Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

TR säädettävä ruokakuppiteline

Mahtava ratkaisu koiran ruokailuhetkiin! Tämä kätevä Trixien ruokateline helpottaa kummasti koiran ruokailua; enää ei tarvitse syödä tuskallisissa asennoissa.

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
TR säädettävä ruokakuppiteline
4011905249230.jpg 4011905249216.jpg

Hinta

Alkaen27,90 EUR

Osamaksulla 4.16 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • TR säädettävä ruokakuppiteline

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Valitse koko:

TR säädettävä ruokakuppiteline

Hyvä vaihtoehto esimerkiksi ikääntyville, nivelongelmista kärsiville sekä suurille koirille, joiden tarvitsee kurottaa alas kupille. Oikea korkeus tukee myös ruoansulatusta, sillä se tarjoaa koiralle paremman asennon sen ruokaillessa. Metalliteline H-jalalla on säädettävissä korkeutensa puolesta.. Telineen jaloissa on kumitassut, jotka pitävät telineen hyvin paikoillaan koiran ruokaillessa. Telineen mukana tulee myös kaksi kuppia (ruostumaton teräs). Kupit sopivat hyvin telineeseen niille suunniteltuihin renkaisiin.

Kaksi kokoa:

 • 2x1,8 l säädettävät kupit, 20 cm
 • 2x4,5 l säädettävät kupit, 28 cm

Suosittelemme

Ostetuimmat tässä tuoteryhmässä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Curver 54 l kuivaruoan säilytysastia

48,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Koiran kuivaruoka säilyy parhaimpana ilmatiiviissä säilytysastiassa. Säilytysastia on myös siisti ja käytännöllisempi kuin ruokasäkki. Säilytysastiassa on siirtämistä helpottavat rullat pohjassa ja kannessa annosteluluukku sekä annostelulapio.

 • Koko: Iso (54 litraa/20 kg)
 • Mitat: 493x278x605 mm
 • Väri: valkoinen/hopea
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Kuppiteline on valmistettu käsityönä puumateriaalista. Tuote on maalattu vesiohenteisella ja korkeanlaatuisella kalustemaalilla. Teline on suunniteltu niin, että sen voi kääntää, jolloin siinä voi käyttää kahta eri kokoista teräskuppia. Telineen voi helposti purkaa ja tarvittaessa kuljettaa mukana. Lempi Original kuppitelineet ovat turvallisia lemmikillesi ja myös ekologisia käyttää. Tuotetta ei ole suunniteltu ulkokäyttöön, eikä se kestä jatkuvaa veden ärsytystä. Neljä väriä: valkoinen, pinkki, harmaa ja turkoosi.

Kolme kokoa:
 • S 15x15x12 cm
 • M 22x22x18 cm
 • L 29x29x26 cm
Useita värejä ja kokoja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Musta lemmikin muovikuppi.
Kolme kokoa: 210 ml, 350ml ja 735ml
 • Valmistettu elintarvikekelpoisesta muovista
 • Ulkokäytössä: täytä korotettu reunus vedellä- maasta tulevat ötökät eivät päääse ryömimään kuppiin
 • Korotettu reunus kerää ylitippuvan ruuan talteen
 • Liukueste pohjassa
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Curver 10 l kuivaruoan säilytysastia

17,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Koiran kuivaruoka säilyy parhaimpana ilmatiiviissä säilytysastiassa. Säilytysastia on myös siisti ja käytännöllisempi kuin ruokasäkki. Pienimmässä 10 litran säilytysastiassa on kätevä kantokahva ja ruoan annosteluluukku kannessa, joiden avulla ruoan annostelu on helppoa.

 • Koko: Pieni (10 litraa/4 kg)
 • Mitat: 192x295x348 mm
 • Väri: valkoinen/hopea
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut sisään, rekisteröidy oikealla olevan linkin kautta.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 2

Asettelu