Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Kissalle
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Mehevää ja maukasta kananfileetä
 • 70 % kanan rintafileetä
 • 100 % luonnolliset raaka-aineet
 • Ei lisäaineita
 • Ei vehnää tai sokeria

Deluxe PrimaCat Classy Chicken on reilun lihaisa, aidosta kanafileestä valmistettu ruoka lihansyöjän päivittäiseen ruokintaan. Raaka-aineet ovat ensiluokkaisia ja 100 % luonnollisia. Classy Chicken sisältää 70 % herkullisen mureaa kanan rintafileetä, hiukkasen riisiä (3 %) sekä kissasi nesteytyksestä huolehtivaa vettä – eikä mitään muuta. Deluxe PrimaCat annospussit eivät sisällä vehnää, lisättyä sokeria tai minkäänlaisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.

Saatavana kätevässä monipakkauksessa.
Monipakkaus sisältää:

 • 4 x 50 g annospussi kananlihaa vedessä
Kananlihaa vedessä:

 • Koostumus: Kananrinta 70 %, riisi 3 %, vesi 27 %.
 • Ravintoaineet: Raakavalkuainen 17,5 %, raakaöljyt ja -rasvat 0,9 %, raakakuitu < 0,1 %, hehkutusjäännös 1,0 %, kosteus 80,0 %.
 • Käyttöohje: Säilytä kuivassa ja viileässä, avattu pakkaus jääkaapissa. Parasta ennen –päiväys ja eränumero: katso leima.
 • Ruokintaohje: Täydennysravintoa. 4-5 –kiloiselle kissalle noin 4-5 annospussia päivässä jaettuna vähintään kahteen eri ateriaan. Päivittäinen ravinnontarve riippuu esim. kissan rodusta, iästä ja aktiivisuudesta. Tarjoa huoneenlämpöisenä ja pidä aina raikasta juomavettä saatavilla.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

PrimaCat 38x32 cm kissan raapimamatto

9,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Premium PrimaCat raapimamatto on kantattu pehmeällä tekoturkiskankaalla ja varustettu pallolelulla - itse raapimisalue on sisalnarukangasta. Kankainen tassukuvio yhdessä kulmassa.

Raapimamatto on kooltaan n. 32 x 38 cm ja menee pieneen tilaan ja moneen paikkaan; sohvalle, matolle, sängylle, raapimapuun tasolle - miksei sen voi vaikka kiinnittää ruuveilla terassille tai kissatarhaan tai vaikka saunan paneeliseinään!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Uudet 12 pussit laatikot, tarjoaa aktiiviselle lemmikillesi:

 • Paljon vitamiineja
 • Arvokkaita mineraaleja
 • 100% tasapainoisen ruoan
 • Ei keinotekoisia makuja
 • Ei säilöntäaineita
 • Laatikossa 12 x 100 g
 • kanaa, häränlihaa, ankkaa ja lohta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Cesar Senior 10+ 150 g kana&riisi hyytelössä

1,00 EUR(6,67 EUR / kg)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Cesar -ateriat valmistetaan kaikkein parhaista raaka-aineista. Ateriat sisältävät runsaasti meheviä lihapaloja sekä tarkoin valikoituja raikkaita kasviksia maukkaissa hyytelöissä, murekkeissa ja kastikkeissa. Jokaisessa ateriassa on koirallesi tärkeää lihaa jopa 60 %. Cesar –aterioista koirasi saa kaikki tarpeelliset ravintoaineet ja ne täyttävät päivittäisen energiatarpeen. Monipuolisen Cesar -valikoiman ansiosta voit tarjota vaihtelua koirasi ruokavalioon.

Cesar -ateriat valmistetaan huolellisesti menetelmillä, jotka säilyttävät aterioiden ravintoarvot ja raaka-aineiden puhtaat maut. Pakkauksia on helppo säilyttää kotona huoneenlämmössä, ja voit tarjoilla herkkuaterian koirallesi aina yhtä tuoreena ja maistuvana.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Whiskas 200 ml kissanmaito

1,30 EUR(6,50 EUR / litra)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kissan aralle vatsalle ei sovi tavallinen maito, koska se sisältää liian paljon laktoosia. Whiskas Cat Milk sopii kaikille yli 6 viikon ikäisille kissoille. Siinä on rasvaa vain 3,3 %. Voit helliä sillä kissaasi vaikka joka päivä ilman painohuolia. Samalla huolehdit kissasi kalsiumin saannista. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä - ota vaikka matkalle mukaan.Säilytä avattu purkki jääkaapissa ja käytä 4 päivän sisällä avaamisesta. Soijaton.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Perfect Fit in Home 85 g kanaa hyytelössä

1,00 EUR(11,76 EUR / kg)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Perfect Fit-annospussit, myös kaikkein vaativimmille kissoille.

Sisäkissat tarvitsevat kevyttä ja terveellistä ravintoa. Perfect Fit™ IN-HOME on räätälöity vähemmän liikkuville kissoille. Korkealaatuisen ravinnon ansiosta kotileijonatkin pysyvät terveinä ja voivat hyvin.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Gourmet 60x85g Perle Mini Filets kastikkeessa

21,90 EUR(4,29 EUR / kg)

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Aikuisen kissan täysravinto. Tarkkaan valittuja raaka-aineita, jotka valmistetaan huolella ainutlaatuisen herkullisiksi. Sisältää nautaa, kanaa, riistaa ja lohta, kutakin makua on 15 kpl.

 • Nauta: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta nautaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita.
 • Kana: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta kanaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita.
 • Riista: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta riistaa 4 %), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita.
 • Kala: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita (josta lohta 4 %), kivennäisiä, sokereita.
 • Ravitsemukselliset lisäaineet: KY/kg: A-vitamiini: 1490; D3-vitamiini: 230; mg/kg: Fe(E1): 10; I(E2): 0,3; Cu (E4): 0,9; Mn(E5): 2,0; Zn(E6): 10;