Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Watchover Voodoo nukke

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Watchover Voodoo nukke

Hinta

6,90 EUR

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 5,5 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Watchover Voodoo nukke

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Watchover Voodoo nukke

 • Koko: noin 7 x 3,5cm
 • Lajitelmatuote: Eri hahmoja
(Huom. Valitettavasti mallia ei voi valita verkkokaupasta tilattaessa. Toimitamme sattumanvaraisen mallin varastotilanteen mukaan. Pakkaus sisältää yhden tuotteen.)

Suosittelemme

Ostetuimmat tässä tuoteryhmässä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Siniristilippu 2. luokan postimerkki

1,10 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Juhlallinen lippu on suosikkiaihe suomalaisissa postimerkeissä.
Nyt kakkosluokka saa oman hulmuavan lippunsa, perinteisen, mutta elävän. Lippu on kohokuvioitu. Siniristilippu on ollut kansallinen tunnuksemme aina vuodesta 1918.


 • Myymme vain täysinä 10 kpl arkkeina, eli tilaa 10 kpl erissä.
 • Koko 34,5 x 26,5 mm
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Suvi suloinen 1. luokan postimerkki

1,20 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kuusi kesäistä maisemaa luottokorttikoossa!

Toinen kevään 2014 uusi postimerkkisuunnittelija on Janne Gröning, joka on valokuvannut kuuteen postimerkkiin perinteisiä kesämaisemakuvia. 1. luokan Suvi suloinen julkaistaan kätevässä luottokortin kokoisessa taiteltavassa tarravihkossa. Vihkossa ovat mukana myös Priority-tarrat. Suvi suloinen -postimerkkien graafisesta suunnittelusta vastaa Tero Jämsä.

Postimerkkien kuva-aiheissa on auringonlaskuja, järvi- ja merimaisemia, peltoja ja metsiä. Janne Gröning haluaa välittää valokuvillaan rauhoittavia ja terapeuttisia luontokokemuksia kaikille, jotka eivät pääse tai ehdi luontoon aina itse. Merkkien näkymät on kuvattu Iniössä, Keistiön saarella, Näsijärven rannalla, Nauvossa ja Salon seudulla.
 • Myymme vain täysinä 6 kpl arkkeina, eli tilaa 6 kpl erissä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Postimerkkien kuvat ovat huisin jännittävästä ja huikeasta Kuinkas sitten kävikään? -reikäkirjasta. Kuvissa on paljon liilaa, mikä antaa tarinaan ja siis postimerkkeihinkin salaperäisyyttä. Jokainen merkki on eri muotoinen, vinksahtaneet kulmat ja pehmeät pyörylät sopivat hyvin muumien tarinaan.
 • Myymme vain täysinä 6 kpl arkkeina, eli tilaa 6 kpl erissä.
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut sisään, rekisteröidy oikealla olevan linkin kautta.

Huom! Vanhan verkkokaupan käyttäjätunnus on korvattu sähköpostiosoitteellasi.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 2

Asettelu