Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Epson Expression Premium XP-600 monitoimitulostin

Pienikokoinen ja monipuolinen Wi-Fi-monitoimilaite; Tulostus, skannaus, kopiointi

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Epson Expression Premium XP-600 monitoimitulostin

Hinta

89,00 EUR

Osamaksulla 6.71 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Nyt ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille. (ei koske kotiinkuljetusta eikä kaikkia rahtitoimituksia)

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Epson Expression Premium XP-600 monitoimitulostin

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Epson Expression Premium XP-600 monitoimitulostin

Erittäin pienikokoinen ja monipuolinen Wi-Fi-monitoimilaite - kiiltävät kuvat ja terävät, selkeät tekstiasiakirjat ja 6,3 cm:n LCD-näyttö. Tämä tulostin on huikeat 40% aiempia malleja pienempi. Siinä on älykkäitä ominaisuuksia, kuten nopea kaksipuolistulostus, kaksi erillistä paperilokeroa ja Epson Connect - monipuoliseen, käyttäjäystävälliseen tulostukseen. Claria Premium -muste tuottaa terävät, selkeät tekstiasiakirjat ja upeat kiiltävät valokuvat, joissa on tarkat yksityiskohdat, syvät mustat sävyt ja täyteläiset värit. Täydellinen paketti moderniin kotiin. Epson Connectin avulla voi tulostaa langattomasti älypuhelimista ja tablet-tietokoneista kotona ja missä tahansa lähettämällä asiakirjat sähköpostitse suoraan tulostimen yksilölliseen sähköpostiosoitteeseen. Remote Printer Driver on joustava ratkaisu, jolla voi tulostaa tietokoneesta mihin tahansa Epson Connect -tulostimeen, kun taas Scan-to-Cloud mahdollistaa skannattujen asiakirjojen tallennuksen suoraan pilvipalveluihin. XP-600 on myös AirPrint- ja Google Cloud Print -valmis.
XP-600:n Wi-Fi-yhteyden määrittäminen on vaivatonta automaattisella Wi-Fi-asennuksella. Tulostin etsii asiaankuuluvat yhteysasetukset automaattisesti ja tekee omat määrityksensä.
Kaksi edestä ladattavaa paperilokeroa mahdollistavat valokuva- ja A4-tulostuksen. Molemmat paperilokerot voi myös täyttää valokuvapaperilla, mikä tehostaa valokuvatulostusta entisestään.
Helppokäyttöisellä ohjauspaneelilla varustettu 6,3 cm:n LCD-värinäyttö korostaa tarvittavat painikkeet ja opastaa tulostusprosessissa. PictBridge- ja muistikorttipaikat tuovat joustavuutta tietokoneettomaan valokuvatulostukseen.
Tämä tulostin tulostaa myös suoraan soveltuville CD- ja DVD-levyille, joten voit luoda upean, persoonallisen lahjan omista valokuvista.
Paketissa:
erilliset mustepatruunat, Päälaite, Virtakaapeli, Kokoonpano-ohje, Ohjelmisto (CD), Takuuasiakirja

 • Käytettävät toiminnot: Tulostus, skannaus ja kopiointi
 • Tulostustarkkuus: enintään 5760 x 1440 dpi
 • Tulostusnopeus: 32 Sivua/min Mustavalko (tavallinen, 75 g/m²), 32 Sivua/min Väri (tavallinen, 75 g/m²), 20 Sekuntia yhtä 10 x 15 cm:n kokoista valokuvaa kohden (Epson Premium Glossy Photo Paper), 32 s/A1 käytössä
 • Tulostusnopeus ISO/IEC 24734: 12 Sivua/min Mustavalko, 9 Sivua/min Väri
 • Paperikoot: A4, A5, A6, B5, 10x15 cm, 13x18 cm, 16:9 wide size, Letter, Legal, 9x13 cm, 13x20 cm, 20x25 cm, 100x148 mm, Envelopes: No.10, DL, C6
 • Paperikasetti: 100 Arkit Vakio, 20 Valokuvapaperit
 • Materiaalien käsittely: Automaattinen kaksipuolistulostus, Reunaton tulostus, CD / DVD tulostus
 • Skannerityyppi: CIS-tasoväriskanneri
 • Optinen skannaustarkkuus: enintään 1200 x 2400 dpi
 • Värikopio/Valokuvakopio: Kyllä
 • Näyttö: 6,3cm väri
 • Muistikorttipaikka: MS, MS Pro, SD, SDHC, SDXC, MMC, xD
 • Liitännät: USB 2.0-Hi Speed (kaapeli ei sisälly pakkaukseen)
 • Wi-Fi Langaton lähiverkko IEEE 802.11b/g/n
 • WLAN-turvallisuus: WEP 64 Bit, WEP 128 Bit, WPA PSK (TKIP), WPA PSK (AES)
 • Mustepatruunat: Jääkarhu sarja: 26 ja 26XL
 • Ohjelmistot: ABBYY FineReader® Sprint 8.0 (MacOS), ABBYY FineReader® Sprint 9.0 (Windows), Epson Easy Photo Print, Epson Event Manager, Epson Print CD
 • Mitat (l x s x k): 390 x 341 x 138 mm
 • Paino: n.7,1kg
 • Takuu: 12 kuukautta
 • Tarkemmat tekniset tiedot www.epson.fi

Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu