Ohjeet
Soita
Tavaratalot
Sivun alkuun
Hiihtourheilu
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Karhun suksissa käytettävät rakenteet tekevät suksista helpot hiihtää ja hallita. Nomex kenno yhdessä Pawlonia puun ja hiilikuitu/lasikuitu laminaatien kanssa on yksi markkinoiden keveimmistä rakenteista kilpasuksissa. IS NHS grafiitti kilpapohja hiotaan kahteen eri kelialueeseen, cold ja warm. Cold on hienompi hionta yleiskelille ja Warm on lämpimällle ja kostealle kelille.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Maailmancupin kesto menestyjä on saanut uuden ilmeen. RCS Skaten kärkilaminaatti on muutettu ja suksi nousee "Hole Ski" kategoriaan. Samoin suksen rungon profiili on muuttunut tehden suksesta entistä suuntavakaamman. Näin ollen RCS Skate suksi toimii hyvin myös erittäin vaativilla, niljakkailla alustoilla. Fischerin kuuluisa World Cup viimeistely takaa parhaan luiston kaikissa keleissä.
 • Plus yleiskeleille ja Cold kovempiin pakkasiin.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Uusi FISCHER TWIN SKIN RACE -pitopohjasuksi on huolellisen tuotekehittelyn tulosta. Suunittelussa on hyödynnetty Fischerin huipputeknologiaa niin kilpahiihdosta kuin harrastajatasolta. Näitä ominaisuuksia testaamalla, yhdistelemällä ja jatkokehittämällä on saatu aikaan täydellinen pitopohjasuksi, joka toimii vaivattomasti ja luotettavasti pohjoisen talviolosuhteissa. TWIN SKIN RACE -suksen ylivertainen pito perustuu pitoalueen olaksen molemmin puolin sijoitettuihin teflonpäällysteisiin mohair -100 nousukarvanauhoihin. Nousukarvat on upotettu etuosastaan syvemmälle kitkan minimoimiseksi. Tällä saadaan luisto selkeästi paremmaksi. Pitkän tuotekehittelyn ja testauksen avulla Fischer on tehnyt valintoja, joilla on pystytty viemään pitopohjasuksen hiihdettävyys aivan uudelle tasolle.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Uusi Fischer Twin Skin Race -pitopohjasuksi on huolellisen tuotekehittelyn tulosta. Suunittelussa on hyödynnetty Fischerin huipputeknologiaaniin kilpahiihdosta kuin harrastajatasolta. Näitä ominaisuuksia testaamalla, yhdistelemällä ja jatkokehittämällä on saatu aikaan täydellinen pitopohjasuksi, joka toimii vaivattomasti ja luotettavasti pohjoisen talviolosuhteissa. Twin Skin Race -suksen ylivertainen pito perustuu pitoalueen olaksen molemmin puolin sijoitettuihin teflonpäällysteisiin mohair -100 nousukarvanauhoihin. Nousukarvat on upotettu etuosastaan syvemmälle kitkan minimoimiseksi. Tällä saadaan luisto selkeästi paremmaksi. Pitkän tuotekehittelyn ja testauksen avulla Fischer on tehnyt valintoja, joilla on pystytty viemään pitopohjasuksen hiihdettävyys aivan uudelle tasolle.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
 • Maraton hiihtäjien suosikkisuksi RCR Skate on suuntavakaana ja luistavana hyvä vaihtoehto kilpasukselle.
 • AirCore kenno rakenteen ansiosta suksi on kevyt ja helppo hiihdettävä kaikilla alustoilla.
 • Viimeistely ja pohjamateriaali ovat samat kuin Fischerin huippusuksissa, eli Word Cup Plus.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
 • Maraton hiihtäjien suosikkisuksi RCR Skate on suuntavakaana ja luistavana hyvä vaihtoehto kilpasukselle.
 • AirCore kenno rakenteen ansiosta suksi on kevyt ja helppo hiihdettävä kaikilla alustoilla.
 • Viimeistely ja pohjamateriaali ovat samat kuin Fischerin huippusuksissa, eli Word Cup Plus.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Uusi FISCHER TWIN SKIN PRO -pitopohjasuksi on huolellisen tuotekehittelyn tulosta. Suunittelussa on hyödynnetty Fischerin huipputeknologiaaniin kilpahiihdosta kuin harrastajatasolta. Näitä ominaisuuksia testaamalla, yhdistelemällä ja jatkokehittämällä on saatu aikaan täydellinen pitopohjasuksi, joka toimii vaivattomasti ja luotettavasti pohjoisen talviolosuhteissa.TWIN SKIN PRO -suksen ylivertainen pito perustuu pitoalueen olaksen molemmin puolin sijoitettuihin teflonpäällysteisiin mohair -70 nousukarvoihin. Nousukarvat on upotettu etuosastaan syvemmälle kitkan minimoimiseksi. Tällä saadaan luisto selkeästi paremmaksi.Pitkän tuotekehittelyn ja testauksen avulla Fischer on tehnyt valintoja, joilla on pystytty viemään pitopohjasuksen hiihdettävyys aivan uudelle tasolle.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
 • Fischer Carbonlite Jr. on AirCore kenno ytiminen kevyt nuorten kilpasuksi.
 • Se on valmistettu uusimpien Fischer innovaatioiden mukaisesti palvelemaan nuorta kilpahiihtäjää huippu tasolla.
 • Luistava Maailmancup Plus pohjamateriaali mahdollistaa huippu luiston.
 • Kevennetyt kanta ja reikä kärki sekä Fischer WC profiili takaavat kevyen ja nopean hiihdon.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
CRS Skate NIS on suorituskykyinen luistelusuksi aktiiviselle harrastajalle.
 • Suuntavakaa CRS luistaa kaikilla keleillä ja soveltuu myös pitkän matkan hiihtoon.
 • Uuden AirCore Basalight-teknologian ansiosta nämä sukset ovat ominaisuuksiltaan optimaaliset pitkillekin hiihtolenkeille.
 • Kevyttä AirCore kennon ja AirChannel rakenteen yhdistelmää on kevennetty entisestään superkevyen Power Layer laminaatin avulla.
 • Huippuviimeistelty kilpatason pohja takaa luiston kaikilla keleillä.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Urheilullisen hiihtäjän mukava ja lämmin luistelukenkä.
 • Kevyt RC5 on Triple-F Membrane päälysteinen ja varren Canting säädöllä varustettu suorituskykyinen luistelukenkä.
 • Themo Fit sisäkenkä, pika nauhoitus ja Nylex vuori nostavat mukavuustason hintaluokkansa huipulle.
 • NXT Cleansport pitää kengät raikkaana pidempiaikaisessakin käytössä.
 • NNN sidejärjestelmä
Useita kokoja
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
Fischer Zeron ainutlaatuiset ominaisuudet ovat tuoneet huomattavaa helpotusta hiihtäjille. Kilpahiihtoon suunniteltu erikoispohjainen Fischer Zero on ylivoimainen ongelmakelien suksi ja sillä onkin voitettu mittava määrä arvokilpailumitaleja. Harrastajahiihtäjällä Fischer Zero toimii laajalla kelialueella, liisterikeleistä aina pakkaskeleille saakka ilman pitovoiteita. Zeron pito-ominaisuudet perustuvat erikoismateriaalien mekaaniseen pitoon, ei kemikaaliin. Pitoalue kestää näin ollen äärimmäisen kauan. Pitoa voidaan myös säätää helposti hiomapaperilla. Mitä hankalammista keleistä on kysymys (liisteri/ pehmeät purkkivoiteet) sitä ylivoimaisempi Fischer Zero on. Se on voittanut testejä testien perään, mikä omalta osaltaan puhuu suksen erinomaisuuden puolesta. Sekä pito, että luisto ovat loistavat ja suksen toimivuus ja ominaisuudet kestävät suuriakin olosuhteiden vaihteluja. Näin ollen Zero on varma vaihtoehto myös pitkän matkan hiihtoon. Halutessa kovilla pakkasilla Zero alueen voi voidella normaalien perinteisten suksien tapaan.
Poista vertailusta
Poista muistilistalta
 • RC Skate on mukava ja tukeva luistelukenkä aktiiviselle harrastajalle
 • Se on helppo pukea Easy Entry pikanauhoituksen ja ansiosta.
 • Mukava ja suorituskykyinen naisten lesti, lämmin vuoraus ja kilpapohja varmistavat osaltaan hiihdon nautintoa.
 • NTX Cleansport käsittely pitää kengät raikkaana pitkänkin käytön jälkeen.
 • NNN sidejärjestelmä
Useita kokoja
Sulje

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohtuiko salasana?

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy nettiasiakkaasemme helposti ja vaivattomasti - sähköpostiosoite ja salasana riittää. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttäjäsopimuksen.

Unohtuiko salasana?

Voit tilata uuden salasanan syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Uusi salasana lähetetään sähköpostilla.

Takaisin sisäänkirjautumiseen
Takaisin rekisteröitymiseen

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä käyttäjäsopimus sisältää J. Kärkkäinen Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Karkkainen.com verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Kärkkäinen Web Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 YLIVIESKA. Y-tunnus 2101586-9

Kärkkäinen Web Oy on J.Kärkkäinen Oy:n tytäryhtiö.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle

Muutokset

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy karkkainen.com verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ainoastaan luonnollinen henkilö voi rekisteröityä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat sähköposti ja salasana.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei Käyttäjä ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita, joiden tuotetiedoissa on ilmoitettu K-18-ikärajasta.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Kiitos rekisteröitymisestä!

Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai halutessasi täydentää tarkemmat yhteystietosi Omat sivut -osuudessa.

Haluan täydentää yhteystietojani Haluan jatkaa shoppailua
Sulje
Sulje

 • Muistilistan lähetyslomake

Muistilistalla tuotteita yhteensä 619

Asettelu