Kauniistikin sisustetun asunnon tunnelma jää latteaksi, mikäli huoneiden seinät ammottavat tyhjyyttään. Harvoilla on varaa tai tuntemusta hankkia aitoja taideteoksia, mutta sisustustauluilla loihdit seinällesi makusi mukaisen gallerian.

Tilaa julisteet vaivattomasti netistä

Mikäli julisteet herättävät ensimmäisenä mielikuvan musiikkilehden väliin taitellusta nuorisoidolin kuvasta, on aika päivittää tietoa. Julisteet ovat nykyisin korkealaatuisia, tarkoituksenmukaisesti painettuja taidekuvia, joista riittää variaatioita jokaiseen makuun ja sisutukseen. Nettikaupoissa myytävät isot julisteet toimitetaan rullattuina, joten saat ne seinällesi siististi ilman repeileviä laskoksia. 

Julisteet on helppo ja edullinen tapa kohentaa seinien ilmettä. Juliste kiinnittyy rennosti teipillä, mutta huomattavaa ryhdikkyyttä kuva saa, kun hankit julisteelle yksinkertaiset kehykset. Kehysten sisällä olevia kuvia on helppo vaihdella aina sisustuksen tai mielen mukaan. Julisteet sopivat kaikkialle, niin olohuoneeseen kuin lastenhuoneeseenkin. Sillä piristää helposti myös tylsän kaapinoven, näkyvän taustalevyn tai opiskelija-asunnon seinät.

Sistustaulut viimeistelevät tunnelman

Sisustustaulun ei tarvitse olla persoonaton tusinakuva, vaan voit tuoda sillä omia mieltymyksiäsi ja haaveitasi reippaasti näkyville. Unelmien Manhattan tai Lontoon kartta, osuva mietelause tai hauska ajatelma pukevat valjut seinät persoonalliseen kuosiin. Leikkisät sisustustaulut sopivat myös upeasti lastenhuoneeseen. Hauskoja hahmoja tai erilaisia karttoja on pienokaisen mukava tutkiskella. Sisustustaulut painetaan tukevalle canvas puuvillakankaalle tai vastaavalle pohjalle. Lopputulos on viimeistellyn ja tyylikkään näköinen taulu.

Ripusta taulut oikein

Moni sisustaja ripustaa taulunsa aivan liian ylös. Nyrkkisääntö on, että taulun keskikohdan pitäisi tulla silmien korkeudelle. Lastenhuoneessa taulut saisivat sijaita tätäkin mtalammalla, jotta myös huoneen asukit näkisivät ne kunnolla. Jos seinälle sijoitetaan useampi taulu ne saisivat olla keskenään linjassa. Linjan saa luotua esimerkiksi niin että yläreunat, keskikohdat tai alareunat ovat keskenään samalla tasolla. Kokeile ensin taulujen sommittelua lattialla, niin vältyt turhalta ja ikävältä uudelleenkiinnitykseltä. 

Tauluja ei ole mikään pakko ripustaa seinälle! Taulut sopivat vallan hyvin myös kaapin tai kirjahyllyn päälle. Voit kiinnittää niitä varten myös listan, johon taulut joko ripustetaan yläreunasta, tai lasketaan nojalleen listan päälle alareunasta. Tällä tavoin taulujen vaihteleminen on äärimmäisen helppoa. Ripustuslistan ansiosta seinään jää myös vähemmän reikiä.

Kauniit sisustustaulut ja hauskat julisteet tilaat näppärästi Kärkkäisen verkkokaupasta. Piristä kotisi ilmettä helposti ja edullisesti niin huomaat, kuinka koko tilan tunnelma kohenee.