Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Samsung 950 PRO MZ-V5P512BW 512Gt MVMe SSD-asema

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Samsung 950 PRO MZ-V5P512BW 512Gt MVMe SSD-asema
8806086777575_1.jpg 8806086777575_2.jpg 8806086777575_3.jpg 8806086777575_4.jpg

Hinta

395,00 EUR

Osamaksulla 19.46 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Nyt ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille. (ei koske kotiinkuljetusta eikä kaikkia rahtitoimituksia)

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Samsung 950 PRO MZ-V5P512BW 512Gt MVMe SSD-asema

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Samsung 950 PRO MZ-V5P512BW 512Gt MVMe SSD-asema

Uuden sukupolven SSD-levy Samsung SSD 950 PRO tarjoaa M.2-rakenteen sekä NVMe- (Non-Volatile Memory express) ja V-NAND-tekniikkaa, joten sen suorituskyky on vertaansa vailla. SSD-levy sopii kaikille, jotka haluavat tietokoneeltaan parempaa suorituskykyä, kaistanleveyttä ja nopeampia vasteaikoja.

 • Koe uuden sukupolven SSD
  Suurta kuormitusta varten suunnitellun 950 PRO: n sekventiaalinen lukunopeus on jopa 2500 Mt/s ja sekventiaalinen kirjoitusnopeus 1500 Mt/s.
 • Parempaa tehoa
  Samsung 950 PRO antaa mahdollisuuden tehdä enemmän ja kuluttaa akkua vähemmän. Verrattuna SATA SSD -levyn virrankulutukseen 950 PRO kuluttaa akkua 1,5 kertaa vähemmän suurella kuormituksella.
 • Parempaa kestävyyttä innovaatioilla
  V-NAND-teknologia pidentää käyttöikää ja vähentää kuormitusta intensiivisessä työssä viiden vuoden jaksolla. Dynamic Thermal Throttling Protection valvoo ja ylläpitää laitteen optimaalista työskentelylämpötilaa, ja SSD: n lämpötila laskee tarvittaessa automaattisesti, mikä suojaa tietojasi ja varmistaa toimivuuden.
 • Muistin koko: 512 Gt
 • Laitteistosalaus: Kyllä
 • Salausalgoritmi: AES 256 bittiä
 • Koko: M.2 2280
 • Liitäntä: PCI Express 3.0 x4 (NVMe)
 • Puskurin koko: 512 Mt
 • Ominaisuudet: TRIM-tuki, unitila, lämpökiihdytin, Auto Garbage Collection Algorithm, Low Power DDR3 SDRAM Cache , S.M.A.R.T., AES 265 bittiä, IEEE 1667
 • Ulkomitat PxSxK: 22.15 mm x 80.15 mm x 2.38 mm
 • Paino: 10 g
 • Valmistajan takuu: 5 vuoden takuu

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu