Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Airsoft
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

ASG AK47 sähköase

159,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Klassinen AK47, Arsenal SA M7-lisenssillä. Karismaattinen ja luotettava kivääri jonka esikuva on valloittanut maineellaan koko maailman.

Aseessa on säädettävät tähtäimet ja tukkiin sopii isommat akut kuin tavalliseen vetoperällä varustetuun aseeseen. Aseen tukit ja pistoolikahva ovat realistisesti puukuvioitua polymeeria. Aseesta löytyy säädettävä hop-up. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten.

Sportline-sarjan asepaketit ovat hyviä, kaiken kattavia tuotteita. Nämä ovat tarkoitettu pelaajille jotka arvostavat hyvin rakennettua, luotettavaa ja edullista tuotetta. Kattava paketti sisältää kaiken mitä aloittamiseen tarvitaan: Ase, lipas, akku, laturi, kuulia ja aseenkantohihnan. Sportline-sarja on valmistettu kestävästä muovista ja metallista helppokäyttöisiksi ja kevyiksi airsoft-aseiksi.

Pakkaus sisältää aseen ja lippaan lisäksi myös akun ja laturin.
 • Lipaskoko 600 kpl
 • Pituus 870 mm
 • Paino 2800 g
 • Lähtönopeus (0,20g) 120 m/s
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

ASG 4x32 kiikaritähtäin

42,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Hyvä kiinteällä suurennoksella varustettu kiikaritähtäin. Tähtäimessä on täydet säädöt sekä vertikaalisen että horisontaalisen kohdistuksen tekemiseksi ja linssit ovat pinnoitetut. Tähtäin on veden- ja kosteudenkestävä ja tärinävaimenettu.

Tähtäinkuva on x-tyyppinen, runko on mattapintainen heijastumien vähentämiseksi ja kiikari toimitetaan linssinsuojuksilla. Myös tähtäinrenkaat kuuluvat pakettiin.

 • Pituus 300 mm
 • Paino 388 g
 • Linssin halkaisija 32 mm
 • Rungon halkaisija 25 mm
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Empire X-Ray thermal musta maski

39,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kaksinkertaisella, huurtumista vähentävällä thermal linssillä varustettu maski. Irrotettava lippa, laaja näkökenttä ja hyvä istuvuus päähän takaavat hyvän käytettävyyden myös pidemmissä pelisessioissa.

 • Kaksinkertainen, huurtumista estävä thermal -linssi.
 • Irroitettava lippa
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Mil-tec Crossdraw taktiset liivit

49,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
 • Taisteluliivi jonka pohjana on paksu nailonverkko joka hengittää todella hyvin.
 • Liivi aukeaa edestä vetoketjulla joka varmistetaan kahdella pikalukolla.
 • Alaosasta liivi kiinnittyy taisteluvyöhön jossa on kaksi säädettävää pistoolin lipastaskua.
 • Olkapäistä löytyvät pituussäädöt tarranauhalla sekä D-renkaat.
 • Kyljissä on kolme hihnaa ympärysmitan säätöä varten.
 • Sisäpuolilla on kaksi vetoketjulla suljettavaa dokumenttitaskua.
 • Selässä on tila juomarakolle sekä kantokahva ja lenkit naamiointia tai lisätaskuja varten.
 • Edessä oikealla puolella on 3 kiväärin lipastaskua, keskikokoinen tarviketasku jonka läpässä velcropohja ja pehmustettu liukueste olkapäällä.
 • Vasemmalla puolella on irroitettava pistoolikotelo keskirunkoiselle pistoolille jossa tasku yhdelle pistoolin lippaalle, 3 pistoolin lipastaskua säädettävällä läpällä ja pehmustettu liukueste olkapäällä.
 • Koko säädettävissä M-XL
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

ASG Scorpion jousi konepistooli

49,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Äärimmäisen kompakti muovikuula-ase täynnä ominaisuuksia. Taittoperä, vasen- tai oikeakätisille erikseen muutettava latausjärjestelmä, hyvän tuntuman antava pistoolikahva ja pieni koko tekevät tästä aseesta erinomaisen vaihtoehdon pistoolia tai konepistoolia harkitsevalle.

 • Kiinteä Hop Up
 • Lipaskoko 26 kpl.
 • Kuulan lähtönopeus n. 55m/s 0,20g kuulalla.
 • Ikäraja 18 vuotta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

ASG MP9A1 9,0V sähkötoiminen kuulakivääri

49,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
MP9A1 kuuluu Discovery Line -sarjan aseisiin, jotka on suunnattu nuoremmille tai harrastusta aloitteleville pelaajille. Tämän ei kuitenkaan kannata antaa hämätä, sillä aseen tulinopeus ja tehokkuus ovat erittäin hyviä omassa kategoriassaan ja aseen kompakti koko vain lisää sen käytettävyyttä.
Ase on valmistettu kestävästä mattapintaisesta muovista ja varustettu aidoilla Brügger & Thomet logoilla. Aseen runko on hyvin jämäkkä, eikä minkäänlaisia nitinöitä tai natinoita ilmene. Aseessa on sivulle kääntyvä taittoperä, jonka avulla tähtääminen on helppoa ja nopeaa. Rungon päällä ja toisella sivulla on tähtäinkiskot lisävarusteita varte ja varmistin/tulenvalitsin on peukalon ulottuvilla kuten myös lippaanvapautin. Konepistoolimaisen kuulienkylväjän aseesta saa kun perän taittaa rungon myötäisesti ja tarttuu kiinni taktiseen etukahvaa.
Onneksi aseen lippaaseen mahtuu 230 kuulaa, sillä pienempi lipas olisin auttamattoman hyödytön aseen tulinopeus ja ampumakapasiteetti huomioiden. Lipas on myös läpinäkyvä, mikä auttaa seuraamaan panostilannetta. Kuulien lentorataa suoristaa ja kantamaa parantaa Hop Up.
Tämän aseen kanssa ei tarvitse huolehtia akuista, sillä aseen rungon sisälle sujahtaa nätisti 6kpl AA-kokoisia pattereita. 9 voltin jännitemäärä selittääkin osan hyvästä tulinopeudesta, sillä normaalisti tämän luokan aseet ovat 7,2 voltille suunniteltuja.
Ase on koeammuttu meillä ja testeissä yhdellä patterikerralla ammuttiin 5000 kuulaa. Tämänkin jälkeen ase jatkoi ampumista ilman ongelmia, mutta kuulat loppuivat kesken. Normaalisti täystehoisilla sähköaseilla ampuu yhdellä akulla noin 1500-2000 laukausta, joten yli 5000 laukauksen määrä on poikkeuksellisen paljon.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Cybergun Colt M1911 CO2 airsoft kaasupistooli

49,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Coltin merkinnöillä varustettu kiinteäluistinen Co2-pistooli. Piipun alla on kisko lisävarusteiden kiinnittämistä varten ja varmistin on kätevästi sormen ulottuvissa rungon oikealla puolella. Co2-kapseli laitetaan aseen kahvan sisälle, jolloin lipas on kätevän pieni ja kevyt.

 • Lipaskoko: 13 kpl
 • Pituus: 222 mm
 • Paino: 580 g
 • Lähtönopeus: 105 m/s
 • Ikäraja 18 vuotta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kevyet, mutta kovaan käyttöön tehdyt taktiset käsineet ovat yhdistelmä laadukasta nahkaa ja erittäin kestävää aramid-kevlar kudosta. Käsineiden koko kämmenpuoli on 100% täyttä nahkaa ja selkäpuoli ja sormien päällinen 100% viiltosuojattua aramidia. Rystysiä suojaa erillinen vahvike, joka voidaan ottaa pois käsineestä. Kämmenpuolella ja rystysissä on myös erilliset pehmikkeet.

Sormien liitoskohdat on erikseen vahvistettu ja käsineessä on tuplatikkaukset rasitukselle alttiimmissa paikoissa. Käsineen sisällä on erillinen ohut ja pehmeä vuori käyttömukavuuden ja kosteuden siirron takia. Ranteessa on tarranauhalla suljettava kaulus.

Erinomainen käsine vartijoille tai muille henkilöille, jotka tarvitsevat kestävää, mutta kevyttä käsinettä, jota voi käyttää pidempiä aikoja.
Useita kokoja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Mechanixin M-PACT on hansikas, joka ottaa vastaan iskut ja kolhut suojaten samalla käsiäsi. Siinä on erinomaisesti muotoillut, joustavat silikoonikumisuojat kämmenselälle ja sormille, sekä PoronXRD -vaahtokumipehmikkeet kämmenelle antamassa lisäsuojaa.Lisäksi peukaloon on lisätty otteen parantamiseksi kumipinnoite. Etursormen erillinen suojaus jättää tehokkaasti liipaisinsormen vapaaksi.

Joustavat materiaalit ja kosteutta siirtävä TrekDry -materiaali kämmenselän alueella takaavat liikkuvuuden ja käyttömukavuuden. Istuvuus on viimeistelty vahvalla velkrosulkimella, joka suojaa samalla rannetta tehokkaasti. Käyttöönottoa ja säilytystä helpottamaan on hansikkaaseen lisätty ranteiden alueelle lenkit.


 • Joustavat silikonikumisuojat kämmenselälle ja sormille
 • PoronXRD - vaahtokumipehmikkeet kämmenelle antamaan lisäsuojaa
 • Kosteutta siirtävä TrekDry -materiaali kämmenselän alueella
 • Kumipinnoite peukalossa
 • Velcrosuljin ranteessa
 • Lenkit molemmissa hansikkaissa
Useita kokoja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Swiss Arms 120 cm kiväärilaukku

34,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Swiss Armsin aselaukku, jossa kulkee helposti mukana ase ja varusteet. Ison lokeron koko on 120cm ja laukun päällä olevien kahden taskun koko on 30x20cm. Ison lokeron sisällä on kolme tarranauhaa aseen kiinnittämiseksi paikoilleen. Pehmustettujen sivujen lisäksi laukun pohjassa on erillinen kovike koko laukun matkalla suojaamassa kuljetettavia tavaroita.

Kaikki taskut ja lokerot on varustettu kahdella vetoketjun vetimellä, joten avaaminen onnistuu kumpaankiin suuntaan. Toisessa etupuolella olevista taskuista on sisällä elastiset nauhat esim. lippaiden ja muiden pientarvikkeiden pitämiseksi paikoillaan.

Laukkua voi kantaa salkkumaisesti laukun päällä olevista kahvoista, olkäpäällä tai reppuna. Reppuhihnoissa on kumiset siirrettävät jäykisteet ja hihnojen pituus on säädettävissä.

Hyvä aselaukku on helpoin tapa kuljettaa ja säilyttää aseet ja tarvikkeet vahingoittumattomina.

 • Ison lokeron koko on 120 cm
 • Laukun päällä olevien kahden taskun koko on 30x20cm
 • Ison lokeron sisällä on kolme tarranauhaa aseen kiinnittämiseksi paikoilleen
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Swiss Arms 100 cm kiväärilaukku

34,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Swiss Armsin aselaukku, jossa kulkee helposti mukana ase ja varusteet. Ison lokeron koko on 100cm ja laukun päällä olevien kahden taskun koko on 30x20cm. Ison lokeron sisällä on kolme tarranauhaa aseen kiinnittämiseksi paikoilleen. Pehmustettujen sivujen lisäksi laukun pohjassa on erillinen kovike koko laukun matkalla suojaamassa kuljetettavia tavaroita.

Kaikki taskut ja lokerot on varustettu kahdella vetoketjun vetimellä, joten avaaminen onnistuu kumpaankiin suuntaan. Toisessa etupuolella olevista taskuista on sisällä elastiset nauhat esim. lippaiden ja muiden pientarvikkeiden pitämiseksi paikoillaan.

Laukkua voi kantaa salkkumaisesti laukun päällä olevista kahvoista, olkäpäällä tai reppuna. Reppuhihnoissa on kumiset siirrettävät jäykisteet ja hihnojen pituus on säädettävissä.

 • Ison lokeron koko on 100 cm
 • Laukun päällä olevien kahden taskun koko on 30x20cm
 • Ison lokeron sisällä on kolme tarranauhaa aseen kiinnittämiseksi paikoilleen
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Verkkopohjainen musta taisteluliivi hyvillä ominaisuuksilla:

 • Pituuden ja leveyden pikasäädöt
 • Vahva vetoketju nopeaa pukemista/riisumista varten
 • Tuplaompeleet saumoissa lisäävät kestävyyttä
 • Liukueste olkapäässä
 • Etutaskuissa tarranauha kiinnitys
 • Kolme lipastaskua M4/M16/AK/G36-lippaille, M4/M16-lippaita mahtuu kaksi/tasku
 • Pistoolitasku
 • Kaksi pistoolin lipastaskua
 • Tarviketasku jossa paikka nimilapulle
Useita värejä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

ASG AK47 7,2 V airsoft sähköase

69,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Legendaarinen AK47 Kalashnikov. Tämä ase ei esittelyjä kaipaa. ASG:n kevytsähkö on hyvin viimeistelty kokonaisuus. Puuimitaatiot ovat hyvän näköisiä ja muovi on laadukasta ja metallisen oloista.

ASG:n AK47 on sähkökäyttöinen rynnäkkökivääri, joka ampuu sarjatulta. Täydellinen aloittelijan paketti sisältäen aseen, kantohihnan, akkun ja laturin. Aseen lisäksi tarvitset vain laadukkaita 0,12g kuulia ja suojamaskin ja olet valmis pihapeleihin.

Suureen hicap lippaaseen mahtuu 420 kuulaa. Sarjatuliasennossa ase ampuu noin 300 kuulaa minuutissa. Ase on sopivan kevyt myös nuoremmille pelaajille ja 0,12g kuulat ovat edullisia käyttää. Säädettävä hopup ja pitkä piippu tekevät aseesta tarkan ja kuulien kantama on hyvä.

 • Lipaskoko 420 kpl
 • Pituus 873 mm
 • Paino 900 g
 • Lähtönopeus 75 m/s
 • Akkukoko 7,2V micro
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Scho-Ka-Kola 100 g maitosuklaa

2,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Jos tumma SCHO-KA-KOLA on sinun mielestä hieman liian tykkyä tavaraa tai tarkoitettu ainoastaan käytettäväksi pyhäpäivinä, niin nyt on tarjolla kevyempi maitosuklaa versio. Siniseen purkkiin on ladattu kofeiinia yhtä paljon kuin punaiseenkin, mutta maitosuklaan maku on pehmeämpi ja makeampi. Tavalliseen maitosuklaaseen tätä ei kuitenkaan voi verrata, sillä kofeiinin maku on mukana, eikä suklaa ole niin äkläkän makeaa kuin jotkin tavalliset maitosuklaat.

Yhteensä 16 palaa kahdessa kerroksessa.

Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille.

Ainesosat: Kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, kahvi (2,6%), täysmaitojauhe, cola-pähkinäjauhe (1,6%), emulgointiaineet soijalesitiini, E476 aromi.

Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää, mantelia ja gluteenia.

Ravintosisältö / 100g:
Energia 2304 kJ / 553 kcal
Rasva 34,2 g
- josta tyydyttyneitä 21,7 g
Hiilihydraatit 52,4 g
- josta sokereita 49,2 g
Proteiini 6,8 g
Kuitu 4,0 g
Suola 0,08 g
Kofeiini 200 mg

Valmistusmaa: Saksa
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Diablo Bio 0,20 g 5000 kpl kuulapurkki

15,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Huom! Diablon kuulan rakenne on muuttunut entistä tarkemmaksi ja uuden pintakäsittelyn ansiosta kuulien lähtönopeudet ovat kasvaneet jopa 7 m/s.

Diablo Extreme Precision tarkkuushiotut biokuulat 5,95 mm ±0,01mm.
Biokuulien materiaali on täysin biohajoavaa materiaalia, joka on normaalioloissa stabiilia, mutta joutuessaan kosketuksiin kosteuden ja normaalien maa-aineksien kanssa, hajoaa kokonaan ilman haitallisia jäämiä pääosin vedeksi ja hiilidioksiidiksi.
 • Kuulan paino: 0,20 g
 • Pakkauskoko: 5000 g