Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Creative Sound BlasterX H3 langallinen headset

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Creative Sound BlasterX H3 langallinen headset

Hinta

54,90 EUR

Osamaksulla 5.29 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Creative Sound BlasterX H3 langallinen headset

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Creative Sound BlasterX H3 langallinen headset

Sound BlasterX H3 -kuulokkeet on suunniteltu erityisesti kannettavuutta ja mukavuutta ajatellen. Nämä analogiset pelikuulokkeet kulkevat keveytensä ansiosta helposti mukana ja tuntuvat mukavilta käytössä. Taita kuulokkeet kokoon ja vie ne mukanasi minne ikinä peliharrastuksesi sinut viekin.

 • Tukeva, kevyt ja kokoon taittuva rakenne
  Sound BlasterX H3 -kuulokkeet on suunniteltu kestämään käyttöä. Niiden runko on tukevaa ja iskunkestävää muovia, joka kestää kuljetuksen aikaiset töyssyt ja kolhut. Kokoon taittuvat korvakupit vievät vain vähän tilaa repussa, johon pitää mahtua myös näppäimistö, hiiri ja hiirimatto.
 • Ääntä eristävä, korvan ympäröivä muotoilu
  Sound BlasterX H3 -kuulokkeet ovat kannettavat ja huomaamattomat, mutta tarjoavat mukavuutta kätevässä ja pienessä muodossa. Ne on muotoiltu peittämään koko korva. Niiden ylelliset tekonahkakorvapehmusteet tekevät mukaantempaavasta pelaamisesta ennenkokemattoman mukavaa äänimaailmasta hiukkaakaan tinkimättä.
 • Mukavat tekonahkaiset korvapehmusteet
  Sound BlasterX H3 -kuulokkeiden ylellisten tekonahkaisten korvatyynyjen mukavuus auttaa keskittymään peliin koko päivän ilman häiriötekijöitä. Nyt voit pelata tuntikausia väsymättä riippumatta siitä, käytätkö pelilaseja vai et.
 • Uskomaton äänentoisto
  Sound BlasterX H3 -kuulokkeiden suuret, herkät 40 mm: n FullSpectrum-elementit tuottavat voimakkaan basson ja hämmästyttävän selkeän äänentoiston. Niiden 118 dB/mW: n teho on pelikuulokkeiden alalla yksi luokkansa suurimmista. Tunnet jokaisen räjähdyksen ja kuulet sarjatulen rätinän peleissäsi ennenkokemattomalla tavalla.
 • Noise Reduction -mikrofoni
  Irrotettava melua poistava mikrofoni suodattaa ympäröivät äänet, jotta oma äänesi kuuluu meluisissakin ympäristöissä. Kun et pelaa, voit irrottaa mikrofonin kuulokkeista. Näin saat pienikokoiset kuulokkeet, jotka sopivat musiikin kuunteluun liikkeellä ollessa.
 • Lämmin äänimalli
  Sound BlasterX H3 -kuulokkeisiin on esiviritetty valmiiksi lämmin äänimalli. Tämä tarkoittaa, että basson tehostuksen ansiosta syvien bassoäänten tunteminen parantaa pelikokemustasi entisestäänkin.
 • Kätevä johtoon sisältyvä kaukosäädin
  Johtoon sisältyvän kaukosäätimen avulla voit muuttaa äänenvoimakkuutta ja mikrofonin säätöjä kätevästi yhdellä sormen kosketuksella.

 • Tuotekuvaus: Creative Sound BlasterX H3 - kuuloke
 • Tuotteen tyyppi: Kuuloke - langallinen
 • Liitettävyys: Langallinen
 • Audio-ominaisuudet: Taajuusvaste 20 - 20000 Hz - Herkkyys 118 dB/mW
 • Mikrofoni: Puomi
 • Säädöt: Vaimennus, volyymi
 • Valmistajan takuu: 1 vuoden takuu

Takuu 2 vuotta
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu