Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Airsoft
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

ASG CZ P-09 4,5 mm CO2 ilmapistooli

179,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
CZ P-09 on tsekkiläisen asevalmistajan täysikokoinen pistooli. Aseen runko on modernisti muotoiltu ja siinä on ergonomisia parannuksia, kuten karhennukset kädensijassa ja luistissa.

Toisista ilmapistooleista poiketen tässä aseessa on rihlattu piippu ja aseella voi ampua sekä tavallisia ilma-aseiden luoteja että pyöreitä 4.5mm kuulia. Aseen lipas on myös kekseliäästi valmistettu, sillä lippaan toiseen päähän voi ladata luodit ja toiseen kuulat, jolloin saa täyden kapasiteetin käyttöön. Rihlatun piipun vuoksi aseen kantama ja tarkkuus ovat hyviä.

Aseen piipun alla on kisko laserin tai lampun kiinnittämistä varten ja tähtäimet on merkitty valkoisin korostuksin tähtäämisen helpottamiseksi. CO2 kapseli on kahvan sisällä, jolloin lippaan koko ja paino on pystytty pitämään pieninä. Luistinvapautin ja varmistin ovat hyvin käden ulottuvilla.

Aseessa on CZ:n täyden lisenssin mukaiset aidot logot ja merkinnät, jotka viimeistelevät hienosti tämän teknisesti edistyksellisen ja tehokkaan pistoolin. Blowback toiminto tuo realistiikkaa ammuntaan ja antaa mukavan rekyylin pistoolille.

Pistoolin piipussa on valmiiksi 12mm kierteen äänenvaimenninta varten, joten voit kiinnittää aseeseen sopivan vaimentimen.

Aseessa voi käyttää sekä 4.5mm pyöreitä kuulia että perinteisiä tasakärkisiä ilmakiväärin luoteja.

 • Lipaskoko 16 kpl
 • Pituus 205 mm
 • Paino 702 g
 • Lähtönopeus 149 m/s

Huom! 4,5 mm ilma-aseet eivät sovellu airsoft harrastukseen. Vain tarkkuusammuntaa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

ASG MP5A5 7.2V airsoft sähkökonepistooli

59,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Mahtava aloittelijan paketti täynnä varusteita:

 • Lipaskoko: 20 ja 60 kpl, lowcap ja midcap lipas
 • Säädettävä hop-up
 • Lippaanlataaja
 • Äänenvaimennin
 • Kantohihna
 • Toimiva punapistetähtäin
 • Irrotettava tähtäinkisko
 • Säädettävä teleskooppitukki
 • Säädettävä hoppi
 • CE-hyväksytty verkkolaturi
 • 7,2V akku (micro)
 • Lähtönopeus: 63 m/s (0,12g)
 • Kuulakoko 6mm
 • Paino: 890 g
 • Ikäraja 18 vuotta


Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Swiss Arms Sig P226 X-Five 4,5 mm CO2 ilmapistooli

209,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Jykevä ja erittäin vakuuttavan näköinen metallirunkoinen blowback ilmapistooli. Cybergunin Sig Sauer X-Five on täysin lisensoitu tuote, joten aseessa on aidot mallimerkinnät ja logot.

Koko runko on metallia ja työstetty karhennuksia ja pieniä detaljeja myöten hyvin realistisen näköiseksi. Aseen luisti on työstetty kiiltäväksi, kuten esikuvassakin ja runko on mattapintaista rosterin väristä metallia. Aseen paino tuntuu kädessä ja vahva rekyyli potkii hyvin aseella ammuttaessa.

Aseen takatähtäin on säädettävissä sekä vertikaalisti että horisontaalisti ja piipun alla on kisko lisävarusteita, kuten laseria tai lamppua varten. Piipun kärjessä on sisäpuoliset kierteet ja pakkauksen mukana toimitetaan adapteri äänenvaimenninta varten. Kahvalevyt on karhennettu, kuten myös luisti lataamisen helpottamiseksi. Varmistin ja luistinvapautin ovat hyvin sormien ulottuvilla ja helposti operoitavissa.

Näyttävä ase harrastajalle, joka etsii raskasta ja isoa pistoolia kovalla rekyylillä.


 • Lipaskoko 18 kpl
 • Pituus 225 mm
 • Paino 1219 g
 • Lähtönopeus 97 m/s
Huom! 4,5 mm ilma-aseet eivät sovellu airsoft harrastukseen. Vain tarkkuusammuntaan.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

ASG AK47 7,2 V airsoft sähköase

69,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Legendaarinen AK47 Kalashnikov. Tämä ase ei esittelyjä kaipaa. ASG:n kevytsähkö on hyvin viimeistelty kokonaisuus. Puuimitaatiot ovat hyvän näköisiä ja muovi on laadukasta ja metallisen oloista.

ASG:n AK47 on sähkökäyttöinen rynnäkkökivääri, joka ampuu sarjatulta. Täydellinen aloittelijan paketti sisältäen aseen, kantohihnan, akkun ja laturin. Aseen lisäksi tarvitset vain laadukkaita 0,12g kuulia ja suojamaskin ja olet valmis pihapeleihin.

Suureen hicap lippaaseen mahtuu 420 kuulaa. Sarjatuliasennossa ase ampuu noin 300 kuulaa minuutissa. Ase on sopivan kevyt myös nuoremmille pelaajille ja 0,12g kuulat ovat edullisia käyttää. Säädettävä hopup ja pitkä piippu tekevät aseesta tarkan ja kuulien kantama on hyvä.

 • Lipaskoko 420 kpl
 • Pituus 873 mm
 • Paino 900 g
 • Lähtönopeus 75 m/s
 • Akkukoko 7,2V micro
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

ProAirsoft M4A1 jousiviritteinen airsoft kivääri setti

69,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Proairsoft M4A1 on jousitoiminen rynnäkkökivääri, joka on varustettu lineaarisesti säädettävällä hopilla. Näet heti missä asennossa hoppi on ja sitä on helppo myös säätää. Aseessa on säädettävä 4-asentoinen teleskooppitukki ja irrotettava kantokahva, jonka alla on metallinen tähtäinkisko. Takatähtäin on säädettävissä sekä pysty- että vaakasuunnassa. Ase on myös esikuvansa mukaisesti täysin kenttäpurettavissa, jolloin aseen huoltaminen ja mahdollinen korjaaminen on helppoa ja nopeaa.

 • Lipaskoko: 60 kpl
 • Pituus: 760 - 840 mm, 4-asentoinen säädettävä teleskooppitukki
 • Paino: 1253g
 • Lähtönopeus: 94 m/s (0,20g)
 • Combopaketti sisältää aseen lisäksi: lippaanlataaja, Diablo 0,20g (2000 kpl) biokuulat jalisälipas
 • Ikäraja 18 vuotta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

ASG MP9A1 9,0V sähkötoiminen kuulakivääri

49,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
MP9A1 kuuluu Discovery Line -sarjan aseisiin, jotka on suunnattu nuoremmille tai harrastusta aloitteleville pelaajille. Tämän ei kuitenkaan kannata antaa hämätä, sillä aseen tulinopeus ja tehokkuus ovat erittäin hyviä omassa kategoriassaan ja aseen kompakti koko vain lisää sen käytettävyyttä.
Ase on valmistettu kestävästä mattapintaisesta muovista ja varustettu aidoilla Brügger & Thomet logoilla. Aseen runko on hyvin jämäkkä, eikä minkäänlaisia nitinöitä tai natinoita ilmene. Aseessa on sivulle kääntyvä taittoperä, jonka avulla tähtääminen on helppoa ja nopeaa. Rungon päällä ja toisella sivulla on tähtäinkiskot lisävarusteita varte ja varmistin/tulenvalitsin on peukalon ulottuvilla kuten myös lippaanvapautin. Konepistoolimaisen kuulienkylväjän aseesta saa kun perän taittaa rungon myötäisesti ja tarttuu kiinni taktiseen etukahvaa.
Onneksi aseen lippaaseen mahtuu 230 kuulaa, sillä pienempi lipas olisin auttamattoman hyödytön aseen tulinopeus ja ampumakapasiteetti huomioiden. Lipas on myös läpinäkyvä, mikä auttaa seuraamaan panostilannetta. Kuulien lentorataa suoristaa ja kantamaa parantaa Hop Up.
Tämän aseen kanssa ei tarvitse huolehtia akuista, sillä aseen rungon sisälle sujahtaa nätisti 6kpl AA-kokoisia pattereita. 9 voltin jännitemäärä selittääkin osan hyvästä tulinopeudesta, sillä normaalisti tämän luokan aseet ovat 7,2 voltille suunniteltuja.
Ase on koeammuttu meillä ja testeissä yhdellä patterikerralla ammuttiin 5000 kuulaa. Tämänkin jälkeen ase jatkoi ampumista ilman ongelmia, mutta kuulat loppuivat kesken. Normaalisti täystehoisilla sähköaseilla ampuu yhdellä akulla noin 1500-2000 laukausta, joten yli 5000 laukauksen määrä on poikkeuksellisen paljon.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

ASG SSP-01 Shadow 4,5 mm CO2 ilmapistooli

84,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
CZ SP-01 Shadow on tsekkilaisen asetehtaan viimeisintä sukupolvea edustava täysikokoinen pistooli. Pistooli on käytössä usean maan eri viranomaisilla ja se on myös tullut tunnetuksi kilpa-ampujien keskuudessa hyvistä ominaisuuksistaan. ASG CZ SP-01 Shadow on hyvin realistinen ilmapistooli. Ase on tasapainoinen ja helppokäyttöinen ja sopii sekä oikea- että vasenkätisille.

Aseen luistissa on otepintojen kuvioinnit parempaa pitoa varten. Salmiakkikuvioidut kumiset kahvalevyt ovat todella mukavat ja aseesta saa tukevan otteen. Varmistimen käyttö on helppo yhdellä sormella ja kahva on muotoiltu myös tukikättä varten. Laserin tai valon kiinnitystä varten rungon alla on kisko. Etutähtäihtäin on valokuitutähtäin, joka erottuu todella hyvin ja helpottaa ja nopeuttaa tähtäämistä.

Pistoolin piipussa on valmiiksi 14mm kierteen äänenvaimenninta varten, joten voit kiinnittää aseeseen minkä vaimentimen tahansa.

 • Lipaskoko: 21 kpl
 • Pituus: 210 mm
 • Paino: 595 g
 • Lähtönopeus: 120 m/s

Huom! 4,5 mm ilma-aseet eivät sovellu airsoft harrastukseen. Vain tarkkuusammuntaan.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

ASG McMillan M40A3 airsoft kivääri

129,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
M40 kivääri on tullut tutuksi USA:n merijalkaväen (USMC) käyttämänä tarkkuuskiväärinä. Ase sai alkunsa Remingtonin siviilipuolelle tarkoitetusta M700 kivääristä, josta muokattiin armeijan käyttöön paremmin soveltuva versio. M40A3 on McMillanin jatkokehittelyn tulos alkupereisestä kivääristä polymeeri tukkeineen ja modernisointeineen.

ASG:n valmistama McMillan M40A3 on kaikin puolin tarkka kopio oikeasta esikuvastaan. Aseessa on kevyt polymeerinen tukki yhdistettynä koneistettuun alumiiniseen piippuun ja pulttilukkoon. Aseen liipaisinkoneisto on VSR-10 tyyppinen. Koneiston kynnet ovat kestävää metallia ja liipaisin on tunnokas ja kevyt käyttää. Mäntä-sylinterisetti on VSR-10 tyylinen ja tuottaa tasaisen ja vakuuttavan +140m/s lähtönopeuden.

Aseen runko on tyylikkään mattapintainen ja karhennettu oikeista kohdista hyvän pidon takaamiseksi. Piipun päällä on tähtäinkisko tähtäimiä varten ja rungon etuosassa on kisko esim. laseria tai bipodia varten. Aseen tukissa on korkeussäädettävä poskipakka ja itse tukin pituutta voidaan säätää erillisillä jatkopaloilla, jotka toimitetaan aseen mukana. Kiväärissä on myös kiinnityslenkit kantohihnaa varten ja paketti sisältää lipaanlataajan.

ASG McMillan M40A3 tarjoaa erinomaisen tarkkuuskiväärin hyvillä ominaisuuksilla edulliseen hintaan. Lisäämällä aseesen kiikaritähtäimen ja bipodin, kuoriutuu tästä kivääristä täysiverinen tarkkuuskivääri, jonka ominaisuudet riittävät edistyneemmällekin pelaajalle.

Huom. ase on hyvin tehokas, noin 140m/s.

 • ASG McMillan M40A3 jousitoiminen kivääri
 • Lipaskoko 27 kpl
 • Pituus 1125 mm
 • Paino 2280 g
 • Lähtönopeus 143 m/s
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Scho-Ka-Kola 100 g maitosuklaa

2,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Jos tumma SCHO-KA-KOLA on sinun mielestä hieman liian tykkyä tavaraa tai tarkoitettu ainoastaan käytettäväksi pyhäpäivinä, niin nyt on tarjolla kevyempi maitosuklaa versio. Siniseen purkkiin on ladattu kofeiinia yhtä paljon kuin punaiseenkin, mutta maitosuklaan maku on pehmeämpi ja makeampi. Tavalliseen maitosuklaaseen tätä ei kuitenkaan voi verrata, sillä kofeiinin maku on mukana, eikä suklaa ole niin äkläkän makeaa kuin jotkin tavalliset maitosuklaat.

Yhteensä 16 palaa kahdessa kerroksessa.

Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille.

Ainesosat: Kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, kahvi (2,6%), täysmaitojauhe, cola-pähkinäjauhe (1,6%), emulgointiaineet soijalesitiini, E476 aromi.

Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää, mantelia ja gluteenia.

Ravintosisältö / 100g:
Energia 2304 kJ / 553 kcal
Rasva 34,2 g
- josta tyydyttyneitä 21,7 g
Hiilihydraatit 52,4 g
- josta sokereita 49,2 g
Proteiini 6,8 g
Kuitu 4,0 g
Suola 0,08 g
Kofeiini 200 mg

Valmistusmaa: Saksa
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Dan Wesson 715 6" 4,5 mm CO2 ilmarevolveri

219,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Dan Wesson 715 on uusi mittatikku 4.5mm revolvereiden sarjassa. Tämä täysmetallinen ja tarkkuustyöstetyllä koneistolla varustettu ase on täyttä tavaraa piipunkärjestä ergonomiseen kahvaan asti. Toisista revolvereista poiketen tässä aseessa on rihlattu piippu ja ase ampuu tavallisia ilma-aseiden luoteja. Nämä takaavat tarkat osumat ja pitkän kantomatkan.

Ase painaa järeät 1.2kg, joten pelkkä aseen piteleminen kädessä antaa erittäin vaikuttavan kuvan. Revolverin hylsyt ovat takaa ladattavia, joten niitä ei tarvitse poistaa aseesta kun luoteja lisätään. Muita ominaisuuksia ovat huomaamaton varmistin, erittäin tarkka rullan siirto- ja lukitusmekanismi, säädettävä takatähtäin ja revolveri on tietenkin kaksitoiminen kuten esikuvansakin.

Dan Wesson logot, tarkasti detaljoidut osat ja näyttävä viimeistely tekevät tästä aseesta upean ilmestyksen ampumaradalle tai vaikka takan yläpuolelle.

 • ASG Dan Wesson 715 rihlattu 6" 4.5mm CO2, rosteri
 • Lipaskoko: 6 kpl
 • Pituus: 298 mm
 • Paino: 1225 g
 • Lähtönopeus: 130 m/s

4,5 mm ilma-aseet eivät sovellu airsoft harrastukseen. Vain tarkkuusammuntaan.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Dan Wesson 6" 4,5 mm CO2 ilmarevolveri

209,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Vaikuttava ja tyylikäs, hopeanhohtoinen 6" yli kilon painava revolveri tuntuu ja näyttää mahtavalta. Reipas lähtönopeus tasoittaa mukavasti välimatkaa käsiaseiden ja kiväärien välillä. Toisista revolvereista poiketen tässä aseessa on rihlattu piippu ja ase ampuu tavallisia ilma-aseiden luoteja. Nämä takaavat tarkat osumat ja pitkän kantomatkan.

Tämä täysmetallinen ja tarkkuustyöstetyllä koneistolla varustettu ase on hopiton jolloin asetta voi käyttää vapaasti missä asennossa tahansa. Ergonomisesti muotoiltu kahva piilottaa sisäänsä CO2-kapselin ja hylsyyn mahtuu yksi kuula kerrallaan. Tämä on todellinen kuudesti laukeava.

Aseessa on erittäin tarkka rullan siirto- ja lukitusmekanismi, varmistin, säädettävä takatähtäin ja revolveri on tietenkin kaksitoiminen kuten esikuvansakin. Dan Wesson logot, yksilöllinen sarjanumero, tarkasti detaljoidut osat ja näyttävä viimeistely tekevät tästä aseesta upean ilmestyksen pelikentälle tai vaikka takan yläpuolelle.

Revolverin mukana toimitetaan latausyksikkö, kuusi hylsyä ja taktinen kisko tähtäintä varten.

 • Lipaskoko: 6 kpl
 • Pituus: 298 mm
 • Paino: 1014 g
 • Lähtönopeus: 130 m/s

4,5 mm ilma-aseet eivät sovellu airsoft harrastukseen. Vain tarkkuusammuntaan.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Dan Wesson 715 CO2 8" airsoft revolveri

179,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Dan Wesson 715 on uusi mittatikku airsoft revolvereiden sarjassa. Tämä täysmetallinen ja tarkkuustyöstetyllä koneistolla varustettu ase on täyttä tavaraa piipunkärjestä ergonomiseen kahvaan asti. Toisista revolvereista poiketen tässä aseessa on Hop Up, joka takaa tarkat osumat ja pitkän kantomatkan.

Ase painaa järeät 1.2kg, joten pelkkä aseen piteleminen kädessä antaa erittäin vaikuttavan kuvan. Aseessa on säädettävä hop-up, huomaamaton varmistin, erittäin tarkka rullan siirto- ja lukitusmekanismi, säädettävä takatähtäin ja revolveri on tietenkin kaksitoiminen kuten esikuvansakin.

Dan Wesson logot, tarkasti detaljoidut osat ja näyttävä viimeistely tekevät tästä aseesta upean ilmestyksen pelikentälle tai vaikka takan yläpuolelle.

Lähes 140m/s oleva lähtönopeus riittää sekä pelaamiseen että tarkkuusammuntaan. Joihinkin peleihin suuri lähtönopeus voi olla liikaa, joten aseeseen saa myös hylsylippaita, jotka alentavat lähtönopeuden noin 100m/s.

 • Lipaskoko: 6 kpl
 • Pituus: 298 mm
 • Paino: 1225 g
 • Lähtönopeus: 138 m/s
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Swiss Arms 100 cm kiväärilaukku

34,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Swiss Armsin aselaukku, jossa kulkee helposti mukana ase ja varusteet. Ison lokeron koko on 100cm ja laukun päällä olevien kahden taskun koko on 30x20cm. Ison lokeron sisällä on kolme tarranauhaa aseen kiinnittämiseksi paikoilleen. Pehmustettujen sivujen lisäksi laukun pohjassa on erillinen kovike koko laukun matkalla suojaamassa kuljetettavia tavaroita.

Kaikki taskut ja lokerot on varustettu kahdella vetoketjun vetimellä, joten avaaminen onnistuu kumpaankiin suuntaan. Toisessa etupuolella olevista taskuista on sisällä elastiset nauhat esim. lippaiden ja muiden pientarvikkeiden pitämiseksi paikoillaan.

Laukkua voi kantaa salkkumaisesti laukun päällä olevista kahvoista, olkäpäällä tai reppuna. Reppuhihnoissa on kumiset siirrettävät jäykisteet ja hihnojen pituus on säädettävissä.

 • Ison lokeron koko on 100 cm
 • Laukun päällä olevien kahden taskun koko on 30x20cm
 • Ison lokeron sisällä on kolme tarranauhaa aseen kiinnittämiseksi paikoilleen
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Dan Wesson CO2 8" airsoft revolveri

159,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Suurin ja mahtavin Dan Wessonin revolveriperheestä on kauhistuttava kahdeksan tuumainen. Massiivinen, yli kilon painava revolveri tuntuu ja näyttää uskottavalta. Reipas lähtönopeus tasoittaa mukavasti välimatkaa käsiaseiden ja kiväärien välillä.

Tämä täysmetallinen ja tarkkuustyöstetyllä koneistolla varustettu ase on hopiton jolloin asetta voi käyttää vapaasti missä asennossa tahansa. Ergonomisesti muotoiltu kahva piilottaa sisäänsä CO2-kapselin ja hylsyyn mahtuu yksi kuula kerrallaan. Tämä on todellinen kuudesti laukeava.

Aseessa on erittäin tarkka rullan siirto- ja lukitusmekanismi, varmistin, säädettävä takatähtäin ja revolveri on tietenkin kaksitoiminen kuten esikuvansakin. Dan Wesson logot, yksilöllinen sarjanumero, tarkasti detaljoidut osat ja näyttävä viimeistely tekevät tästä aseesta upean ilmestyksen pelikentälle tai vaikka takan yläpuolelle.

Revolverin mukana toimitetaan latausyksikkö, kuusi hylsyä ja taktinen kisko tähtäintä varten.

Lähes 160m/s oleva lähtönopeus riittää sekä pelaamiseen että tarkkuusammuntaan. Joihinkin peleihin suuri lähtönopeus voi olla liikaa, joten aseeseen saa myös hylsylippaita, jotka alentavat lähtönopeuden noin 100m/s.

 • Huom. ase on hyvin tehokas, noin 160m/s
 • Lipaskoko: 6 kpl
 • Pituus: 338 mm
 • Paino: 1040 g
 • Lähtönopeus: 159 m/s
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

ASG Franchi SAS airsoft haulikko

69,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
ASG:n tehokas ja tarkka Franchi SAS haulikko. Haulikossa on teleskooppitukki, jonka pituutta voit säätää. Tukki on jousikuormitettu oman akselinsa ympäri, jolloin ase on aina suorassa, vaikka tukki olisi vinossa olkapäätä vasten. Tukissa on myös hyvä poskipakka tähtäämistä varten. Aseessa on hyvin muotoiltu pistoolikahva ja latauskahva, metallinen ulkopiippu, kaasuputki ja hihnakiinnikkeet.

Ase tulee täydellä varustuksella sisältäen 4 hylsylipasta, kuulien pikalaturin ja lipaskiinnikkeen. Hylsyt ovat yhteensopivia Maruin haulikon hylsyjen kanssa.

 • Lipaskoko 30 kpl
 • Pituus 777/895 mm
 • Paino 1600 g
 • Lähtönopeus 112 m/s
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

ASG M15A4 airsoft sähkökivääri

149,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Armalite M15A4 on AR 15 runkoon rakennettu karbiini-pituinen rynnäkkökivääri. Ase toimii pohjana monelle asejärjestelmälle muunneltavuutensa vuoksi. Tämä mahdollistaa M15 käytön mahdollisimman moneen eri käyttötarkoitukseen avoimien kenttien metsäpeleistä aina CQB lähtitaisteluihin. ASG:n M15A4 on varustettu ns. 6 pykälän vetoperällä, joka mahdollistaa aseen käytön eri pituisilla henkilöillä. Ampuu 6 mm muovikuulia. Suositellaan käytettävän 0,25g kuulia.

Aseen "kantokahvan" alta löytyy kisko, johon voi kiinnittää näppärästi esimerkiksi eo-tech punapistetähtäimen. Säädettävä hop-up löytyy hylsyportin alta. Tämä paketti soveltuu loistavasti alottelijoille, sillä mukana tulee aseen lisäksi 300 kuula hi-cap lipas, akku ja akulle tarvittava laturi. M15-sarjaan on saatavilla todella paljon lisävarusteita.


 • Lipaskoko: 300 kpl Hi-Cap
 • Pituus: 850/766 mm, 6 pykälän säädettävä tukki
 • Paino: 2150 g
 • Lähtönopeus: 100 m/s
 • Hop-up: säädettävä
 • Säädettävä takatähtäin
 • Varustekisko kantokahvan alla
 • Mukana aseen lisäksi 300 kuulan hi-cap lipas, akku sekä laturi
 • Ikäraja 18 vuotta