Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Pöytäkoneet
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Apple iMac 27" 3.5 GHz all-in-one tietokone

2550,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Ei vain tietokone, vaan mukaansatempaava elämys. Siitä iMacissa on kyse - ja nyt vielä enemmän kuin koskaan. iMac esittelee innovatiivisen muistin sekä yhteydet suuremmalla kaistanleveydellä. Kaikki tämä herää eloon kirkkaimmalla ja värikkäimmällä Retina-näytöllä, joka iMacissa on koskaan ollut. Ja sinä löydät yhä uusia tapoja nauttia entistä innostavammasta käyttökokemuksesta.

Huipputehot nopeutettuina
Entistä nopeampi ja tehokkaampi iMac on nyt varustettu suorituskykyisellä prosessorilla sekä huipputehokkaalla näytönohjaimella. Muistikin pysyy vauhdissa mukana, koska nopea ja tilava Fusion Drive on nyt saatavilla Retina-malliin. Voit siis tehdä iMacilla kaikkea mistä pidät, huippunopeudella.

Graafinen suorituskyky, efektinä hämmästys
iMacin tehokas näytönohjain tekee kaikesta näkemästäsi elämyksen. Retina 5K -näytöllä varustettu iMac tarjoaa visuaalisia tehosteita ja 3D-grafiikoita, jotka edustavat raakaa voimaa sen tyylikkäimmässä muodossa. Sen lisäksi saat käyttöösi kehittyneimmät ominaisuudet videoeditointia varten.

Tallennus käy nopeasti kuin älyn väläys
Tallentaminen vaatii tilaa. Kyse on kuitenkin myös nopeudesta. Fusion Drive tarjoaa parhaat puolet molemmista. Eniten käyttämäsi apit ja tiedostot tallennetaan automaattisesti nopeaan flash-muistiin ja kaikki muu siirtyy suuren kapasiteetin kovalevylle. Fusion Drive avaa apit, tuo valokuvat ja tekee ylipäätään kaiken nopeammin ja tehokkaammin.

Enemmän kirkkautta, enemmän värejä
Retina-näyttö on entistäkin loistavampi iMacissa. Miljardi väriä ja 500 nitin kirkkaus nostavat kuvat esiin ruudulta aivan uudessa valossa. Valtava pikselitiheys takaa, ettet erota yksittäisiä pikseleitä. Teksti piirtyy niin kirkkaana ja terävänä, että sähköpostisi ja dokumenttisi näyttävät välkymmiltä kuin koskaan. Se on yksinkertaisesti kaikkien aikojen paras Macin Retina-näyttö.

Thunderbolt 3 - tuplasti nopeutta ja kaistanleveyttä
iMacissa tulee vakiona kaksi Thunderbolt 3 (USB-C) -porttia. Kumpikin tarjoaa jopa 40 Gb/s tiedonsiirtonopeuden ulkoisille kovalevyille ja kameroille sekä kaksinkertaisen kaistanleveyden video- ja näyttöliitännöille. Neljän USB 3 -portin ansiosta voit lisäksi yhdistää monia oheislaitteita, kuten tulostimen, iPhonen tai muistitikun. Lisäksi saat välittömästi yhteyden suosikkisisältöihisi huippunopean kolmikanavaisen Wi-Fin ja langattoman Bluetooth 4.2 -teknologian avulla.

Insinööritaidetta, muotoilun tiedettä
iMac on aina ollut muotoilun ja toimivuuden edelläkävijä: monitoimitietokone, jonka yksinkertaisen tyylikkään rungon sisältä löytyy kaikki. iMac on täynnä teknologioita, jotka vievät tehon ja suorituskyvyn jälleen uudelle tasolle.

 • Intel Core i5 (7th Gen) 3.5-4.1 GHz neliydinprosessori
 • 8 Gt DDR4 RAM
 • 1 Tt HDD (Fusion Drive)
 • Muistikortinlukija (SD, SDHC, SDXC)
 • 27" IPS-näyttö, 5120 x 2880 (5K) (Retina)
 • AMD Radeon Pro 575 4 Gt näytönohjain
 • Stereokaiuttimet
 • Langaton hiiri ja näppäimistö (Apple Magic Keyboard & Apple Magic Mouse 2)
 • Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.2, Gigabit Ethernet
 • Liitännät: 2 x Thunderbolt 3/DisplayPort/USB 3.1 Gen 2 - Type C, 4 x USB 3.0 - Type A, 1 x LAN (Gigabit Ethernet) - RJ-45, 1 x kuulokkeet/mikrofoni
 • Apple OS X 10.12 Sierra
 • Leveys: 65 cm
 • Syvyys: 20.3 cm
 • Korkeus: 51.6 cm
 • Paino: 9.44 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Asus G11DF-NR007T pelitietokone

1499,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
ASUS G11DF on on huippuvarusteltu ammattilaistason pelipöytäkone uudella AMD Ryzen-sarjan prosessorilla, joka soveltuu huikean suorituskykynsä ansiosta vaativampaankin PC-pelaamiseen jopa vuosiksi eteenpäin.

Laite on varustettu tehokkaalla uuden aikakauden AMD Ryzen 5 1400 –neliydinsuorittimella, raskaaseen PC-pelaamiseen suunnitellulla NVIDIA GeForce GTX 1070 -näytönohjaimella sekä isolla 16GB DDR4 -keskusmuistilla.

Koneen 256GB SATA3 SSD-levy mahdollistaa nopean käynnistymisen sekä minimaaliset latausajat niin pelien kuin ohjelmienkin parissa. SSD-levyn lisäksi G11DF sisältää suurikokoisen 1TB kiintolevyn, jonne tallentaa vaivatta kaikki tarvittavat tiedostot ja pelit vuosiksi eteenpäin.

Nämä huippusuorituskykyiset komponentit pitävät huolen siitä, että FPS pysyy korkeana niin raskaissa moninpeleissä kuin huippuluokan grafiikoilla varustetuissa yksinpeleissäkin.

G11DF tarjoaa laajat liitäntämahdollisuudet. Siinä on yhteensä 11 USB-porttia, mm. yksi USB Type-C -portti pikalataustuella sekä kaksi USB 3.1 Gen 2 -porttia jopa 10 GB:n supernopeaan tiedonsiirtoon.

Kotelo on myös suunniteltu visuaalisesti näyttäväksi sillä sen ASUS Aura -valotehosteissa on 8 miljoonaa väriä ja useita esiasetettuja tiloja joita käyttäjä pystyy itse kustomoimaan! Kotelossa on kahdeksan tuuletusaukkoa jotka mahdollistavat tehokkaan ilmanvaihdon ja koneen pysymisen viileänä.

ASUS Aegis III -sovelluksella voi seurata mm. järjestelmän suorittimen ja muistin käyttöä reaaliaikaisesti. Sen avulla voi myös hallita tuuletinnopeuksia ja valotehosteita. ASUS Sonic Studio on käyttäjäystävällinen ääniapuohjelma, jonka avulla voi hallita laajalti erilaisia ääniasetuksia. ASUS Perfect Voice -tekniikka mahdollistaa parannetun kohinanvaimennuksen ja Casting Enhancer parantaa suoratoiston sekä äänityksen laatua.

 • Uuden aikakauden AMD Ryzen 5 1400 -neliydinprosessori
 • NVIDIA GeForce GTX1070 8GB DDR5 (2x HDMI, 1x DVI, 2x DP) -näytönohjain
 • 16GB DDR4 2400MHz -keskusmuisti
 • 1000GB (7200rpm) kiintolevy + 256GB SATA3 SSD-levy
 • Optinen asema SuperMulti DVD-RW 24x
 • WLAN 802.11ac & Bluetooth 4.1
 • Gigabitin verkkoliitäntä
 • Monipuoliset liitännät mm. RJ45, Audio, USB 2.0, USB 3.1 (Gen1), USB 3.1 Type-A (Gen2) & USB 3.1 Type-C (Gen1)
 • Laajennuspaikat: PCI-e x1, PCI-e x16 , M.2 Connectors (WiFi & SSD) & 2 x DDR4 U-DIMM Slot
 • Paino: 9.7kg (netto) / 12.2kg (brutto) & tilavuus: 33l
 • Windows 10 64-bit käyttöjärjestelmä
 • Koneen mukana tulee USB-näppäimistö ja hiiri
 • Mitat (LxSxK): 176 x 440 x 422 mm
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Apple Mac Pro 3.0GHz pöytäkone

4475,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Voiman arkkitehtuuri
Mac Prossa on työasemagrafiikka ja kaksi näytönohjainta, PCI Express -pohjainen flash-muisti, erittäin tehokas Thunderbolt 2 -tekniikka, uuden sukupolven Xeon-prosessorit, ultranopea muisti ja tuki 4K videolle, joten sen suorituskyky on huippuluokkaa kaikilla osa-alueilla.

Muisti
Jokaisen Mac Pron komponentin suorituskyky on optimoitu. Tämä koskee myös nelikanavaista DDR3-muistiohjainta, joka toimii 1866 MHz taajuudella. Se tarjoaa jopa 60 Gt/s muistiväylän nopeuden, mikä tarkoittaa, että vaativimmatkin laskentatehtävät hoituvat kuin siivillä. Ja koska kyse on ECC-muistista, mallinnustyöt, videon vieminen tai simulointi eivät kompastu satunnaisiin muistivirheisiin.

Grafiikka
Perinteisesti ammattilaistietokoneiden laskentateho on perustunut ensisijaisesti niiden prosessoreihin. Näytönohjainten suorituskyvyn dramaattisen kasvun myötä ohjelmistokehittäjät ovat alkaneet hyödyntää ohjelmissaan myös niiden tehoa. Mac Prossa on suunniteltu vieläkin tehokkaampi näytönohjainarkkitehtuuri. Kaiken tämän tehon ansiosta voit esimerkiksi muokata saumattomasti videoita täydellä 4K tarkkuudella ja samaan aikaan mallintaa tehosteita taustalla - ja silti tehoa riittää vielä jopa kolmen 4K teräväpiirtonäytön liittämiseen.

Yhdistetty jäähdytyskeskiö
Mac Prossa on pakattu ennenäkemätön teho uskomattoman pieneen tilaan. Olennainen rooli tämän mahdollistamisessa on yhdistetyllä jäähdytyskeskiöllä. Sen sijaan, että prosessoreja ja näytönohjaimia viilentäisivät useat jäähdytyslevyt ja tuulettimet, kaiken keskiöön on sijoitettu yksi suulakepuristettu alumiinikappale, joka on suunniteltu maksimoimaan sekä ilman virtaus että lämpökapasiteetti. Se toimii johtamalla lämpöä pois prosessorista ja näytönohjaimista ja jakamalla lämmön tasaisesti koko ytimeen. Niinpä jos yksi prosessori ei tee yhtä paljon työtä kuin muut, siltä ylijäävä lämpökapasiteetti voidaan jakaa tehokkaasti muille. Tietokonetta ei koskaan aikaisemmin ole tehty näin. Silti se on niin järkeenkäypää, että nyt on vaikea kuvitellakaan muuta ratkaisua.

Laajennettavuus: laajempana kuin koskaan
Mac Prossa on sisäänrakennettuina Thunderbolt 2-, USB 3-, gigabitin Ethernet- ja HDMI 1.4 -portit, joilla se asettaa uuden mittapuun joustaville, huippusuorituskykyisille laajennusratkaisuille. Mac Prossa on kaikki tarvittava, jotta voit rakentaa täysin työskentelytarpeisiisi ja -tapoihisi mukautetun työaseman.

Radikaali, mutta täysin looginen
Mac Pro näyttää erilaiselta kuin mikään muu tietokone. Koska se on erilainen kuin mikään muu tietokone. Koska kaikki rakentuu yhdistetyn jäähdytyskeskiön ympärille, on suunniteltu paljon solakampi, kevyempi, hiljaisempi ja virtaviivaisempi rakenne. Sen ainutlaatuinen design ja upeasti viimeistellyt yksityiskohdat on toteutettu poikkeuksellisen huolellisesti. Koska sen korkeus on vain 25,1 cm ja halkaisija vain 16,8 cm, tämä ammattilaispöytäkone todellakin mahtuu työpöydälle.

 • Intel Xeon E5 / 3 GHz 8-ydinprosessori
 • 16 Gt DDR3 RAM (enintään 64 Gt)
 • 256 Gt SSD
 • Kaksi AMD FirePro D700 -näytönohjainta (yhteensä 12 Gt muistia)
 • Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, 2 x Gigabit Ethernet
 • Liitännät: 6 x Thunderbolt 2, 4 x USB 3.0, 2 x LAN (Gigabit Ethernet), 1 x SPDIF-lähtö/kuulokkeet, 1 x HDMI, 1 x kuulokkeet/mikrofoni
 • Apple OS X 10.12 Sierra
 • Mitat (LxSxK): 16.7 x 16.7 x 25.1 cm
 • Paino: 5 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

HP Workstation Z240 i7-6700 Tower SSD työasema

1250,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
HP:n aloitustason työasemat ovat nyt entistä parempia. HP Z240, joka on saatavana kahtena uskomattoman monipuolisena kokovaihtoehtona, tarjoaa työpöytäkonetta edullisemmalla hinnalla vastaavan suorituskyvyn, ominaisuudet ja luotettavuuden.
 • Tehoa haasteidesi hallintaan
  Tehokkaat suorittimet, näytönohjain, muisti ja kaksi valinnaista huippunopeaa HP Z Turbo -asemaa tekevät HP Z240 -työasemasta todellisen työasemaratkaisun. Voit käsitellä kasvavaa ja monimutkaista työmäärää suorituskykyisesti työsi jokaisessa vaiheessa.
 • Pieni hinta, suuret mahdollisuudet
  HP Z240 Tower -työaseman tärkeimmät ominaisuudet tukevat työtaakkasi hoitamista useiden korttipaikkojen ja porttien avulla. Kun olet valmis työasematason ominaisuuksiin, kuten ammattimaiset ISV-sertifioinnit, HP Z240 Tower on oikea ensimmäinen askel.
 • Hinnoiteltu budjettisi mukaan
  HP:n edullisimman työaseman avulla voit mukauttaa käyttökokemuksesi, mutta pitää IT-budjettisi tasapainossa. HP:n luotettavuus, perusteellinen testaus ja ISV-sertifiointi tarkoittaa, että HP Z240 on suunniteltu pitkäaikaiseksi edulliseksi ratkaisuksi.

 • Tuotekuvaus: HP Workstation Z240 - Core i7 6700 3.4 GHz - 8 Gt - 256 Gt
 • Tyyppi: Työasema - torni
 • Arkkitehtuuri: Intel vPro Technology
 • Paikallistaminen: Tanska, norja, suomi, ruotsi / Tanska, Suomi, Norja, Ruotsi
 • Suoritin: 1 x Intel Core i7 (6. sukupolvi) 6700 / 3.4 GHz ( 4 GHz ) ( Quad-Core )
 • Suorittimen istukka: LGA1151 Socket
 • Suorittimen pääominaisuudet: Hyper-Threading -teknologia, Intel Turbo Boost Technology 2
 • Välimuisti: 8 Mt
 • Suorittimen välimuisti: 8 Mt
 • Käyttömuisti RAM: 8 Gt (asennettu) / 64 Gt (enintään) - DDR4 SDRAM - non-ECC - 2133 MHz
 • Tallennusohjain: SATA ( SATA 6Gb/s )
 • Kiintolevyasema: 1 x SSD 256 Gt - SATA
 • Optinen asema: DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM
 • Näytönohjain: Intel HD Graphics 530 Yhteinen näyttömuisti (UMA)
 • Verkkoyhteydet: GigE
 • Virransyöttö: AC 120/230 V ( 50/60 Hz )
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Pro / Windows 7 Professional 64-bit Edition downgrade
 • Ennalta asennettu käyttöjärjestelmä: Win 7 Pro 64-bit
 • Ulkomitat PxSxK: 17 cm x 44.2 cm x 39.9 cm
 • Paino: 8.6 kg
 • Valmistajan takuu: 3 vuoden takuu - on-site

 • HP Workstation Z240
 • Hiiri, näppäimistö

Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Asus G11DF-NR027T pelitietokone

1999,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
ASUS G11DF on on huippuvarusteltu ammattilaistason pelipöytäkone uudella AMD Ryzen-sarjan prosessorilla, joka soveltuu huikean suorituskykynsä ansiosta vaativampaankin PC-pelaamiseen jopa vuosiksi eteenpäin.

Laite on varustettu äärimmäisen tehokkaalla uuden aikakauden AMD Ryzen 7 1800X –kahdeksanydinsuorittimella, raskaaseen PC-pelaamiseen suunnitellulla NVIDIA GeForce GTX 1080 -näytönohjaimella sekä isolla 16GB DDR4 -keskusmuistilla.

Koneen 256GB SATA3 SSD-levy mahdollistaa nopean käynnistymisen sekä minimaaliset latausajat niin pelien kuin ohjelmienkin parissa. SSD-levyn lisäksi G11DF sisältää suurikokoisen 1TB kiintolevyn, jonne tallentaa vaivatta kaikki tarvittavat tiedostot ja pelit vuosiksi eteenpäin.

Nämä huippusuorituskykyiset komponentit pitävät huolen siitä, että FPS pysyy korkeana niin raskaissa moninpeleissä kuin huippuluokan grafiikoilla varustetuissa yksinpeleissäkin.

G11DF tarjoaa laajat liitäntämahdollisuudet. Siinä on yhteensä 11 USB-porttia, mm. yksi USB Type-C -portti pikalataustuella sekä kaksi USB 3.1 Gen 2 -porttia jopa 10 GB:n supernopeaan tiedonsiirtoon.

Kotelo on myös suunniteltu visuaalisesti näyttäväksi sillä sen ASUS Aura -valotehosteissa on 8 miljoonaa väriä ja useita esiasetettuja tiloja joita käyttäjä pystyy itse kustomoimaan! Kotelossa on kahdeksan tuuletusaukkoa jotka mahdollistavat tehokkaan ilmanvaihdon ja koneen pysymisen viileänä.

ASUS Aegis III -sovelluksella voi seurata mm. järjestelmän suorittimen ja muistin käyttöä reaaliaikaisesti. Sen avulla voi myös hallita tuuletinnopeuksia ja valotehosteita. ASUS Sonic Studio on käyttäjäystävällinen ääniapuohjelma, jonka avulla voi hallita laajalti erilaisia ääniasetuksia. ASUS Perfect Voice -tekniikka mahdollistaa parannetun kohinanvaimennuksen ja Casting Enhancer parantaa suoratoiston sekä äänityksen laatua.

 • Uuden aikakauden AMD Ryzen 7 1800X 8-ydinprosessori
 • NVIDIA GeForce GTX1080 8GB DDR5X (2x HDMI, 1x DVI, 2x DP) -näytönohjain
 • 16GB DDR4 2400MHz -keskusmuisti
 • 1000GB (7200rpm) kiintolevy + 256GB SATA3 SSD-levy
 • Optinen asema SuperMulti DVD-RW 24x
 • WLAN 802.11ac & Bluetooth 4.1
 • Gigabitin verkkoliitäntä
 • Monipuoliset liitännät mm. RJ45, Audio, USB 2.0, USB 3.1 (Gen1), USB 3.1 Type-A (Gen2) & USB 3.1 Type-C (Gen1)
 • Laajennuspaikat: PCI-e x1, PCI-e x16 , M.2 Connectors (WiFi & SSD) & 2 x DDR4 U-DIMM Slot
 • Paino: 9.7kg (netto) / 12.2kg (brutto) & tilavuus: 33l
 • Windows 10 64-bit käyttöjärjestelmä
 • Koneen mukana tulee USB-näppäimistö ja hiiri
 • Mitat (LxSxK): 176 x 550 x 422 mm
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Apple Mac Pro 3.5GHz pöytäkone

3725,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
 • Voiman arkkitehtuuri
  Mac Prossa on työasemagrafiikka ja kaksi näytönohjainta, PCI Express -pohjainen flash-muisti, erittäin tehokas Thunderbolt 2 -tekniikka, uuden sukupolven Xeon-prosessorit, ultranopea muisti ja tuki 4K videolle, joten sen suorituskyky on huippuluokkaa kaikilla osa-alueilla.
 • Grafiikka
  Perinteisesti ammattilaistietokoneiden laskentateho on perustunut ensisijaisesti niiden prosessoreihin. Näytönohjainten suorituskyvyn dramaattisen kasvun myötä ohjelmistokehittäjät ovat alkaneet hyödyntää ohjelmissaan myös niiden tehoa. Mac Prossa on suunniteltu vieläkin tehokkaampi näytönohjainarkkitehtuuri. Kaiken tämän tehon ansiosta voit esimerkiksi muokata saumattomasti videoita täydellä 4K tarkkuudella ja samaan aikaan mallintaa tehosteita taustalla - ja silti tehoa riittää vielä jopa kolmen 4K teräväpiirtonäytön liittämiseen.
 • Yhdistetty jäähdytyskeskiö
  Mac Prossa on pakattu ennenäkemätön teho uskomattoman pieneen tilaan. Olennainen rooli tämän mahdollistamisessa on yhdistetyllä jäähdytyskeskiöllä. Sen sijaan, että prosessoreja ja näytönohjaimia viilentäisivät useat jäähdytyslevyt ja tuulettimet, kaiken keskiöön on sijoitettu yksi suulakepuristettu alumiinikappale, joka on suunniteltu maksimoimaan sekä ilman virtaus että lämpökapasiteetti. Se toimii johtamalla lämpöä pois prosessorista ja näytönohjaimista ja jakamalla lämmön tasaisesti koko ytimeen. Niinpä jos yksi prosessori ei tee yhtä paljon työtä kuin muut, siltä ylijäävä lämpökapasiteetti voidaan jakaa tehokkaasti muille. Tietokonetta ei koskaan aikaisemmin ole tehty näin. Silti se on niin järkeenkäypää, että nyt on vaikea kuvitellakaan muuta ratkaisua.
 • Laajennettavuus: laajempana kuin koskaan
  Mac Prossa on sisäänrakennettuina Thunderbolt 2-, USB 3-, gigabitin Ethernet- ja HDMI 1.4 -portit, joilla se asettaa uuden mittapuun joustaville, huippusuorituskykyisille laajennusratkaisuille. Mac Prossa on kaikki tarvittava, jotta voit rakentaa täysin työskentelytarpeisiisi ja -tapoihisi mukautetun työaseman.
 • Muut I/O-liitännät
  Mac Pro tarjoaa käyttöösi kaikenlaisia liitäntöjä kaikenlaisille oheislaitteille. Monipuolinen USB 3 mahdollistaa kymmenien erityyppisten ulkoisten laitteiden liittämisen. Kaksi gigabitin Ethernet -porttia mahdollistavat yhdistämisen useisiin verkkoihin. HDMI 1.4 -portti puolestaan tukee uusimpia televisioita, projektoreita ja näyttöjä, Ultra HD -televisiot mukaan lukien. Mutta laajennettavuusratkaisujen suunnittelu ulottui kuitenkin käytettäviä oheislaitetyyppejä pidemmälle. Kun käännät Mac Prota liittääksesi laitteen, se havaitsee liikkeen ja valaisee automaattisesti I/O-paneelin. Niinpä näet helposti tarvitsemasi portit silloin, kun tarvitset niitä.
 • Radikaali, mutta täysin looginen
  Koska kaikki rakentuu yhdistetyn jäähdytyskeskiön ympärille, on suunniteltu paljon solakampi, kevyempi, hiljaisempi ja virtaviivaisempi rakenne. Sen ainutlaatuinen design ja upeasti viimeistellyt yksityiskohdat on toteutettu poikkeuksellisen huolellisesti. Koska sen korkeus on vain 25,1 cm ja halkaisija vain 16,8 cm, tämä ammattilaispöytäkone todellakin mahtuu työpöydälle.

 • Tuotekuvaus: Apple Mac Pro - Xeon E5 3.5 GHz - 16 Gt - 256 Gt
 • Suoritin: 1 x Intel Xeon E5 / 3.5 GHz ( 3.9 GHz ) ( 6-ydin )
 • Keskusmuisti: 16 Gt (asennettu) / 64 Gt (enintään)
 • Kiintolevyasema: 1 x SSD 256 Gt - PCI Express
 • Näytöonjain: AMD FirePro D500
 • Näyttömuisti: 6 Gt GDDR5 SDRAM
 • Verkkoyhteydet: GigE, 802.11b, 802.11a, 802.11g, 802.11n, Bluetooth 4.0, 802.11ac
 • Käyttöjärjestelmä: Apple OS X 10.11 El Capitan
 • Ulkomitat PxSxK: 16.7 cm x 16.7 cm x 25.1 cm
 • Paino: 5 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

MSI Trident 3 Arctic VR7RD-060E pelitietokone

1800,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
 • Intel Core i7 (7th Gen) 7700 neliydinprosessori
 • 16 Gt DDR4 RAM (laajennettavissa 32 Gt)
 • 256 Gt SSD & 1 Tt HDD
 • NVIDIA GeForce GTX 1070 8 Gt näytönohjain
 • 5.1-kanavainen surround-ääni
 • Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth, Gigabit Ethernet
 • Liitännät: 2 x mikrofoni (1 edessä, 1 takana), 1 x kuulokkeet, 3 x USB 3.1 Gen 1 (2 edessä, 1 takana) (yksi on nopeasti lataava), 1 x USB-C Gen1, 1 x audio line-in, 1 x audio line-out, 4 x USB 2.0, 1 x HDMI, 1 x LAN, 2 x VR-Link (1 edessä, 1 takana)
 • Silent Storm Cooling 2 -jäähdytysjärjestelmä
 • Sisältyvät lisävarusteet: Xbox One Wireless Controller -peliohjain
 • Väri: Valkoinen
 • Windows 10 Home 64-bit
 • Leveys: 34.625 cm
 • Syvyys: 23.247 cm
 • Korkeus: 7.183 cm
 • Paino: 3.17 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

HP ENVY Phoenix 860-082no pöytäkone

1675,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
 • Tuotekuvaus: HP ENVY Phoenix 860-082no - Core i5 6400 2.7 GHz - 16 Gt - 1.256 T
 • Suoritin:Intel Core i5 (6. sukupolvi) 6400 / 2.7 GHz ( 3.3 GHz ) ( Quad-Core )
 • Keskusmuisti: 16 Gt DDR4 (asennettu) / 64 Gt (enintään)
 • Kiintolevyasema: 256 Gt SSD - SATA 6Gb/s
 • Kiintolevy 2: 1 Tt HDD - SATA 6Gb/s
 • Optinen asema: DVD
 • Kortinlukija: 7 in 1
 • Näytönohjain: NVIDIA GeForce GTX 980 Ti 6 Gt
 • Verkkoyhteydet: GigE, 802.11b, 802.11a, 802.11g, 802.11n, Bluetooth 4.0, 802.11ac
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Home 64-bit Edition
 • Liitännät: 4 x USB 2.0, 4 x USB 3.0, 3 x audio line-in, 5 x audio line-out, SPDIF, LAN, DVI, HDMI, 3 x DisplayPort
 • Ulkomitat PxSxK: 16.5 cm x 42 cm x 40.1 cm
 • Paino: 10.52 kg
 • Valmistajan takuu: 1 vuoden takuu
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Asus Zen AiO ZN241ICGK-RA036T all-in-one tietokone

1099,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Uuden sukupolven ASUS Zen AiO ZN241IC on täydellinen yhdistelmä tinkimätöntä suorituskykyä, kattavia ominaisuuksia sekä yksityiskohtaista viimeistelyä!

Saumattoman metalliviimeistellyn ja Quartz Grey Zen-inspiroidun rakenteensa lisäksi laite on varustettu huipputehokkaalla seitsemännen sukupolven Intel Core i5-7200U -suorittimella, erillisellä NVIDIA GeForce 940MX -näytönohjaimella, 8GB keskusmuistilla ja nopealla 128GB SSD-levyllä.

SSD-levyn lisäksi laitteeseen on sisällytetty tilava 1TB kiintolevy, jonne tallentaa vaivatta kaikki tarvittavat tiedostot vuosiksi eteenpäin.

ASUS Zen AiO ZN241IC on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen paras mahdollinen audiovisuaalinen käyttökokemus - tämän vuoksi se on varustettu huipputerävällä ja eläväisen värimaailman tarjoavalla 23.8" IPS-paneelilla, joka tukee natiivia Full HD -resoluutiota.

Sen eksklusiivinen ASUS SonicMaster Premium -äänentoistojärjestelmä takaa elokuvateatteritason äänentoiston ammattilaistason stereokaiuttimien voimin myös kotioloissa.

Laite on varustettu uusimman sukupolven 802.11ac -standardin langattomilla verkkoyhteyksillä, jonka ansiosta se tarjoaa ensiluokkaisen suorituskyvyn myös tiedonsiirrossa ja esimerkiksi 4K/UHD -tasoisen multimedian suoratoistossa.

 • 23.8" Full HD IPS-paneelinen LED-kirkasnäyttö
 • Seitsemännen sukupolven (Kaby Lake) Intel Core i5-7200U -tuplaydinprosessori
 • NVIDIA GeForce 940MX 2GB -näytönohjain
 • 8GB DDR4 -keskusmuisti
 • 1000GB kiintolevy + 128GB SATA3 SSD-levy
 • WLAN 802.11ac Dual-Band (kaksitaajuus) & Bluetooth 4.1
 • Gigabitin verkkoliitäntä
 • Liitännät: HDMI, RJ45, Audio, USB 2.0 & USB 3.1 (Gen1)
 • 2-in-1 muistikortinlukija
 • Paino: 7.3kg
 • Windows 10 64-bit käyttöjärjestelmä
 • Koneen mukana tulee langaton USB-näppäimistö ja hiiri
 • Mitat (LxSxK): 584 x 190 x 433 mm
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

HP ProDesk 600 G3 MT i5-6500 pöytäkone

1175,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
HP ProDesk 600 -tietokone tarjoaa arvokasta suorituskyvyn ja laajennettavuuden tasapainoa yrityksille, jotka tarvitsevat yritystason tuottavuutta, luotettavuutta, tietoturvaa ja hallittavuutta.

Pysy töiden tahdissa
Tehosta työpäivääsi nopeudella ja suorituskyvyllä.

Testattu kestävyys
HP ProDesk -tietokoneita testataan tarkasti, jotta niiden luotettavuus olisi taattu. HP-kokonaistestausprosessin aikana tietokoneille tehdään jopa 120 000 tuntia suorituskykykokeita, jotta sinä selviytyisit työpäivästäsi.

Oikea tasapaino
HP ProDesk 600 tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn, tietoturvan ja hallittavuuden hinnalla, joiden avulla voit keskittyä yrityksesi toimintaan.

 • Intel Core i5 (6. sukupolvi) 6500 / 3.2-3.6 GHz
 • 8 Gt / 64 Gt (enintään) DDR4
 • 256 Gt SSD - M.2 2280
 • DVD±RW -asema
 • Intel HD Graphics 530 -näytönohjain
 • Tuettu näyttöjen enimmäismäärä: 3
 • USB hiiri ja näppäimistö
 • Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet
 • Liitännät: 4 x USB 2.0 (yksi on nopeasti lataava), 4 x USB 3.1 Gen1, 1 x USB-C (lataus), 1 x DisplayPort, 1 x VGA, 1 x kuulokkeet/mikrofoni (1 edessä), 1 x audio line-out, 1 x audio line-in, 1 x LAN (Gigabit Ethernet) - RJ-45
 • Windows 10 Pro 64-bit (+ Windows 7 Pro downgrade)
 • Leveys: 17 cm
 • Syvyys: 33.8 cm
 • Korkeus: 27.4 cm
 • Paino: 7.14 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Asus Zen Aio ZN270IEGT-RA087T 27" all-in-one tietokone

1299,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Uuden sukupolven ASUS Zen AiO ZN270 on täydellinen yhdistelmä tinkimätöntä suorituskykyä, kattavia ominaisuuksia sekä yksityiskohtaista viimeistelyä!

Upean alumiinisen unibody -designin lisäksi laite on varustettu huipputehokkaalla seitsemännen sukupolven Intel Core i5-7400T -neliydinsuorittimella, erillisellä NVIDIA GeForce 940MX -näytönohjaimella, 8GB keskusmuistilla ja huippunopealla 256GB M.2 SSD-levyllä. SSD:n lisäksi laitteeseen on sisällytetty tilava 1TB kiintolevy, jonne tallentaa kaikki tarvittavat tiedostot vuosiksi eteenpäin.

Laitteen 27" Full HD IPS-kosketuspaneelin huipputerävä ja eläväinen värimaailma tarjoaa huikean visuaalisen kokemuksen sekä ASUS SonicMaster Premium -äänentoistojärjestelmä takaa elokuvateatteritason äänentoiston stereokaiuttimien voimin myös kotioloissa.

ZN240 on myös varustettu nopeilla uuden sukupolven USB 3.1 -liitännöillä sekä 802.11ac -standardin langattomalla verkkoyhteydellä, joka takaa ensiluokkaisen suorituskyvyn myös tiedonsiirrossa.

 • 27" Full HD IPS-kosketuspaneelinen LED-kirkasnäyttö
 • Seitsemännen sukupolven (Kaby Lake) Intel Core i5-7400T -neliydinprosessori
 • NVIDIA GeForce 940MX 2GB -näytönohjain
 • 8GB DDR4 -keskusmuisti
 • 256GB M.2 SSD-levy + 1000GB kiintolevy (7200rpm)
 • WLAN 802.11ac Dual-Band (kaksitaajuus) & Bluetooth 4.1
 • Gigabitin verkkoliitäntä
 • Liitännät: HDMI, RJ45, Audio, USB 2.0 & USB 3.1 (Gen1)
 • 2-in-1 muistikortinlukija
 • Mitat (LxSxK): 649 x 235 x 480 mm
 • Paino: 10.2kg
 • Windows 10 64-bit käyttöjärjestelmä
 • Koneen mukana tulee langaton näppäimistö ja hiiri
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

HP 280 G2 SFF i5-6500 pöytäkone

915,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Ryhdy töihin HP 280 G2 -pöytäkoneen avulla. Saat yrityksesi tarvitseman tehokkaan tietojenkäsittelyn ja samalla minimoit omistuksen kokonaiskulut - siinäpä vasta älykäs sijoitus.

Luotettava ja toimintavalmis
HP 280 G2 -tietokone tarjoaa luotettavaa suorituskykyä yritystoiminnallesi ja työssäsi tarvittavat työkalut.

Edistyksellinen tyyli
Nauti täydellisestä työpöytäkokemuksesta skaalautuvassa HP 280 G2 -koneessa, jonka käytännöllinen muotoilu täydentää työtilasi ja joka on helppo asentaa ja käyttää.

Kahdeksan USB-porttia
Yhdistä lisälaitteet kahdeksalla USB-portilla HP 280 G2 -tietokoneeseen. Kaksi tietokoneen etupuolella ja neljä takapuolella olevaa USB 2.0 -porttia ovat valmiina USB-yhteensopivien lisälaitteiden liittämiseen ja kaksi takapuolella olevaa USB 3.0 -porttia ovat käytettävissä tablettisi tai puhelimesi lataamiseen.

 • Intel Core i5 (6. sukupolvi) 6500 / 3.2-3.6 GHz neliydinprosessori
 • 8 Gt DDR4 RAM
 • 256 Gt SSD
 • DVD-kirjoitin
 • Intel HD Graphics 530 -näytönohjain
 • Gigabit Ethernet
 • Liitännät: 2 x USB 3.0 (2 edessä), 6 x USB 2.0, 1 x kuulokkeet/mikrofoni (1 edessä), 1 x audio line-in, 1 x audio line-out, 1 x LAN (Gigabit Ethernet), 1 x HDMI, 1 x VGA
 • Windows 10 Pro 64-bit Edition
 • Leveys: 27 cm
 • Syvyys: 29 cm
 • Korkeus: 10 cm
 • Paino: 3.66 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

HP ProDesk 600 G3 MT i5-7500 pöytäkone

1100,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
HP ProDesk 600 -tietokone tarjoaa arvokasta suorituskyvyn ja laajennettavuuden tasapainoa yrityksille, jotka tarvitsevat yritystason tuottavuutta, luotettavuutta, tietoturvaa ja hallittavuutta.

Pysy töiden tahdissa
Tehosta työpäivääsi nopeudella ja suorituskyvyllä.

Testattu kestävyys
HP ProDesk -tietokoneita testataan tarkasti, jotta niiden luotettavuus olisi taattu. HP-kokonaistestausprosessin aikana tietokoneille tehdään jopa 120 000 tuntia suorituskykykokeita, jotta sinä selviytyisit työpäivästäsi.

Oikea tasapaino
HP ProDesk 600 tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn, tietoturvan ja hallittavuuden hinnalla, joiden avulla voit keskittyä yrityksesi toimintaan.

 • Intel Core i5 (7th Gen) 7500 / 3.4-3.8 GHz
 • 8 Gt / 64 Gt (enintään) DDR4
 • 256 Gt SSD - M.2 2280
 • DVD±RW -asema
 • Intel HD Graphics 630 -näytönohjain
 • Tuettu näyttöjen enimmäismäärä: 3
 • USB hiiri ja näppäimistö
 • Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet
 • Liitännät: 4 x USB 2.0 (yksi on nopeasti lataava), 4 x USB 3.1 Gen1, 1 x USB-C (lataus), 1 x DisplayPort, 1 x VGA, 1 x kuulokkeet/mikrofoni (1 edessä), 1 x audio line-out, 1 x audio line-in, 1 x LAN (Gigabit Ethernet) - RJ-45
 • Windows 10 Pro 64-bit Edition
 • Leveys: 17 cm
 • Syvyys: 33.8 cm
 • Korkeus: 27.4 cm
 • Paino: 7.14 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

HP EliteDesk 800 G3 TWR i7-7700 GF1080 pöytäkone

2725,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Koe huippuluokan tuottavuutta sekä alan johtavaa luotettavuutta, suojausta ja hallittavuutta sekä ainutlaatuisen valikoiman ratkaisuja HP EliteDesk 800 -tietokoneen pienen koon, tilaa säästävä muotoilun ja tehokkuuden avulla.

Sopii kaikkiin tarpeisiin
Kiidä läpi kaikkein vaativimpien muuttuvien tarpeidesi tehokkaan suorittimen tinkimättömän suorituskyvyn avulla.

Tee kestävyydestä totta
Työskentele huolettomasti tietokoneella, joka on käynyt läpi 120 000 tuntia HP:n kokonaistestausprosessin aikana ja joka on suunniteltu läpäisemään MIL-STD-810G-testit.

Laajenna mahdollisuuksia vaivattomasti
Pidennä sijoituksesi käyttöikää ilman työkaluja avattavan kotelon ja laajan laajennuspaikka-, asemapaikka-, portti- ja liitinvalikoiman avulla, jotka auttavat sinua vastaamaan kaikkein vaativimpiin liiketoimintasi tarpeisiin.

 • Windows 10 Pro 64-bit Edition
 • Intel Core i7 (7th Gen) 7700 / 3.6-4.2 GHz neliydinprosessori
 • 16 Gt DDR4 RAM
 • 512 Gt SSD
 • DVD-kirjoitin
 • Kortinlukija
 • NVIDIA GeForce GTX 1080 8 Gt RAM
 • Langallinen hiiri ja näppäimistö
 • Gigabit Ethernet
 • Vapaat levyasemapaikat: 2x sisäinen 3.5" x 1/3H, 1x sisäinen 2.5" x 1/8H, 1x ulkoinen 5.25" x 1/2H
 • Liitännät: 6 x USB 3.1 Gen 1 (2 edessä, 4 takana), 1 x USB 3.1 Gen 1 - Type C (1 edessä) (lataus), 1 x kuulokkeet/mikrofoni (1 edessä), 2 x DisplayPort, 1 x LAN (Gigabit Ethernet) - RJ-45, 1 x kuulokkeet (1 edessä), 1 x audio line-out, 1 x audio line-in, 4 x USB 2.0 (2 edessä, 2 takana) (kaksi niistä herätystoiminnolla, yksi niistä on nopeasti lataava), 1 x HDMI
 • Leveys: 15.4 cm
 • Syvyys: 37 cm
 • Korkeus: 36.5 cm
 • Paino: 9.86 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Lenovo ThinkCentre M710s-10M7 SFF i5-7400 256GB pöytäkone

889,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Vankkaa tietoturvaa
M700-pöytäkoneisiin on sisällytetty parhaimpia saatavilla olevia tietoturvatyökaluja. Tällainen on mm. USB-porttien käytöstä poistaminen, millä ehkäistään esimerkiksi tallennuslaitteiden luvattomaan käyttöön liittyvät tietovarkaudet ja verkkotietoturvariskit. Trusted Platform Module -suojauslaitteisto (TPM) salaa datan ja tärkeät tiedot, kuten salasanat ja digitaaliset sertifikaatit, lisäturvasovellukset, sähköiset tapahtumat sekä verkkoviestinnän. M700:ssa on myös mahdollisuus laitteen avaamiseen edestä ja lisäturvaa tuova irrotettava kiintolevy, joten voit suojella tietojasi poistamalla levyn järjestelmästä.

Moninäyttömahdollisuus
Maksimoi tuottavuus jopa kolmen näytön erillisellä tuella. Laajennettu työalue sekä helpompi siirtyminen sovellusten välillä auttaa virheiden vähentämisessä ja parantaa tuottavuutta, kun voit ulottaa pöytäkoneesi usealle eri näytölle.

Nopea tiedonsiirto
Voit siirtää tietoja M700:n ja muiden laitteiden välillä nopeasti USB 3.0:n avulla: se on jopa kymmenen kertaa aikaisempia USB-tekniikoita nopeampi ja yhteensopiva aikaisempien versioiden kanssa.

 • Intel Core i5 (7th Gen) 7400 / 3-3.5 GHz neliydinprosessori
 • 8 Gt DDR4 RAM
 • 256 Gt SSD
 • DVD-asema
 • 7-in-1 kortinlukija
 • Intel HD Graphics 630 -näytönohjain
 • Tuettujen näyttöjen enimmäismäärä 3
 • Langallinen hiiri ja näppäimistö
 • Gigabit Ethernet
 • Liitännät: 6 x USB 3.1 Gen1 (4 edessä, 2 takana), 2 x mikrofoni (1 edessä, 1 takana), 1 x kuulokkeet (1 edessä), 2 x USB 2.0, 1 x sarja, 1 x LAN (Gigabit Ethernet), 1 x VGA, 2 x DisplayPort, 1 x PS/2-näppäimistö, 1 x PS/2-hiiri, 1 x audio line-in, 1 x audio line-out
 • Windows 10 Pro 64-bit Edition
 • Leveys: 34.35 cm
 • Syvyys: 29.05 cm
 • Korkeus: 9.25 cm
 • Paino: 6 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

HP 280 G2 SFF i3-6100 pöytäkone

845,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Ryhdy töihin HP 280 G2 -pöytäkoneen avulla. Saat yrityksesi tarvitseman tehokkaan tietojenkäsittelyn ja samalla minimoit omistuksen kokonaiskulut - siinäpä vasta älykäs sijoitus.

Luotettava ja toimintavalmis
HP 280 G2 -tietokone tarjoaa luotettavaa suorituskykyä yritystoiminnallesi ja työssäsi tarvittavat työkalut.

Edistyksellinen tyyli
Nauti täydellisestä työpöytäkokemuksesta skaalautuvassa HP 280 G2 -koneessa, jonka käytännöllinen muotoilu täydentää työtilasi ja joka on helppo asentaa ja käyttää.

Kahdeksan USB-porttia
Yhdistä lisälaitteet kahdeksalla USB-portilla HP 280 G2 -tietokoneeseen. Kaksi tietokoneen etupuolella ja neljä takapuolella olevaa USB 2.0 -porttia ovat valmiina USB-yhteensopivien lisälaitteiden liittämiseen ja kaksi takapuolella olevaa USB 3.0 -porttia ovat käytettävissä tablettisi tai puhelimesi lataamiseen.

 • Intel Core i3 (6. sukupolvi) 6100 / 3.7 GHz tuplaydinprosessori
 • 4 Gt DDR4 RAM
 • 128 Gt SSD
 • DVD±RW -asema
 • SD-kortinlukija
 • Intel HD Graphics 530 -näytönohjain
 • Langallinen hiiri ja näppäimistö
 • Gigabit Ethernet
 • Liitännät: 2 x USB 3.0 (2 edessä), 6 x USB 2.0, 1 x kuulokkeet/mikrofoni (1 edessä), 1 x audio line-in, 1 x audio line-out, 1 x LAN (Gigabit Ethernet), 1 x HDMI, 1 x VGA
 • Windows 10 Pro 64-bit Edition
 • Leveys: 29 cm
 • Syvyys: 27 cm
 • Korkeus: 10 cm
 • Paino: 3.66 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

HP ProDesk 600 G3 i5-6500 SFF pöytäkone

1175,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
HP ProDesk 600 -tietokone tarjoaa arvokasta suorituskyvyn ja laajennettavuuden tasapainoa yrityksille, jotka tarvitsevat yritystason tuottavuutta, luotettavuutta, tietoturvaa ja hallittavuutta.

Pysy töiden tahdissa
Tehosta työpäivääsi nopeudella ja suorituskyvyllä.

Testattu kestävyys
HP ProDesk -tietokoneita testataan tarkasti, jotta niiden luotettavuus olisi taattu. HP-kokonaistestausprosessin aikana tietokoneille tehdään jopa 120 000 tuntia suorituskykykokeita, jotta sinä selviytyisit työpäivästäsi.

Oikea tasapaino
HP ProDesk 600 tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn, tietoturvan ja hallittavuuden hinnalla, joiden avulla voit keskittyä yrityksesi toimintaan.

 • Intel Core i5 (6. sukupolvi) 6500 / 3.2-3.6 GHz neliydinprosessori
 • 8 Gt DDR4
 • 256 Gt SSD
 • DVD-kirjoitin
 • Intel HD Graphics 530 -näytönohjain
 • Langallinen hiiri ja näppäimistö
 • Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet
 • Liitännät: 4 x USB 2.0 (2 edessä, 2 takana), 4 x USB 3.1 Gen 1 (2 edessä, 2 takana), 1 x USB 3.1 Gen 1 charging - Type C (1 edessä), 2 x DisplayPort, 1 x VGA, 1 x kuulokkeet/mikrofoni (1 edessä), 1 x audio line-out, 1 x audio line-in, 1 x LAN (Gigabit Ethernet) - RJ-45
 • Windows 10 Pro 64-bit
 • Leveys: 27 cm
 • Syvyys: 29.6 cm
 • Korkeus: 9.5 cm
 • Paino: 4.53 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

HP EliteOne 800 G3 i7-7700 Touch 23.8" All-in-One tietokone

2400,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Kauniisti uudelleen suunniteltu HP EliteOne AiO tuottaa Elite-tason käyttökokemuksen. Siinä on ohuen tyylikäs muotoilu, tehokas suoritin, monipuolinen suojaus ja kehittyneet yhteistyömahdollisuudet.

Hämmästyttävä mistä tahansa kulmasta
Ensivaikutelma ratkaisee; voit luottaa tähän huolella suunniteltuun AiO-laitteeseen täysin. Työskentele tyylillä. Elegantissa HP EliteOne 800 AiO -tietokoneessa on ohut profiili ja erittäin ohut reunus sekä erinomainen kaapelien hallinta.

Näe ja kuule selkeästi
Yhteistyöstä verkossa tulee yhtä terävää ja selkeää kuin kasvokkaisesta tapaamisesta. Valitse lävistäjältään 60,4 cm:n (23,8 tuuman) näyttö, Audio by Bang & Olufsen -ääni, HP Noise Cancellation - ohjelmisto ja HP Audio Boost.

Maksimoi verkon suorituskyky
Parantaa huomattavasti tietojen, äänen ja videokuvan siirtonopeutta ruuhkaisissa LAN- ja langattomissa verkoissa.


 • Intel Core i7 (7th Gen) 7700 / 3.6-4.2 GHz neliydinprosessori
 • 8 Gt DDR4 RAM
 • 512 Gt SSD
 • DVD-kirjoitin
 • 23.8" IPS kosketusnäyttö, 1920 x 1080 (Full HD)
 • Intel HD Graphics 630 -näytönohjain
 • Bang & Olufsen -kaiutinsarja
 • Langaton hiiri ja näppäimistö
 • Gigabit Ethernet
 • Liitännät: 5 x USB 3.1 Gen 1 - Type A, 1 x DisplayPort, 1 x audio line-in/headphones/microphone, 1 x audio line-out/kuulokkeet, 1 x audio line-out, 1 x LAN (Gigabit Ethernet) - RJ-45, 1 x USB 3.1 Gen 1 charging - Type A, 1 x HDMI, 1 x USB 3.1 Gen 1 - Type C
 • Kiinnitysliitäntä: 100 x 100 mm
 • Windows 10 Pro 64-bit Edition
 • Sormenjälkilukija
 • Leveys: 53.96 cm
 • Syvyys: 5.38 cm
 • Korkeus: 34.179 cm
 • Paino: 6.03 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Lenovo ThinkCentre M910t-10MM TWR i5-7500 256GB pöytäkone

1150,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Torni
Tornipöytäkone tarjoaa äärimmäistä suorituskykyä ja täysimääräistä laajennettavuutta. M900-tornissa on kätevä irrotettava kiintolevy (valinnainen) ja kahva, joka helpottaa kantamista.

PCIe SSD -tuki
Nauti SSD-prosessorinopeuksista ThinkCentre M900:n PCIe SSD-tuen avulla. Toimii erinomaisesti puskurointia, välimuistia ja sisällönvälitystä käyttävissä sovelluksissa sekä parantaa yleistä suorituskykyä huomattavasti.

Intel vPro
M900:ssä on käytetty Intel vPro -teknologiaa, joka tekee yritystason hallittavuudesta entistäkin kätevämpää ja kustannustehokkaampaa. Intel vPro :n sisäänrakennettujen hallintaominaisuuksien ansiosta IT-pääkäyttäjät voivat etäkäyttää Think-PC: tä silloinkin kun järjestelmän virta on katkaistu suorittaakseen järjestelmään liittyviä diagnooseja ja korjauksia sekä tehdäkseen automatisoituja tietoturva- ja muita päivityksiä varmistaen näin, että järjestelmä on aina käyttökunnossa.

 • Intel Core i5 (7th Gen) 7500 / 3.4-3.8 GHz neliydinprosessori
 • 8 Gt DDR4 RAM
 • 256 Gt SSD
 • DVD-kirjoitin
 • 7-in-1 kortinlukija
 • Intel HD Graphics 630 -näytönohjain
 • Tuettujen näyttöjen enimmäismäärä 3
 • Langallinen hiiri ja näppäimistö
 • Wi-Fi 802.11b/a/g/n/ac, Bluetooth 4.1, Gigabit Ethernet
 • Liitännät: 8 x USB 3.1 Gen1 (4 edessä, 4 takana), 2 x mikrofoni (1 edessä, 1 takana), 1 x kuulokkeet (1 edessä), 1 x sarja, 1 x LAN (Gigabit Ethernet), 1 x VGA, 2 x DisplayPort, 1 x audio line-in, 1 x audio line-out, 2 x USB 2.0
 • Sisältyvät lisävarusteet: Kantokahva
 • Windows 10 Pro 64-bit Edition
 • Leveys: 16.5 cm
 • Syvyys: 32.135 cm
 • Korkeus: 41.025 cm
 • Paino: 7 kg
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Lenovo ThinkCentre M710t-10M9 TWR i7-7700 256GB pöytäkone

1100,00 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Vankkaa tietoturvaa
M700-pöytäkoneisiin on sisällytetty parhaimpia saatavilla olevia tietoturvatyökaluja. Tällainen on mm. USB-porttien käytöstä poistaminen, millä ehkäistään esimerkiksi tallennuslaitteiden luvattomaan käyttöön liittyvät tietovarkaudet ja verkkotietoturvariskit. Trusted Platform Module -suojauslaitteisto (TPM) salaa datan ja tärkeät tiedot, kuten salasanat ja digitaaliset sertifikaatit, lisäturvasovellukset, sähköiset tapahtumat sekä verkkoviestinnän. M700:ssa on myös mahdollisuus laitteen avaamiseen edestä ja lisäturvaa tuova irrotettava kiintolevy, joten voit suojella tietojasi poistamalla levyn järjestelmästä.

Moninäyttömahdollisuus
Maksimoi tuottavuus jopa kaksi näytön erillisellä tuella. Laajennettu työalue sekä helpompi siirtyminen sovellusten välillä auttaa virheiden vähentämisessä ja parantaa tuottavuutta, kun voit ulottaa pöytäkoneesi usealle eri näytölle.

Nopea tiedonsiirto
Voit siirtää tietoja M700:n ja muiden laitteiden välillä nopeasti USB 3.0:n avulla: se on jopa kymmenen kertaa aikaisempia USB-tekniikoita nopeampi ja yhteensopiva aikaisempien versioiden kanssa.

 • Intel Core i7 (7th Gen) 7700 / 3.6-4.2 GHz neliydinprosessori
 • 8 Gt DDR4 RAM
 • 256 Gt SSD
 • DVD-asema
 • 7-in-1 kortinlukija
 • Intel HD Graphics 630 -näytönohjain
 • Tuettu näyttöjen enimmäismäärä 3
 • Langallinen hiiri ja näppäimistö
 • Wi-Fi 802.11b/a/g/n/ac, Bluetooth 4.1, Gigabit Ethernet
 • Liitännät: 6 x USB 3.0 (4 edessä, 2 takana), 2 x mikrofoni (1 edessä, 1 takana), 1 x kuulokkeet (1 edessä), 2 x USB 2.0, 1 x sarja, 1 x LAN (Gigabit Ethernet), 1 x VGA, 2 x DisplayPort, 1 x PS/2-näppäimistö, 1 x PS/2-hiiri, 1 x audio line-in, 1 x audio line-out
 • Windows 10 Pro 64-bit Edition
 • Leveys: 14.5 cm
 • Syvyys: 29.27 cm
 • Korkeus: 36.6 cm
 • Paino: 6.5 kg