Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun

Tarja Tuulikki Laaksonen: Hyvää joulua - tietoa ja tarinoita joulun tunnusmerkeistä

Julkaistaan elokuussa 2016

Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Tarja Tuulikki Laaksonen: Hyvää joulua - tietoa ja tarinoita joulun tunnusmerkeistä

Hinta

22,90 EUR

Osamaksulla 3.95 €/kk (24 kk)

Tuotenumero:

Normaali toimitushinta alk. 4,9 EUR

Nyt ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille. (ei koske kotiinkuljetusta eikä kaikkia rahtitoimituksia)

Kysy tuotteesta
Sulje

Tuotteen saatavuus

 • Verkkokauppa
 • Tavaratalot
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Ylivieska
 • Oulu
 • Lahti
 • Ii
 • Jyväskylä
???myaccount.availabilityfollowup.popup.form.close???
 • Tuotteen seurantalistalle liittyminen

  Tuote on loppunut toimipaikasta. Voit tällä lomakkeella liittyä tuotteen seurantalistalle yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Saat sähköpostiisi viestin, kun tuotetta on saapunut lisää toimipaikkaan.
 • Tarja Tuulikki Laaksonen: Hyvää joulua - tietoa ja tarinoita joulun tunnusmerkeistä

 • Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle

Tarja Tuulikki Laaksonen: Hyvää joulua - tietoa ja tarinoita joulun tunnusmerkeistä

Nykyajan ihmiselle joulu on kuin monipuolinen tavaratalo.On varaa valita. Osa meistä jatkaa menneidensukupolvien perinteitä, osa etsii all-inclusive-tyyppistäneutraalia tapaa viettää muutama vapaapäivä kaikillamausteilla. Suurimmalle osalle meistä joulu on odotettuaika vuodesta.

Joulun odotukseen ja vuoden loppumiseen liittyy moniasanontoja ja perinteitä. Toivotamme toisillemme”Hyvää Joulua” mutta miksi ”Onnellista Uutta Vuotta?”Entä mitä yhteistä on pipareilla ja villasukilla? Ja miksiei saanut murustaa leipää lattialle? Joulun perusluonneja -sanoma on tuttu, mutta monen muun jouluun kuuluvanasian alkuperä on unohtunut.

Kirja kertoo meille jokaiselle tuttujen joulun tunnusmerkkientarinoita ja avaa kulttuurihistorian näkökulmastaoven perinteiden taustoihin ja symboleihin. Onyllättävää, miten moni tuttu sanonta löytää juurensavuosisatojen takaa. Mukana on myös sellaisia entisaikojentärkeitä tapoja, jotka ovat hävinneet nykypäivän joulunvietostakuten leipäkeko, oljet lattialla ja lahjapakettienomatekoiset runot. Teos pohjautuu laajaan lehdistömateriaaliinja aihepiiriä käsittelevään monialaiseenkirjallisuuteen. Runsas kuvamateriaali on kerätty sekäeri julkishallinnon kuva-arkistoista että kuvaamalla yksityishenkilöidenjouluaarteita.

Tarja Tuulikki Laaksonen on FT, kulttuurihistorioitsija,antikvaaristen arvojen asiantuntija ja freelance-kirjoittaja.Hän on väitellyt kulttuurihistoriallisten kohteidenarvoista ja erikoistunut historiallisiin sisustuksiin tapakulttuurinja ao. aikakauden olosuhteiden näkökulmasta.Hän on lukuisissa artikkeleissaan käsitellyt kulttuurihistorianpohjalta meille tuttujen esineiden taustoja,kirjoittanut metsästykseen liittyvän aineiston historiasta(Metsästys Suomessa. Aarteita keräilijöiden kokoelmista.SKS 2013) ja perehtynyt Turun joulurauhan historiaan(Joulurauha Suomen Turusta. Kuninkaanrauhasta ekumeeniseenrauhanvetoomukseen. Otava 2015).

 • Sidottu

Sivumäärä 120
Kirjoittaja Tarja Tuulikki Laaksonen
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä

Asettelu