Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

AL-KO Sub 13000 Ds premium 650W puhdas uppopumppu

Näytä kaikki AL-KO tuotteet
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
AL-KO Sub 13000 Ds premium 650W puhdas uppopumppu
4003718042764_1.jpg 4003718042764_2.jpg 4003718042764_3.jpg

Hinta

120,00 EUR

Osamaksulla 8 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • AL-KO Sub 13000 Ds premium 650W puhdas uppopumppu

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

AL-KO Sub 13000 Ds premium 650W puhdas uppopumppu

Jämäkkä, kätevä ja tehokas. Matalaimu jopa 3mm saakka. Täydellinen altaiden, säiliöiden, kaivojen ja tulvineiden kellareiden tyhjennykseen, jopa veden siirtoon säiliöstä toiseen. Säädettävällä pumppujalalla ja integroidulla uimurikytkimellä. Teho 650W. Suurin imukorkeus 5m, nostokorkeus 8m, suurin kapasiteetti jopa 10.500l/t. Lähtöliitäntä 1 ¼" (41,9mm). Paino 6kg. Liitäntäjohdon pituus 10m. PVC-letku 6m tuotenumero 32-AW110135. Takuu 3 vuotta

Max. Tuotto, l/h 10500

Suosittelemme

 • Poista vertailusta
  Poista muistilistalta
  Tehokas likavesipumppu äärimmäisiin tarpeisiin. Ihanteellinen voimakkaasti likaantuneeseen veteen, jossa enintään 38mm kelluvia rakeita. Pitkäikäinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu pumppupää ja kulutusta kestävä Vortex-pumppausratas. Automaattinen päälle- ja poiskytkentä uimurilla. Vahva huoltovapaa moottori integroidulla ylikuumenemissuojalla ylikuormitusta vastaan. Ihanteellinen vedenottoon lammista, säiliöistä ja kaivoista sekä tyhjentämään ja täyttämään myös likaantunutta vettä. Teho 1300W. Suurin imukorkeus 7m, nostokorkeus 10m, suurin kapasiteetti 20.000l/t. Lähtöliitäntä 2" (59,61mm). Paino 8kg. Liitäntäjohdon pituus 10m. PVC-letku 6m tuotenumero 32-AW106979. Takuu 3 vuotta
 • Poista vertailusta
  Poista muistilistalta
  Pumppauskyky jopa 15.000 l/t. Erityisen juoksupyörätekniikan ansiosta sopii jopa äärioloihin. Optimaalinen korroosiosuojaus takaa pitkän käyttöiän. Moninkertainen tiivistys, jossa erityinen V-tiiviste. Voi pumpata ongelmitta erityisen likaista vettä, jossa voi olla jopa 5 prosenttia kelluvia partikkeleita, joiden suurin koko voi olla jopa 35mm. Tehokas erikoistiivisteillä. Teho 1100W. Suurin imukorkeus 7m, nostokorkeus 11m, suurin kapasiteetti 15.000l/t. Lähtöliitäntä 1 ½" (47,8mm). Paino 6,8kg. Liitäntäjohdon pituus 10m. PVC-letku 6m tuotenumero 32-AW106979. Takuu 3 vuotta
Ostetuimmat tässä tuoteryhmässä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

AL-KO Twin 11000 Premium 850W uppopumppu

99,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kaikki likavesipumpun edut ja puhdasvesipumpun ominaisuudet samassa kuoressa. Helppo käsitellä, monitoiminen uppopumppu veden poistoon sekä kellareiden, uima-altaiden ja lammikoiden tyhjennykseen. Likavedelle, jossa suurin raekoko on jopa 30mm. Pumppujalkaa säätämällä voidaan yksinkertaisesti muuttaa imemään jopa 5mm pinnankorkeuteen saakka manuaalisesti. Täydellinen käytettäväksi ahtaissa kaivannoissa integroidun uimurikytkimen ansiosta. Teho 850W. Suurin imukorkeus 7m, nostokorkeus 10m, suurin kapasiteetti jopa 13.500l/t. Lähtöliitäntä 1 ½" (47,8mm). Paino 7,2kg. PVC-letku 6m tuotenumero 32-AW106979. Takuu 3 vuotta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Timco RST 1100W uppopumppu

89,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Timco uppopumppu on tarkoitettu sadeveden, makean veden, vesijohtoveden ja klooriveden pumppaamiseen. Uppopumpun runko on kestävää ruostumatonta terästä ja pumpulla on suojaluokitus IP68.

 • runko rst - teräs
 • IP 68
 • teho 1100 W
 • jännite 230 V
 • max. tuot to 15500 l /h
 • max. nostokorkeus 11 m
 • max. upotussyvyys 8 m
 • max. likaveden hiukkaskoko 35 mm
 • lähdöt 1\" 1-1/4\" 1-1/2\"
 • sähköjohdon pi tuus 10 m
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut sisään, rekisteröidy oikealla olevan linkin kautta.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 2

Asettelu