Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Kissalle
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Dogmanin Frosty kissanhiekka pussissa. Silikageeli on 100% imeytyvä, pölytön antibakteerinen tuote. Ei allergisoi. Kaksi pussikokoa, 10 litran pussi riittää noin 3 kuukadeksi ja 5 litran pussi noin 6 viikoksi.
Useita vaihtoehtoja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 58 %

PrimaCat 60x40 cm kissanhiekkamatto

2,90 EURnorm.6,90 EURTarjous voimassa 19.09.2018 asti

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Jokaisen kissanhiekkalaatikon ja kissanvessan eteen kuuluu yksi tällainen!

Luonnonkumista valmistettu matto vangitsee kissan tassuissa kulkeutuvan hiekan itseensä jottei se leviä asuntoon. Kumilangat matossa keskellä ja tyylikäs tassukuviokanttaus reunoilla. Harmaa väri sopii moneen sisustukseen!

Koko 40 x 60 cm.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 22 %
24 annospakkauksen lajitelma aikuisen kissan täysravintoa. LATZ Sensations® Jellies -lajitelman herkulliset ateriat on valmistettu laadukkaista ainesosista ja ne sisältävät mureita paloja ja herkullista ja maukasta hyytelöä. Lajitelmassa 4 eri makua, kutakin lajia 6 kpl.

 • Nautaa tomaattihyytelössä: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta nautaa 4%), kasvisproteiinitiivisteitä, kasviksia (hyytelö: 4% tomaattia tomaattitiivisteestä), kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita
 • Kanaa porkkanahyytelössä: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta kanaa 4%), kasvisproteiinitiivisteitä, kasviksia (hyytelö: 4% porkkanaa porkkanatiivisteestä), kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita
 • Lohta katkaravunmakuisessa hyytelössä: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kasvisproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita (lohta 4%), nilviäisiä ja äyriäisiä (katkarapua 1%), kivennäisiä, sokereita
 • Taimenta pinaattihyytelössä: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kasvisproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita (taimenta 4%), kasviksia (hyytelö: 4% pinaattia kuivatetusta pinaatista), kivennäisiä, sokereita.
 • Ravitsemukselliset lisäaineet: KY/kg: A-vitamiini: 670; D3-vitamiini: 100; E-vitamiini: 15; mg/kg: Rautasulfaatti monohydraatti: 24; Kalsiumjodaatti anhydraatti: 0.30; Kuparisulfaatti pentahydraatti: 2.6; Mangaanisulfaatti monohydraatti: 4.6; Sinkkisulfaatti monohydraatti: 38 Teknologiset lisäaineet: mg/kg: E499: 2900
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Latz Agail 44x100 g Suosikkilajitelma hyytelössä

12,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Latz suosikkilajitelma sisältää erilaisia liha- ja kalavaihtoehtoja herkullisissa annospusseissa. Latz kissanmärkäruoka sisältää kaikki kissan tarvitsemat ravintoaineetmaistuvassa muodossa.
11 kpl Kanaa hyytelössä. Koostumus: Liha ja eläinperäiset tuotteet (joista kanaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita.
11 kpl Nautaa hyytelössä. Koostumus: Liha ja eläinperäiset tuotteet (joista nautaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita.
11 kpl Tonnikalaa hyytelössä. Koostumus: Liha ja eläinperäiset tuotteet (tonnikalaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita.
11 kpl Lohta hyytelössä. Koostumus: Liha ja eläinperäiset tuotteet (joista lohta 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita.Ravintotiedot: Kosteus 80 %, proteiini 13 %, rasva 3 %, hehkutusjäännös 2,2 %, raakakuituja 0,5 %Ravitsemukselliset lisäaineet: Ravintofysiologiset lisäaineet: A-vitamiini (1490 IE/kg), D3-vitamiini (230 IE/kg), E-vitamiini (17 IE/kg), rauta (10 mg/kg), jodi (0,3 mg/kg), kupari (0,9 mg/kg), mangaani (2 mg/kg), sinkki (10 mg/kg).Tekniset lisäaineet: E499 (2625 mg/kg).
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kissat rakastavat lihan makua ja tietävät vaistomaisesti, mikä niille on hyväksi. Siksi ne pitävät arvossa laadukasta lihaa.

Friskies täysravinto on maittava, korkealuokkaista proteiinia, kalsiumia ja vitamiineja sekä mineraaleja sisältävä täysravinto, josta lemmikkisi saa kaiken tarvitsemansa!

 • Sisältö: 4 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Osku 12 l puupohjainen kissanhiekka

5,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
OSKU pelletti kissanhiekka on kotimaisesta puukuidusta valmistettu kissanhiekka. Se on ympäristöystävällinen 100% luonnontuote. Pelletin sidosaineena toimii puussa oleva ligniini. Se on erittäin imukykyinen, sillä pelletti pystyy imemään itseensä jopa kolminkertisen määrän nestettä!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Mehevää kanaa kahdella tavalla
 • Kahden maun yhdistelmäpakkaus: Chicken & Cheese ja Chicken & Surimi
 • 60 % kanan rintafileetä ja surimia tai juustoa
 • 100 % luonnolliset raaka-aineet
 • Ei sisällä vehnää tai sokeria
Deluxe PrimaCat Chic Chicken on kahden eri kana-annoksen monipakkaus, joka kruunaa kissasi päivän. Annoksissa on pääraaka-aineena maukasta kanaa, lisukkeenaan samettista surimia tai täyteläistä juustoa. Molemmissa annoksissa lisukkeena ripaus riisiä (1 %) sekä kissasi tarvitsemaa vettä. Hyytelöity luonnollisella merileväuutteella. 100 % luonnollinen sisältö, ei keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.
Yhdistelmäpakkaus sisältää:
 • 2 x 50 g annospussi Kanaa ja juustoa hyytelössä
 • 2 x 50 g annospussi Kanaa ja surimia hyytelössä
Kanaa ja juustoa hyytelössä
 • Koostumus: Kananrinta 60 %, juusto 4 %, riisi 1 %, vesi 35 %.
 • Ravintoaineet: Raakavalkuainen 15,0 %, raakaöljyt ja -rasvat 2,6 %, raakakuitu < 0,1 %, hehkutusjäännös 1,0 %, kosteus 81,0 %. Hyytelöity luonnollisesti merileväuutteilla.
Kanaa ja surimia hyytelössä
 • Koostumus: Kananrinta 60 %, surimi 4 %, riisi 1 %, vesi 35 %.
 • Ravintoaineet: Raakavalkuainen 15,0 %, raakaöljyt ja -rasvat 1,6 %, raakakuitu < 0,1 %, hehkutusjäännös 1,0 %, kosteus 81,0 %. %. Hyytelöity luonnollisesti merileväuutteilla.
Ohjeet

 • Käyttöohje: Säilytä kuivassa ja viileässä, avattu pakkaus jääkaapissa.
 • Parasta ennen –päiväys ja eränumero: katso leima.
 • Ruokintaohje: Täydennysravintoa. 4-5 –kiloiselle kissalle noin 4-5 annospussia päivässä jaettuna vähintään kahteen eri ateriaan. Päivittäinen ravinnontarve riippuu esim. kissan rodusta, iästä ja aktiivisuudesta. Tarjoa huoneenlämpöisenä ja pidä aina raikasta juomavettä saatavilla.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 34 %
Top Katin korkealuokkaista paakkuuntumatonta kissanhiekkaa. Kissanhiekan imukyky ja kuivana pysyminen perustuu sepioliittiin. 35 grammassa sepioliittiä on pinta-alaa jalkapallokentän verran.

 • Pakkauksessa: 8 litraa / 5 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Symppis kissalle punkkikarkotepanta

9,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Ensimmäinen luonnon omaan tehoaineeseen perustuva ja laillisesti rekisteröity punkki- ja hyönteiskarkotepanta kissoille. Ainoa karkotepanta Suomessa jonka voi turvallisesti hävittää kotitalousjätteenä. Ftalaatti & PVC vapaa.

 • Koot:
  S-M: Kaulanympärysmitta max.32 cm, leveys 10 mm
 • Käyttöohje: Luonnolliseen raaka-aineeseen perustuva. Ei alle 3 kk pennuille. Tehokas käyttöaika max. 4 kk. Tuote alkaa suojaamaan n. 2 viikkoa kaulaan asettamisen jälkeen. Voi käyttää uidessa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 28 %

Curver 4 kg kissan kuivaruoka-astia

12,90 EURnorm.17,90 EURTarjous voimassa 31.08.2018 asti

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kissan kuivaruoka säilyy parhaimpana ilmatiiviissä säilytysastiassa. Säilytysastia on myös siisti ja käytännölisempi kuin ruokasäkki. Säilytysastiassa on kantokahva ja annostusluukku joiden avulla kuiva ruoan tarjoaminen on helppoa.

 • Tilavuus: 10 litraa/4 kg
 • Mitat: 192 x 295 x 348 mm
 • Väri: Valkoinen/Hopea
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Symppis Spot-On 3x2 ml kissalle punkkikarkote

16,50 EUR(2750,00 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Ensimmäinen luonnon omaan tehoaineeseen perustuva ja laillisesti rekisteröity punkkien ja kirppujen karkottamiseen suunniteltu valeluliuos kissoille. Yksi ja sama tuote kaiken kokoisille ja rotuisille kissoille.

 • Käyttöohje: Valmistetta valutetaan laimentamattomana eläimen iholle, niskan alueelle. Annokset kissoille ovat 2.0 ml joka neljäs viikko. Vaikutus alkaa n. 2 viikon kuluttua. Käsittely voidaan uusia aikaisintaan viikon kuluttua. Ei alle 4 kk ikäisille pennuille.
 • Sisältää: 3×2 ml
Symppis International Oy on ensimmäisenä yhtiönä (kesä 2012) kyennyt osoittamaan luonnon omaan tehoaineeseen perustuvan karkoteliuoksen toimivuuden tieteellisesti hyväksyttävällä tavalla Suomen turvallisuus- ja kemikaalivirastolle (TUKES).