Joskus sanotaan, että kengät kertovat, millainen ihminen on. Mitä se lie sitten tarkoittaakaan. Mutta totta on varmasti se, että valitsemme kengät usein aika erilaisin perustein. Toiselle tärkeää on se, että kengät ovat nahkakengät, toinen arvostaa vedenpitävyyttä tai vaikkapa ulkonäköä. Pääasia on, että jokainen löytää mieleisensä kengät kulloinkin vallitseviin tilanteisiin ja sääolosuhteisiin.

Parhaat kengät tukevat riittävästi jalkaa, tuntuvat miellyttäviltä ja sopivat käyttäjänsä käyttötarkoitukseen. Lenkille tarvitaan lenkkikengät tai juoksulenkkarit, kadulle kävelykengät tai vapaa-ajankengät. On myös vuodenaikaan sopivia kenkiä, kuten kesäkengät, sandaalit ja korkokengät tai talvikengät, nilkkurit, saappaat ja pakkaskengät.

Urheilukengät ovat laaja valikoima eri lajeihin sopivia kenkiä. Sisäpelikengät kuuluvat sisäurheiluun, kuten sählyyn tai lentopalloon. Sisäpelikengät sopivat myös muun muassa kuntosalille.

Talviurheiluun ja liikkumiseen on olemassa nastakenkiä, joilla taataan liikkumisen mukavuuden lisäksi turvallisuus. Nastakenkä voi olla myös juoksuun tarkoitettu, eli silloin puhutaan nastajuoksukengästä. Talvikeleille on myös talvilenkkareita, joissa on kiinnitetty huomiota kosteuden pitoon ja lämmöneristävyyteen.

Kenkiä on syytä huoltaa ja hoitaa säännöllisesti. Sillä kenkien käyttöikää voi jatkaa paljonkin. Kenkien hoitotarvikkeet löydät verkkokaupastamme siinä missä kaikki kengätkin.

Tunnettuja ja laadukkaita kenkämerkkejä edustavat verkkokaupassamme muun muassa Adidas, Asics, Merrel, Puma, Nike, Etnies, Bagheera, Icebug ja Inov-8. Eli löydät varmasti juuri omaan jalkaasi sopivat kengät meiltä! Ja jos haluat yllättää ystäväsi tai läheisesi kengillä, sekin onnistuu! Tuotteillamme on nimittäin 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, kunhan pidät vain alkuperäispakkauksen ja kuitit tallella.