Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Verhotarvikkeet
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 64 %
Kangasvekkikaihdin antaa huoneeseen pehmeän ja samanaikaisesti elävän tunnelman. Kaihdinpakkaus sisältää kannakkeet, ruuvit ja asennusohjeet.

• Materiaali: polyesteri
• Valittavissa koot: 70x170 cm, 100x170 cm, 120x170 cm, 140x170 cm, 160x170 cm ja 180x170 cm
• Valittavissa värit: musta ja valkoinen
Useita värejä ja kokoja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 61 %
Metalliverhotanko on pituudeltaan säädettävä tanko. Pakkaus sisältää tangon, kannakkeet, päätynupit sekä kiinnitysruuvit. Nupit lisäävät tangon pituutta 15 - 30 cm.

  • 1 kpl / pakkaus
  • Materiaali: nikkeli
  • Valittavissa koot: 120-210 cm tai 165 - 300 cm / Ø 16 - 19 mm
  • Valittavissa värit: harjattu teräs ja matta teräs
Useita värejä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Mallisto on tehty sinua varten, joka olet mieltynyt paneeliverhotankoihin. Pidät yksinkertaisista linjoista ja siitä että verhotanko ja nupit ovat samassa pakkauksessa, mutta halutessasi voit saada niihin myös päätynupit.
Parade sopii hyvin paneeliverhoihin. Valitsemalla erivärisiä kuviollisia ja yksivärisiä paneeleja saat luotua erilaisia tehokkaita kontrasteja.

• Väri: teräs
• Valittavissa pituudet 120-210 cm sekä 210-380 cm
• Tankojen halkasija 16 mm
• Kaksi säädettävää tankoa joidenka seinäetäisyys 7-12/10-15 cm
• Pakkaus sis. 3 kpl kannaketta

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Viimeaikojen trendisuuntaus minimalismi on vaikuttanut verhotankosarja Scalan muotoiluun. Lisätarvikkeina on saatavana värisävyyn sopivat renkaat ja säädettävät kaksoiskannakkeet.
Scala sopii ennen kaikkea yksinkertaisiin suoriin verhoihin, joko renkaiden kanssa tai verhokanavalla, johon tanko on pujotettu. Sopii erinomaisesti myös paneeliverhoon.


  • Scala 19 mm verhotankoa on saatavana kolme säädettävää pituutta.
  • Jokainen setti sisältää tangon, kannakkeet ja nupit.
Useita värejä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Elite kisko toimii hyvin raskaammissakin verhoripustuksissa sirosta muotoilusta huolimatta.
Elite-kisko voidaan asentaa sekä kattoon että seinään huomaamattomilla kannakkeilla. Elite-kiskon käyttökohteita ei ole rajoitettu, sillä sen voi asentaa lähes minne tahansa. Mittatilaus Elite-kiskoa voidaan taivuttaa kulmiin ja kaariin. Vakiomittaiseen kiskoon on saatavana kulmapaloja nurkkaikkunoihin. Lisäksi kiskoa voi käyttää taulukiskona. Taulujen ripustusta varten kisko asennetaan seinää vasten ja käytetään taulujen ripustukseen tarkoitettuja liukuja. Hyvä tuote sinulle, joka haluat minimoida reikien määrän seinässä, mutta kuitenkin haluaisit vaihdella taulujen paikkoja toisinaan.

• Pakkaus sisältää 16 liukua/m ja kaksi pysäytintä
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

  • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 122

Asettelu