Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Tiekartat GT10 Oulu-Raahe kartta

Näytä kaikki WSOY tuotteet

Autoilijan tiekartta!

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Tiekartat GT10 Oulu-Raahe kartta

Hinta

9,50 EUR

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 2,8 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Tiekartat GT10 Oulu-Raahe kartta

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Tiekartat GT10 Oulu-Raahe kartta

GT Tiekartat sisältävät kaikki ajoneuvolla ajokelpoiset tiet päällystetietoineen. Tieluokitus, joka perustuu sekä hallinnolliseen että teiden leveyteen on kuvattu selkeästi eri väreillä. Tienumerot on esitetty kartalla samoin värein kuin ovat Tiehallinnon tiekylteissä.

GT Tiekartoilla on kuvattu alueellisesti runsaasti myös luonto- ja matkailutietoutta. Kartan laaja nimistötietous ja -luokitus erottuu toisistaan eri värien, tekstikoon ja -tyylien avulla.

GPS-käyttäjiä varten karttaan on merkitty punaisella viivastolla yhtenäiskoordinaatiston ruudusto, jonka avulla GPS-laitteen pystyy orientoimaan yhdessä kartan kanssa. Merkkien selitteen alaosassa on kuvattu käytetty koordinaattijärjestelmä, josta käyvät ilmi tarvittavat GPS-vastaanottimen parametrit.

Suosittelemme

Ostetuimmat tässä tuoteryhmässä
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Hauska kooste kansanperinteen helmistä!

Asutko Takalistossa? Vietätkö kesäsi Iso-Munan naapurissa? Osuuko mummolamatkan varrelle aina yhtä hauska Tissi? Hevonkackin kartta soveltuu hyvin takapenkin naurattajaksi.

Kartalla on satoja alatyylisiä, mutta perinteisiä paikannimiä Pierusta Pallivahaan.Nämä todelliset paikannimet on nostettu esiin yleistiekartalle mittakaavassa 1:1 600 000. Lisäksi kartalla on suurimpien kaupunkien ja vesistöjen todelliset nimet paikantamista helpottamaan.

Kartta sopii hyvin lahjaksi, tuliaiseksi tai vaikka huussin seinälle!
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Karttakeskus Lasten suuri maailmankartta

12,90 EUR

Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta
Suurikokoinen, suomenkielinen seinäkartta maailmasta sopii mainiosti lastenhuoneen seinälle. Karttaa elävöittävät yli 400 mielenkiintoista piirrosta, joita selittävät tekstit löytyvät alareunasta. Luonnollisesti kartalla on mukana maiden nimet, rajat sekä tärkeimpiä kaupunkeja, vuoristoja, jokia, maailman ihmeitä ym. Kaikkien maailman maiden liput on koottu reunukseen.
Seinäkartta on painettu laminoidulle, kosteutta kestävälle korkealaatuiselle materiaalille. Suora seinäkartta toimitetaan putkeen rullattuna.
 • Koko: 135 x 95cm
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
- 25 %
Loma-Suomi käden ulottuvilla!

Karttakeskuksen matkailukartasto on kotimaan automatkailijan uudenlainen kumppani. Opaskirjan sivuilla esitellään kattava ja monipuolinen valikoima matkailukohteita eri puolilta Suomea - kaikkiaan yli 2200 kohdetta. Joukossa on sekä tuttuja matkailun vetonauloja että uusia ja yllättäviä poikkeamispaikkoja. Kustakin maakunnasta on lisäksi tarjolla reittiehdotus sen kohteisiin tutustumiseksi. Kokonaisuuden täydentävät värikäs ja monipuolinen kuvitus sekä laadukkaat kartat.

Kirjan matkailukohteet esitellään seutukunnittain, ja ne on jaettu luonto-, kulttuuri- ja ostoskohteisiin. Luonto- ja kulttuurikohteista mukaan on valittu sekä uusia, suurelle yleisölle tuntemattomia paikkoja että valtakunnallisesti tunnettuja nähtävyyksiä ja maamerkkejä. Ostospaikoista on pyritty nostamaan erityisesti esiin kohteita kauppakeskusten ja kaupunkien keskustojen ulkopuolelta. Paikkansa kirjassa ovat ansainneet esimerkiksi maaseudun tilamyymälät ja upeat käsityöläisten liikkeet. Näiden lisäksi mukana ovat toki myös merkittävimmät ostoskeskittymät.

Matkailukohteet esitellään lyhyellä kuvailevalla tekstillä, jonka lopussa on yhteystiedot, sijaintikunta ja katuosoite. Kirjan kohteet on numeroitu, ja ne on merkitty oppaan karttasivuille samoilla numeroilla. Kattava hakemisto on apuna mielenkiintoisia kohteita etsiessä. Lisäksi kohteiden nimet ja sijainnit ovat ladattavissa autonavigaattoriin (Garmin, Magellan, Navman, TomTom ja Nokia Maps -karttasovelluksella varustetut puhelimet) kartastosta löytyvää koodia vastaan.

Kirjan kartasto-osassa on Autoilijan tiekarttaan perustuvat koko Suomen laadukkaat tiekartat (mittakaava 1:650 000/1:800 000), seutukartat Turun, Tampereen ja Helsingin ympäristöstä sekä tarkat kaupunkikartat merkittävimmistä kaupungeista.
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut sisään, rekisteröidy oikealla olevan linkin kautta.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 2

Asettelu