Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Sony Walkman NWZ-W273S 4GB MP3-soitin

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Sony Walkman NWZ-W273S 4GB MP3-soitin

Hinta

79,50 EUR

Osamaksulla 6.31 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Sony Walkman NWZ-W273S 4GB MP3-soitin

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Valitse väri:

Sony Walkman NWZ-W273S 4GB MP3-soitin

Oletko valmis treenaamaan? Sonyn kannettava ja vedenkestävä Walkman NWZ-W273 MP3- soitin tarjoaa kannustavan treenimusiikin lajista riippumatta!Sonyn vedenkestävä Walkman on vastaus nykypäivän liikuntamuotoihin. MP3-soitin on vedenkestävä, joten Sony Walkman -soittimen hyvästä äänenlaadusta voi nauttia uidessa, kuntosalilla ja hikilenkillä.Tämä soitin on langaton, joten johtoihin ei sotkeudu liikkuessa.

Nappikuulokkeessa olevaa soitinta ei myöskään tarvitse kiinnittää vaatteisiin tai uimalaseihin, jossa ne ovat tiellä. Kuulokkeiden täydellisen istuvuuden takaavat tyylikäs ja ergonominen muotoilu sekä käyttäjän valittavissa olevat erikokoiset nappikuulokkeet.Kun treeni on ohi, musiikin kuuntelua voi jatkaa suihkussa. MP3-soitin on helppo pitää puhtaana hiestä huuhtelemalla se vedellä.Walkman NWZ-W273 on varustettu isolla muistilla, johon mahtuu miltei loputtomasti parhaita treenibiisejä.

 • Uusiin syvyyksiin
  Ääniaallot eivät ole koskaan kuulostaneet näin hyvältä. Vedenkestävän W-sarjan Sports Walkman -soittimen voi ottaa mukaan uima-altaalle - tai vaikka altaaseen saakka. Voit siis kuunnella musiikkia myös uidessasi.
 • Mukava, tukeva eikä koskaan tiellä
  Kevyt ja langaton W-sarjan Walkman istuu hyvin ja pysyy paikallaan tilanteessa kuin tilanteessa.
 • Se on helppokäyttöinen
  Käytä vähemmän aikaa musiikin järjestelyyn ja enemmän aikaa sen tahdissa hikoiluun. Liitä laite vain tietokoneeseen ja vedä ja pudota suosikkikappaleesi.
 • Suuri ääni, pieni koko
  13,5 mm: n kaiutinelementit tuottavat syvän basson ja dynaamisen äänentoiston sirosti - tuskin edes huomaat niiden olemassaoloa.

 • Tuotekuvaus: Sony Walkman NWZ-W273S - digitaalinen soitin
 • Tuotteen tyyppi: Digitaalinen soitin Flash-pohjainen
 • Paino: 29 g
 • Toiston digitaaliset standardit: WMA, MP3, AAC-LC, LPCM
 • Flashmuisti: 4 Gt
 • Kuulokkeet: Korvakuulokkeet - molemmille korville tarkoitettu - korvanappi
 • Tuetut liitännät: USB
 • Akku: Soittimen akku uudelleenvarattava
 • Korvakuulokkeet
 • USB-kaapeli

Kovalevyn koko, GB 4
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu