Kirjeet ja kortit ovat mukava ele muistaa ystäviä, läheisiä tai vaikkapa työkavereita. Teknologian ja nopean viestinnän aikana kirjeen tai kortin saaminen tuntuu aivan erityiseltä, sillä se vaatii antajaltaan enemmän vaivaa kuin nopea tekstiviesti tai sähköposti ja on osoitus siitä, että sen antaja on aivan erityisesti ajatellut kirjeen tai kortin saajaa.

Aina löytyy aihetta juhlaan

Juhlat katkaisevat arkea mukavalla tavalla, eikä koskaan ole huono hetki järjestää pieniä kemuja. Juhlien järjestämiseen löytyy hauskoja viirejä ja hienoja kertakäyttöastioita, ja niillä saa juhlat pystyyn nopeallakin varoitusajalla. Hieno, moderni koristeluväline ovat puiset kirjaimet, joilla voi kirjoittaa seinään esimerkiksi päivänsankarin nimen tai juhlan syyn. Juhlien teeman mukaan on tarjolla erilaisia koristeita rapujuhliin, pikkujouluihin tai syntymäpäiville ynnä muihin tilaisuuksiin.

Syntymäpäiville, nimipäiville ja muille kekkereille on mukavaa hankkia pieniä muistamisia, jotka voi sujauttaa pakettiin. Esimerkiksi hauskat magneetit jääkaapin oveen on helppoa postittaa kirjekuoressa, jos lahjan saaja asuu kauempana eikä pääse häntä paikan päälle juhlimaan. Kauniilla lahjapapereilla ja koristenauhoilla käärit lahjat ihaniin paketteihin, mikä tekee lahjan antamisesta ja saamisesta vielä hauskempaa.

Kortit ovat kaunis tapa muistaa läheisiä

Perinteisin aika lähettää kortteja on joulu. Joulu on iloinen juhla, ja silloin muistaa mielellään läheisiä ja sukulaisia, jotka eivät kaikki välttämättä ole enää osana päivittäistä elämää. Joulukortti on pieni mutta mukava tapa osoittaa, ettei ole unohtanut ystäviään.

Kun läheistä tai tuttavaa on kohdannut suru ja hän on menettänyt rakkaan ihmisen, halutaan häntä muistaa adressilla. Adressit ovat viesti siitä, että haluamme antaa tukemme ja ajatella surun keskellä elävää. Se on kaunis ja tärkeä ele. Kortti annetaan usein myös syntymäpäivien, valmistumisen, ristiäisten ja muiden tärkeiden juhlien yhteydessä.

Kirje ystävältä postilaatikossa on ihana yllätys

Kirjeenvaihto tuntuu nykypäivänä hivenen vanhanaikaiselta ja siksi myös romanttiselta ajatukselta. Mikäpä sen hienompaa kuin saada ihan oikea kirje postiluukusta. Se jos mikä on hyvä keino piristää ystävää ihan tavallisenakin arkipäivänä. Hienot kirjepaperit ja kuoret viimeistelevät yllätyksen. Ei sovi myöskään unohtaa postimerkkejä, ilman niitähän kirje ei kulkeudu perille saakka. Postimerkkejä on saatavilla erilaisilla teemakoristeilla.

Ystävien ja läheisten merkitystä ei voi liioitella. Se, että on ihmisiä ympärillä, ei ole ollenkaan itsestäänselvyys, ja tämä on hyvä osoittaa läheisilleen pienillä teoilla ja eleillä, vaikka kirjeellä tai kortilla. Kun toinen ajattelee, se lämmittää mieltä ja tuo hyvää mieltä.

Pienet muistamiset, kirjetarvikkeet ja kortit voit hankkia kätevästi Kärkkäisen verkkokaupasta. Ei ole pahitteeksi olla hieman varastossakin muutama kortti ja postimerkkejä, sillä koskaan ei tiedä, milloin on seuraava juhlan aihe.