Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Lautailu
Poista vertailusta
Poista muistilistalta

Burton Blunt on lumilauta lautailijalle, joka viihtyy parhaiten kaikkialla rinteessä ja voi myös silloin tällöin poiketa parkissa. Rockerin ja camberin yhdistelmä Flying V tekee laudasta leikkisän ja helposti käsiteltävän samalla, kun se täyttää vaatimukset rinteessä. Frostbite Edges saa laudan kulkemaan hyvin puuterilla ja tarjoaa hyvän pidon kovalla alustalla.

Huom! Lumilaudan väritys saattaa poiketa kuvasta, laudan eri pituuksissa.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Burton Socialite lumilauta on erittäin ohut ja tasainen, jonka muotoilu antaa loistavat kyydit. Sintrattu pohja kestää vaihtelevissakin olosuhteissa.


  • Bend Flat Top™ Shape Twin Shape Flex Twin Flex Core FSC™ Certified Super Fly® Core, Dualzone™ EGD™ Fiberglass Triax™ Fiberglass Base Sintered Base Mounting The Channel™
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Yleislauta naisille niin parkkiin kuin rinteeseen. Kevyellä rakenteella ja sintratulla pohjalla varustetussa laudassa on Flat top-profiili ja laudan muoto on Twin. The Channel siteiden kiinnitys tuo mukanaan parhaan mahdollisen säädettävyyden sekä loistavan laskutuntuman.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Feel The Planetilta tuleva Bungee Flatland Systemin elastinen köysi antaa vauhtia silloin, kun se ei muuten tahdo riittää. Katapultin tavoin toimiva Bungee Flatland System on erinomainen apuväline lumilautailijoille, laskettelijoille ja skeittaajille. Köysi on kevyt ja kätevä vaihtoehto moottorisoidulle vinssille ja se kulkee kätevästi mukana.

  • Lisää vauhtia saa, kun kaksi köyttä yhdistää toisiinsa!
  • Pakkauksen mukana tulee myös kätevä kahva
  • Pituus: 5 m