Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Terry O'neill, Moore Deborah, Morgan Tobin, Perry George, Jones Dylan, Smith Godfrey ym.: Kaikki Bondista

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Terry O'neill, Moore Deborah, Morgan Tobin, Perry George, Jones Dylan, Smith Godfrey ym.: Kaikki Bondista

Hinta

19,90 EUR

Osamaksulla 3.83 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Terry O'neill, Moore Deborah, Morgan Tobin, Perry George, Jones Dylan, Smith Godfrey ym.: Kaikki Bondista

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Terry O'neill, Moore Deborah, Morgan Tobin, Perry George, Jones Dylan, Smith Godfrey ym.: Kaikki Bondista

Kaikki Bondista paljastaa, millainen maailman tunnetuin salainen agentti todella on. Se päästää lukijan lähemmäs Bondia kuin koskaan aiemmin. Samalla selviää, kuinka kirjailija Ian Flemingin agenttikirjoista syntyi maailman suosituin elokuvasarja. Kirjan toisessa luvussa esitellään monien mielestä ainoa oikea Bond, Sean Connery, joka ei tosin ollut tuottajien ensimmäinen valinta rooliin. Elokuvahistorioitsija George Perry kertoo kuinka koulut keskeyttäneestä skottipojasta tuli kehonrakentaja, uimapukumalli ja lopulta arvostettu elokuvanäyttelijä ja millainen valkokankaalla kylmän hallittuna esiintyvä mies oli kuvauksissa ja siviilissä. Näyttelijöiden ja taustavaikuttajien lisäksi kirja paneutuu Bondin pettämättömään tyyliin ja häikäiseviin menopeleihin. Sanansa saavat myös hurmaavimmat Bond-tytöt, kuten Pussy Galoren bikineihin sonnustautunut Honor Blackman, joka kertoo kokemuksistaan 007 ja Kultasormi -elokuvan kuvauksissa. Autotoimittaja Joe Dunn paljastaa miksi valkokankaalla Aston Martineihin tottunut agentti ottikin 1970-luvun lopulla alleen tuolloin vielä tuntemattoman Lotuksen. Valokuvaaja Terry O'Neill on seurannut Bondia kuvauksissa ja kuvausten ulkopuolella jo 1960-luvulta lähtien. Yhtenä kuvaustiimin jäsenistä hän pääsi paikkoihin, joihin muilta oli pääsy kielletty ja vangitsi hetkiä, jotka olisivat menneet muilta ohi. Arvostetun julkkiskuvaajan upeissa valokuvissa niin Bond kuin tämän pahimmat viholliset, tyylikkäimmät asut, vauhdikkaimmat autot, hurmaavimmat naiset ja älyttömimmät vimpaimet pääsevät oikeuksiinsa. Näyttävä kirja puolustaa paikkaansa jokaisen Bondinsa katsoneen kirjahyllyssä.

Sivumäärä 185
Kirjoittaja Terry O'neill, Moore Deborah, Morgan Tobin, Perry George, Jones Dylan, Smith Godfrey ym.
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu