Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Kiinnitystarvikkeet
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Kingi 4,8x25mm 250kpl RR33 musta kateruuvi

36,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
KINGI® kateruuvi 4,8X25 MM RR33 Musta 250 kpl.

Ainoa ulkokäyttöön hyväksytty kateruuvi. KINGI® kateruuvi on ainoa maalattu hiiliteräsruuvi, joka on hyväksytty käytettäväksi kaupunki- ja teollisuusilmastoissa ilmastorasitusluokassa C3.

TEHOKAS ASENNUS: KINGI® kateruuvin älykäs muotoilu takaa tehokkaan asennuksen. Kruunukannan muotoilu takaa asennusistukalle tiukan ja pitävän otteen ruuvin kannasta ja FastFX™-pikakärki porautuu erittäin nopeasti myös limitetyn teräskatteen läpi. Kannan ja kärjen ansiosta KINGI® kateruuvi porautuu täsmällisesti juuri haluttuun kohtaan, katepeltiä naarmuttamatta. Tällöin vältytään ruuvin aiheuttamien naarmujen maalaukselta. Kerralla valmis asennus säästää aikaa ja rahaa, ja varmistaa teräskatteen kestävyyden.

TAKUU: KINGI® on ainoa kateruuvi, joka kestää ruostumatta yhtä pitkään kuin markkinoiden parhaat teräskatteet. Ulkonäkö- ja ruostumattomuustakuu 20 vuotta, vuotamattomuustakuu 30 vuotta ja poikkiruostumattomuustakuu 50 vuotta.

SUOMALAINEN INNOVAATIO – MADE IN FINLAND
Jos arvostat kestävyyttä ja laatua, KINGI® on turvallinen valinta. KINGI® kateruuvi on valmistettu suomalaisella tinkimättömyydellä ja huippuosaamisella.

  • Huom! Kateruuvi tarvitsee lisäksi Kingi 8,27mm asennusistukan (kts. Osta myös tuote)