Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Garmin forerunner 620HRM valkoinen GPS sykemittari

Näyttää juoksumatkan, nopeuden ja sykkeen

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Garmin forerunner 620HRM valkoinen GPS sykemittari
753759107055_1.jpg 753759107055_2.jpg

Hinta

379,00 EUR(379,00 EUR / KPL)

Osamaksulla 18.79 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Toimituskulut Sikapäivillä 3eur! (ei koske rahtituotteita eikä kotiinkuljetusta)

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Garmin forerunner 620HRM valkoinen GPS sykemittari

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Garmin forerunner 620HRM valkoinen GPS sykemittari

Se lähes vastaa omaa juoksuvalmentajaa. Forerunner 620 sisältää edistyneitä ominaisuuksia, kuten palautumisohjauksen, kilpailuennusteen ja arvion maksimaalisesta hapenottokyvystä, joiden avulla voit harjoitella fiksusti ja saavuttaa uusia kisatavoitteitasi. Kun 620-laitetta käytetään HRM-Run-sykevyön¹ kanssa, se antaa lisäksi palautetta juoksutavasta näyttämällä juoksurytmin, maakosketuksen keston ja vertikaalisesta liikkeestä. Sisäharjoittelussa 620-laitteen sisäinen kiihtyvyysmittari seuraa matkaa, joten et tarvitse erillistä jalka-anturia. Juoksuharrastuksesi kestosta huolimatta haluat todennäköisesti tietää, miten voit parantaa kuntoasi ja mitata sitä puolueettomasti.

Forerunner 620 arvioi maksimaalisen hapenottokykysi, joka osoittaa fyysiset mahdollisuutesi melko hyvin. Aiemmin maksimaalisen hapenottokyvyn pystyi selvittämään vain maksullisessa laboratoriotestissä. Kun 620-laitetta käytetään sykemittarin kanssa, se laskee maksimaalisen hapenottokykysi hyödyntämällä monenlaisia tietoja, kuten juoksunopeutta sekä sykettä ja sen vaihtelua. Itse luku osoittaa suurimman minuutissa kuluttamasi happimäärän painokiloon suhteutettuna maksimisuoritustasolla. Kellossa oleva värillinen mittari näyttää, miten maksimaalinen hapenottokykysi vertautuu muihin samaa sukupuolta ja ikäryhmää edustaviin juoksijoihin. 620 voi ennustaa kilpailuaikojasi monille matkoille maksimaalisen hapenottokykyarviosi perusteella. Jos olet harjoitellut asianmukaisesti, voit saada tästä aikatavoitteen seuraavaan kilpailuun.

Forerunner 620 -laitteen ansiosta sinun ei tarvitse arvailla lepoaikaa raskaiden harjoitusten välillä. Valmentajan tavoin se oppii tuntemaan sinut ja fyysiset ominaisuutesi syketietojesi kautta. Se vertaa tietoja viimeisimpään harjoitukseesi ja näyttää, miten pian olet palautunut täysin ja valmis seuraavaan raskaaseen juoksuharjoitukseen. Langattomien latausominaisuuksiensa ansiosta Forerunner 620 voi lähettää juoksutietosi Garmin Connect -verkkoyhteisöömme ilman liitäntää tietokoneeseen. Se voi siirtää tiedot älypuhelimesi Garmin Connect™ Mobile -sovelluksen kautta. Voit myös määrittää Wi-Fi-tukiasemia, kuten kodin tai toimiston verkon, ja 620 synkronoi tiedot automaattisesti Garmin Connect -sivustoon ollessaan verkon toiminta-alueella.Toinen laitteen yhteysominaisuus on reaaliaikainen seuranta, jonka ansiosta kaverit ja fanit voivat seurata sinua ja nähdä tilastosi reaaliaikaisesti.

 • Sykevyö sisältyy mukaan

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu