Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Kuulosuojaimet
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kuulonsuojainpakkaus sisältää akut ja laturin. Kuulonsuojain sisäänrakennetulla FM stereo radiolla, taajuusriippuvainen kuuntelutoiminto ja Bluetooth® langaton teknologia puhelimen käyttämiseen ja musiikin kuunteluun. Musiikkivirta pysähtyy ja FM radion äänitaso laskee sisään tulevan keskustelun myötä, turvallisuutta ylläpidetään kuuntelutoiminnolla. Hyvä vaimennus matalalla, korkealla ja keskitasoisella taajuudella. Päälakisangalla ja leveämmällä ja tiiviimmällä pehmusteella varustettu, tekee käyttämisestä mukavaa ja varmaa.

Bluetooth® langaton tekniikka kommunikointiin esimerkiksi matkapuhelimen, kannettavan tietokoneen ja iPadin kanssa
Mikrofoni tehokkaalla äänenvaimennuksella selkeään kommunikointiin myös vaativissa meluolosuhteissa
Toiminto "Side Tone" tekee omasta äänestäsi kuuluvan ja selkeän kommunikointiin sekä auttaa sinua puhumaan normaalilla äänentasolla myös meluisassa ympäristössä
Toiminto "Adaptive Volume Control" säätää automaattisesti ääntä sisään tulevissa puhelinkeskusteluissa ympäristön äänitason mukaan.
FM stereo radio 88 - 108 MHz äänitasolla (82dB(A))
Toiminto "Automatic Frequency Control" (AFC) vähentää melua radiokanavien välisessä haussa ja säilyttää valitun kanavan
Automaattinen asetus Stereo/Mono -välillä, joka tekee vastaanottamisesta vakaampaa olosuhteista riippumatta
Taajuusriippuvainen kuuntelu Level Dependent System vahvistaa ääntä ja mahdollistaa kuunnella ympäristön ääniä, kuitenkin suojaamalla sinua korkeilta impulssiääniltä
Vaimennustaso: Level 2
3,5 mm AUX- liitäntä
Johto 2 x 3,5 mm stereoliitännällä
Säädettävä päälakisanka
Pehmeä, vaihdettava päälakipehmuste
Leveät, mukavat ja helposti vaihdettavat tiivisterenkaat
10 m kattava alue Bluetooth® lähteeseen
Toimitetaan ladattavilla NiMH-akuilla (HR6 2100 mAh) ja laturilla
Lataus n. 3 h seinälaturissa ja 8 h USB-liitännällä
Käyttöaika 23 h samanaikaisesti muiden toimintojen olevan päällä
"Akkuvahti" automaattisella sulkeutumisella, jos mitään toimintoja ei ole käytetty 6 tuntiin.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kuulonsuojain sisäänrakennetulla FM stereo radiolla, taajuusriippuvainen kuuntelutoiminto ja Bluetooth® langaton teknologia puhelimen käyttämiseen ja musiikin kuunteluun. Musiikkivirta pysähtyy ja FM radion äänitaso laskee sisään tulevan keskustelun myötä, turvallisuutta ylläpidetään kuuntelutoiminnolla. Hyvä vaimennus matalalla, korkealla ja keskitasoisella taajuudella. Kypäräkiinnitys ja leveät tiivisterenkaat jakavat paineen tasaisesti ja tekevät käytöstä miellyttävän. Kypäräsovite soveltuu käytettäväksi Zekler suojainten kanssa.
 • Bluetooth® langaton tekniikka kommunikointiin esimerkiksi matkapuhelimen, kannettavan tietokoneen ja iPadin kanssa
 • Mikrofoni tehokkaalla äänenvaimennuksella selkeään kommunikointiin myös vaativissa meluolosuhteissa
 • Tekee omasta äänestäsi kuuluvan ja selkeän kommunikointiin sekä auttaa sinua puhumaan normaalilla äänentasolla myös meluisassa ympäristössä
 • Säätää automaattisesti ääntä sisään tulevissa puhelinkeskusteluissa ympäristön äänitason mukaan
 • FM stereo radio 88 - 108 MHz äänitasolla (82dB(A))
 • Vähentää melua radiokanavien välisessä haussa ja säilyttää valitun kanavan
 • Automaattinen asetus Stereo/Mono -välillä, joka tekee vastaanottamisesta vakaampaa olosuhteista riippumatta
 • Taajuusriippuvainen kuuntelu Level Dependent System vahvistaa ääntä ja mahdollistaa kuunnella ympäristön ääniä, kuitenkin suojaamalla sinua korkeilta impulssiääniltä
 • Vaimennustaso: Level 2
 • 3,5 mm AUX- liitäntä
 • Johto 2 x 3,5 mm stereoliitännällä
 • Kypäräkiinnitys
 • Sopii käytettäväksi yhdessä muiden Zekler suojainten kanssa
 • Leveät, pehmeät ja vaihdettavat pehmusteet
 • 10 m kattava alue Bluetooth® lähteeseen
 • Toimitetaan 2 st 1,5V AA paristoilla
 • Ladattavat akut (HR6 2100 mAh) ja laturi saatavilla lisävarusteina. Lataus n. 3 h seinälaturissa ja 8 h USB-liitännällä
 • Käyttöaika 23 h samanaikaisesti muiden toimintojen olevan päällä
 • "Akkuvahti" automaattisella sulkeutumisella, jos mitään toimintoja ei ole käytetty 6 tuntiin
 • Kypärä ei kuulu pakkaukseen
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kuulonsuojain sisäänrakennetulla FM stereoradiolla, taajuusriippuvainen kuuntelutoiminto ja Bluetooth® langaton teknologia puhelimen käyttämiseen ja musiikin kuunteluun. Musiikkivirta pysähtyy ja FM radion äänitaso laskee sisään tulevan keskustelun myötä, turvallisuutta ylläpidetään kuuntelutoiminnolla. Hyvä vaimennus matalalla, korkealla ja keskitasoisella taajuudella. Päälakisangalla ja leveämmällä ja tiiviimmällä pehmusteella varustettu, tekee käyttämisestä mukavaa ja varmaa.
 • Bluetooth® langaton tekniikka kommunikointiin esimerkiksi matkapuhelimen, kannettavan tietokoneen ja iPadin kanssa.
 • Mikrofoni tehokkaalla äänenvaimennuksella selkeään kommunikointiin myös vaativissa meluolosuhteissa.
 • Toiminto "Side Tone" tekee omasta äänestäsi kuuluvan ja selkeän kommunikointiin sekä auttaa sinua puhumaan normaalilla äänentasolla myös meluisassa ympäristössä.
 • Toiminto "Adaptive Volume Control" säätää automaattisesti ääntä sisään tulevissa puhelinkeskusteluissa ympäristön äänitason mukaan.
 • FM stereoradio 88 - 108 MHz äänitasolla (82dB(A)).
 • Toiminto "Automatic Frequency Control" (AFC) vähentää melua radiokanavien välisessä haussa ja säilyttää valitun kanavan.
 • Automaattinen asetus Stereo/Mono -välillä, joka tekee vastaanottamisesta vakaampaa olosuhteista riippumatta.
 • Taajuusriippuvainen kuuntelu Level Dependent System vahvistaa ääntä ja mahdollistaa kuunnella ympäristön ääniä, kuitenkin suojaamalla sinua korkeilta impulssiääniltä.
 • Vaimennustaso: Level 2.
 • 3,5 mm AUX- liitäntä.
 • Johto 2 x 3,5 mm stereoliitännällä.
 • Säädettävä päälakisanka.
 • Pehmeät ja vaihdettavat pehmusteet.
 • Leveämmät ja mukavammat pehmusteet.
 • 10 m kattava alue Bluetooth® lähteeseen.
 • Toimitetaan 2 kpl 1,5V AA paristoilla.
 • Ladattavat akut (HR6 2100 mAh) ja laturi saatavilla lisävarusteina. Lataus n. 3 h seinälaturissa ja 8 h USB-liitännällä.
 • Käyttöaika 23 h samanaikaisesti muiden toimintojen olevan päällä.
 • "Akkuvahti" automaattisella sulkeutumisella, jos mitään toimintoja ei ole käytetty 6 tuntiin.
Useita värejä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Suunnittelimme juhlavuoden kunniaksi uudet sinivalkoiset Silenta Suomi100 – kuulonsuojaimet. Sinivalkoiset Suomi100-tuotteet herättävät kiinnostusta ja suuntaavat huomion kuulonsuojelun tärkeyteen. Lisäksi niitä voi suomalaisuudesta ylpeänä pitää päässä esimerkiksi kansainvälisissä urheilutapahtumissa. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. Pitkä kokemus, ammattitaito ja viranomaisten hyväksymät tuotetestit takaavat sen, että tuotteemme ovat turvallisia ja laadukkaita. Suomalainen ammattitaito ennen kaikkea tuntuu käyttömukavuutena. Meille on tärkeää, että kuulokkeet istuvat hyvin, niitä voi säätää yksilön tarpeet huomioiden ja että ne tuntuvat ihoa vasten miellyttävälle.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Silenta KID fluorecent pink kuulosuojain

18,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Silenta KID on erityisesti lapsille suunniteltu kuulonsuojain, jonka heijastava pääpanta sekä fluoresoivat kuvut parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta. Melu on erityisen haitallista lapsille, joiden kuuloelimet ovat vielä kehittymässä. Nyky-Suomessa lapset altistuvat yhä enemmän ympäristössä olevalle melulle, joiden lähteitä ovat mm. autoliikenne, moottoripyörät, - sahat ja -veneet, vesiskootterit, rakennustyömaat, ruoholeikkurit, urheilutapahtumat, leikkiaseet, korvalappustereot ja ulkoilmakonsertit. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. Pitkä kokemus, ammattitaito ja viranomaisten hyväksymät tuotetestit takaavat sen, että tuotteemme ovat turvallisia ja laadukkaita. Suomalainen ammattitaito ennen kaikkea tuntuu käyttömukavuutena. Meille on tärkeää, että kuulokkeet istuvat hyvin, niitä voi säätää yksilön tarpeet huomioiden ja että ne tuntuvat ihoa vasten miellyttävälle.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Suunnittelimme lapsille juhlavuoden kunniaksi uudet sinivalkoiset Silenta Suomi100 – kuulonsuojaimet. Melu on erityisen haitallista lapsille, joiden kuuloelimet ovat vielä kehittymässä. Nyky-Suomessa lapset altistuvat yhä enemmän ympäristössä olevalle melulle, joiden lähteitä ovat mm. autoliikenne, moottoripyörät, - sahat ja -veneet, vesiskootterit, rakennustyömaat, ruoholeikkurit, urheilutapahtumat, leikkiaseet, korvalappustereot ja ulkoilmakonsertit. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. Pitkä kokemus, ammattitaito ja viranomaisten hyväksymät tuotetestit takaavat sen, että tuotteemme ovat turvallisia ja laadukkaita. Suomalainen ammattitaito ennen kaikkea tuntuu käyttömukavuutena. Meille on tärkeää, että kuulokkeet istuvat hyvin, niitä voi säätää yksilön tarpeet huomioiden ja että ne tuntuvat ihoa vasten miellyttävälle.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Peltor HRXS220A radiokuulonsuojain

79,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
3M™ PELTOR™ WorkTunes™Pro kuulonsuojainradiossa on sisäänrakennettu FM-radio. Monta uutta toimintoa.
Parannettu ääni
Uudet kaiuttimet ja uusi nykyaikainen elektroniikka parantavat äänenlaatua, jotta voit nauttia musiikista entistäkin enemmän. Turvallisuutesi takia musiikin ja äänien voimakkuus rajoitetaan 82 dB:iin.
Sisäänrakennettu antenni
WorkTunes Pro kuulonsuojainradiossa on sisäänrakennettu antenni, jotta se ei takerru mihinkään.
Elektroniikka on suojassa
WorkTunes Pron kaksikuorinen rakenne mahdollistaa elektroniikan sijoittamisen kuvun ulkopuolelle, ei sen sisään. Elektroniikka on siten suojassa hieltä ja kosteudelta, jotka voisivat vaurioittaa sitä.
Ääniviesti kertoo taajuuden
Kun haet kanavaa FM-radiossa, toisinaan on vaikea kuulla, oletko löytänyt juuri hakemasi aseman. Ääniviesti kertoo taajuuden aina kun uusi asema löytyy.
Tallenna suosikkikanavat
Sisäisen FM-radion digitaalinen radiopiiri mahdollistaa viiden kanavan tallentamisen.
Kuuntele musiikkia matkapuhelimella
Voit kytkeä matkapuhelimesi WorkTunes Prohon 3,5 mm stereoliittimellä varustetulla kaapelilla. Tulevien puheluiden soittoääni ja muut puhelimen ilmoitusäänet sekä matkapuhelimeen tallennettu media kuuluvat myös kuulonsuojaimessa.
Vastaa PPE-direktiivin 8/686/EEC sekä soveltuvin osin standardin EN 352 vaatimuksia.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Zekler 412RD kuuleva radiokuulonsuojain

115,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Äänitason mukaan säätyvä kuulonsuojain varustettuna FM strereoradiolla. Kuvuissa olevat mikrofonit sieppaavat kaikki ympäristön äänet, joten tiedät mitä ympärilläsi tapahtuu ja kommunikointi työtovereiden kanssa helpottuu. Elektroniikka reagoi jatkuvasti, joten äänentaso ei koskaan ylitä 82 dB(A). Kuulonsuojaimet soveltuvat erityisen hyvin tilanteisiin, joissa melutaso vaihtelee voimakkaasti. Käyttäjä valitsee itse, kumpi toiminto (radio vai kuuntelutoiminto) sopii kuhunkin tilanteeseen parhaiten. Varustettu 3,5 mm aux audio liitännällä esim. MP3 soittimen liittämiseen. Hyvä vaimennus korkeilla, matalilla ja keskitaajuuksilla. Säädettävän päälakisangan ja leveiden tiivisterenkaiden ansiosta miellyttävä käyttää.

 • Vaimennustaso: Level 2
 • FM Stereo Radio 88 - 108 MHz äänenvoimakkuuden rajoitin (80dB(A))
 • Äänitason mukaan säätyvä, Level Dependent System
 • 3,5 mm AUX liitin
 • Johto 2x3,5 mm stereoliittimellä sisältyy tuotteeseen
 • 2 kpl 1,5VAA paristoa ? käyttöaika noin 120 tuntia
 • Säädettävä päälakisanka
 • Pehmeä, vaihdettava päälakipehmuste
 • Helposti vaihdettavat tiivisterenkaat
 • Vastaa EN 352-1, 352-4, 352-6 ja 352-8 vaatimuksia
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Äänitason mukaan säätyvä kypärään kiinnitettävä kuulonsuojain FM strereoradiolla varustettuna.

 • Kuvuissa olevat mikrofonit sieppaavat kaikki ympäristön äänet, joten tiedät mitä ympärilläsi tapahtuu ja kommunikointi työtovereiden kanssa helpottuu
 • Elektroniikka reagoi jatkuvasti, joten äänentaso ei koskaan ylitä 82 dB(A)
 • Kuulonsuojaimet soveltuvat erityisen hyvin tilanteisiin, joissa melutaso vaihtelee voimakkaasti
 • Käyttäjä valitsee itse, kumpi toiminto (radio vai kuuntelutoiminto) sopii kuhunkin tilanteeseen parhaiten
 • Varustettu 3,5 mm aux audio liitännällä esim. puhelimen tai MP3 soittimen liittämiseen (stereo, ei toimi handsfreenä)
 • Pakkaus ei sisällä kypärää
 • Hyväksytty asennettavaksi seuraaviin suojakypäriin: IRIS 2, Style 300, Style 600, Balance AC, Balance HD, Peltor G2000, Peltor G3000 ja Uvex Airwing, Uvex Pheos, Uvex Pheos Alpine, JSP EVO2, EVO3, MK7 ja LAS Rockman S14, S16 ja S17
 • Vastaa EN 352-3, 352-4 ja 352-6 vaatimuksia.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Peltor LEP-100 kuuleva korvatulppa

399,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
 • Vaihtotulppa kuulevaan korvatulppaan
 • Kuulevat korvatulpat, joilla voit kuulla ja paikantaa ympäristön äänet
 • Voimakkaat äänet, kuten melu ja äkilliset äänet, vaimennetaan sekunnon murto-osassa ja suojaavat sinua kuulovammoilta
 • Vaimennus tai vahvistus on säädettävissä kolmeen tasoon: -6 dB / 0 dB / +10 dB
 • Kuiva, puhdas ja kosteudelta suojattu säilytys toimitukseen sisältyvässä, tiiviisti sulkeutuvassa latauskotelossa
 • Korvatulpat on helppo ladata kotelossa myös kenttäolosuhteissa
 • Korvatulpat voidaan ladata latauskotelossa kolmella AA-paristolla tai USB-liitännän kautta (ei sisälly toimitukseen)
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kuulonsuojain päälakisangalla. Hyvä vaimennus korkeilla ja keskitaajuuksilla. Säädettävän päälakisangan ja leveiden tiivisterenkaiden ansiosta miellyttävä käyttää. Sopii ympäristöihin, joissa melu ei ole kovin voimakasta.

 • Vaimennustaso: Level 1
 • Säädettävä päälakisanka
 • Pehmeä, vaihdettava päälakipehmuste
 • Leveät ja helposti vaihdettavat tiivisterenkaat
 • Vastaa EN 352-1 vaatimuksia.
Useita värejä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
M™ PELTOR™ WorkTunes™Pro kuulonsuojainradiossa on sisäänrakennettu FM-radio. Monta uutta toimintoa.

Parannettu ääni
Uudet kaiuttimet ja uusi nykyaikainen elektroniikka parantavat äänenlaatua, jotta voit nauttia musiikista entistäkin enemmän. Turvallisuutesi takia musiikin ja äänien voimakkuus rajoitetaan 82 dB:iin.
Sisäänrakennettu antenni
WorkTunes Pro kuulonsuojainradiossa on sisäänrakennettu antenni, jotta se ei takerru mihinkään.
Elektroniikka on suojassa
WorkTunes Pron kaksikuorinen rakenne mahdollistaa elektroniikan sijoittamisen kuvun ulkopuolelle, ei sen sisään. Elektroniikka on siten suojassa hieltä ja kosteudelta, jotka voisivat vaurioittaa sitä.
Ääniviesti kertoo taajuuden
Kun haet kanavaa FM-radiossa, toisinaan on vaikea kuulla, oletko löytänyt juuri hakemasi aseman. Ääniviesti kertoo taajuuden aina kun uusi asema löytyy.
Tallenna suosikkikanavat
Sisäisen FM-radion digitaalinen radiopiiri mahdollistaa viiden kanavan tallentamisen.
Kuuntele musiikkia matkapuhelimella
Voit kytkeä matkapuhelimesi WorkTunes Prohon 3,5 mm stereoliittimellä varustetulla kaapelilla. Tulevien puheluiden soittoääni ja muut puhelimen ilmoitusäänet sekä matkapuhelimeen tallennettu media kuuluvat myös kuulonsuojaimessa.
Vastaa PPE-direktiivin 89/686/EEC sekä soveltuvin osin standardin EN 352 vaatimuksia.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Peltor HRXS7P3E3-01 kuulonsuojain

89,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Sisäänrakennettu FM-stereoradio, 3,5 mm liitäntä MP3-soittimen kytkemiseen. Leveä ja pehmustettu päälakisanka jakaa painon tasaisesti. Kaksipistekiinnityksen ansiosta kuulonsuojaimet eivät purista edes pitkäaikaisessa käytössä. Toimituksessa mukana MP3-soittimen liitäntäjohto. Paristojen käyttöikä noin 200 tuntia. Vastaa PPE-direktiivin 89/686/EEC sekä soveltuvin osin standardin EN 352 vaatimuksia.

 • Kiinnitetään kypärään
 • Väri: Viininpunainen