Olitpa sitten opiskelija tai jo työelämään siirtynyt, itsenäisesti elävä tai perheellinen, arjen menot vaativat usein tarkempaa suunnittelua ja järjestämistä. Tule tutustumaan Kärkkäisen verkkokaupan valikoimaan ja tilaa omiin tarkoituksiisi parhaiten sopiva kalenteri, muistio tai tarvittaessa matkailukartta nopeasti ja helposti. Laita siis aikataulusi järjestykseen.

Sekä arkielämä että lomat vaativat suunnittelua sujuakseen. Arjen menot on syytä merkitä ylös, jotta voi helpommin hallita niitä. Varmistaa, että ehtii toteuttaa sen, mitä on suunnitellut, ja välttyä päällekkäisyyksiltä niiden suhteen.

Myös loma, erityisesti jos siihen sisältyy matkustamista, on välttämätöntä suunnitella jollain tasolla etukäteen. On suunniteltava reitti, varattava matkat, hotellit ja tarvittaessa myös pääsyliput nähtävyyksiin, konsertteihin ja muihin vastaaviin paikkoihin. Kaikkea on vaikea pitää mielessä, jos ei ole merkinnyt menojaan sekä tärkeitä hoidettavia asioita muistiin ja suunnitellut niiden toteuttamista ja hoitamista etukäteen.

Almanakat ja kalenterit sujuvaan arkeen

Kärkkäisen verkkokaupasta löytyy todella monipuolinen ja kattava valikoima erilaisia kalentereita sekä tarkempaan aikataulutukseen että pienempimuotoiseen tärkeimpien menojen muistiinmerkitsemiseen. Sieltä löytyy sekä kymmeneksi tai viideksi vuodeksi tehtyjä kalentereita että monenlaisia vuosi- ja lukuvuosikalentereita. Lisäksi valikoimassa on viikko- ja pöytäkalentereita, joihin voi suunnitella koko viikon aikataulut näkyviin.

Näiden lisäksi verkkokaupan valikoimista löytyy monipuolisesti eri kokoisia ja erilaisilla kuvituksilla varustettuja seinäkalentereita, joihin saa kätevästi näkyviin tärkeät menot kuukaudeksi kerrallaan. Myös perhekalentereita, joihin voi suunnitella koko perheen menot ja harrastukset, löytyy verkkokaupasta. Lisäksi sieltä on tilattavissa adventtikalenteri, syntymäpäiväkalenteri, päivämuistio, lompakkoalmanakka, erilaiset muistikirjat ja ajanvarauskalenterit.

Kalentereita on myös saatavilla monen kokoisena. Pienessä taskukalenterissa tärkeimmät menot kulkevat muistiin merkittyinä kätevästi vaikkapa farkkujen taskussa. Isompikokoisiin kalentereihin on helpompi suunnitella ja merkitä siististi ylös tarkemmatkin aikataulut ja ajankäyttösuunnitelmat. Myös erityisesti koululaisille laukun tai repun sivutaskuun helposti sopiva koululaiskalenteri löytyy Kärkkäisen verkkokaupasta erilaisina, erilaisilla kuva-aiheilla varustettuina.

Kartat reittien, retkien ja lomamatkojen suunnittelun

Paikasta toiseen liikkuminen vaatii usein suunnittelua. Tässä apuna toimivat erilaiset kartat, joita Kärkkäiseltä löytyy myöskin laaja valikoima. Verkkokaupassa onkin tilattavissa monenlaisia maantie- ja matkailukarttoja, sekä pienempiä alueellisia tiekarttoja että laajempia koko maan kattavia kartastoja. Kaikki suomen kaupungit ovat karttavalikoimassa edustettuina.

Myös vesistöistä, sekä sisä- että ulkovesistöistä, löytyy karttoja ja oppaita kalastajien ja veneilijöiden käyttöön. Muille aktiivisille luonnossa liikkujille ja retkeilijöille löytyy retkeilykarttoja ja oppaita eri luontokohteista, kuten kansallispuistoista, tuntureista ja esimerkiksi Kuusamon Karhunkierroksesta. Myös tavallinen maastokartta löytyy Kärkkäisen verkkokaupasta.

Näiden lisäksi verkkokaupasta löytyvät naapurimaiden tiekartat ja oppaat, kuten Ruotsin ja Pohjois-Karjalan tiekartastot sekä muun muassa kaupunkilomakohteina suosittujen Euroopan kaupunkien kartat ja oppaat. Myös karttapallo on saatavilla eri kokoisina ja värityksiltään erilaisina versioina sekä osoite- ja puhelinmuistiot tärkeille yhteystiedoille. Verkkokaupasta löydät helposti juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Kärkkäisen verkkokaupan tuotemerkit

Verkkokaupan tuotemerkkejä ovat muun muassa Ajasto, Karttakeskus, Tecnodidattica, T/S ja monet muut, joiden valmistamat almanakat, kalenterit, kartat ja muut tuotteet löytyvät valikoimista. Ajastolta ja T/S:ltä löytyy kattava valikoima erilaisia kalentereita, Karttakeskukselta erilaisia retkeily- ja matkailukarttoja ja Tecnodidatticalta erilaisia karttapalloja.

Tule tutustumaan Kärkkäisen verkkokaupan valikoimiin ja tarkista saatavilla olevat almanakat, kalenterit, maantie- ja matkailukartatperus- ja maastokartat, karttapallot sekä puhelinmuistiot ja -kansiot. Tilaa itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot ja suunnittele tulevaksi vuodeksi sujuva ja mielekäs arki itsellesi!