta

155,00 EUR

Osamaksulla 9.46 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • ZyXEL NBG6716 langaton reititin

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

ZyXEL NBG6716 langaton reititin

Teräväpiirtoisen datan suoratoisto tietokoneiden, taulutietokoneiden ja älypuhelimien välityksellä lisää yhteyksien nopeuteen ja saatavuuteen liittyviä vaatimuksia. 802.11ac-standardi hyödyntää samanaikaisesti sekä 2,4 että 5 GHz:n kaistaa. Tällöin HD-suoratoistoa ja kaistanleveyttä runsaasti vaativaa liikennettä voidaan ohjata vähemmän kuormitetulle 5 GHz:n kaistalle. NBG6716-reitittimen nopeus on puolestaan jopa 1750 Mbps. ZyXELin NBG6716-reitittimessä on lisäksi sisäinen QoS-toiminto ja se priorisoi esimerkiksi videokonferenssit ja suoratoistettavan videon tai musiikin. Verkkopelaajat voivat ottaa käyttöön toiminnon, joka priorisoi peleihin liittyvän liikenteen.Laitteessa on virransäästötoiminto, jonka ajastuksen avulla langaton verkko voidaan kytkeä pois päältä tietyksi ajaksi, esimerkiksi työpäiväksi tai yöksi. Tällä tavalla säästetään sekä rahaa että ympäristöä. Toinen hyödyllinen toiminto on sisällönsuodatus, joka mahdollistaa tiettyjen osoitteiden tai sivustojen käytön estämisen. Yksinkertaisen käyttöliittymän ansiosta laitteen käyttöönotto sujuu nopeasti. Langaton verkko voidaan aktivoida vain muutamassa sekunnissa painamalla WPS-painiketta. NBG6716-reitittimessä on kaksi USB-porttia muistitikkujen ja ulkoisten kiintolevyjen yhdistämistä varten. Myös useiden SSID-tunnusten määrittäminen on mahdollista. Tällöin esimerkiksi työkäyttöön ja vieraille voidaan luoda erillinen verkko.

 • Tuotekuvaus: ZyXEL NBG6716 - langaton reititin - 802.11a/b/g/n/ac - ty
 • Laitteen tyyppi: Langaton reititin - 4-porttinen kytkin (integroitu)
 • Kotelon tyyppi: Työpöytä
 • Tiedonsiirtoprotokolla: Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11a, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac
 • Taajuuskaista: 2.4 GHz / 5 GHz
 • Tiedonsiirtonopeus: 1300 Mbit/s
 • Verkko Siirtoprotokolla: PPTP, L2TP, IPSec, PPPoE, DHCP, DDNS
 • Reititysprotokolla: IGMPv2, IGMP
 • Ominaisuudet: Palomuurisuojaus, NAT-tuki, automaattinen maa-satelliittiyhteys (auto MDI/MDI-X), DoS hy
 • Yhteensopivuusstandardit: IEEE 802.11b, IEEE 802.11a, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, Wi-Fi Protected Setup, DLNA CERTIFIED, UPnP, IEEE 802.11ac
 • Ulkomitat PxSxK: 21.4 cm x 7.4 cm x 16.5 cm
 • Paino: 460 g
 • Paikallistaminen: Eurooppa
 • Valmistajan takuu: 2 vuoden takuu

 • ZyXEL NBG6716
 • Verkon kaapeli

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu