Aseet & tarvikkeet

Uudet tuotteet
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Nikon LRF 550A S laseretäisyysmittari

349,00 EUR

Erittäin tehokas laser-etäisyysmittari jopa 500 metrin matkoja varten. Kulmakorjatun etäisyysmittauksen tarpeisiin suunnitellussa Laser 550A S:ssä on yhdysrakenteinen kaltevuusmittari, joka ilmoittaa korkeus- ja korkeuserotiedot sekä vaakasuoran ja todellisen (lineaarisen) etäisyyden helposti luettavassa muodossa. Helppokäyttöinen laite on varustettu Nikonin kohteen esivalintajärjestelmällä (Target Priority Switch System), jonka ansiosta voidaan vaihtaa kahden mittaustilan välillä: Lähimmän kohteen valinta (First Target Priority) asettaa etusijalle lähimmän kohteen ja sopii erinomaisesti golfiin. Kaukaisen kohteen valinta (Distant Target Priority) asettaa etusijalle kauimmaisena olevan kohteen, mikä on ihanteellista metsästyksessä.

 • Mittausalue: 10-500 metriä
 • Suurennus: 6-kertainen
 • Linssin tehollinen läpimitta: 21 mm
 • Mitat (P x K x L): 130 x 69 x 45 mm
 • Paino (ilman akkua): 210 g
 • Virtalähde: CR2-litiumparisto x 1 (DC 3V) Automaattinen virrankatkaisutoiminto (n. 30 sekunnin kuluttua)
Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Nikon LRF 550 laseretäisyysmittari

249,00 EUR

Erittäin tehokas laser-etäisyysmittari jopa 500 metrin matkoja varten. Helppokäyttöinen laite on varustettu Nikonin kohteen esivalintajärjestelmällä (Target Priority Switch System), jonka ansiosta voidaan vaihtaa kahden mittaustilan välillä: Lähimmän kohteen valinta (First Target Priority) asettaa etusijalle lähimmän kohteen ja sopii erinomaisesti golfiin. Kaukaisen kohteen valinta (Distant Target Priority) asettaa etusijalle kauimmaisena olevan kohteen, mikä on ihanteellista metsästyksessä.

 • Mittausalue: 10-500 metriä
 • Suurennus: 6-kertainen
 • Linssin tehollinen läpimitta: 21 mm
 • Mitat (P x K x L): 130 x 69 x 45 mm
 • Paino (ilman akkua): 210 g
 • Virtalähde: CR2-litiumparisto x 1 (DC 3V) Automaattinen virrankatkaisutoiminto (n. 30 sekunnin kuluttua)
Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Savotta nahkainen panosvyö

29,00 EUR

Savotta Nahkainen Panosvyö on valmistettu korkelaatuisesta nahasta ja on suunniteltu ennen kaikkea helpottamaan metsästäjän toimintaa luonnossa liikuttaessa. Panosvyöhön mahtuu yhteensä 24 panosta. Panospaikat on aseteltu niin, etteivät ne ole liian lähekkäin toisiaan, jotta panokset eivät jäisi toisiinsa jumiin. Panosvyö kiinnitetään vyötärölle metallisella vyönsoljella, joka varmasti kestää metsästysretkien haasteet.

 • Vyön kokonaispituus on 136 cm
 • Vyössä on kiristysvaraa 106-121 cm
 • Lisäreikien teko mahdollista niin pidemmäksi kuin lyhemmäksikin
Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut sisään, rekisteröidy oikealla olevan linkin kautta.

Huom! Vanhan verkkokaupan käyttäjätunnus on korvattu sähköpostiosoitteellasi.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu